Ik hoor bij jou, jij hoort bij mij
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Laatste Reacties
foutje, excuses-moi   15:11
Haii Marco, Nog... 15:11
15:10
Via deze weg wil ik jou... 21:36
komt door me zus die nu... 14:05
Geniet van je vakantie,... 18:00
Fijne vakantie Marco met... 23:50
Lieve Marco en Leontien... 08:49
... 08:11
Leuk weer een log van je!... 13:44
Marco, via deze weg wil... 20:18
Nog een fijne vakantie en... 21:43
Wat leuk om weer van je... 19:05
Lieve Marco Wat heerlijk... 17:50
Waar in griekenland,Ik... 20:31
Wat leuk om weer een... 19:22
Hajaa die Marco, wat leuk... 14:58
Lieve Marco, Geniet van... 14:11
Lieve Marco, Wat... 13:24
Lieve schat, Wat een... 09:49
Lieve Marco, Geniet van... 09:18
Lieve Marco, Een hele... 07:46
Hoi Marco Ik wens jullie... 00:11
Geniet van jullie... 23:26
Marco een fijne vakantie... 21:11
Lieve Marco geniet van... 19:47
Jammer dat je met de... 19:25
fijn vakantie 19:14
Marco een heel fijne... 19:05
Een welverdiende vakantie... 19:00
Lieve Marco Wat een... 18:58
Lieve Marco, geniet met... 18:55
Lieve Marco, geniet met... 18:54
Een hele fijne vakantie!... 18:36
Oh wat leuk om een logje... 18:23
Zou je een keer willen in... 21:31
Geniet ervan met volle... 10:57
Lieve Marco, Ik begrijp... 09:26
Gefeliciteerd met je 27... 20:00
Gefeliciteerd met je... 19:07
Eerst duik je even onder... 21:09
De winter komt er komde... 22:06
Als de zon schijnt ben ik... 21:18
Heey Marco, Ik wil je via... 16:08
Lieve Marco. Ik ben ook... 08:11
Marco, via deze weg wil... 20:27
Via deze weg wil ik jou... 19:19
Nou, ik ben benieuwd. In... 19:29
Lieve Marco, Wanneer komt... 14:27
ik was er helaas niet bij... 21:04
 
Laatste 100
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Wat een fijn jaar,...
15:47, 19 dec 2017
Tcoh niet Leontine...
15:46, 19 dec 2017
Ik heb er al veel van...
15:45, 19 dec 2017
Hahahaha ik vind...
15:43, 19 dec 2017
Wat een mooie uitleg heb...
15:10, 19 dec 2017
Wat bijzonder om te...
15:08, 19 dec 2017
Luister je ook wel eens...
15:06, 19 dec 2017
Wat fijn voor je dochter...
22:54, 6 mei 2016
Heerlijk hoe jij elke dag...
22:53, 6 mei 2016
Heerlijk om te lezen!...
22:52, 6 mei 2016
Eind van het jaar...
Lieve allemaal,

Het einde van het jaar nadert al snel. Dat betekent weer een jaaroverzicht waarvan ik nu al weet dat het vol fantastische hoogtepunten zal zitten! Maar zover is het nog niet, ik praat jullie nu gewoon even bij over de afgelopen periode!


