Gastenboek
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
e-mail

       
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 meekijkers ;
en 1 gast meekijkers .
Zoeken
Aye Aye kapitein
Lang heb ik getwijfeld of ik wel een log wilde maken maar ja wie wil nou niet zo'n bootreisje winnen met leuke mensen en vooral een leuke zanger aan boord.


"Mijn droom"
          


Tja dromen…….wie heeft ze niet ?

Natuurlijk heb ik ook zo mijn dromen en moet zeggen dat er al een aantal zijn uitgekomen.
Ik ben met een lieve man getrouwd, woon in leuk huis, heb 2 kanjers van zonen en een leuke schoondochter, heb lieve vrienden en familie om je heen, ben op vakantie geweest naar  Curacao en daar met dolfijnen gezwommen, ik wilde altijd al een cruise maken (gaat volgende week gebeuren) en zo kan ik natuurlijk wel even doorgaan……….
Nu blijven er altijd nog dromen over waarvan je hoopt dat die ook uitkomen……en daar droom ik dus regelmatig van 

Ik zou graag nog een keer naar Amerika willen maar ook nog wel naar Indonesie en omstreken.
Soms droom ik ook wel eens dat ik nog 1 keer met mijn vader zou kunnen praten maar ben bang dat die droom nooit uit zal komen.


Maar een droom die wel uit zou kunnen komen en daar hoop ik nog steeds op …..is een fotoshoot winnen met Marco, want wie wil er niet dat Marco zo voor je komt te staan:p
Vorig jaar op de FCD meegedaan met foto’s maken en droomde al een beetje van een echte fotoshoot……ach ik droom nog maar lekker verder En dan heb ik nog mijn grootste droom……zal wel voor meerdere vrouwen van mijn leeftijd gelden denk ik…..

Oma worden…..dat lijkt me nou zo vreselijk leuk. Sinds dat de boys het huis uit zijn kriebelt het steeds vaker. Helaas Kevin geen relatie meer en die heeft het erg druk met z’n nieuwe baan dus daar verwacht ik voorlopig niets.

Maar ja Wouter en Kim…….ik weet het niet, vrienden van hun hebben pas een zoontje gekregen en hun zijn er helemaal gek van.......
Maar ja ze zijn beide zelf nog erg jong dus komt daar voorlopig ook niks denk ik maar ja het blijft m’n grote droom om OMA te worden.

Ik zou minder gaan werken en lekker oppassen en leuke dingen doen met een kleinkind……ik hoor van zoveel mensen dat het heel anders is dan zelf kinderen krijgen…….Ach ik droom nog wel even door hoor, want in je dromen is alles toch mooier en beter !!filmpje Marco zingt voor Leontien
Al een tijdje log ik niet meer maar toen ik gisteren vertelde tegen Tamara dat ik een filmpje had moest die op mijn log zei ze.
Dus bij deze....Marco zingt hier "Engel van mijn hart" voor Leontien.
Nu loopt eerdaags mijn platinapakket af en kan je dus het filmpje niet meer zien maar als je dan op onderstaande foto klinkt zie je hem ook !!!"Lentesneeuw
Je ziet lentesneeuw"