Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes.
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Zoeken
Shrek 2

Vandaag ben ik samen met Luuk naar Shrek 2 geweest. Shrek 1 hebben we al een heel poosje op dvd thuis en iedere keer kijken de kinderen en ik die met veel plezier. De humor die erin zit is superleuk, dus ik wilde heel graag naar deel 2. En dat gebeurde vanmiddag.

Bij de Etos had ik een coupon gekregen, dus het tweede kaartje was gratis. Mooie opsteker dus!

In het begin van de film dacht ik: hmmm is dit het nou? Maar na de pauze werd ie superleuk. Luuk en ik hebben genoten!Het verhaal:

Na hun huwelijksreis worden Shrek en Fiona gesommeerd om, naar het afgelegen rijk van Fiona's ouders te komen. Er is een groot feest gepland, en koning Harold en koningin Lillian willen dolgraag hun ongetwijfeld beeldschone schoonzoon ontmoeten.

Dat loopt natuurlijk anders: het botert niet erg tussen Shrek en Harold. De monarch laat zich zelfs voor het karretje spannen van de alleen in naam Goede Peetmoeder, die een plan smeedt om haar ijdelen zoon Droomprins alsnog aan Fiona te koppelen. En en ander wordt gecompliceerd en opgeleukt door het vertrouwde gezanik van Ezeltje en door het machismo van De Gelaarsde Kat, het leukste nieuwkomer in dit vervolg.

Echt een aanrader dus!!

X Marijke
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Als alle lichten zijn gedoofd
Ben ik alleen met mijn gedachten"