Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes. 
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Zoeken
Feest pa

Maanden geleden had mijn vader gepland dat hij zijn 65ste verjaardag de zaterdag erna wilde vieren in het ijsclubgebouw in Schoonhoven. Uiteraard wisten we toen nog niet dat Nederland uitgerekend die avond moest spelen voor het EK.
 
Tja... wat moet je dan. Het idee was snel geboren om maar een tv neer te zetten zodat we met zijn allen naar de wedstrijd Nederland-Tjechie konden kijken. Op vele gezichten kwam plots een glimlach bij het zien van de tv.
 
Toen het al snel 1-0 werd was het gelijk een feestje, zo ook bij de 2-0... De rest van de wedstrijd vergeten we maar voor het gemak... En waar ik vooraf een beetje bang voor was gebeurde ook. Ik noem geen namen, maar als je de smoes gebruikt: 'ik moet het vlees nog in de vriezer gaan doen' als je direct naar de wedstrijd naar huis gaat..

 
Maar goed... Aan ons lag het niet! Ik had gruwelijk mijn best gedaan om een mooi koud buffetje te maken. En als ik weer naar de bovenstaande foto kijk, is me dat aardig gelukt!!

 
Lotte aan de chocomel

 
Open mond! Robben werd gewisseld!

 
Oudste broer Jan achter de bar.

 
Broer Ron met een lekker biertje.

 
Broer Lex ook in zijn sas.
X Marijke
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Je hebt zoveel om te geven
En zoveel om voor te leven"