WelkomsttekstHoi hoi

Leuk dat je op mijn weblog komt kijken. Ik wens je heel veel leesplezier!
 
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Suzanne
Leeftijd: 50 jaar
Uitgebreid profiel
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Zoeken
Archief
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 bezoekers ;
en 3 gast bezoekers .
Foto album
Mijn laatste reacties
Mijn foto is niet de...
20:00, 1 mei 2018
Dank je wel!! We zullen...
05:15, 13 apr 2018
Dank je wel!! Ik hoop op...
01:58, 12 apr 2018
Dank je wel!!  
18:54, 11 apr 2018
Dank je wel!!
18:19, 11 apr 2018
Hallo Anno. Dank je wel...
07:12, 15 mrt 2018
Dat zou idd mooi zijn.
16:48, 12 nov 2017
Dank je wel Maria.
16:35, 11 nov 2017
Dank je wel Lisanne.
18:58, 10 nov 2017
Dank je wel Imke. 
07:03, 10 nov 2017
Welkom in Limburg!! Clubtour

Heerlijk dat jullie naar ons mooie Limburg zijn afgereisd!!Afgelopen weekend vond de clubtour "thuis" in Limburg plaats.
De Rodahal in Kerkrade was zaterdagavond geheel gevuld en het concert was dan ook compleet uitverkocht. Wat een drukte was het maar wel heel gezellig. Het dak ging eraf. De zaal was één enthousiasme en iedereen deed mee.


Toen we hoorden van Marco dat Nikita in de zaal was en wat er met haar aan de hand was kreeg ik een brok in mijn keel. Een kind dat nog zoveel mee moet kunnen maken in dit leven en dan terminaal ziek blijkt te zijn. Gelukkig heeft ze deze avond nog mee kunnen genieten van het optreden van Marco. 

Ook het gastoptreden van Elske van de Wal was schitterend.


Dit is de 2de keer dat ik een concert in de Rodahal heb meegemaakt. Ook ben ik nu 2x in het Ziggo Dome geweest. Het is wel een verschil. De kleinere zalen sta je dichterbij en zijn veel intiemer. Geweldig om dit weer mee te mogen maken.


Marco bedankt!!   
Ik heb genoten!!!!foto-prijsvraag van werkgever
Mijn werkgever heeft iets leuks bedacht waar je een prijs mee kan winnen. Een leuke, grappige of mooie foto insturen van het voorjaar. En dan moeten ze bij mij zijn. Hier doe ik graag aan mee. Ik kon het dan ook niet laten om de volgende foto hiervoor in te sturen  
Altijd in voor een geintje!! En dan is zo'n actie wel heel erg leuk. 
 
Clubtour "Thuis" Marco Borsato.
In de voorverkoop heb ik het de luxe album  "Thuis" besteld van Marco. Vandaag kreeg ik het bericht dat dit album morgen bezorgd gaat worden.  Hoop dat de werkdag morgen snel om vliegt.
Tevens zat ik gisterochtend klaar voor de Pré Sale van de clubtour die Marco in 2018 gaat doen. Toen ik afgelopen week zag dat Kerkrade er bij stond, wist ik dat ik tijdig klaar moest zitten om een paar kaartjes te bemachtigen. En dit is gelukt. 28 april 2018 ben ik van de partij in de Rodahal te Kerkrade. Dat wordt weer genieten.
Nu eerst wachten tot ik morgen thuis ben van mijn werk. Daarna voorgenieten met het album. Tegen de tijd dat de clubtour in Kerkrade is kunnen we de liedjes dromen :-)

Ik wens iedereen die het album "Thuis"morgen thuis krijgt veel geniet en luisterplezier!!
HBO studie gestart
Ik liep al lang rond met de gedachte en na veel wikken en wegen heb ik de knoop doorgehakt.Ik ga het gewoon proberen. Me aangemeld voor de HBO opleiding Management in de Zorg. Omdat ik wisselende dagen werk en dan moeilijk een klassikale opleiding kan volgen ben ik gestart met een online opleiding waar een docent het huiswerk nakijkt en je niet naar een lokatie toe hoeft te gaan om les te volgen maar gewoon van huis uit alles kan volgen. Dat is dan best goed te combineren. En als ik deze opleiding/cursus doorlopen heb dan kan ik ook een diploma halen.                                                    
Abraham in huis
Vrijdag is mijn echtgenoot 50 jaar geworden. Donderdagavond laat alles in en buiten huis versierd. Alleen de Abraham bleek een beetje breder uitgevallen te zijn dan de werkelijkheid.  Het feestweekend is nog bezig.
We zijn samen met ons gezin vrijdagavond gezellig gaan eten bij een goed plaatselijk restaurant. Of deze blij met ons vijven waren weet ik niet, want we hadden allemaal verschillende voor-hoofd en nagerechten. Zaterdag was het familiefeest en hebben we een geweldige dag gehad. Herinneringen opgehaald, veel mosterd ontvangen.....hoeven hier het eerste jaar niet voor naar de winkel :d
Vandaag is dan nog het vriendenfeest en vanavond sluiten we het af. Gisteren en vandaag de catering van een bedrijf hier in de buurt en wat was het gisteren goed verzorgd. 
Nu nog even genieten van deze rustige zondagmorgen. 
Het is weer hobby/handwerktijd
De donkere dagen van het eind van het jaar komen er weer aan. Zaterdag gaat de klok weer terug en dan is het weer vroeger donker. Voor mij breekt dan altijd de tijd aan om weer te hobbyen. Een aantal collega's van mij zijn in blijde verwachting, dus het breigaren komt weer uit de handwerkmand. Eén paar gebreide slofjes heb ik weer klaar. Omdat ik niet weet of het jongetjes of meisjes worden, ga ik er een aantal roze en een aantal blauwe breien. Als de kindjes dan geboren zijn kunnen ze gelijk op de post. En inmiddels ook een patroontje tegen gekomen voor gebreide babyhandschoentjes. Daar ga ik me binnenkort ook eens over buigen.

