Marco's Rood!
Zo'n lief filmpje!


Marco met Mariska!
Beste vriendinnen

Mijn moeder en ik
Welkomsttekst
Welkom op Lunarda's weblogje.
Klokje
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Zon ;
en 1 gast Zon .
Mijn laatste reacties
Terwijl ik deze log lees...
00:32, 11 feb 2017
Hoi, ik heb wel intresse...
17:42, 20 feb 2016
Ja, natuurlijk kom ik!...
14:00, 13 feb 2016
Hihi, wat een ontzettend...
21:41, 20 jan 2016
Wat fijn om te lezen dat...
21:10, 20 jan 2016
Wat een lieve...
12:27, 3 jan 2015
Ja, prachtig met die...
23:39, 15 nov 2015
Dat is weer eens een heel...
23:37, 15 nov 2015
Zonder internet kan niet...
23:35, 15 nov 2015
...
23:32, 15 nov 2015
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
E-mail alert
Foto album
Spanje-filmpje
Profiel
Naam: Lunarda
Leeftijd: 50 jaar
Uitgebreid profiel
Dichtbij in Kerkrade
Vlag Curaçao
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Zoeken
Marco Dichtbij on tour

Dichtbij, meer dan de titel van een liedje. Een synoniem voor Marco's naam. Want je weet, waar je ook staat of zit tijdens een concert, hij geeft je altijd het gevoel dat hij dichtbij jou zingt.
Telkens als ik het nummer hoor sta ik weer met Saskia, mijn speciale borsato vriendinnetje samen aan het hek in het Gelredome. En zie ik de mooiste opkomst ooit van Marco, zo dichtbij.
En nu, kwam Marco naar mijn Limburg, #Dichtbij in Kerkrade.
Ik pikte Saskia op in Maastricht en al kwetterend arriveerden we bij de Rodahal.Een plaatsje in de rij gezocht en achterom gewacht op een blik van Marco. Die kwam, na uren even aan de deur, hij zwaaide en stak zijn duim op.
Het naar binnen gaan ging niet zonder slag of stoot, Petra raakte ik kwijt, ( zij verzorgde wel een plaatsje voor Rik in het midden vooraan, zo attent ) maar gelukkig had Saskia een superplek aan de rechterkant bij het hek. Daar konden we ook nog goed backstage kijken en Marco kwam uit de deur. Hij zwaaide naar ons. Vlak voor het concert ging hij ijsberen, eigenlijk best bijzonder om zo'n intiem moment te zien. Wat ging er door hem heen, hij was vast gespannen, zou zijn stem goed zijn, zou hij het volhouden, had het toch met hem te doen. Gelukkig verscheen hij nog eens, ik stak mijn duim bemoedigend op, zou vast goed komen.


En toen begon het concert, hij zette in met "Branden aan de zon".
 En wat een stem, wat een volume en wat energie ging er door die man heen, super om te zien.Volgens mij stond hij al bij regel drie bij ons en wisselde lieve blikken tussen mij en Saskia af . Saskia kreeg een handje, toen keek hij naar mij......en gaf me toch een vette knipoog, net als die in #TVOH. Je weet wel, die waardoor er zeker een miljoen extra kijkers naar de vrijdagavond trokken op rtl 4. hi, hi Ik wilde dat op twitter zetten, maar die was overbelast door al die kijkers van The Voice. Dus stuurde ik gauw een smsje naar iemand waarvan ik weet dat ze mij al die blikken gunt.
 Ik was nog niet op aarde beland na die knipoog toen Marco alweer terug snelde.. Niet alleen zijn stem klinkt volgens eigen zeggen tien jaar jonger, zijn hele lijf heeft zeg maar een update gehad lijkt het. Hij ging recht op zijn doel af, ( dat was ik dus), hij stak zijn hand uit, keek me aan en tuitte zijn lippen!!!!
Whaaaaaaaaaaaaa, ik hoefde nog net niet aan de zuurstof. Bernadette twitterde al dat Marco als een stier de arena in ging en heel het publiek had die rode lap vast. Hij was lief voor iedereen.
Volgens mij heb ik Saskia blauw gepord en kwam mijn enthousiaste gegil tot boven de boxen uit. Wat een show, Gelredome en Antwerpen is fantastisch, maar alles wat we nodig hebben om een avondje te feesten is toch de goede man zelf en zijn fenomenale band.
Ik wil niet al te veel loslaten over de liedjes die hij zong, maar ik was aangenaam verrast. Het was heerlijk om Marco na die periode van stilte weer te horen, je zag de spanning van zijn gezicht afglijden, hij had er duidelijk evenveel plezier in als zijn trouwe publiek.

