Ik hoor bij jou, jij hoort bij mij
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Laatste Reacties
foutje, excuses-moi   15:11
Haii Marco, Nog... 15:11
15:10
Via deze weg wil ik jou... 21:36
komt door me zus die nu... 14:05
Geniet van je vakantie,... 18:00
Fijne vakantie Marco met... 23:50
Lieve Marco en Leontien... 08:49
... 08:11
Leuk weer een log van je!... 13:44
Marco, via deze weg wil... 20:18
Nog een fijne vakantie en... 21:43
Wat leuk om weer van je... 19:05
Lieve Marco Wat heerlijk... 17:50
Waar in griekenland,Ik... 20:31
Wat leuk om weer een... 19:22
Hajaa die Marco, wat leuk... 14:58
Lieve Marco, Geniet van... 14:11
Lieve Marco, Wat... 13:24
Lieve schat, Wat een... 09:49
Lieve Marco, Geniet van... 09:18
Lieve Marco, Een hele... 07:46
Hoi Marco Ik wens jullie... 00:11
Geniet van jullie... 23:26
Marco een fijne vakantie... 21:11
Lieve Marco geniet van... 19:47
Jammer dat je met de... 19:25
fijn vakantie 19:14
Marco een heel fijne... 19:05
Een welverdiende vakantie... 19:00
Lieve Marco Wat een... 18:58
Lieve Marco, geniet met... 18:55
Lieve Marco, geniet met... 18:54
Een hele fijne vakantie!... 18:36
Oh wat leuk om een logje... 18:23
Zou je een keer willen in... 21:31
Geniet ervan met volle... 10:57
Lieve Marco, Ik begrijp... 09:26
Gefeliciteerd met je 27... 20:00
Gefeliciteerd met je... 19:07
Eerst duik je even onder... 21:09
De winter komt er komde... 22:06
Als de zon schijnt ben ik... 21:18
Heey Marco, Ik wil je via... 16:08
Lieve Marco. Ik ben ook... 08:11
Marco, via deze weg wil... 20:27
Via deze weg wil ik jou... 19:19
Nou, ik ben benieuwd. In... 19:29
Lieve Marco, Wanneer komt... 14:27
ik was er helaas niet bij... 21:04
 
Laatste 100
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Wat een fijn jaar,...
15:47, 19 dec 2017
Tcoh niet Leontine...
15:46, 19 dec 2017
Ik heb er al veel van...
15:45, 19 dec 2017
Hahahaha ik vind...
15:43, 19 dec 2017
Wat een mooie uitleg heb...
15:10, 19 dec 2017
Wat bijzonder om te...
15:08, 19 dec 2017
Luister je ook wel eens...
15:06, 19 dec 2017
Wat fijn voor je dochter...
22:54, 6 mei 2016
Heerlijk hoe jij elke dag...
22:53, 6 mei 2016
Heerlijk om te lezen!...
22:52, 6 mei 2016
Zomer 2017
Jaaaa... na een heerlijk eerste half jaar is dan nu ook voor ons de vakantie aangebroken. Volgende week vliegen we naar Griekenland, waar we gaan genieten van de zon, het lekkere eten en vooral elkaar. We gaan met zijn vijfjes, even heerlijk alleen met het gezin. Het afgelopen half jaar was er eentje met hoge pieken en best heftige dalen, het is fijn te merken dat je zowel op de fijne momenten als in verdrietige tijden je bij elkaar terecht kunt.

En dat geldt ook voor jullie. Zelden heb ik me zo omarmd gevoeld als die dag in Hellendoorn, toen door alle emoties mijn stem het liet afweten. Zoveel begrip als ik kreeg toen er een festival afgezegd moest worden, en tijdens de momenten waarop ik jullie heb gezien afgelopen maanden. De workshop, de Marco Meeting in België... en nu staat de Fanclubdag in Egmond al weer bijna voor de deur. Man, man, wat heb ik daar een zin in!


De fanclub heeft onlangs een oproepje gedaan waarin je je wens door kon geven, voor een ander of voor jezelf. Daarop hebben we ontelbaar veel lieve en leuke mailtjes gehad, waarop steeds staat dat de schrijver iemand kent die wel eens in het zonnetje gezet mag worden. Maar hoewel we veel kunnen hebben we nog altijd geen invloed op het weer, hahaha.
Ook niet als je Marco Borsato heet, ik vind het zelf ook raar
Dus aan alleen een zonnetje hebben we niks. Het gaat ons niet alleen om waarom je iemand iets gunt, maar vooral waar je diegene dan een plezier mee doet. 

