Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes. 
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Zoeken
Gefeliciteerd!!!
Lieve, lieve Marco,

Gefeliciteerd met je 50e verjaardag! Ik hoop dat je een geweldige dag hebt met de mensen om je heen waar je van houdt. Geniet ervan!!! 

Dikke kus! 
X Marijke 
Gehersenspoeld
Vanmiddag reed Luuk na een dag school met mij terug naar huis. Dan klets je wat enzo, je kent het wel. Tot Luuk ineens zei: "Mam, bij mij in de klas zit ook iemand die door zijn moeder gehersenspoeld is met de liedjes van Marco Borsato........"

Lieve Marco
Lieve Marco,

Heel vaak heb ik in mijn gedachte deze 'brief' geschreven, maar telkens vond ik weer een reden om hem niet te posten. Hier zit Marco toch niet op te wachten, ah nee, ik hou het lekker voor mezelf, enz. enz. En nu dacht ik: Ik doe het wel!

Allereerst wil ik je vertellen dat ik ontzettend veel respect voor je heb. De manier waarop je je liedjes vertolkt, je werk voor WarChild, maar vooral de wijze waarop jij met je publiek, met je fans omgaat.Om een voorbeeld te geven. Er wordt een Borsato Bingo gehouden. Zo'n vier honderd mensen hebben hier naar uitgekeken om de populairste prijs te gaan winnen; met jou een rondje in de Porsche rijden. Volgens mij is er geen artiest die een heel weekend vrij maakt om dit met en voor z'n fans te doen, maar dan sta jij ook bij de deuropening om al die vier honderd mensen de hand te schudden en ze welkom te heten. Hoe bijzonder is dat?

Na afloop duik je met een aantal fans de hotelbar in en... Heb je het leuk gehad met ze, hihi! De volgende ochtend had je een klein kraakje op je stembanden, maar je stond er weer. Voor je fans! De hele dag ging je met Jan en alleman op de foto, deed wat er van je verlangd werd en gaf je nog een miniconcert toe.

Daarna sprak je alle vrijwilligers toe, waaronder mij en ging ook nog even met hun op de foto. Ik bedankte je na afloop, waarop jij het direct terugkaatste met de woorden: "Nee, jij bedankt!"Ik loop al een aardig poosje mee en ben vele malen vrijwilliger geweest. Eerlijk gezegd nam ik dat voor gewoon tot ik ineens twee edities niet op de lijst stond. Dat was wel even slikken, maar nu ik wel weer mocht, waardeerde ik dat nóg meer. 

Ik heb het deze keer weer met zoveel liefde gedaan. Ik heb zoveel mensen blij mogen maken, dat voelde zo verdomd fijn! Daarom bedank ik jou toch, gewoon om wie je bent en wat je doet.

Afgelopen vrijdag mocht ik naar het bedanketentje samen met alle vrijwilligers. Hoe leuk was dat! Een ontspannen sfeertje, lekker eten, een drankje, lieve, hele lieve mensen en jij. 

Van te voren bedenk ik altijd wat ik dan op zo'n avond tegen je wil zeggen en bijna nooit komt er iets uit. Alleen soms iets oppervlakkigs. Daarom dit schrijven. 

Ik had vrijdag zo de behoefte om na dat ene bijzondere moment, de vrijwilligers weten waar ik het over heb, je een knuffel te geven, maar ik deed het niet. Er is dan altijd wel iemand die je aanspreekt en dan doe ik weer een stap achteruit. Dat geeft natuurlijk niets, anders zou je het op zo'n avond wel heel erg druk hebben, maar vaak baal ik achteraf wel een beetje van mezelf. En neem ik me voor om het een volgende keer wel te doen, haha, en ik weet nu al hoe die keer verloopt..

Maar weet wel dat ik van het plezier en geluk van een ander ook erg geniet. Ik ben niet haantje de voorste en al helemaal niet de brutaalste, maar heb het altijd erg naar m'n zin, ook al zie je dat niet altijd.

Marco, je hebt een plekje in m'n hart. Een mooi plaatsje en dat blijft zo. Voor nu en voor altijd! Ik hoop dat ik nog vaak bij evenementen, concerten of andere bijzondere dingen mag zijn. 

Ik vind je lief, heel lief!!Fanclubdag 2015
Toen de lijst met vrijwilligers online kwam op de log van de fanclub stond m'n foon vol met blije whattapjes, maar ik overtrof ze allemaal, ik was nóg blijer! Zo leuk om bij deze bijzondere editie mijn handen weer flink uit de mouwen te kunnen steken. Whiehoe!! 

Ik stond al die tijd op standje blij, maar die blijdschap ging nog een tandje hoger toen ik hoorde dat ik samen met Bianca in de enveloppenkraam mocht staan. Hoe gaaf is dat om samen met een m'n lieve vriendin aan de slag te gaan! Yes!

Eerst een avondje bingoën. Dat zorgt altijd voor een hilarisch avondje! Na een heerlijk diner in het centrum van Nijkerk met Cindy en haar vriendin Marieke liepen we het Hart van Holland binnen en wat schetste m'n verbazing... Marco stond gewoon bij de ingang iedereen welkom te heten. De eerste knuffel zat in the pocket, heerlijk! 

