Welkomsttekst
Hallo, Welkom op mijn weblog.(hyper)
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Laatste Reacties
Kalender
April 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Profiel
Naam: MammaMia
Leeftijd: 50 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 gast ;
en 1 gast gast .
Mijn laatste reacties
Profiel
Hallo,
Ik ben Mia Brant. Geboren op 20-12-1968 te Nootdorp.
Ik ben getrouwd met Stefano Brant en we hebben een dochter Bianca en een zoon Christiaan. We wonen in Den Haag.

Ik heb de liedjes van Marco altijd al mooi gevonden en op 3 September 2006 ben ik samen met mijn buuf naar Marco in het gelderdom geweest. Wat was dat indrukwekkend. Heel Arnhem was rood. Daarna hebben we geen concert meer overgeslagen en zijn we met het Marco virus besmet. Van mijn dochter krijgen we(mijn buuf en ik) in 2018 het lidmaatschap van Marco cadeau om eindelijk ook eens naar de bingo/fanclubdag te gaan. De vrijdag dat bekent gemaakt werd wanneer de bingo was zat ik op mijn motor richting Texel. Even eruit, want ik zat niet lekker in mijn vel. De buuf ging 's avonds kijken of het haar lukte om kaartjes te krijgen, maar ze was al te laat. (snik snik) Dus in december heb ik de fanclub gemaild of ik het lidmaatschap voor ons twee kon verlengen. En dat kan. Mijn buuf weet van niets, maar ook haar lidmaatschap heb ik verlengt. Dus ik hoop erop dat ik dit jaar wel naar de bingo kan, want dat lijkt mij helemaal top om een keer mee te kunnen maken.

De muziek van Marco heeft mij door de jaren heen heel erg gesteunt. Soms is zijn muziek te confronteerd en dan kan ik er niet naar luisteren, maar meestal doet het me goed om hem op te zetten. 
Persoonlijk
Naam: MammaMia
Leeftijd: 50 jaar
Over Marco
Fan sinds: begin
Favoriete liedje: Welke niet
Leukste marco herinnering: 3 September 2006 het concert in het Gelderdom. Een week later ben ik getrouwd en omdat ik stiekem getrouwd ben was dit voor mij een soort van vrijgezellenfeestje.
Favoriete album: Welke niet
Met Marco op de foto:
 
Persoonlijke links
"Het rood van rood wit blauw
Van heel mijn hart voor jou"