Vandaag ook het 3D knutselpakket ontvangen.  Ik kan er komende tijd weer lekker tegen aan. Geen last van niet weten hoe ik de komende donkere periode door moet komen. :-)
Reunie lagere school
Zaterdag voor het eerst een geweldige reunie gehad van onze klas van de lagere school. Na 36 jaar de meeste klasgenoten niet meer gezien te hebben was het een enorm leuke ervaring dit mee te maken. Een 6-tal jaargenoten wonen nog in het dorp, 12 jaargenoten die aanwezig waren wonen in dorpen in de buurt en 3 zijn woonachtig in andere provincies in Nederland.(5 waren er verhinderd). We kregen eerst een rondleiding met een gids door het dorp, die de geschiedenis vertelde over ons geboortedorp. Daarna hebben we nog een geweldige barbeque gehad en als afsluiting had iedereen iets opgeschreven en moest er geraden worden wie de persoon was die dit opgeschreven had. We hebben een geweldige dag gehad, veel gelachen met zijn allen en vele herinneringen opgehaald aan deze periode uit ons leven. Het voornemen is dan ook dit vaker te laten terugkeren. 
FCD 2017 Belgie Meeting en Egmond aan Zee
Afgelopen jaar naar de eerste Marco Meeting in Belgie geweest. Het was een kleinere intieme fanclubdag dan ik van Nederland gewend was, maar als zuiderling gezellig om mee te maken. En het kleinschalige had ook wel wat.  Afgelopen weekend zijn we afgereisd vanuit Limburg naar Egmond aan Zee voor de 3de FCD op rij die ik bezoek in Nederland.
We (mijn man en ik) hadden een weekendje weg geboekt net als vorig jaar bij Roompot Kustpark Egmond aan Zee, alwaar ongeveer bij de ingang naar het park de parkeerplaats was voor de fanclubdag. Wel leuk iedereeen in de outfit te herkennen die dezelfde weg te voet  aflegden naar Hotel Zuiderduin als wijzelf. 
Het was een gezellige boel bij Hotel Zuiderduin en ik heb genoten. Het optreden van Kato, Daniël Kist, zandtovenaar Gert, en William Rutten. Ook de verrassing die er was voor Pim was mooi, en de overige fans die in het zonnetje werden gezet. En natuurlijk Mary Borsato, de moeder van Marco die voor het eerst een prijs had gewonnen met de lootjes en wat voor prijs. We zaten zaterdag voor haar op het terras  bij het Wapen van Egmond en toen ze weg ging zei ze vriendelijk gedag, terwijl ze niet eens wist dat ik fan was van Marco.  Al met al hebben we een mooi zonnig weekendje gehad van vrijdag tot maandagochtend aan de mooie kust.
Terug van weggeweest
Na lange tijd ben ik weer terug. Veel meegemaakt afgelopen jaar. Eind vorig jaar ging mijn werkgever, waar ik al 7 jaar met veel plezier werkte failliet. En dan moet je van de een op de andere dag nieuwe keuzes maken. Ik had het geluk dat ik een aantal opties had en hier heb ik mijn tijd voor genomen om een zorgvuldige afweging te maken. Per 1 februari dan ook begonnen bij een nieuwe werkgever,  weer detachering in de apotheek, en ik kan nu zeggen dat ik per 1 oktober weer een contract in de pocket heb voor onbepaalde tijd. Blij blij blij :-) Ik rij weer in mijn wagentje door Limburg en Brabant voor mijn werk. Dus ik ben weer in rustiger vaarwater gekomen en zodoende ook weer tijd voor leuke dingen, want het leven gaat verder. 
Symphonica in Rosso 2015. In 1 woord fantastisch!!
Gisteren een overweldigend concert Symphonica in Rosso met Marco Borsato mogen bijwonen in het Ziggo Dome. Wat een fantastische avond hebben we gehad. 
Marco met Jeroen van Koningsbrugge (wat kan hij geweldig zingen), O'Gene, Cheyenne van de Voice, Kim Spierenburg en Zucchero als gastartiesten. Wat is er een geweldige show neergezet die me nog lang zal heugen. Er is uitgepakt met een fantastische lichtshow, die me bleef verbazen. Iedereen zong mee en de sfeer was verbazingwekkend
Ik heb genoten deze avond.Marco, ik hoop nog vele concerten van je te mogen bijwonen want ze zijn stuk voor stuk een juweeltje om mee te mogen maken.
"Lief als de lente
En zwoel als een zomerse dag"