Verder heb ik volgens mij nu bijna alle liedjes ingezongen voor de nieuwe plaat! Een plaat met opnieuw onderwerpen die we nog niet eerder aangeraakt hebben of nu vanuit een andere invalshoek hebben benaderd. Liedjes die me lief zijn en die ik ontzettend graag met jullie wil delen!

Als alles gaat zoals we bedacht hebben, hoop ik in september een tipje van de sluier op te kunnen lichten...


Ik wens jullie allemaal een geweldige zomer en vergeet niet mee te doen aan de leuke Facebookactie van Tifosi!

Met warme groet,

Marco
Genieten van het weertje...
...dat had ik hier ook kunnen doen haha! Wat een geweldig weer hebben we opeens na die bijna herfstachtige buien van de afgelopen tijd!

Het is even stil rondom mij geweest, maar daar heb ik een goede reden voor. Die mag ik alleen hier nog niet vertellen, maar op het moment dat het bekend gemaakt wordt zeg jij:
Ahá... 

Het maakt mijn dagen vol maar ook heel gezellig, het is namelijk wel iets wat ik oprecht leuk vind om te doen. Maar later meer!

Vandaag vlieg ik naar warmere oorden. Vorig jaar ben ik met een vriendenclubje gaan duiken en dat beviel zo goed dat ik het nu weer geboekt heb. Jarenlang zijn we met een grote vriendengroep richting Egypte gevlogen waar we dan een week geen land zagen en alleen maar doken. Maar als je met vijftien man op vakantie wil, mannen die allemaal een baan, een gezin en een leven naast het duiken hebben, is het prikken van een weekje vrij bijna een onmogelijke opgave. Vorig jaar was het een samenloop van omstandigheden, ik ging namelijk al met mijn gezin en plakte er een weekje aanvast met mijn twee beste vrienden.
En nu sneak ik er gewoon helemaal #selfie een weekje tussenuit, heerlijk!
Ik zit over een aantal uur dus op Curaçao waar het weer net zo lekker is als hier maar het water wel een stuk warmer haha...
Even opladen, genieten van de stilte voor de storm.
Want het wordt natuurlijk een geweldige zomer met al die festivals!Genieten jullie van het mooie weer en wat doe jij het liefst als de zon zo heerlijk schijnt?

Tot gauw!

Liefs,

Marco
 
Bijna... BIJNA!!!
Lieve allemaal,

Het is een beetje stil op deze plek, maar ik denk heel veel aan jullie. 
Ik begin morgen aan de tweede reeks van Symphonica in Rosso, en zonder jullie was het nooit zo'n groot succes geweest! Ik heb jullie aanwezigheid, jullie support en vertrouwen gevoeld, dank jullie wel daar voor!

Ik heb enorm genoten van de eerste reeks en sta te trappelen om aan de tweede reeks te beginnen. Man, man, weer zes shows in de Ziggo Dome, het is bijna niet te geloven! En ik heb een paar leuke verrassingen voor jullie, waarvan morgen de eerste!
Ik hoop velen van jullie daar te zien!

Heel veel liefs,

Marco 


P.S. Kijk nou wat een mensen! En dat twaalf avonden lang, ik ben een gezegend mens!
 
Eind van het jaar...
Lieve allemaal,

Het einde van het jaar nadert al snel. Dat betekent weer een jaaroverzicht waarvan ik nu al weet dat het vol fantastische hoogtepunten zal zitten! Maar zover is het nog niet, ik praat jullie nu gewoon even bij over de afgelopen periode!


