Marco's Rood!
Zo'n lief filmpje!


Marco met Mariska!
Beste vriendinnen

Mijn moeder en ik
Welkomsttekst
Welkom op Lunarda's weblogje.
Klokje
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Zon ;
en 1 gast Zon .
Mijn laatste reacties
Terwijl ik deze log lees...
00:32, 11 feb 2017
Hoi, ik heb wel intresse...
17:42, 20 feb 2016
Ja, natuurlijk kom ik!...
14:00, 13 feb 2016
Hihi, wat een ontzettend...
21:41, 20 jan 2016
Wat fijn om te lezen dat...
21:10, 20 jan 2016
Wat een lieve...
12:27, 3 jan 2015
Ja, prachtig met die...
23:39, 15 nov 2015
Dat is weer eens een heel...
23:37, 15 nov 2015
Zonder internet kan niet...
23:35, 15 nov 2015
...
23:32, 15 nov 2015
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
E-mail alert
Foto album
Spanje-filmpje
Profiel
Naam: Lunarda
Leeftijd: 50 jaar
Uitgebreid profiel
Dichtbij in Kerkrade
Vlag Curaçao
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Zoeken
TVOH Finale 2014

The Voice of Holland!

Vanaf seizoen één heb ik deze show gekeken. Ik moet eerlijkheidshalve zeggen dat toen Marco in het tweede jaar als coach op de befaamde rode knop mocht drukken, mijn interesse meer dan extra gewekt werd. Van alle editie's dat hij mee deed heeft hij al 3 keer gewonnen, met The Voice Kids erbij 5 keer!!! Deze keer begon het voor mij in juli, waar bij de Blind Auditions letterlijk mijn mond open viel toen O'G3NE hun engelachtige stemmen lieten horen en ik met 10 vingers duimde dat ze voor Marco zouden kiezen. Toen ik Sjors vanaf de bank thuis hoorde zingen, werd ik zo enthousiast, dat ik naar het beeldscherm riep dat hij voor Team Borsato moest gaan. Ik weet dat het eerder is opgenomen, maar toch, een beetje stimulatie (oftewel simulatie) kan geen kwaad. Onverwacht met een stel vriendinnen naar The Battles in september, waar het kaf van het koren wordt gescheiden, ik sommige keuzes niet begreep, maar op het einde van die rit had iedere coach een mooi team om mee te werken. Marco's team werd verstrekt door Rob.

In november ging ik met Kim-Ashley en Saskia naar een liveshow, voor het eerst. Wat is dat een verschil met thuis!! Waar ik in huis tot 5 minuten van te voren me nog met andere dingen bezig houdt, afwas, was sorteren of gewoon telefoneren, begint de show daar al met de reis ernaar toe. Mooi aankleden, onderweg kletsen, lachen, ergens lekker eten, het hoort er allemaal bij. De spanning, de muziek, de zang, het performance, alles komt wel tien keer verstrekt binnen. Super cool dus!

Daarna mocht ik een coachsessie bijwonen. Buiten het feit dat dat erg bijzonder was, leer je de kandidaten wat beter kennen. En dan wil je eigenlijk niemand meer uit het team laten gaan. Ik was erg onder de indruk van hetgeen wat ik zag en hoorde.

    
 
En toen kreeg ik een vervroegd verjaardagscadeau van lieve Kim-Ashley. Kaartje voor de finale! De week voor die laatste show had ik het behoorlijk druk, maar toch, op een of andere manier lijk je daardoor heen te vliegen als zo'n leuk uitje op het einde van die week je te wachten staat. Bernadette en Chantal sloten zich bij ons aan en we hadden top plekken achter de stoel van Ilse. Marco herkende me in het publiek en zwaaide. Is dat een goed begin of niet? Ik vond de show zelf erg spannend, hoopte dat Marco's team als laatste zou overblijven, maar je weet het maar nooit. Ik heb gestemd met mijn stem (elke keer als zowel Sjors of O'G3NE opkwamen stond ik te joelen en te klappen) en middels sms probeerde ik de score een beetje te beïnvloeden. Jeeeeetje, wat was het spannend. Toen het verlossende woord kwam, durfde ik bijna niet te luisteren. Alhoewel, Marco had al gewonnen.... Hele mooie uitslag met een percentage waar ik prima mee kan leven. Een winnaar en een bijna winnaar! O'G3NE en Sjors. Na verschillende BN'rs gespot te hebben wachten we op Marco en eigenlijk ook Sjors. Die kwam na een tijd en werd warm onthaald door familie, vrienden en ons natuurlijk. Hij groette iedereen, knuffelde en daarna nog een foto. Zo leuk. Trouwens, Sjors sprak me aan met Lunarda, kijk, als je punten wilt scoren is dat wel een binnenkomer natuurlijk. (daaraan zie je gelijk wie zijn coach is  )

