Marco's Rood!
Zo'n lief filmpje!


Marco met Mariska!
Beste vriendinnen

Mijn moeder en ik
Welkomsttekst
Welkom op Lunarda's weblogje.
Klokje
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Zon ;
en 1 gast Zon .
Mijn laatste reacties
Terwijl ik deze log lees...
00:32, 11 feb 2017
Hoi, ik heb wel intresse...
17:42, 20 feb 2016
Ja, natuurlijk kom ik!...
14:00, 13 feb 2016
Hihi, wat een ontzettend...
21:41, 20 jan 2016
Wat fijn om te lezen dat...
21:10, 20 jan 2016
Wat een lieve...
12:27, 3 jan 2015
Ja, prachtig met die...
23:39, 15 nov 2015
Dat is weer eens een heel...
23:37, 15 nov 2015
Zonder internet kan niet...
23:35, 15 nov 2015
...
23:32, 15 nov 2015
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
E-mail alert
Foto album
Spanje-filmpje
Profiel
Naam: Lunarda
Leeftijd: 50 jaar
Uitgebreid profiel
Dichtbij in Kerkrade
Vlag Curaçao
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Zoeken
Duizend Spiegls Tour 2014
Duizend Spiegels Tour.


Vanaf het bekend maken dat een nieuwe tour van Marco in aantocht is, raak ik een beetje 'opgewonden'. Want met Marco meeschallen op cd is natuurlijk een welkome, muzikale onderbreking in mijn dagelijkse bezigheden, maar de man himself live te horen is uiteraard een graag gehoord geluid. En dan spreek ik nog niet over zijn aantrekkelijke verschijning, want het oog wil immers ook wat!


Het eerste kaartje dat ik kocht was voor Kerkrade en later kwamen daar nog 2 keer Antwerpen bij, nog een keer Kerkrade en last bat not least Eindhoven. Enkele tickets kreeg ik cadeau, maar ik kom er vol overgave voor uit, dat mijn beurs trekken voor een concert van Marco iets is, waar ik erg, heel erg blij van word zelfs!
En je kent het gevoel misschien, als je weet dat je kunt gaan, duurt het nog zo lang, maar als je zoals ik niet naar de aftrap gaat in Utrecht, lijkt de tijd daarna nog langzamer te gaan.......


Ik was eigenlijk ook best bezorgd om Marco, ik bedoel, zo'n tour vergt veel en toen hij in het begin van het jaar een TIA kreeg, schrok ik toch hevig.
En dan meer omdat zingen iets is waar hij zelf zo blij van wordt, en zijn gezin, familie, vrienden toch nog heel erg lang van hem moeten kunn genieten.

Voordat Marco naar Kerkrade kwam ging hij de sterren uit de hemel zingen op Curacao.

Ik vond dat best moeilijk, niet alleen had ik geen geld voor de reis, maar ook mijn gezin zomaar even onderbrengen voor zoveel dagen, is iets, wat goed geregeld moet worden.

Dus toen al die blije fans gingen heb ik toch een paar keer hevig moeten slikken. Ik was net als Marco al 10 jaar niet meer geweest op het warme eiland en inmiddels zijn er familieleden overleden daar in die tijd; mijn lievelingstante Mercedes, een dierbare nicht en recent nog een oud-tante.

Soms is de overkant van de zee net iets te ver.

Neemt niet weg dat ik van alle foto's, filmpjes en appjes genoten heb die ik voorbij zag komen.


Toen Marco daarna in Kerkrade kwam, nam hij alleen al door zijn brede lach naar mij gewoon een beetje Curacao mee.

Wat heb ik toen en alle 4 keren erna geweldig genoten van zijn show Duizend Spiegels, de setlijst, de band, Marco's enthousiasme, vrienden om me heen, Marco's blik als hij me herkent in het publiek.

Ik heb alles in me opgenomen. Meegesprongen bij de uptempo nummers en soms een traantje weggepinkt bij de gevoelige ballads.

Bij de laatste keer stonden er heel veel fans buiten op een foto te wachten, Saskia en ik dachten al, dat wordt dus geen foto voor ons en stonden op een afstandje naar al die gezellige drukte te kijken. Op een gegeven moment kwam Armando al aanrijden en zei Marco dat het de laatste foto zou worden.


Kim-Ashley riep dat ze samen nog met haar zusje Channou wilde en hij ging tussen de vrolijke dames instaan.

Daarna riep hij voor mij onverwacht dat hij geen ruzie wilde met Limburg, kwam Saskia en mij dwars door alle fans heen tegemoet en daar stonden we toch nog op de foto met hem.

Gemaakt door lieve Bea, die zelf niet geweest was. (erg lief van haar).


Duizend Spiegels, ik had wel duizend keer willen gaan, maar gelukkig heb ik minstens duizend mooie herrineringen aan deze prachtie tour.
Macha, macha danki Marco


 
"Heb je enig idee wat het met je zou doen
Als je nog maar een dag zou bestaan"