Symphonica in Rosso

Man, man, wat was dat ontzettend genieten! Ik zal niet ontkennen dat ik voor een dergelijke reeks shows nerveus ben, maar toch waren er een aantal dingen heel anders dan vroeger. Waar ik vroeger alleen een massa mensen zag, ontdekte ik de vorige concertreeksen al dat ik veel beter gezichten kon herkennen, ook als ze niet op de eerste paar rijen stonden. Maar wat me nu gebeurde, ik zag op de tribune gewoon fans zitten die ik herkende van Borsato Weblog! Ik zag Erland van Wendy zitten. Ik zag iedere avond mijn lieve Leontine genieten, ook al zaten ze letterlijk gezien op redelijk wat afstand. Waar ik in het verleden vooral aan het 'zenden' was, bezig was met wat ik het publiek kon brengen, hoe ik hen een leuke avond kon bezorgen, was ik nu ook meer aan het ontvangen. Ik zag hoe mensen elkaar vast hielden, zag tranen soms, maar ook een intense blik van geluk. Verliefde koppeltjes, ouders met kinderen, vriendinnen door dik en dun. Ik heb zoveel liefde over me uitgestort gekregen deze reeks, dat ik bijzonder blij ben dat ik in februari nog een keertje mag! Zie ik jullie dan ook weer?Evenwicht

Ondertussen is 'Evenwicht' alweer een paar weekjes uit en ik ben zo ongelofelijk trots op jullie lieve reacties! De recensies zijn lovend, maar de reacties van het publiek zijn echt bijzonder goed! Het is een plaat waar ik zelf ook erg gelukkig van wordt, de liedjes zijn me letterlijk op het lijf geschreven. Tijdens SIR liet ik 'Mooi' al aan jullie horen. Tijdens de tweede reeks hoop ik nog een of twee juweeltjes met jullie live te kunnen delen! De signeersessies die bij de release hoorden waren ook echt te gek! Ik heb duizenden handtekeningen gezet en minstens zoveel blije koppies gezien! Heerlijk!This is the Voooooice

Waar ik ook heel druk mee ben is The Voice of Holland. Afgelopen week zijn de liveshows begonnen en die eerste show heeft heel Team Borsato overleefd! Alle drie mijn kandidaten zitten nog in de race. In totaal zijn er nog tien kandi's over en vanaf vrijdag gaat er elke week een kandidaat uit. We hebben weer mooie liedjes uitgezocht voor komende vrijdag! Morgen, dinsdag, draaien we al instarts, dus de kleine filmpjes achter de schermen. Dat doen we morgen in Volendam, hartstikke leuk! Zowel Jared als Melissa als Maan hebben daar zin in, dus dat wordt een super dag.Sky de Musical

De audities van Sky de Musical zijn ook volop bezig. Voor een aantal rollen houden we nog audities maar een groot deel is ook al vervuld. In het begin versprak ik me steeds, had ik het over Blinde Audities. Maar ja, als het gaat om acteren en niet alleen zingen, is het toch wel handig als je kunt kijken haha! Zonder rode stoel dus toch een paar mooie auditiedagen gehad, binnenkort starten de repetities.

December

Deze maand startte al lekker met de verjaardag van onze jongste, Jada is nu dertien jaar. Ook Sinterklaas was heel erg gezellig, dit hebben we bij mijn moeder gevierd en dat is altijd een succes. Verder ben ik gisteren naar Madonna geweest in de Ziggo Dome. Ik wou bijna zeggen 'mijn Ziggo Dome' haha, maar oke, andere artiesten mogen er natuurlijk ook spelen. Toen eerder dit jaar de kaartverkoop startte, greep Nathalie (mijn rechterhand en jullie voorzitster) naast de kaartjes. Ze vertelde dat ze lid is van de Madonna fanclub maar de code niet werkte voor de presale. Dat ze diverse mailtjes gestuurd had maar niemand had gereageerd. Ze vertelde me dit om me te laten weten hoe goed mijn fanclub het voor elkaar heeft. Dat zij met vele mensen aan de pc zitten om de ontelbare mailtjes die binnenkomen van een antwoord en hulp te voorzien. "En een wereldster als Madonna heeft het dus niet zo goed voor elkaar als jij!" glunderde ze trots. Ik was uiteraard diep onder de indruk van het feit dat we zo'n fantastisch team hebben, maar knoopte haar wens om naar Madonna te gaan ook in mijn oren. Ik zette een lijntje uit en regelde de mooiste plekken in deze muziektempel. En uiteraard nam ik haar mee als mijn date. En wat was het leuk! Fijne stoelen, op vertoon van je polsbandje onbeperkt drankjes en tijdens de show kwamen er zelfs warme hapjes langs! Ik moet ook zeggen dat ik dit een van haar betere shows vond van de laatste jaren. Het was een enorm spektakel, Madonna zong eigenlijk heel goed en ze legde ook meer contact met het publiek dan in eerdere jaren. Ik genoot dus! Niet alleen van Madonna trouwens, mijn date van deze avond zat zo te stralen deze hele avond dat het nog voor Madonna een noot gezongen had al een geslaagde avond was!Over een paar weken begint de kerstvakantie alweer. Ik ga daar samen met Leontine en de kinderen ongelofelijk van genieten kan ik je vertellen! Onbeperkt tijd voor elkaar, geen werk en geen bijzaken. Alleen elkaar! Hebben jullie plannen voor de laatste weken van dit jaar?