Twee lieve mensen heb ik gebeld om een liedje te laten horen. Ik wilde Marco even heel Dichtbij met hun delen. Als jij het niet was, sorry dan, het is niet dat ik je nummer niet heb ( al is dat hoogstwaarschijnlijk). Ik vond het ook een beetje onfatsoenlijk om in mijn mobiel staan te zoeken naar namen terwijl Marco zo vaak bij ons terug kwam. Afwisselend zong hij met Sas, mijn vriendinnetjes achter mij en lachte hij weer omdat ik ook om hem moest lachen.


Je zou denken dat dat alles was waarom mijn grijns nog niet van mijn gezicht is geweest.
Maar voor degene die nu nog lezen, er komt nog meer.
Na de afsluiting gingen we backstage wachten. We wilden gewoon even voor hem klappen om hem te bedanken.
We hoefden niet lang te staan tot hij naar buiten kwam. Hij zei dat hij maar kort zou blijven, omdat hij bezweet was en hij met zijn stem moest oppassen.
Dat begrepen we allemaal, ik deed alvast een stapje naar opzij, want er stonden kinderen naast me.
En toen zei hij, ?Zo, nu ga ik eerst even Lunarda knuffelen?. Om het plaatje goed te visualiseren, het was pikkedonker. Marco had tenslotte de sterren uit de hemel gezongen en het enigste licht kwam van de Rodahal en die spot scheen niet op mij. Ik zou eerlijk gezegd mijn eigen familie op 1 meter afstand nog niet
 herkennen.


Maar Marco zag dus alles, hij stak zijn hand uit en voor ik het wist kreeg ik drie dikke kussen .Bijna, bijna vergat ik hem terug te kussen, ik was niet alleen overdonderd, maar hij rook lekker, mijn God, wat had die een heerlijk luchtje op. Ik zei dat hij geweldig gezongen had en Marco plaagde me een beetje om mijn zachte G na te doen. ( hij is de enigste die dat mag,hi, hi) Hij begroette Saskia ook en ik deed alvast stilletjes mijn jas uit. Er stonden nog andere fans om hem heen, maar Marco had het weer gezien. ?Lunarda, wat ga je nu doen, ik krijg het er warm van?.
( Ja, luister Marco, ik ben een vrouw hè , heb  mijn mooiste jurkje aangetrokken wat ik van Otti en schoonzus Charlotte heb gekregen en niet iedereen ziet er zo spetterend uit in zijn winterjas als jij ha,ha. )
Ik ging lekker naast hem staan en hij wreef over mijn rug  ( zo'n briljant idee om die jas uit te doen) en mijn voortaan favoriete fotografe Meriam maakte een supergave foto!Petra ging nog even aan hem ruiken en volgens mij vond hij dat nog leuk ook. Langzaam ging hij naar zijn auto, maar voor hij wegreed, een high five met Sas en vroeg hij mijn lieve vriendinnetje of alles nu goed ging. Wat een bijzondere man is dat toch, ik moest even slikken.
Een prachtige afsluiting van een overweldigende avond.
We zijn met alle vriendinnetjes nog even een drankje gaan drinken in het mooie Kerkrade en Chantal gaf me een lift naar huis waar ik zelfs in bed  in mijn eentje nog lag te grinniken om alles wat ik beleefd had.

De volgende dag heb ik gelijk nieuwe tickets besteld, want jullie begrijpen wel dat ik van deze man niet genoeg kan krijgen................................
Volgens mij heeft Marco nog heel wat noten op zijn zang!Wat vinden jullie van  mijn nieuwe layout, Bernadette heeft echt haar best gedaan vinden jullie ook niet?


Chantal en Meriam, bedankt voor de foto's, ik slaap al vanaf vrijdag niet meer, ha,ha.xxx
 

"Ik weet hoe mooi je bent
Maar jij weet het zelf nog niet"