Gastenboek
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
e-mail

       
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 meekijkers ;
en 2 gast meekijkers .
Zoeken
Finalmente


Ik lees net dat je logies kan maken via je mobiel.....ga proberen er meer tijd in te steken.

Proberen hè ....😂😂😂😂
Jaaaaaa eindelijk
Een van de redenen dat ik niet meer log is dat het niet lukt op je iPhone of iPad. Als je een log maakt hoop je ook op reacties maar ik vind dan ook dat ik bij andere moet reageren...nou ja moet...ik wil dat gewoon. Helaas lukt dat niet op de iPhone/iPad en ik heb geen zin om elke dag m'n lappie aan te zetten...... Maar ik zag nu dat je logjes kan maken via de iPad en dan zal het reageren ook niet lang meer op zich laten wachten. Ik moet nog ff kijken hoe het loggen precies gaat hier, want een foto bijvoegen word ingewikkelder denk ik. Dus hopelijk weer snel reacties van mijn kant en wie weet weer iets meer logjes ;-)
Hellup....probleem met foto's invoeren
Sinds gisterenavond heb ik een probleem op mijn lappie, we hebben al wat dingen uitgeprobeerd maar Kees weet nu niet meer waar hij zoeken moet daarom vraag ik hier even hulp.Wat een luxe....
Omdat Kees en ik 12 dagen na elkaar jarig zijn geven we elkaar nooit iets speciaals maar bedenken we vaak één wat groter kado, zo hebben we wel eens een nieuwe digitalecamera gekocht (jaren geleden hoor) en ook wel een een dvd recorder, een homecinemaset enz.enz......
Maar wat we dit jaar moesten kopen wisten we nog niet en mijn verjaardag schiet al redelijk op en Kees is ook over 1 maand al jarig dus wat zou het worden.......

ach je moet wat doen

Omdat gisteren dus mijn kiezen eruit gegaan zijn en ik gisteren en vandaag niet aan het werk geweest ben, ben ik maar aan het knutselen geweest met mijn logje.

Schrikken he  ik dacht doe eens gek en neem een keer een zuurstokkleurtje.

Nou hoe vinden jullie hem geworden, ik heb de nieuwste foto gebruikt van Marco die gemaakt is met de opname van
Stop de tijd

Oja van mijn mond heb ik weinig last en ga morgen weer werken

toch maar een andere
Ik had een nieuwe layout gemaakt voor mijn logje en die online gezet nadat Witlicht op de radio te horen was, maar ik was er nog niet helemaal tevreden over en ben verder gaan fröbelen en dit is nu het resultaat geworden, nu ben ik tevreden, vinden jullie deze ook mooi ???

Zo en nu ben ik alweer een paar dagen vrij tot koninginnedag dan moet ik 's morgens nog even werken maar nu dus vrij tot woensdag, niet dat ik er alweer aan toe was hoor maar ja zo was de planning gemaakt.
Morgenochtend een bakkie doen bij een vriendin, vrijdag een dagje de hort op met Wilma, we moeten alleen nog denken waar we naar toe zullen gaan, zaterdag de bloemencorso en verder (nog) niks in de planning.

Nu ga ik verder genieten van mijn vrije avond............Ciao 
luxe probleem
Al jaren hebben wij onze pc met alle toebehoren in onze huiskamer staan op zich niks mis mee natuurlijk maar......

"oude" verslaving
Een paar jaar geleden deed ik het elke dag
 ja ik was toen erg verslaafd eraan
de kick was op zo hoog mogenlijk te komen
en sinds vanmiddag doe ik het weer

wat ........................................................
"Mijn grootste liefde dank ik als laatste
Zonder jou stond ik hier niet"