En wat ga je in 2016 doen wat er in 2015 maar niet van kwam?


Liefs,

Marco
 
Repetities in volle gang!
Man, man wat een spannende periode! De repetities zijn in volle gang. We repeteren in Amsterdam en doen dat een aantal dagen. Een dag met alleen de band, een dag met ook de strijkers en vandaag hebben we een zogenaamde 'doorloop' gedaan waarbij we de hele set spelen, ook doorgaan dus als er iets mis gaat, en we de show tegelijkertijd 'klokken'. Zo weten we precies hoe lang de show duurt, inclusief de bijzondere versies, de nieuwe intro's en mijn praatjes tussendoor. Natuurlijk gaat het live dan uiteindelijk nooit precies hetzelfde, maar een indicatie heb je in ieder geval wel. Vervolgens krijgt iedereen huiswerk mee, zo moet je het toch een beetje zien: zorgen dat iedereen zijn partijen goed oefent. En dan komen we vlakvoor de reeks concerten beginnen weer bij elkaar voor de spreekwoordelijke puntjes op de i!
 

Als ik er aan denk voel ik onmiddellijk kriebels: een tikkie spanning maar vooral heel veel zin! Ik kan niet wachten om jullie daar te zien! Weten jullie al wat jullie aan doen, haha, kijk anders nog even in www.borsatoshop.nl of er iets voor je bij zit! Want ik reken erop dat jullie in het rood of met rode accenten komen hoor! 

Ik wil eigenlijk nog niet teveel verklappen, maar een klein, stiekem kijkje in de keuken kan ik wel geven. Zo zien de repetities eruit:Gauw meer!


X Marco

#BBBQ en #TVOH
Vorige week was de jaarlijkse barbecue van Team Borsato en wat heb ik genoten! Hoewel de voorbereiding van zo'n dag erg veel werk is in een zeer drukke periode, is het altijd een dag waarop ik ook volledig kan ontspannen en kan genieten van al het leuks van deze unieke dag. Dat kwam ook dit jaar weer mede door mijn lieve vrienden die ik via de fanclub heb leren kennen en bereid waren te helpen met parkeerbeheer, catering, begeleiding etc.
Ook mijn kleine vriendinnetje Marit, de dochter van Eric en Tamara, kwam gezellig mee. Het was gewoon ontzettend gezellig!

Dit jaar hadden we de Kids en de Grote Voice zoals we ze altijd noemen, gezellig bij elkaar. Ik vind het niet alleen heerlijk om met veel mensen bij te praten, ook vind ik het leuk om unieke samenwerkingsverbanden te zien ontstaan. Mensen die elkaar voor dit avontuur niet kenden duiken nu samen de studio in. Er ontstaan vriendschappen en nieuwe songs waar je bij staat, heel bijzonder.

Goed voorbeeld...
... doet goed volgen!!!!
Het hele team is zo hard aan het werk om Borsatoweblog weer wat extra kleur te geven dat ik niet achter kon blijven!!Ik zal proberen af en toe wat berichtjes te plaatsen want er gebeurt genoeg in mijn leven op het moment. Het album inzingen zit er nu bijna op, de foto's zijn afgelopen week gemaakt. Ik eet de goede dingen, probeer op tijd te gaan slapen en sport elke dag fanatiek om in topconditie te komen.
Ik heb eigenlijk elke dag wel besprekingen rondom Symphonica in Rosso over decor, styling, catering, beveiliging, parkeren, setlijst, en jawel, hoe ik jullie eerder naar binnen krijg met jullie ledenpasje!
 
"Maar heel mijn toekomst
Die nam je mee"