Gastenboek
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
e-mail

       
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 meekijkers ;
en 2 gast meekijkers .
Zoeken
Afscheid nemen...
Gisteren heb ik definitief afscheid moeten nemen van mijn lieve vader.


Mijn pa had een hersenbloeding gehad en een aantal weken later daar een epileptischeaanval eroverheen waar hij niet echt goed meer is uitgekomen.
Toen we 2 weken geleden gebeld werden dat hij er weer één gekregen had wisten we dat het niet goed was.

 

Mijn vader is in een coma geraakt en contact was helaas niet meer mogelijk, afgelopen donderdag is hij rustig ingeslapen.

Het is goed zo, hij is weer gelukkig en heeft rust, hij was niet gelukkig toen hij in het verzorgingstehuis was, want hij voelde of hij in een gevangenis zat.
Ja wat wil je mij vader was altijd een bezig bijtje en zat bijna nooit stil en toen hij dus niks meer kon omdat zijn ogen door de bloeding hem in de steek lieten voelde hij zich opgesloten.

Gisteren hebben we mijn vader moeten begraven en denk dat we met elkaar er een mooi afscheid van hebben gemaakt.
Mijn zus en ik zijn beide niet gelovig maar hebben toch mooie liederen en teksten voor onze pa uitgezocht.

Mijn zus, Kevin en Wouter hebben nog een persoonlijk woordje gedaan en na de boys werd het nummer  "opa" van Marco gedraaid.

We hebben veel steun gehad aan familie en vrienden van onze pa maar ook waren er speciaal mensen voor ons en dat deed mij persoonlijk erg goed, buurtjes van mij, collega`s en zelfs een paar lieve Borsatofans waren helemaal speciaal naar de begravenis gekomen.

Nu gaat het grote gemis pas doordringen omdat we nu geen ritjes meer hoeven te maken naar Gouda en Waddinxveen.Lieve Pap, rust zacht, we weten dat het goed is zo maar het doet zo vreselijk zeer je te moeten missen.

een lekker stelletje
Vanaf vorige week kon je mooie mutsen krijgen bij 3 producten van Unox, nu doet de AH niet mee aan deze actie  maar Wouter zijn vriendin werkt bij de andere supermarkt in ons dorp en daar hadden ze ze wel.
Wouter heeft dus vorige week 2 mutsen gekregen van haar en gisteren was Kim hier en gingen ze even de mutsen passen......nou het stond ze schattig hoor  echt een leuk stelletje zo

                          
                          
 
Wouter zijn tatoeage
Al maanden loopt hij te zeuren om een tattoo en omdat hij 18 is kan ik er weinig meer over zeggen.
Hij heeft nu 2 weken vakantie en is vanmiddag met zijn vriendin naar Amsrerdam gegaan omdat hij hem speciaal door Dikke Dennis wilde laten zetten.
Ze zijn net thuis en Wouter is reuze blij maar hij is nog niet af omdat hij toch niet helemaal lekker begon te voelen....wat een watje he            
            
            
            
             

Hij gaat binnenkort even terug om hem af te laten maken.....


Sex boven de 40


Vanmorgen om half 8 zijn ze weer geland op Nederlandse bodem.... Kevin en Diana.

Zelf waren wij nog helemaal van de wereld ( waarom daar komt nog een log over) toen om half 11 vanmorgen de telefoon ging en Kevin zei dat ze voor de deur stonden, snel naar beneden gegaan en ze binnen gelaten.
Na even snel wat aangetrokken te hebben kwamen de verhalen los onder het genot van en bakkie koffie, ze hebben het heerlijk gehad dus, hebben een paar foto's gezien en 1 filmpje van de spaceshuttle die afgelopen maandag de lucht in ging en waar ze bij waren, de rest van de foto's en filmpjes komen nog maar dit was al indrukwekkend.

Ja en toen kwamen ze nog met een paar kadootjes aan, Amerikaanse koffie en fles vol met M&M's zo slecht voor de lijn maar zo lekker, overwant van M&M's en nog een boek.