Symphonica in Rosso

Man, man, wat was dat ontzettend genieten! Ik zal niet ontkennen dat ik voor een dergelijke reeks shows nerveus ben, maar toch waren er een aantal dingen heel anders dan vroeger. Waar ik vroeger alleen een massa mensen zag, ontdekte ik de vorige concertreeksen al dat ik veel beter gezichten kon herkennen, ook als ze niet op de eerste paar rijen stonden. Maar wat me nu gebeurde, ik zag op de tribune gewoon fans zitten die ik herkende van Borsato Weblog! Ik zag Erland van Wendy zitten. Ik zag iedere avond mijn lieve Leontine genieten, ook al zaten ze letterlijk gezien op redelijk wat afstand. Waar ik in het verleden vooral aan het 'zenden' was, bezig was met wat ik het publiek kon brengen, hoe ik hen een leuke avond kon bezorgen, was ik nu ook meer aan het ontvangen. Ik zag hoe mensen elkaar vast hielden, zag tranen soms, maar ook een intense blik van geluk. Verliefde koppeltjes, ouders met kinderen, vriendinnen door dik en dun. Ik heb zoveel liefde over me uitgestort gekregen deze reeks, dat ik bijzonder blij ben dat ik in februari nog een keertje mag! Zie ik jullie dan ook weer?Evenwicht

Ondertussen is 'Evenwicht' alweer een paar weekjes uit en ik ben zo ongelofelijk trots op jullie lieve reacties! De recensies zijn lovend, maar de reacties van het publiek zijn echt bijzonder goed! Het is een plaat waar ik zelf ook erg gelukkig van wordt, de liedjes zijn me letterlijk op het lijf geschreven. Tijdens SIR liet ik 'Mooi' al aan jullie horen. Tijdens de tweede reeks hoop ik nog een of twee juweeltjes met jullie live te kunnen delen! De signeersessies die bij de release hoorden waren ook echt te gek! Ik heb duizenden handtekeningen gezet en minstens zoveel blije koppies gezien! Heerlijk!This is the Voooooice

Waar ik ook heel druk mee ben is The Voice of Holland. Afgelopen week zijn de liveshows begonnen en die eerste show heeft heel Team Borsato overleefd! Alle drie mijn kandidaten zitten nog in de race. In totaal zijn er nog tien kandi's over en vanaf vrijdag gaat er elke week een kandidaat uit. We hebben weer mooie liedjes uitgezocht voor komende vrijdag! Morgen, dinsdag, draaien we al instarts, dus de kleine filmpjes achter de schermen. Dat doen we morgen in Volendam, hartstikke leuk! Zowel Jared als Melissa als Maan hebben daar zin in, dus dat wordt een super dag.Sky de Musical

De audities van Sky de Musical zijn ook volop bezig. Voor een aantal rollen houden we nog audities maar een groot deel is ook al vervuld. In het begin versprak ik me steeds, had ik het over Blinde Audities. Maar ja, als het gaat om acteren en niet alleen zingen, is het toch wel handig als je kunt kijken haha! Zonder rode stoel dus toch een paar mooie auditiedagen gehad, binnenkort starten de repetities.

December

Deze maand startte al lekker met de verjaardag van onze jongste, Jada is nu dertien jaar. Ook Sinterklaas was heel erg gezellig, dit hebben we bij mijn moeder gevierd en dat is altijd een succes. Verder ben ik gisteren naar Madonna geweest in de Ziggo Dome. Ik wou bijna zeggen 'mijn Ziggo Dome' haha, maar oke, andere artiesten mogen er natuurlijk ook spelen. Toen eerder dit jaar de kaartverkoop startte, greep Nathalie (mijn rechterhand en jullie voorzitster) naast de kaartjes. Ze vertelde dat ze lid is van de Madonna fanclub maar de code niet werkte voor de presale. Dat ze diverse mailtjes gestuurd had maar niemand had gereageerd. Ze vertelde me dit om me te laten weten hoe goed mijn fanclub het voor elkaar heeft. Dat zij met vele mensen aan de pc zitten om de ontelbare mailtjes die binnenkomen van een antwoord en hulp te voorzien. "En een wereldster als Madonna heeft het dus niet zo goed voor elkaar als jij!" glunderde ze trots. Ik was uiteraard diep onder de indruk van het feit dat we zo'n fantastisch team hebben, maar knoopte haar wens om naar Madonna te gaan ook in mijn oren. Ik zette een lijntje uit en regelde de mooiste plekken in deze muziektempel. En uiteraard nam ik haar mee als mijn date. En wat was het leuk! Fijne stoelen, op vertoon van je polsbandje onbeperkt drankjes en tijdens de show kwamen er zelfs warme hapjes langs! Ik moet ook zeggen dat ik dit een van haar betere shows vond van de laatste jaren. Het was een enorm spektakel, Madonna zong eigenlijk heel goed en ze legde ook meer contact met het publiek dan in eerdere jaren. Ik genoot dus! Niet alleen van Madonna trouwens, mijn date van deze avond zat zo te stralen deze hele avond dat het nog voor Madonna een noot gezongen had al een geslaagde avond was!Over een paar weken begint de kerstvakantie alweer. Ik ga daar samen met Leontine en de kinderen ongelofelijk van genieten kan ik je vertellen! Onbeperkt tijd voor elkaar, geen werk en geen bijzaken. Alleen elkaar! Hebben jullie plannen voor de laatste weken van dit jaar?

