Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes. 
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 bezoekers ;
en 3 gast bezoekers .
Zoeken
Het paarse paaltjes mysterie
Ken je die grap van die twee vrouwen die in het bos verdwaalde? Niet? Ik wel, haha!

Al een tijdje geleden spraken Kelly en ik af voor 24 augustus. Hoe of wat we gingen doen, zouden we tegen die tijd wel zien. Zo whatsappte we elkaar van de week. Kelly was al aan het googlen, ik vond het allemaal prima. Kel verzon dat we in het bos gingen wandelen en zij zou het eten voor de picknick mee brengen als ik voor een kleed zou zorgen.

Helemaal goed!

Rond de middag spraken we af in Doorn. Ik kreeg een adres waar een parkeerplaats zou zijn, daar zouden we elkaar treffen. Bram deed z'n werk prima, maar ik vond op het adres alleen een kast van een huis. Zo eentje met een oprijlijn, je kent ze wel. Volgens artikel zoveel mocht ik daar het terrein niet betreden, laat staan parkeren.

Ik belde Kel, ik zou op haar wachten, dan zouden we samen verder naar het parkeerterrein gaan zoeken. Zo gezegd, zo gedaan. We zetten onze auto's neer bij een camping op nummer 23 ipv 2 (foutje op de website!). In het restaurant wat daarbij zat dronken we een kop thee.

We pakten de tassen uit de auto. Een tas met het picknickkleed, een koeltas, een tasje met verse broodjes en dan onze handtassen nog. Een zwangere vrouw laat je natuurlijk niet sjouwen, dus ik mocht me ontfermen over de zware koeltas. Crisis! Die was zwaar! De glazen liter fles geperste jus d'orange kreeg de schuld.

We liepen naar de parkeerplaats waar vandaan de routes zouden lopen. Wellicht was het handig geweest als we daar de auto ook geparkeerd hadden, maar daar hebben we het maar niet over, haha! We bekeken het bord met de routes en besloten voor de paarse te gaan. Vijf kwartier wandelen met tussendoor die picknick, ik was voor! En zo liepen we naar het eerste paaltje met het paarse streepje om vervolgens de volgende te passeren om daarna tegen de N225 te stuiten. Uhh...

Na drie keer heen en weer te zijn gelopen kwamen we nog een paaltje tegen die we weer volgde en bij het volgende paaltje zijn we de provinciale weg over gestoken zoals de paarse paaltje ons opdroeg. Het ging goed, we waren vol vertrouwen en hadden ook trek, dus bij de eerste beste open plek, gooide ik het kleed neer en verzamelde we al het lekkers wat Kel meegenomen had voor ons uit.


Allereerst vulden we de bekers met die zware jus d'orange, haha! Daar kan je maar vanaf zijn. Het smaakte echt verrukkelijk! Ik genoot! Van het eten, van Kel, van de natuur, maar niet van de druppels die er op een gegeven moment naar beneden vielen. Net als de wind die ineens op kwam zetten. Ohoh...

Snel pakten we alle spullen in. De koeltas was inderdaad een stukje lichter. Nu konden we terug naar de auto gaan en het wandelen laten voor wat het was, maar de wind was weer gaan liggen, het miezerde nog wel wat, maar hé, we zijn toch geen watjes? De paarse paaltjes volgden tot elkaar op tot... ze stopten te verschijnen.... Sjips! We liepen maar door, want... hele theorieën hadden we en warempel! Op een gegeven moment stond er weer een paars paaltje! Joehoe!!

We liepen langs een prachtig groot huis met een groot meer ervoor. En ja hoor, die kl#te paaltjes deden weer prima hun werk. Zo wandelden, wandelden en wandelden we vrolijk door. Die tijd die op dat bord stond, klopte echt niet hoor!

Die jus d'orange, die thee... Geen toiletten te bekennen tussen de bomen. Tja, dan maar achter een boom, hihi! Lol hebben we genoeg gehad, net als de goede gesprekken. Ik genoot maar op een gegeven moment was ik wel klaar met die tassen en ook mijn voeten vonden het niet zo leuk meer.

Kel was zo helder om erachter te komen dat we gewoon een andere paarse route zijn gaan volgen. Heel handig ook twee paarse routes die vlak bij elkaar liggen, Natuurmonumenten... Not! #fail Hihi!