Iemand vroeg aan Sjors of hij wilde vragen of Marco naar ons toe wilde komen. We dachten eigenlijk dat dat kansloos was, (pers en andere urgente zaken zouden Marco kunnen doen verhinderen) maar niets was minder waar, binnen enkele minuten kwam daar 'onze' winnende top coach aanzetten. Ook hij kreeg een welverdiend warm onthaal, hij maakte een praatje met iedereen, en een foto moment. Zo lief dat hij tijd voor ons vrij maakte.

En nu is dit avontuur dus weer afgelopen. De kerstvakantie is begonnen, dus er staan nu hele andere dingen op de planning. Maar ik denk zomaar dat ik er volgend jaar weer bij ben.

                                         
MB stokje 2014
Wilde je Marco dit jaar zien optreden, was daar alle mogelijkheid voor tijdens de Duizend Spiegels Tour. Deze begon op 11 april in Utrecht en werd afgesloten 31 oktober in Eindhoven.
Ben je naar de tour geweest en zo ja, bij welke locatie?

Ja, wat dacht jij dan? Natuurlijk ben ik geweest! En wel om te beginnen in Kerkrade op 17 mei, vervolgens 23 en 24 mei in Antwerpen (ik was wel kapot na de tweede keer België, maar supergaaf dat grote Sportpleis weer), 26 september was ik wederom in Kerkrade te vinden en 31 oktober in het Klokgebouw te Eindhoven.

        


*Als je meerdere concerten van deze tour hebt bezocht,
welke locatie vond je dan het mooist/bijzonderst en waarom?

Oei, dat is heel erg lastig, ik heb namelijk aan elke avond en prachtige herrinnering, die ik niet zou willen missen.

Bij het eerste concert stond ik met Kim-Ashley aan het hek en ergens bij de eerste nootjes stond Marco al voor me te zingen. Omdat het laatste concert daarvoor weer vééééél te lang geleden was, was dat extra fijn.
Antwerpen was elke keer een feest, ook in zo'n grote locatie is Marco immers erg dichtbij. En Jada live horen zingen met dat prachtige duet, jeetje, brok in mijn keel als ik daar aan terug denk.


Maar ik denk dat ik voor de laatste van de tour ga, dat had ik nog nooit gedaan en Marco was zo zichtbaar aan het genieten, zette een tandje bij en tracteerde ons op zijn fenomenale lange uithalen.
Met vriendinnetje Saskia aan mijn zijde en alle enthousiaste mensen om mij heen was het een waar feest! Hij wilde niet vertrekken zonder met 'Limburg' op de foto te zijn geeest, erg lief.


                          


*Marco heeft tijdens de tour uiteraard een aantal nieuwe nummers gezongen, maar ook een aantal verrassende nummers van vroeger.
Welk nummer was speciaal voor jou, en waarom?

Eh.....Samen Voor Altijd omdat ik dan aan mijn eigen kinderen denk, Woorden was ook kippevel, eveneens Verlies, Ik Zou Het Zo Weer Overdoen, Binnen, Rood, Als Rennen Geen Zin Meer Heeft, Onbewoonbaar Verklaard vrijwel a capella........

Oh, ik ben geloof ik uitgeschoten met typen.*Mocht Marco weer een nieuwe tour gaan plannen, waar hoop je dan op? Optredens in de grotere stadions of juist in de kleinere intieme zalen?

Nou, zo'n combi als de Duizend Spiegels Tour vind ik prima. Dan kan ik zelf kiezen waar ik heen wil gaan.
Zoveel mogelijk dus!!

*Welke Cd of welk nummer van Marco beluister je op dit moment het meest en waarom?

Duizend Spiegels, met stip op nummer 1. Ik ben nog lang niet uitgeluisterd aan deze cd, maar dat geldt eigenlijk ook voor de andere albums.
'De Weg Terug' is een van mijn favorieten daarop.


*Als Marco een nieuwe cd zou gaan maken,
op wat voor soort album zou je hopen?

Kijk, ik ben een vrouw hè, dus best nieuwsgierig (lees leergierig) aangelegd.
Maar ik laat me heel graag verrassen door Marco met welk album dan ook.