En wat ga je in 2016 doen wat er in 2015 maar niet van kwam?


Liefs,

Marco
 
1. Door: Jolanda Roovers op 07-12-2015 22:20:56
Hallo Marco, wat was SIR inderdaad ontzettend goed, we hebben er enorm van genoten.
Ik had zo'n spijt dat ik niet meer concerten had geboekt maar toen kwam jij met een enorme verrassing. Een 12e SIR en ja hoor, daar zijn wij ook weer bij!!
Wat was je weer goed en wat was de show fantastisch!! We hebben op en top genoten.
Ook het album evenwicht is super, ik draai hem elke dag!
Thuis worden de kids er af en toe helemaal gek van maar ik geniet des te meer. Ook heb ik je dvd's erbij besteld en natuurlijk ook al bekeken, prachtig hoor en vaak ook kippenvelmomenten en traantjes!!!
Ik was helemaal blij toen je je album ging signeren en dan ook nog wel in Tilburg. Lekker dichtbij onze thuisbasis.
Maar als dat niet zo was, was ik zeker gaan reizen!!!
Ook de voice ontbreekt niet bij ons op vrijdagavond!
Wat doen je kandidaten het toch enorm goed!
Geweldig hoor!
Volgende week gaan we hoogstwaarschaanlijk naar de top
2000, dus dat wordt weer genieten.

Ik wens je samen met je gezinnetje heel veel plezier in de kerstvakantie. Ga er samen maar eens heerlijk van genieten, dat hebben jullie zeker verdiend!
Ik ga zeker weer van je genieten in maart en de plannen zijn ook om naar SKY te gaan. Dus dat wordt vast weer een heel gezellig jaartje!
Ik wens je samen met je gezinnetje alvast hele fijne feestdagen en alvast een hele fijne verjaardag!!!

Liefs Jolanda 


   
2. Door: Nikita op 07-12-2015 22:27:01
Je reeks concerten in de ziggo dome waren geweldig, ik had het genoegen om er 24 oktober bij te mogen zijn en wat een prachtshow was dat. Dat je album zo goed ontvangen wordt is volledig terecht, wat een tof album heb je weer neer weten te zetten. Ik was ook aanwezig bij de signeersessie in tilburg en ik heb dieprespect voor hoe je elke keer weer opnieuw iemand aan het lachen maakte, maar ook vooral zelf elke keer opnieuw een glimlach op je gezicht kon toveren. Ik vond je er tijdens de signeersessie wel erg moe uit dus ik hoop dat je goed je rust kunt pakken tijdens de vakantie. Ik hoop dat je kandidaten allemaal komende vrijdag weer overleven. Ik vind de december maand altijd de gezelligste maar ook de drukste tijd van het jaar, deze kerstvakantie ben ik ook meer niet thuis dan wel. In 2016 ga ik door waarmee ik in 2015 weer mee begonnen, namelijk meer genieten van het leven en hoe kan ik dit nu beter doen dan nog voor een 2e x je concert te bezoeken!! Hou nog even vol en geniet van je welverdiende vakantie!!