We kwamen uit bij een pad bij een restaurant. De kaart op m'n Iphone vertelde dat het nog ruim 2 kilometer lopen was naar onze auto. De regen drupte nog steeds gewoon naar beneden. Ik denk dat we minstens zo'n 12 kilometer in onze schoenen hadden. Toen we eindelijk bij onze auto's waren was het 19 uur en hadden we gewoon weer trek.

We besloten terug te rijden naar het restaurant waar we net voorbij waren gekomen en deden ons te goed aan heerlijk eten. Dat smaakte uitermate goed!

Met een dikke kus en een knuffel namen we afscheid. Kel reed naar huis en ik ook. De dag was een tikkeltje anders verlopen dan we van te voren bedacht hadden, maar we hebben er ook veel lol om gehad. Over die drie blaren hebben we het maar niet, hihi! Eén blaar was net zo groot als m'n teen!

Ik heb genoten! Volgende keer weer Kel? Op het strand ofzo? Heen en weer... Veel makkelijker! Hihi!!

1. Door: Kelly op 25-08-2013 15:42:12
Tja, met Natuurmonumenten wissel ik nog een woordje... ;-) Ons eerst op een verkeerd adres afsturen, vervolgens naar de verkeerde parkeerplaats leiden, zodat we te ver waren om die zware koeltas, die jij het grootste deel van de reis hebt gedragen, terug te brengen voor we de wandeling aanvingen. We zijn immers stoere meiden, dus maakten we af waar we aan begonnen. Als klap op de vuurpijl nemen ze ons in de maling met paaltjes... paaltjes notabene! Ik voelde me behoorlijk het bos in gestuurd! 

Tot slot wil ik mezelf nog even verdedigen met het feit dat ik het 'anti-water-doorlaat-kleed' heb gedragen van circa 5 kg en de tas met het servies en de thermoskan...  zónder te eindigen met drie blaren. Ja, ik ben zwanger, maar nee absoluut geen slavendrijver. Ik heb gewoon conditie.  

Het was een super leuke dag, mop. Jou krijgen ze niet gek... ik ben trots op je! 


2. Door: meriam op 25-08-2013 16:04:51
Zo te lezen hebben jullie een hoop lol gehad en daar gaat het toch om.


Groetjes Meriam


3. Door: Francien kampschreur op 26-08-2013 00:27:37
Hihi wát een verhaal!
Een goede vriendschap kan wel tegen een stootje hé.
Het was in ieder geval geeeen saaie wandeling!

xx
4. Door: Linda (kleine-lindie) op 26-08-2013 08:58:32
Jeetje wat een wandeling hebben jullie gemaakt en dan wil dat weer ook nog niet helemaal meewerken...maar gelukkig onder het genot van elkaar en lekker eten, dat maakt alles goed, hihi.

Jullie zijn in ieder geval actief bezig geweest dit weekend ;-)

Kusz
5. Door: Martine op 26-08-2013 12:58:54
Al met al klinkt het als een heerlijke dag! Gezellig, meiden  
6. Door: Angelique op 26-08-2013 13:58:34
Haha! Altijd leuk dit soort uitjes! De regen is dan wel weer minder... Maar Hey! Alles wat jullie gegeten hebben, hebben jullie er ook weer meteen afgelopen  
7. Door: Frederique op 28-08-2013 12:33:58
Hahaha, ondanks dat de paaltjes jullie voor de gek hielden hebben jullie een geweldige dag gehad zo te lezen! 
8. Door: Bianca op 01-09-2013 14:09:46
hahaha wat een verhaal!
Jullie hebben zo in ieder geval extra tijd van elkaar kunnen genieten.
Heerlijk!
XX9. Door: Juul op 02-09-2013 11:17:36
hahaha wat een dag voor jullie en dat toiletteren komt me erg bekend voor......Niet lachen.....doorlopen......vooral niet lachen......ik moet plassen!! Ik plas in mijn broek!! LOL, auto niet kunnen vinden.....doorlopen, niet lachen.....jaaaa auto gevonden op de plek waar je hem ook hebt achter gelaten en waar we al 3 keer voorbij waren gelopen (Arnhem, Gelredome)
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Voelbaar vliegen de vlinders
En ik word zomaar verliefd op je lach"