Gastenboek
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
e-mail

       
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 meekijkers ;
en 1 gast meekijkers .
Zoeken
Marco bij P&W
Dinsdagavond toen de nieuwsbrief van de Tifosi kwam en ik zag dat Marco bij Pauw en Witteman zou komen begon er bij mij wat te rinkelen.
Na overleg met Ingrid zouden wij proberen om erbij te zijn, denk dat wij een van de weinige waren die niet naar Utrecht zouden gaan.
Zelf moest ik werken en heeft Ingrid gebeld voor kaartjes de volgende morgen maar wel op mijn naam omdat ik ooit VARA lid ben geworden voor zoiets.

Waar......??
Moet ik eigenlijk beginnen....het is zoveel maar ga het toch proberen...

Vorige week was de FCD dus dat betekende dat ik moet helaas wel afscheid nemen van het mooie schilderij dat ik een jaar eerder gewonnen had en dat viel toch een beetje tegen 

Omdat ik dit jaar weer uitverkorene was om vrijwilliger te zijn besloot in het hotel ernaast te gaan slapen en Angelique kwam bij mij op de kamer.
Al snel hoorde ik dat het een drukke boel daar zou worden en leek me alleen maar gezelliger
Sexy Marco in de Glossy


Vanmorgen werd ik aangesproken door een collega die de nieuwe boekjes opruimde en kijk wat ze in mijn handen duwde.....je snap van werken kwam weinig meer


Er staat binnenin nog een mooie foto en een klein intervieuw.

Er staan ook andere sexy mannen in maar ik ga toch voor Marco hoor 
De Wens
Er zijn verschillende nummers die Marco zingt die mi erg aangrijpen en op de afgelopen concerten in het Westerpark werden er een paar gezongen.
Deze moest ik gewoon van mezelf even filmen omdat ik dit een vreselijk mooi nummer vind 

maffe foto.. en lekkere foto´s !!!

Nog steeds geen uitgebreid logje van mij maar wilde deze foto's best ff met jullie delen....

Verkocht !!!!!!!!!!!

Net dit logje gemaak en had niet vewacht dat het zo snel zou gaan.......het kaartje is nl al VERKOCHT


Wie oh wie wil er nog naar Marco in het openluchttheater in Hertme op 19 juni ??Dankzij Alina hebben al veel fans kaartjes gekocht voor dit optreden en ik heb dus ook een kaartje.
Nu wil het geval dat wij vorige week te horen hebben gekregen dat wij de camper die we gehuurd hebben wat langer mogen houden.
Dat betekend dat we vrijdagavond laat thuis komen uit Italie nadat we ruim 3 weken weggeweest zijn. En als je zolang weg bent heb je veel was/strijk, andere dingen thuis die je moet doen( Wouter blijft gewoon thuis), camper schoonmaken enz.enz.


Nu lijkt het me voor mij niet verstandig om dan zaterdagmorgen alweer in de auto te stappen om naar Hertme te gaan, iemand anders draait zijn hand er niet voor om maar als ik er aan denk hoe gestresst ik dan kan zijn.....moet ik mijn kaartje maar zien te verkopen.


Dus met pijn in m'n hart bied ik hier mijn kaartje aan gewoon tegen de kostprijs van 
? 60,00.

Mocht je interesse hebben mag je me mailen......Koud en warm tegelijk.....
.....en toch ben ik niet ziek  want meestal als je het koud en warm hebt heb je koorts.

Nu had ik wel koorts die nacht maar dat had te maken met het Borsatovirus wat ik die dag opgelopen had.

Dat het die dag koud was weten we allemaal nog en als je dan nog tot heel erg laat gaat wacht op Marco word het steeds kouder

Maar toen Marco eraan kwam en ging Nathalie ons ook nog op de foto ging zetten
kreeg ik het toch wel lekker warm 

Tja wie krijgt het nu niet warm om zo in de armen van Marco te staanDank je wel Nathalie voor het maken van deze gave foto

Verslag Wachild Peace concert
Woensdag was het eindelijk zover dat we weer konden gaan genieten van het Warchild Peace concert voor het Vredespaleis in Den Haag.
Zelf was ik de hele dag vrij en had me voorgenomen om er lekker vroeg naar toe te gaan en om tegen 2 uur schoof ik aan bij een paar fans die er stonden te wachten.

Warchildconcert 2010
Helaas nog geen uitgebreid verslag, die hoop ik vanavond te hebben.
Ik ben nu alle foto's aan het uitzoeken maar ik wil wel vast zeggen hoe deze avond was gisteren in Den Haag !!

Hij was toppie........................zelfs Marco vond het


 

Jut & Jul in Arnhem

Nog steeds geen verslag over Arnhem en die komt er ook niet  heb n.l. geen zin in een verslag er is al genoeg geschreven maar een paar foto's wil ik toch wel met jullie delen."Kijk me aan, spreek hem uit
Met de klank van de eerste keer"