               
               MooieTessa wilde met mij op de foto en Marco kwam spontaan ernaast staan..................
                                

*Marco is dit jaar voor het vierde seizoen coach bij TVOH. En hij heeft weer een aantal hele goede kandidaten aan de haak weten te slaan. De halve en finale staan voor de deur.
Wie denk jij dat er dit jaar TVOH gaat winnen?

Ik weet het niet zeker, maar dat weet je met niks natuurlijk.
Ik denk dat het gaat spannen tussen O'G3NE en Sjors van der Panne.


   
                                     


*Als je zou mogen kiezen, over wat voor onderwerp zou Marco dan een liedje maken?

Lastig, heel veel thema's zijn al aan bod geweest en vaak kun je een tekst ook op andere manieren intrepeteren zodat het toch bij jou situatie van toepassing is.
Misschien over zijn middelste zoon Senna, lekker jong lijkt me dat.
Een super vrolijk liedje dan ook meteen.

                                             


Volgend jaar zit Marco 25 jaar in het vak. Dat gaat groots gevierd worden tijdens het Fanclubweekend.
Ga je er naar de bingo/fanclubdag en zo ja, met wie?

Ja, uiteraard ga ik naar de bingo én DE FanclubDag. Samen met mijn lieve Limburgse vriendinnetjes en ik vind het altijd erg leuk om een heleboel andere vrolijke fans te ontmoeten.

    


*Wat is je meest bijzondere foto met Marco en waarom?
(voeg je hem toe aan je logje?)

Deze keer kies ik voor een van mijn laatste foto's met Marco. Ik mocht bij een coachsessie van zijn laatste 4 tvoh kandidaten met diverse andere fans bij een sfeervolle kleine setting.
Het was een hele bijzondere avond, Marco was heerlijk ontspannen. "Allemaal dichterbij Lunarda gaan staan", zei Marco bij de groepsfoto met FC en HH. Poeh, ik krijg het er nog warm van........


               

*Welke wens heb jij voor Marco, of als hij dit zou lezen wat zou je dan tegen hem willen zeggen?

Dat Marco vooral goed op zichzelf moet passen. Zodat hij gezond blijft. Dat ik elke keer weer geraakt wordt door zijn persoonlijkheid, zijn liedjes en zijn benaderbaarheid.

En een zeer groot dankjewel voor een jaar waar ik mede door hem prachtige waardevolle herrinneringen heb bijgekregen


                         *Aan welke twee mensen geef jij je stokje door?
Aan lieve Marja en Jaqueline

Dankjewel voor het doorgeven van dit MB stokje lieve Carina.
Nathalie's jubileum
Lieve Nathalie,

Als je al 20 jaar je op je werk stort met ziel en zaligheid dan ben je een bijzonder mens. Ik heb daarvan iets minder dan de helft van die jaren mogen meemaken en dit afgelopen jaar dus van vrij dichtbij gezien wat je allemaal in je mars hebt. (Nee, ik heb het niet over chocolade, helaas)

Ik heb je leren kennen als een zeer betrokken meid, die altijd haar ogen en oren open houdt voor suggesties en nieuwe ideeën. Die orde probeert te schapen in de chaos die het werk vaak met zich mee brengt. Die dingen los moet laten, maar van bovenaf duidelijk instructies geeft. Die nooit uit het oog verliest hoe belangrijk een momentje van een fan met Marco kan zijn en dat bewerkstelligd mits dat tot de mogelijkheden behoort.

Ik vind je humor hilarisch, je schrijverstalent bewonderenswaardig en ik word altijd blij van je mailtjes en appjes. Je haalt het beste in het team naar boven. Marco is groot geworden door zijn visie, werklust, enthousiasme, charisma en natuurlijk zijn zangkwaliteiten.Maar ik weet zeker dat jij een groot aandeel hebt in alles erom heen. Het feit dat jij er voor Marco bent in alle omstandigheden, maakt dat ik een groot respect voor je heb. Natuurlijk doe je dat voor een vriend, maar het uitvoeren ervan, vraagt nogal wat van je, dus daarom wil ik het toch gezegd hebben.

Lieve Nathalie, van harte gefeliciteerd met je 20 jarig jubileum, ik hoop dat je nog heel veel jaren dit werk kunt doen en ik vanaf de zijlijn kan meegenieten van al het moois wat daaruit voortkomt.

Dikke kus uit Limburg,
Liefs Lunarda
"Ik geef mijn spullen aan het goede doel
Ze krijgen alles tegelijk"