Liefs,
Nikita
3. Door: Fokje Visser op 07-12-2015 22:54:42
24 oktober was ik er ook bij in de ziggodome, Mijn dochter en ik hebben genoten en na afloop hoefde we nog niet naar huis, we wonen in Leeuwarden, maar bleven we nog lekker in Amsterdam slapen. Je album is geweldig, natuurlijk wilde ik ook bij de signeersessie zijn. Utrecht was voor mij het dichtste bij, 2 uurtjes met de trein.De oudste was bij haar vriend dus nam ik vandaag mijn jongste dochter mee, sinds ze met jou op de foto staat vindt ze jou ook helemaal geweldig, haha.En ze heeft van de fanclub ook nog een mooie handtekening kaart gekregen, aangezien zij ook graag een handtekening van je wou.De decembermaand is bij ons ook superdruk en gezellig. Vandaag ben ikzelf jarig, maar er volgen nog heel veel meer.Gezellig met de kerstboom, straks voor het eerst cadeautjes onder de kerstboom. De kids wilden nu geen sinterklaas maar kerst vieren.Nou Marco, pak straks je rust tijdens de vakantie en geniet van elkaar.zodat we in februari nog een keer van je mogen genieten. En ook ga ik met de oudste naar de musical sky in mei.liefs Fokje:)
4. Door: Helen Chen op 08-12-2015 01:02:38
Tjee wat geniet ik van dit prachtige album Marco. Misschien wel een van de mooiste albums die je ooit hebt gemaakt. Ook nog gesigneerd in Utrecht, heel bijzonder. Samen met mijn zus heb ik op 24 en 31 oktober het ziggodome mogen bezoeken. Laten we zeggen dat we genoeg redenen hadden om nieuwe herinneringen te maken. Mijn man en ik gaan jouw concert ook weer bezoeken op 3 maart (de finale). Wij zijn dan precies twee jaar getrouwd en kijken hier enorm naar uit. Bedankt voor jouw mooie muziek die mij regelmatig ontroerd...en tja dat naarmate je ouder wordt het je meer ontroerd daar ben ik mij bewust van. Blijf gewoon wie je bent en alvast een hele fijne vakantie en verjaardag(en). Een warme groet, Hèlen Chen.
5. Door: Annette op 08-12-2015 06:57:29
De eerste avond van symphonica (vrijdag 23 otober) voor ons viel voor dochter Cyrille en mij zwaar. Die middag kregen we te horen dat na de herseninfarct mijn moeder ook longembolie en longkanker heeft. Wilden dus eerst niet gaan uiteindelijk besloten toch te gaan maar beleefden het toch anders. Daarna heeft ze ook nog een hersenbloeding gekregen dus Ook de signeersessie door het zorgen voor mijn moeder gemist. Maar op dit moment staat er maar 1 iemand op die 1e plaats mijn ziieke hulpbehoevende moeder. Ook onze kerst zal in het teken van mijn moeder staan. Net 4 aanden geleden mijn vader overleden moeder herstellende van herseninfarct wachtende op operatie aan longkanker. Marco ik wens jou en je gezin fijne feestdagen geniet van elkaar.
6. Door: op 08-12-2015 07:14:52
Ik vind het onwijs gaaf te lezen wat een verschil de Symphonica shows voor je heeft gebracht! Ik vond altijd al dat je n bent met je publiek, maar dit zelf nog eens extra beleven is natuurlijk fantastisch! Ik ben onwijs gelukkig met mijn signeermoment, het was een nieuwe ervaring en ik loop nog steeds met een glunderende blik rond als anderen zeggen: "Gaaf hee, eindelijk met Marco op de foto Pas!" Marco ik wens je het beste toe voor 2016, let goed op de tijd voor jezelf en je gezin! Tot 3 maart! GRANNNN FINALE!! (en ik ga zwaaien naar je vanuit vak 111!)
7. Door: Anja van Wijk op 08-12-2015 08:51:00
Lieve Marco,

Wat een mooi logje weer. En ja, wat heb ik inens genoten van je concert. Kippenvel en tot tranen geroerd, zelfs mijn moeder had even een slik momentje. Zo intens genoten! Het was intens genieten.

