Leef! Geniet! Heb Lief!
Welkom!

Wat leuk dat je mijn weblogje heb gevonden! Wees welkom, het gastenboek staat open en de logjes staan klaar!
               
Weblog van de maand!
Krabbeldebabbelboekje!
*Klik*
klik!












Ik mis je...

klik op foto voor filmpje van mij over Marlies


 
Altijd in mijn gedachten...
In mijn hart draag ik je mee...
Met Jonathan en Marco
20 mei 2009!
*klik* Filmpje over onze trouwdag

Marco met onze trouwkaart

*klik* flimpje van Marco voor ons
Bezoekers
Op dit moment is er 1 fan ;
en 1 gast fan .
1e foto met Marco


* 2005* gitaar gewonnen
E-mail alert
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
Mijn mooiste herinnering aan 25 jaar MB
Mijn mooiste herrinering aan 25 jaar MB. Pfoei daar vragen jullie me nogal wat. 

Ik ben bevoorrecht dat ik uit meerdere momenten mag en kan kiezen, maar door deze mooie momenten kom ik nu ook in een lastige positie. Welke van deze mooie momenten is nou mijn mooiste, mijn bijzonderste, mijn meest unieke herinnering aan de man Marco. 
Verkleedpartijtje
Als een van je lieve vriend(inn)en jarig is,
is dat altijd leuk. 

Wordt diegene dan ook nog eens 30,
is dat extra leuk.

Besluit de partner van diegene dan een groot feest te organiseren,
is dat enorm leuk.

Mag jij dan helpen,
dan is dat super leuk! 



 
Luistersessie
Het zal niemand ontgaan zijn dat de luistersessie van het nieuwe album van Marco Borsato vandaag was. Afgelopen week kreeg ook ik een mailtje dat ik een gelukkige winnaar was van 2 kaartjes voor dit bijzondere moment. Nadat Marleen ook regelde dat ze meekon (jeeej!), kon het aftellen beginnen..




Het was bijzonder, het was uniek, je hoort verhalen achter liedjes en ervaart ze zelf misschien wel heel anders, prachtige nieuwe nummers gehoord, het was gewoon heel speciaal om hierbij te mogen zijn en ik las net dat de cd nu al platina.. terecht! Ik kan niet wachten tot vrijdag :-)
 
Halloween party!


Na het feest van Jonathan gaf mijn moeder aan dat ze graag een feest wilde geven. Mijn moeder werd 50, ze zijn 30 jaar bij elkaar en hun bedrijf bestaat 20 jaar.

We zouden op een cruise gaan (later volgt hier een verslag van).  Maar het kriebelde toch om een feest te geven. Zeker na mijn knalfuif voor Jonathan in Juni :-)

Surprise party!
Jonathan 30 jaar! Wow dat is euhm..ouder dan toen ik hem ontmoette ;-). Ik heb mijn man (hihi) ontmoet in 2002. Het is nu 2013 dus dat is gewoon 11 jaar geleden. We hebben onze ups en downs gehad maar we zijn sterker samen. In 2008 ben ik ten huwelijk gevraagd en zijn we gaan samenwonen. We hebben 2 schattige katjes gekozen om in ons huis te wonen in 2009 hebben we een prachtig jaar gehad met een prachtige trouwerij. 2010 maakte we een droomreis en ga zo maar door. We hebben genoeg beleefd maar eigenlijk ben ik enorm aan het afdwalen van wat ik écht wilde beschrijven..

zijn 30e verjaardag.


Mijn nieuwe hobby..
Op dit moment volg ik een cursus fotografie. Tijdens deze 8 lessen gaan we dieper in op wat je allemaal kan met je camera, oefenen we veel en gaan we thuis aan de slag met onze opdrachten. Nu ik hier weer ben om de prijsvragen te bekijken en mee te doen vind ik het een mooi moment om een paar foto's te laten zien...

 


        
 

          

Deze waren voor de opdracht zwart/wit en spelen met licht..

 
p.s. ik weet ben er al behoorlijke tijd niet meer geweest.. ik zal eens kijken of ik het weer een beetje op kan pakken..

p.p.s. iedereen natuurlijk succes met de prijsvragen én de mensen die borsatoweblog gemaakt hebben tot wat het is vandaag de dag en ook de eerdere medewerk(st)ers..gefeliciteerd en bedankt!!
"Ik hoor je praten in de stilte
Je fluistert in mijn hart"