Gastenboek
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
e-mail

       
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 meekijkers ;
en 2 gast meekijkers .
Zoeken
duiken was superrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ik ben net thuis van een geweldige dag, ik moet alles nog even goed op een rijtje zetten maar morgen een uitgebreid verslag van de duik en ......Marco
zal wel alvast iets laten zien....

              

De rest morgen hoor, eerst alles even in mijn koppie verwerken.

  
mijn duikverslag
Eindelijk was de dag van de duik, ik had vreselijk slecht geslapen, ja de zenuwen waren toegeslagen, de hele morgen was ik gestresst over de duik en zo.
Maria (omamaria) kwam naar mij toe en samen gingen we richting Eric en Tamara om met z'n vieren naar Alkmaar te rijden.

                                

Bijna had alles niet doorgegaan, want iemand was vergeten mijn achterklep van de auto dicht te doen en hadden onze badpakken wel kunnen verliezen en zo niet kunnen duiken.............we hadden al een stukje gereden totdat ik nog een lampje zag branden, snel de busbaan op en de klep dicht gedaan..pfffff nog niks verloren gelukkig.


Marco, ik ben klaar om te duiken....
Ik ben er denk wel klaar voor morgen, al lang kijk ik er naar uit en nu is het gelukkig bijna zover.......duiken met Marco, hoewel ......met,  ik verwacht niet dat Marco mee duikt maar gewoon aan de kant ons toespreekt maar ok hij is er en dat is toch het belangrijkste.....Natuurlijk heb ik nog wel de nodige dingen moeten doen vandaag....

* batterijen opgeladen voor fototoestellen
* nog een keer een zonnebankje gepikt
* aan het ontharen geweest
* boodschappen vast gedaan
* tas ingepakt
* snoepjes gekocht
* eigen gebakte gevulde koeken gekocht om morgen te trakteren bij de koffie
* een 2e tas ingepakt met dingen om te laten signeren en
  de snoepjes/gevulde koeken en de fototoestellen.

Ik geloof dat ik er dus aardig klaar voor ben, vanavond eerst nog even met Maria en Tamara wat afspreken omdat we gaan carpoolen, dan hopelijk een relaxte nacht, al ben ik bang dat de zenuwen vanavond/vannacht/morgenochtend toe gaan nemen , lekker uitgebreid een douche nemen, me aankleden en zo en dan wachten tot het tijdstip dat ik eindelijk kan gaan....................het begint nu toch wel te kriebelen hoor.....

Marco en alle andere duikers tot morgen, we gaan er een geweldige middag van maken hedeel 2 van Witlicht ?????
Elke dag probeer ik nog te stemmen bij Bol.com waar je mooie prijzen kan winnen die met Marco te maken hebben en net zat ik er weer en wat zag ik ..........komt er nog een Witlicht film ?????


Ach zal wel weer een fout zijn op hun site en als dat niet het geval is staat ons weer iets moois te wachten over 343 dagen

er tussen genomen
Maandag morgen kwart over 6.....................

Marco tussen de Delimuts en de Brooddoos van de AH in

                                                    
Marco waarom ????
Ja waarom zou ik nu ook een logje maken voor je, iedereen doet het al en je komt hier toch nooit kijken.
Ik doe het toch maar gewoon omdat je een leuke vent bent, heerlijk kan zingen en dat je mijn idool bent.

Marco gefeliciteerd me je 42e verjaardag, ook al ben je op vakantie maak er daar maar een leuke en gezellige dag van met Leontien en de kids.            

Zondag video instellen...
Denk dat er veel loggers de video kunnen instellen a.s. zondagmiddag, kreeg  een mailtje over het programma Films & Sterren dat ze a.s zondag het gaan hebben over de film Witlicht.            
        

Dus voor de liefhebbers..............
zondag 14 december om 16.30 - 17.00 uur op RTL 5

Ik zit zelf in Utrecht rond die tijd, tenminste ben onderweg en ga dus de video instellen, jullie ook ?
oeps het word iets eerder.....
Vandaag kwam er een leuk mailtje binnen met de mooie titel:

                             Joepie Duiken met Marco Borsato !

Alle prijswinnaressen ( ja alleen vrouwen) hebben vandaag het mailtje gekregen met de uitleg wat er gaat gebeuren, waar we moeten zijn en hoelaat.