Ja ik kijk ook de voice en ik kan nog steeds niet geloven dat ik er op 8 januari zelf zit. Fantastich! Dat word ook intens genieten.

Van je album heb ik inmiddels wel meerdere favorieten, hoe vaker ik hem hoor hoe mooier dat hij wordt. Mijn favoriete nomers zijn Breng me naar het water de cirkel rond en om je heen. Wat ik vind is dat dit echt zo moet zijn en echt iedereen er van geniet.

Ik heb van het weekend de documentaire bij de cd gekeken 3 afleveringen in een weekend en de vorige 3 2 weken geleden. Mag ik zeggen dat ik enorm veel respect voor je heb voor de manier waarop je met het beroemd zijn om gaat. Dat siert je enorm. Daarover komen van mijn kant nog logjes voorbij.

Hoe ik de kerst ga viieren? Ik be 2de kerstdag jarig! Vind het een mooie tijd, mijn huis is ook echt al in kerststemming.

Op mijn werk is het moenteel even hectisch er gaan nu in korte tijd veel mensen weg wegens de bezuinigingen. Dat vind ik altijd lastig. Maar ja dat hoort er ook weer bij.

Ik ga mee doen aan de q santa run samen met mijn vader en mijn zus. Ooit van gehoord? Moet je anders maar eens opzoeken op de site van qmusic. Ik heb daar ontzettend veel zin in.

Verder zien we wel wat 2016 nog brengt, geen concrete plannen.

Ik wens je een fijne tijd met je familie, een hele fijne verjaardag en een goed einde en begin van het nieuwe jaar. Ik zie je 8 januari!

Liefs en knuf Anja
8. Door: Maruchi op 08-12-2015 08:52:41
Wat heb ik genoten van SIR, gelukkig mag ik in februari weer.
Ik hoop dat je Kleine Oneindigheid toevoegd aan de setlist, maar vind je hele album echt fantastisch.
Natuurlijk heb ik de signeersessie niet aan mijn neus voorbij laten gaan, het moment is zo kort maar zo waardevol.
De 18e ga ik nog naar TVOH, daar ga ik nu echt heel erg naar uitkijken!!
 
9. Door: moniquepaula op 08-12-2015 09:57:08
Genoten heb ik van SIR dit jaar en in februari mag ik weer. Voor de musical SKY hebben we ook kaarten besteld en gaan we in april bekijken.  Bij de signeersessie in Tilburg was ik ook aanwezig, is heel kort maar zeker de moeite waard. 
18 december ga ik nog een keer van de liveshow van TVOH genieten. Ik wens je een hele fijne vakantie en verjaardag samen met je gezin.
Liefs Monique
10. Door: Bea van Rumpt op 08-12-2015 13:04:25
3 keer van sir mogen genieten. De eerste keer met heel veel tranen, dag er naar met veel tranen, en de dinsdag met tranen. Je weet me ieder keer weer te raken, waar ik ook sta of zit. En leuk dat je in het nieuwe jaar nog wat nummers ga toevoegen Evenwicht.

Voice volg ik lekker op de bank, een te heftig jaar om alles te kunnen doen. Wel bij de signeersessie in Utrecht geweest. En ook al vind ik onze foto niet top, maar hé het gaat om het moment om even te kunnen zeggen, dat je weer een top cd gemaakt heb.

Kaartjes voor Sky zijn in huis, en kan niet wachten, net als op SIR in 2016, ga dan nog 2 keer genieten!!!

