Gastenboek
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
e-mail

       
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 meekijkers ;
en 1 gast meekijkers .
Zoeken
"Mijn droom"
          


Tja dromen…….wie heeft ze niet ?

Natuurlijk heb ik ook zo mijn dromen en moet zeggen dat er al een aantal zijn uitgekomen.
Ik ben met een lieve man getrouwd, woon in leuk huis, heb 2 kanjers van zonen en een leuke schoondochter, heb lieve vrienden en familie om je heen, ben op vakantie geweest naar  Curacao en daar met dolfijnen gezwommen, ik wilde altijd al een cruise maken (gaat volgende week gebeuren) en zo kan ik natuurlijk wel even doorgaan……….
Nu blijven er altijd nog dromen over waarvan je hoopt dat die ook uitkomen……en daar droom ik dus regelmatig van 

Ik zou graag nog een keer naar Amerika willen maar ook nog wel naar Indonesie en omstreken.
Soms droom ik ook wel eens dat ik nog 1 keer met mijn vader zou kunnen praten maar ben bang dat die droom nooit uit zal komen.


Maar een droom die wel uit zou kunnen komen en daar hoop ik nog steeds op …..is een fotoshoot winnen met Marco, want wie wil er niet dat Marco zo voor je komt te staan:p
Vorig jaar op de FCD meegedaan met foto’s maken en droomde al een beetje van een echte fotoshoot……ach ik droom nog maar lekker verder En dan heb ik nog mijn grootste droom……zal wel voor meerdere vrouwen van mijn leeftijd gelden denk ik…..

Oma worden…..dat lijkt me nou zo vreselijk leuk. Sinds dat de boys het huis uit zijn kriebelt het steeds vaker. Helaas Kevin geen relatie meer en die heeft het erg druk met z’n nieuwe baan dus daar verwacht ik voorlopig niets.

Maar ja Wouter en Kim…….ik weet het niet, vrienden van hun hebben pas een zoontje gekregen en hun zijn er helemaal gek van.......
Maar ja ze zijn beide zelf nog erg jong dus komt daar voorlopig ook niks denk ik maar ja het blijft m’n grote droom om OMA te worden.

Ik zou minder gaan werken en lekker oppassen en leuke dingen doen met een kleinkind……ik hoor van zoveel mensen dat het heel anders is dan zelf kinderen krijgen…….Ach ik droom nog wel even door hoor, want in je dromen is alles toch mooier en beter !!1. Door: Mandy op 24-05-2013 17:48:26
Mooie dromen!!
Hoop dat je dromen uit komen!!
2. Door: JOSÉ op 24-05-2013 18:01:21
Marco zingt natuurlijk de meeste dromen zijn bedrog.
Maar ik denk dat er van jouw dromen nog wel een paar uit gaan komen.
En er moet natuurlijk ook nog wat te dromen over blijven.
3. Door: Ellen op 24-05-2013 18:24:42
Dromen hebben is belangrijk!
En je laatste droom gaat vast een keer uitkomen!

X Ellen
4. Door: Rianne Beck op 24-05-2013 18:44:55
wauw wat mooi logje

ik heb het al gemaaki

kijk maar kijk

het sta er bij mij akl op


    ik doe mee met Prijsvraag 4 mijn Droom kom maar kijk op mjijn weblog http://riannebeck.borsatoweblog.nl/log.php?id=193727en dit kan je winnen (http://moderators.borsatoweblog.nl/log.php?id=193687)Marco heeft daarna een leuke klus, hij gaat jullie logjes allemaal lezen en uiteindelijk een winnaar kiezen. Houd onze log voor de uitslag hiervan goed in de gaten want wie weet vindt Marco jouw droom de mooiste en win jij die 2 plekken op de rondvaartboot!

.en zijn ook beste heel bijzonder Drooom van mij tocgh....20:20Rianne Beckmijjn Droom...." is dat marco borsato komenhj komen eten bnij de bij luchtroom waar ik werk ? daar werk mensen die gehadicapte zijn ik werk daar op dibnsdag en woensdag omdat ik gehadicapte bent voor dagbestenignd werk ik daarmet daantje en mijn mama en en ikmet annemiekmet kyra kleindie is aallmenen bij de luchtroomen ik heb nog 1 wat mijn Droommijn Droom...." 2)dat marco borsato is keertje wil komen opteden in lekkerkerk met de feestweek ?3)en het gaaf lijk mij of ik keert gewoon een dagje met nmarco mee mag lopen bij een concerten of de fanclubdag!!??4)ede laaats mijn droomis dat marco keeertt bij mij thuis op de koffie komenik heb 4mijn Droom toch 4 droom bijzonder droom met marco he hi maar hooplijk dat er 1 uitkoment

Liefs Rianne beck xxxx   
5. Door: Marlies op 24-05-2013 19:03:14
Dromen die uit (kunnen) komen zijn het mooist. Oma worden lijk mij ook prachtig, maar mag nog wel een paar jaar duren ;-).
Geniet van je cruise, ga ik ook nog eens doen met een vriendin of met mijn zusje. 

6. Door: marina op 24-05-2013 19:05:44
Mooi verhaal over je dromen Marianne.En dat Oma worden.......wie weet, gewoon geduld hebben dus.

Groetjes
7. Door: Jet67 n.i. op 24-05-2013 23:03:59
Heerlijk hé dromen.....dat land vind ik zo nu en dan wel erg mooi !!
Fijn om te lezen dat een paar dromen al uit gekomen zijn....verrre reizen. 1 droom zal idd helaas niet meer uitkomen, maar de andere 2 dromen kunnen als alles goed is verwezenlijkt worden.....dus hier telt Dromen zijn bedrog niet mee !!!
Hele fijne vakantie meid !!!
Liefs 
8. Door: Hillie op 24-05-2013 23:24:11
Heerlijke dromen heb je! En ze zouden best uit kunnen komen!
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Kijk in de lucht
Kijk naar de zee"