Jammer genoeg viel er op mijn bingokaarten geen prijs, maar wat geeft dat, we hadden een superleuke avond, da's veel belangrijker!!

We dronken nog even een wit wijntje in de bar al kletsend met twee dames uit Hengelo. Ik verstond er af en toe geen moer van, dat is ook een apart taaltje hoor, haha! Ook Marco kwam nog een drankje doen in de bar. Dat werden er iets meer hoorde ik de volgende ochtend bij het ontbijt... Oepsie! 

Rond half 2 lagen we in ons bed. Nog even nakletsen om daarna toch maar te slapen. Het duurde lang eerdat ik sliep en voordat ik er erg in had liep onze wekker alweer af. Fris en fruitig sprongen we uit ons bed. De leukste dag van het jaar was namelijk aangebroken!

Om half 9 meldden we ons in het Hart van Holland in Nijkerk. Wat een fantastische locatie is dat toch! Onze taken waren bekend, we gingen snel aan de slag! In de kraam bij Mieke en Angelique kon je enveloppen kopen. Sommige waren leeg, maar in anderen zat een bonnetje met een nummer erop. Dat nummer correspondeerde met een prijs. Dat ging van een button waar Marco op stond, een roerstaafje tot een high tea, concertkaartjes met meet and greet of 2 uur varen met Marco. Je begrijpt wel welke prijzen er favoriet waren. 

Mannen, vrouwen, kinderen stopten een bonnetje in onze handen en keken je hoopvol aan. Wat is er dan mooier om ze dan blij te maken met een toffe snoeppot, een gave sleutelhanger, een heerlijk fleecekleed, maar iemand een gat in de lucht te laten springen als ze die high tea of die vaartrip gewonnen hadden was zo leuk en dan is leuk understatement of the year, haha!

Bianca riep regelmatig: "Joh, ga even een rondje lopen!" Maar dat wilde ik helemaal niet, want stel je nou eens voor dat dan net weer die gave prijzen eruit gingen, dat wilde ik helemaal niet missen, hihi!!

Alle enveloppen zijn verkocht. De laatste van de vier rondes was toch wel het spannendst, want er waren relatief niet meer zoveel enveloppen en er zaten nog vier grote prijzen in. Dat enthousiasmeerde erg veel mensen om nog dieper in hun beurs die euro's eruit te halen. Wat een fanatiekelingen hebben we langs zien komen! Zo gaaf!!

Aan het eind van de dag zijn we op gaan ruimen. Heb ik nog een klein stukje van het concert van achter in de zaal kunnen bekijken om me op m'n volgende taak te storten. Ik mocht cadeautjes uitdelen. Alweer zo'n leuke taak. Weer allemaal blije mensen. We hoorden alleen maar enthousiaste verhalen. Iedereen was verrast door de leuke kofferlabel die we mochten weggeven. En het was ook erg leuk om nog even de mensen te zien die je de dag niet gezien hebt.

Vanmorgen heb ik een rondje Facebook gedaan. Zo leuk om de enthousiaste en blije reacties te lezen, zo tof om filmpjes te zien van dingen die je niet hebt kunnen zien. Ik word er zo bij van!! 

Vrijwilliger zijn is hard werken, maar het allerleukste om te doen! Je ziet zoveel blije bekkies, zoveel vrolijke gezichten. Mensen die je even gedag komen zeggen, even een praatje komen maken. Het is zo leuk om al jaren mee te lopen in dit wereldje waardoor je zoveel mensen kent. 

Had ik al gezegd dat ik het leuk gehad heb? Hihi!

Besluit ik dit logje om allereerst m'n lieve vriendin Bianca te bedanken. Het was erg gezellig met je!! Veel plezier in Curaçao, mop! Je bent een kanjer!! Daarnaast natuurlijk de fanclub, Nathalie! Onwijs bedankt dat ik weer vrijwilliger mocht zijn, het vertrouwen gekregen heb. Dank, dank, dank! En dan natuurlijk Marco. Zonder hem geen fanclubdag. Zonder hem had ik niet zoveel liefde gevoeld. Dankjewel lieve Marco!! 25 jaar Marco!
Vandaag is het 25 jaar geleden dat Marco de Soundmixshow won. Een kwart eeuw vol mooie muziek, mooie momenten, mooie herinneringen. Vijfentwintig jaar aan de top van de Nederlandstalige muziek is een hele prestatie en ik ben trots, übertrots dat ik fan van hem ben.

Zo noem ik de galapremière van Zien in Tuschinki. Hoe bijzonder was dat om in je galajurk hierbij te mogen zijn. Of wat me ook nog vers in het geheugen zit is de Radio 2 ouvre prijs in het Beatrix theater in Utrecht. Vele liedjes van Marco die door verschillende artiesten vertolkt werden, maar wat me nog het meest geraakt heeft toen was Waarom door Marco zelf. Práchtig!