Fijne kerstdagen met je gezin en tot volgend jaar!!!
11. Door: Martine op 08-12-2015 14:24:10
Hoi Marco

Ik heb dit jaar twee keer mogen genieten van Symphonica in Rosso.
Ik vond de setlist erg mooi en de show spektaculair !!
Nogmaals gefeliciteerd !!

Momenteel geniet ik volop van Evenwicht en na goed 2 weken luisteren en vooral goed oefenen zijn de noten ondertussen allemaal op de juiste plaats gevallen en zitten de teksten er al goed ingedreund.

In 2016 mag ik nog 1 keer gaan genieten van SIR.
Zou fijn zijn als er een paar nummers van de nieuwe CD inzitten ....ik gok zomaar op Tweede Kans en Kleine Oneindigheid ???

Alvast fijne feestdagen en de beste wensen (met in de eerste plaats een goede gezondheid) voor het Nieuwe Jaar ! 


Groetjes


Martine
12. Door: Ness op 08-12-2015 14:45:27
Ciao Marco, wat een heerlijk log heb je er ingegknald zo aan het eind van het jaar. Ik vind het dat superleuk dat je ook logt en daar tijd voor maakt. Helaas heb ik ook naast de kaartjes van Madonna gegrepen destijds. Fijn dat je zo genoten hebt met je date. Echt een wereldster hoor die Madonna. Maar hè 12 keer ziggodome dat kan alleen de beste!! Drie keer heb ik genoten, drie keer anders. Het was magisch Marco. Dank je wel voor het aannemen van m'n roos bij de aftrap 23-10 (de trouwdag van m'n ouders) dus heel erg speciaal voor mij. Evenwicht is geweldig, echt een Marco plaat. De voice heb ik niet helemaal gevolgd dit jaar. En wat gaaf dat Mooi in de top2000 staat hè super trots op jou Marco. Wij als gezin hebben de traditie om rond de kerst naar de bios te gaan. Meestal wordt het Tuschinski in Amsterdam en ook dit jaar weer. Lekker met John en de meiden naar James  Bond tweede kerstdag, gezellig! Ik wens je een hele fijne vakantie met je gezin en geniet ervan. Tot 27 feb. en 3 maart in ziggodome. 
Liefs 
13. Door: Sandra Meeuwsen op 08-12-2015 18:55:40
Lieve Marco,

SIR was in 1 woord geweldig. Zo geweldig dat ik spijt had dat ik alleen kaartjes had gekocht voor 23 oktober. Maar gelukkig kwam er nog een 12e concert bij en heb ik daar kaartjes voor weten te bemachtigen. Op 3 maart kan ik vanuit vak 111 weer heerlijk van je genieten.

Het album evenwicht is echt een juweel van een album. Wat mij betreft je beste album ooit. Vooral het nummer breng me naar het water vind ik echt super mooi.... Het lijkt wel of dit nummer speciaal voor onze familie geschreven is.... Echt kippenvel. Stiekem hoop ik er een beetje op dat je dit nummer op 3 maart zal zingen maar de andere andere nummers van het album zijn ook super goed. 

Ook ik was bij de signeersessie in Tilburg. Ik twijfelde heel erg om er naar toe te gaan omdat ik mijn eentje moest maar ik heb er geen moment spijt van gehad. Na jaren van roepen dat ik een keer met jou op de foto zou willen, is het me dan eindelijk gelukt. 

Op 13 april ga ik samen met mijn man naar de musical Sky. Ik ben heel benieuwd.......

De voice volg ik natuurlijk ook en ik vind Maan erg goed. Jammer dat je er volgend seizoen niet meer bij bent, maar je kunt ook niet alles. 

Wij gaan in de kerstvakantie als gezin heerlijk van elkaar genieten en leuke dingen doen met onze lieve meid. 
Geniet van je vakantie en je gezin!

