Gastenboek
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
e-mail

       
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 meekijkers ;
en 1 gast meekijkers .
Zoeken
Marco in Milaan
Afgelopen zaterdag was ik in Milaan en waar je ook loopt in Italie......overal kom je hem tegen.....


Vroeg me al af of Marco in de schoenen was gegaan......er zijn verschillende winkels die deze naam dragen......en als ik deze naam zie moet ik maar aan 1 man denken he.....

En deze vond ik zelf ook erg leuk......kan het niet precies vertalen maar zal wel te maken hebben met een keukenprins of zo....als dat het ongeveer betekend klopt het ook nog.......
hoe weten ze nou in Italie dit van "onze" Marco....:p
Hop Paard (van Troje) hop.....
Wat was ik blij dat ik een aantal weken geleden een bericht kreeg van iemand die kaartjes kon kopen voor het concert in het Paard van Troje via Ziggo.
Zelf moest ik werken maar zij heeft het geregeld voor me…..en het was gelukt dus ik helemaal blij…..


Tongetje
               

Altijd heerlijk om zulke foto's te zien...........

Zal morgen proberen een klein verslagje te maken van het concert in Den Haag.
Aye Aye kapitein
Lang heb ik getwijfeld of ik wel een log wilde maken maar ja wie wil nou niet zo'n bootreisje winnen met leuke mensen en vooral een leuke zanger aan boord.


"Mijn droom"
          


Tja dromen…….wie heeft ze niet ?

Natuurlijk heb ik ook zo mijn dromen en moet zeggen dat er al een aantal zijn uitgekomen.
Ik ben met een lieve man getrouwd, woon in leuk huis, heb 2 kanjers van zonen en een leuke schoondochter, heb lieve vrienden en familie om je heen, ben op vakantie geweest naar  Curacao en daar met dolfijnen gezwommen, ik wilde altijd al een cruise maken (gaat volgende week gebeuren) en zo kan ik natuurlijk wel even doorgaan……….
Nu blijven er altijd nog dromen over waarvan je hoopt dat die ook uitkomen……en daar droom ik dus regelmatig van 

Ik zou graag nog een keer naar Amerika willen maar ook nog wel naar Indonesie en omstreken.
Soms droom ik ook wel eens dat ik nog 1 keer met mijn vader zou kunnen praten maar ben bang dat die droom nooit uit zal komen.


Maar een droom die wel uit zou kunnen komen en daar hoop ik nog steeds op …..is een fotoshoot winnen met Marco, want wie wil er niet dat Marco zo voor je komt te staan:p
Vorig jaar op de FCD meegedaan met foto’s maken en droomde al een beetje van een echte fotoshoot……ach ik droom nog maar lekker verder En dan heb ik nog mijn grootste droom……zal wel voor meerdere vrouwen van mijn leeftijd gelden denk ik…..

Oma worden…..dat lijkt me nou zo vreselijk leuk. Sinds dat de boys het huis uit zijn kriebelt het steeds vaker. Helaas Kevin geen relatie meer en die heeft het erg druk met z’n nieuwe baan dus daar verwacht ik voorlopig niets.

Maar ja Wouter en Kim…….ik weet het niet, vrienden van hun hebben pas een zoontje gekregen en hun zijn er helemaal gek van.......
Maar ja ze zijn beide zelf nog erg jong dus komt daar voorlopig ook niks denk ik maar ja het blijft m’n grote droom om OMA te worden.

Ik zou minder gaan werken en lekker oppassen en leuke dingen doen met een kleinkind……ik hoor van zoveel mensen dat het heel anders is dan zelf kinderen krijgen…….Ach ik droom nog wel even door hoor, want in je dromen is alles toch mooier en beter !!Mijn dag met Marco


Tja wat zal ik eens gaan doen met Marco.....ik kan natuurlijk niet alles hier neerzetten wat in mij opkomt

Je kan natuurlijk van alles verzinnen, lunchen, pizza bakken, fotoshoot maar ja dat is al zo vaak gedaan.
Eigenlijk zou ik ook best een paar uur met Marco terug willen naar zijn roots....Italie. Zelf ben ik ook gek op dat land maar we hebben pas besloten er niet naar toe te gaan met vakantie.
Toen ik vanmorgen een log maakte over mijn vakantie dacht ik er niet aan om dezelfde dag weer een log te maken maar ja Marco krijgt veel voor elkaar he


Daarom bedacht ik me dat ik best een paar uur.....ach een hele dag mag ook daar doe ik ook niet moeilijk over met Marco op Curacao wil doorbrengen.
Misschien had Marco zelf ook dat idee al om daar met mij een tijdje door te brengen....zoals zijn reactie vanmiddag op mijn log is lijkt het er wel opEen paar jaar geleden heb ik een introductie duik gewonnen op de fanclubdag wat een geweldige ervaring was.
Maar 1 ding heb ik altijd jammer gevonden.....dat jij niet meegedoken hebt Marco.....

Dus Marco zullen we gaan duiken op Curacao dan trakteer ik je daarna op een rondje zwemmen met dolfijnen en als afsluiter een heerlijk drankje doen bij de Jan Thiell baai
Ik wil de best de datum mailen hoor wanneer ik er ben en als dat niet uitkomt doe ik ook niet moeilijk om nog een keer naar Curacao te gaan hoor  
Marco kwam wel erg "dichtbij"Maandagmiddag ging ik op tijd met Martijn met de trein naar Den Haag om daar weer een concert van Marco bij te wonen.
Al snel zagen we aan de achterkant van de zaal een aantal fans staan en wij hebben ons daarbij aangesloten in de hoop Marco nog even te zien.
Nou Marco hebben we gezien hoor??wij netjes aan de achterkant wachten en hij via de voordeur naar binnen?.echt het moet niet gekker worden he met die artiesten
Later zijn we naar voren gegaan en daar te hangen en tewachten, even een Mac gehaald en toen Es er was zijn we nog even de winkels ingelopen.

 
 
het dak wel of niet eraf ??

Gisteren ben ik naar Den Haag geweest maar heb nog geen tijd voor een uitgebreide log.

Ik kan vertellen het was genieten met een grote G, heb veel te vertellen maar eerst deze foto van Marco.

Hij lijkt te kijken of hij ondanks zijn griep het dak eraf heeft gespeeld.....nou ik kan zeggen....die was eraf hoor (breakdance)
Marco als Hulk ;-)Nou ja natuurlijk niet als echt Hulk.....maar vond deze foto zo vreselijk groen dat ik gelijk aan de Hulk moest denken.

Ik zal zo wat leukere foto's neerzetten maar eerst een klein verslag van afgelopen zaterdag.......

filmpje Marco zingt voor Leontien
Al een tijdje log ik niet meer maar toen ik gisteren vertelde tegen Tamara dat ik een filmpje had moest die op mijn log zei ze.
Dus bij deze....Marco zingt hier "Engel van mijn hart" voor Leontien.
Nu loopt eerdaags mijn platinapakket af en kan je dus het filmpje niet meer zien maar als je dan op onderstaande foto klinkt zie je hem ook !!!"De tijd staat stil
De tijd die alle wonden heelt"