Super gaaf om te lezen allemaal wat we gaan doen en dat later Marco en Nathalie er ook bij aanwezig zijn, daar had ik al op gehoopt natuurlijk en was sinds de fcd al aan het lijnen geslagen hiervoor.
Maar ik had gehoopt tot eind januari de tijd te hebben om nog meer kwijt te raken, inmiddel is er al 5 kilo af hoor maar zo met de feestdagen voor de deur word het toch moeilijker.
De datum is dus eerder geworden niet dat het super erg is hoor, ik heb er toch wel zin in maar voor mijn eigen gevoel wil ik nog wel wat kilootjes kwijt raken.

Ga denk maar een heel gezond kerstdiner op tafel proberen te zetten en zondag als we met de loggers naar Utrecht gaan om de film WITLICHT te bekijken neem ik maar een simpel broodje en geen Mac of zo, afgelopen maandag heb ik me ook in weten te houden dus dat moet goedkomen.


filmpje Marco SUCCES
Heb net een filmpje gevonden op internet en het begint dat de loggers zingen.....

MARCO SUCCES...........................!!!!!!!!!!!!!!!
en je ziet Ine uitbundig zwaaien

klik op de foto voor de link..

                  

als je mijn verslag nog niet gelezen hebt kan je op de volgende foto klikken....

                  
Marco's premiere, mijn verslag
Gisteren samen met Lia op pad om bij de premiere te zijn, na een bakkie gedaan te hebben zijn we richting Tuschinski gegaan waar al een paar bekende loggers stonden te wachten.

Maar er was nog helemaal niks, om 6 uur zouden ze beginnen met de opbouw van alles en werden wij naar de overkant van de straat gestuurd.........helaas

Wel leuk om te zien wat een werk er aan vooraf gaat om een rode loper uit te rollen, hekken worden behangen met Witlicht, een hele stellage word gebouwd waar de rode loper opkomt te liggen en nog een dak gemaakt ook, tjonge en dat voor 1 uurtje, want daarna werd alles gelijk weer weggehaald.

 


En dan einelijk om half 8 begon het loopje met alle genodigden en het waren er heel veel hoor, helaas stonden we te ver weg om mooie foto's te maken en de camera mensen stond van iedereen foto's te maken zodat wij iedereen op de rug zagen, soms als we riepen dan sraaide ze zich wel even om voor ons maar voor de rest veel ruggen gezien......


Armando en Vanessa
Mary

 
Peter Faber                                          Wino en Sylvana

 
Nathalie ( helaas bewogen)                    Linda en Jeroen

 
Ilse de Lange                                       Antonie en Isa

En eindelijk daar arriveerde de auto met Marco en Leontien erin er werd gejuigd door iedereen en later toen Marco op de rode loper liep nog hard gezongen door de loggers...... Marco succes....Marco succes....Marco succes....

Was alleeen wel heel erg jammer dat Marco en Leontien zich niet even omgedraaid hebben voor ons om een foto te maken 

 
  

Toen iedereen binnen was kwamen er 2 motorpolitie aan en 4 auto's waar o.a. Willem en Maxima in zaten, wel heel speciaal om dat mee te maken om hun van dichtbij......nou ja dichtbij  te zien.

 
Ze werden aan het eind opgewacht door Marco, Abu en Siebe waarna er nog foto's door de pers gemaakt werden en iedereen naar binnen ging en het feestje voor osn alweer afgelopen was.

We dachten eventjes dat we naar binnen mochten omdat een man kaartjes uit kwam delen en toen we het kaartje op zak hadden zagen we dat het voor de bios De Munt was, ja daar wilde we niet naar binnen dus zijn we maar naar huis gegaan om ons te gaan opwarmen......tjonge wat was het koud zeg
hopelijk is marco er zondag bij kan hij alle loggers die in de kou gestaan hebben even opwarmen ..............................ach de meeste dromen zijn bedrog toch ???


Denk dat we straks hele mooie foto's via Wijnand kunnen zien, want die stond gewoon tussen de fotograven in en iedereen van de voorkant heeft kunnen fotograven..............klik HIER voor de link naar Wijnand.

"Ik sta voor de keuze
Nu eraf of voor altijd mee"