Het boek wat je hier ziet op de foto en dacht ja wat moet ik daarmee.....doen de Amerikanen het anders dan wij Europeanen ???

Eenmaal aangepakt begon ik te bladeren en schoot vreselijk in de lach..... en kwam tot de conclusie dan hun het NIET meer doen na hun 40e 
 

En dan zeggen ze...
....dat je volwassen bent als je 21 geworden ben.....

 
             

Ik wilde deze foto al eerder plaatsen maar ik kon geen foto's uploaden, heb zelf al wat aanpassingen gedaan op mijn pc maar zag  dat het misschien bij meerdere was en net
las ik dat het opgelost was....en ja hoor ik kan weer loggen....wat moeten we toch ook zonder die logjes he
Eindelijk.........
Volwassen........................

tenminste dat zegt men als je 21 bent geworden  en dat is hij vandaag dus.Ja Kevin is alweer 21 jaar, tjonge wat vliegt de tijd....21 jaar geleden, en kan het me nog als de dag van gisteren herrinneren....


Lieve Kevin gefeliciteerd met je volwassenheid
 en we gaan er een mooi feestje van maken vanmiddag   
gezellig !!!
Gisterenmorgen moest ik weer vroeg mijn bed uit en dat viel niet mee als je al voor de 3e nacht een paar uur wakker ligt, echt ik was kapot maar ja de plicht roept.
Gelukkig liep alles gesmeerd, het was wel druk maar we waren met een goed team en kon ik om half 1 mijn biezen pakken en naar huis gaan.....


nog even.........

Ik was vanmiddag en vanavond heerlijk bezig met foto's zoeken omdat ik zelf een heel fotoboek  ga maken van het concert Witlicht, ik ben er al aardig ver mee en al zeg ik het zelf het word mooi...............

Maar ik kwam dus ook nog andere foto's tegen en wel van Kevin zijn laatste verjaardag hier in huis, vorige week zaterdag, en dus zet ik deze foto's nog even hier op mijn logje....
Het gaat goed met ze zo saampies en Kevin is gisteren definitief aangenomen dus hij kan nu werken en studeren tegelijk.

 
met nichtje Debbie                                        en "tante" Wilma

 
met opa                                                   schoondochter en schoonmoeder

 
                                                 Diana  Kevin

en toch blij dat we nog wat foto's genomen hebben van deze laatste verjaardag.

lekker handig !!!!!
Sinds de zomer vakantie is Wouter dus volledig aan het werk en zit in de bouw, nu zal je denken nou dat is een handige jongen en ja dat is hij ook wel hoor maar gisteren zagen we toch iets heel anders.
De verhuizing van grote spullen van Kevin en Diana werd gisterenmiddag gedaan en toen de bank naar boven moest hing er een kapstok in de weg die Wouter wel even weg zou halen en later ook weer terug ging hangen.

Maar toen kwam de zwager van Kevin vragen wie de kapstok opgehangen had omdat je kon er  geen jas meer aan kon  ophangen ....................handige Harry he


   

Dit blijft hij nog wel een tijdje horen denk ik
hij gaat weg ;-(
Afgelopen week vertelde ik al dat Kevin ging kijken naar een huisje, gisterenavond hadden ze een 2e bezichtiging van van dezelfde huisje en ze doen het.......

Zijn vriendin doet de opleiding voor politie in Den Haag  en voor Kevin maakt het weinig uit of hij nu vanuit daar met de trein naar de VU moet of bij ons vandaan.
Sinds gisteren heeft hij ook een baan in Den Haag voor 2 dagen in de week, dus alles gaat wel erg snel nu hoor.

En als je denkt ach het huisje moet nog opgeknapt worden en zo.......nee, zaterdagmiddag spullen overbrengen en zondag gaan ze er al slapen, het dus wel erg snel allemaal en vanaf zondag zijn we nog maar met z'n drietjes thuis.

Bah ik kan er nog niet aan wennen hoor, je weet dat ze eens een keer uit huis gaan maar zo onwijs snel komt me wel rauw op m'n dak
"Ik geef mijn spullen aan het goede doel
Ze krijgen alles tegelijk"