Operator, moderator en medewerker van de fanclub.. Alle drie gedaan. Met trots en liefde. Ook vrijwilliger tijdens de fanclubdag ben ik vele malen geweest. Vermoeiend, slopend, maar vele malen leuker dan 'gewoon' bezoeker van de fanclubdag, vind ik. Twee jaar is mijn plaats afgestaan voor een ander, maar ik vind het super tof dat ik me dit jaar weer in mag zetten tijdens deze bijzondere editie.Lieve Marco,

Ook hier wil ik je heel graag feliciteren met deze prachtige mijlpaal. Ik hoop dat je dit op een prachtige manier viert vandaag en vooral dat we nog lang en veel van je kunnen en mogen gaan genieten in welke vorm dan ook.

Dikke kus! 
Herbalife
Toen mijn schoonzus veranderde van schoonzus naar vriendin kwam ik in aanraking met Herbalife. Ik wilde wat gewicht kwijt en besloot dat met behulp van Herbalife te doen. Achteraf gezien was mijn motivatie niet top en gaf ik het al snel op.

Eind vorig jaar liep mijn gezondheid op z'n zachtst gezegd niet zo lekker en toen ik daaruit krabbelde was ik nóg zwaarder. Het kon echt niet meer zo, dus ik nam weer contact op met Christel. Ze reageerde enthousiast en zou mij heel goed gaan coachen en zo ging ik weer met Herbalife aan de slag.

Inmiddels ben ik 9 kilo kwijtgeraakt en bijna 30 centimeter slanker en ik voel me beter dan ooit! Mijn huid voelt heel zacht aan, mijn haren glanzen weer, mijn nagels zijn hard, pukkeltjes heb ik niet meer, ook koude voeten zijn geschiedenis en ik bruis van de energie.

Ik volg informatiedagen/avonden en ik denk dat ik best wel het één en ander weet over voeding en Herbalife. Met deze kennis verkoop ik nu zelf ook de producten en begeleidt ik inmiddels elf mensen met hun afvaltraject. Iets wat ik superleuk vind om te doen!

Als ik bijvoorbeeld door de supermarkt loop dan denk ik met enige regelmaat: "Zo, jij kan ook wel een busje Herbalife gebruiken dame/heer..!" Niet alleen om iemand af te laten vallen, maar bijvoorbeeld ook om een betere huid te laten krijgen of om aan te komen.

Ik kreeg het 'verwijt' dat ik inmiddels groen bloed door mijn aderen heb stromen en ik denk dat dat wel klopt. Ik ben zo enthousiast over het product dat ik het wel van de daken wil schreeuwen! Sterker... Je doet jezelf te kort als je er niets mee doet!

"Ja, maar het is hartstikke duur!" hoor ik regelmatig. Het kost inderdaad geld, maar als je een basispakket bij me afneemt, kost dat per dag net zoveel als een half brood en een ons rosbief en daar vervang je twee maaltijden voor.Heb ik je ook enthousiast gemaakt? Neem dan contact met me op! Je kan een 3 Day Try Out pakket bij mij aanschaffen zodat je het ook kan proberen. Mail je me? marijke@hurbalijf.nlTralalalala!!!
Vanmiddag had ik een afspraak bij m'n fysiotherapeut. Om 16 uur lag ik languit op de tafel toen ze uit het niets vroeg: "Hoe oud ben je eigenlijk?"

Ik begon te lachen en vroeg waar die vraag ineens vandaan kwam. Ze vertelde dat een vriendin van haar pas bevallen is en ze dacht dat ze mijn leeftijd had, dus wellicht kende ik haar wel.

"Ik ben 44."
"Wááát?!? Nee, dat kan niet..."
"Uhhh... jawel, ik ben echt 44, hoezo?"
"Ik dacht dat je echt tien jaar jonger was..."


Ik heb haar uiteraard een drankje aangeboden en haar gezegd dat ze mijn dag gemaakt heeft. Zo'n leuke meid die fysio van mij!Gewonnen!!!
"Ik win nóóit iets!!"

Dat kan en mag ik nooit meer zeggen, want ik heb mooi wel gewonnen!! Tijdens de voorjaarsvakantie was er zoals iedere schoolvakantie een prijsvraag op www.borsato.nl. Iedere dag een andere puzzel om op te lossen.

Normaal gesproken doe ik daar niet aan mee of ik start enthousiast op maandag om het de rest van de week gewoon te vergeten, maar toen ik zag dat er een pizzarette te winnen was, besloot ik mee te doen. Die wilde ik wel! Fanatiek mailde ik iedere dag m'n oplossing door en tot mijn grote verbazing heb ik nog gewonnen ook!Jammer genoeg won ik niet die leuke pizzarette, maar wel een Borsato-verrassingspakket welke vandaag op de mat lag. Enthousiast scheurde ik de envelop open en ik vond daar een buro-onderlegger, een prachtige foto met handtekening, een paar buttons, een frisbee, lipgloss, een mooi gesigneerd fotolijstje met foto en een pen met lampje erop.

Leuk toch? Wat zeg ik! Superleuk!!

Heel erg bedankt lieve meiden van de fanclub en natuurlijk ook Marco!!

Dikke kus!!!

"Elke keer als je verder gaat
Verwacht je dat ik stil blijf staan"