Groeten
Sandra
14. Door: Cora op 08-12-2015 21:24:42
Ja, weer zo genoten samen met mijn man. En ja in februari ben ik er ook weer dan samen met mijn nicht. Het was goed te zien dat je zo genoot. Ben blij met mijn nieuwe foto gescoord in Zoetermeer zo dichtbij mijn woonplaats Moerkapelle. Echt geweldig dat je dit doet. Nou nog ff knallen met je team bij the Voice hoor. Ik heb nu een weekje vrij met de kerstdagen werken. Ga ik mijn oudjes in verpleeghuis verzorgen en extra aandacht geven. Hele fijne vakantie met je gezin liefs Cora
15. Door: Chantal Bellens op 08-12-2015 22:48:22
Hoi, ja wij zijn op 1 november komen kijken en genieten en spijtig genoeg blijft het voor ons bij die ene keer. De dochter was graag met mij gekomen in 2016 maar te laat voor ticketten en via een andere weg vertrouwen we niet helemaal. De signeersessie in Tilburg gedaan en wel wat genoten maar moet toch steeds zo vlug gaan,je wilt duizend en een dingen zeggen maar hebt er de tijd niet voor. Einde jaar zal voor ons rustig verlopen op 26 december de familie over de vloer en op 31 december een feesle bij de stiefzoon.
Dan zijn we in 2016 en moet ik als vlaming wat afkicken van een Mooi Marco jaar dat 2015 voor mij was,de fandag,suikerrock en SIR de signeersessie en ja 2016 niks buiten de muziek op de i-phone. Gaat moeilijk zijn en hoop dan maar dat dat jaar vlug voorbij zal gaan en dat we je in het voorjaar 2017 hier in vlaanderen mogen ontmoeten.
Kan haast niet wachten maar moet wel.

Gelukkige verjaardag op 21 december en een prettige eindejaar voor U en het gezinntje.

Groetjes uit de kempen.
16. Door: marina op 09-12-2015 11:17:29
Wat een heerlijk logje heb je ervan gemaakt. En zo fijn om te lezen dat jij net als wij zo genoten hebben van SIR. Ik ben er 3 keer geweest, met mijn gezin, een keer met Joost en een keer met mijn 2 dochters. En elke avond was bijzonder en anders. De VOICE vind ik heerlijke ontspanning op de vrijdagavond....heerlijk om te kijken en te luisteren. En wat zijn jou kandidaten GOED..!!! Met de kerst ga ik een speciale avond tegemoet.....met "nieuwe" familie...heel erg speciaal. En ja 2e kerstdag met mijn paps en broer en gezin. Ook speciaal omdat mijn vader door dementie in een vpleeghuis is gaan wonen begin van het jaar. Ik wens jou een hele fijne kerstvakantie, geniet ervan met je gezin. Dan gaan wij volgend jaar weer genieten van jou bij SIR...want ja dat wil ik niet missen hoor..... Groetjes
17. Door: Annelies op 10-12-2015 09:42:43
Hoi Marco, wat superfijn dat je zo hebt kunnen genieten van de concerten, nou wij, Stefan en ik ook , wat was het geweldig, met een lach en een traan hebben we de avond intens beleefd.
Volgend jaar komen we weer hoor, zo'n zin in.
Ik wil je een hele fijne kerstvakantie wensen samen met je gezinnetje en dat je maar flink verwent mag worden op je verjaardag!
Lieve groetjes Annelies.
18. Door: Rebecca op 13-12-2015 23:26:18
Wat superleuk dat je weer een logje hebt geschreven. En watvoor een.
Wat fijn om te lezen dat je zo genoten hebt van de SIR concerten en hoe leuk om te lezen hoe je dit zelf beleeft. Ook ik heb genoten van SIR, maar ik heb ook zeker gezien hoe erg jezelf aan het genieten was. Ik ben reuzeblij dat ik in februari en maart opnieuw mag gaan genieten. Ik kan bijna niet wachten.

The voice is inderdaad in volle gang nu en aanstaande vrijdag mag ik ook live bij de uitzending aanwezig zijn. Dat is altijd heel leuk om mee te maken. En hoewel ik de kandidaten van team Borsato geweldig vind, kom ik stiekem natuurlijk ook voor hun coach, hahaha.

De nieuwe cd heb ik al grijs gedraaid. Zo mooi.
Wat bijzonder dat je die signeersessies hebt gedaan. Wat een vermoeiende dagen moeten dat geweest zijn.

Ik zou zeggen, tot vrijdag en geniet daarna lekker van jullie welverdiende vakantie. Maak er een mooie kerst van met iedereen die je lief is.

Liefs Rebecca
19. Door: Lisanne op 14-12-2015 16:57:08
Wat leuk om te lezen hoe jij alles beleeft hebt. Echt superleuk dat weer een logje geschreven hebt, dat je daar de tijd voor neemt en maakt. Echt geweldig ! 

Geniet straks van een welverdiende vakantie, en alvast hele fijne kerstdagen, verjaardag en een gelukkig nieuwjaar ! 

Liefs Lisanne
20. Door: Sara op 16-12-2015 21:53:41
Lieve Marco,

Wat een heerlijk logje! Ik ben het er volledig mee eens dat het nu al heerlijk is om terug te kijken op al deze mooie dingen. Wat een uitgebreide lieve reacties van iedereen. Ik hou het nu even iets korter. Je bent een topper, heerlijk dat je zo'n mooi logje schrijft. En wat een superleuk nieuws dat je in de tweede reeks van SIR nog meer nummers van je prachtige nieuwe album gaat zingen! Zin in!!

Liefs, Sara
21. Door: Nikita op 19-12-2015 19:00:54
Lieve Marco,

laat je niet uit de tent lokken door Anouk. Ik heb gisteren samen met mijn ouders naar de voice gekeken, iets wat ik elke vrijdag doe, en je irritatie was duidelijk te zien en te horen. Ik snap je irritatie volkomen en wij zaten ons ook groen en geel te ergeren, maar de enige reden dat ze extra naar op jou kandidaten reageert is omdat ze zichzelf beter voelt dan ieder ander en jou probeert te sarren! Maak je niet te druk om haar uitspraken, ik denk dat meer en deel van het Nederlands publiek haar toch niet meer serieus neemt na al haar nare uitspraken. Je hebt geweldige kandidaten en de meeste ervaring bij de Voice, ben benieuwd naar wat volgend jaar gaat brengen. Geniet van je vakantie en pak goed je rust!

Liefs,
Nikita
22. Door: Lara van den Heuvel op 20-12-2015 21:39:20
Hallo lieve Marco,
Helaas was 2015 niet zo'n goed jaar was voor mij. Mijn dierbare vader is dit jaar overleden en vanaf het moment dat hij overleed wilde ik al dat het 2016 was en nu het einde nadert ben ik toch bang, bang voor wat komen gaat zonder mijn vader. Het is raar maar ik mis hem zielsveel. Maar ik heb wel een goede afsluiting. Ik ben samen met mijn man op de foto geweest tijdens de signeersessie in Tilburg van Evenwicht en dat was een goed einde. En ik hoop dat ik nog een concert van je kan bijwonen, ook al win ik kaartjes, ik wil er proberen bij te zijn. Maar ja voor jou was het een geweldig jaar en het album Evenwicht geeft mij veel steun. Het liedje Waarom dans je niet met mij is een geweldig nummer. Het slaat ook een beetje op mijn relatie met mijn man. Soms doet hij mee met mij en de andere dag is hij iemand anders en doet hij net of hij mij niet kent. En je zou zeggen na 10 jaar bij elkaar te zijn, dan ken je elkaar wel. Nee echt niet. Ik ben eerlijk gezegd bang wat 2016 zal brengen. Maar ik zal altijd positief blijven dat hoort bij mij!! Groetjes van Lara
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Mijn zekerheid
Is voor de angst geweken"