Marco's Rood!
Zo'n lief filmpje!


Marco met Mariska!
Beste vriendinnen

Mijn moeder en ik
Welkomsttekst
Welkom op Lunarda's weblogje.
Klokje
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Zon ;
en 1 gast Zon .
Mijn laatste reacties
Terwijl ik deze log lees...
00:32, 11 feb 2017
Hoi, ik heb wel intresse...
17:42, 20 feb 2016
Ja, natuurlijk kom ik!...
14:00, 13 feb 2016
Hihi, wat een ontzettend...
21:41, 20 jan 2016
Wat fijn om te lezen dat...
21:10, 20 jan 2016
Wat een lieve...
12:27, 3 jan 2015
Ja, prachtig met die...
23:39, 15 nov 2015
Dat is weer eens een heel...
23:37, 15 nov 2015
Zonder internet kan niet...
23:35, 15 nov 2015
...
23:32, 15 nov 2015
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
E-mail alert
Foto album
Spanje-filmpje
Profiel
Naam: Lunarda
Leeftijd: 50 jaar
Uitgebreid profiel
Dichtbij in Kerkrade
Vlag Curaçao
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Zoeken
Marco's Duizend Spiegels Tour
Duiizend Spiegels Tour.

Vanaf de dag dat Marco deze tour aankondigde begon de spanning bij mij op de lopen. Punt 1, lukte het om kaartjes te krijgen? De verkoop ging later bleek zo snel, (binnen 9 minuten uitverkocht) dat ik heel blij was dat Saskia de tickets voor Kerkrade had kunnen bemachtigen.En dan komt het lange wachten.Op 11 april was de tour begonnen, maar pas 17 mei zou Marco in Kerkrade de zachte G tjes horen. Ik weet dat mei een maand verder is als april, maar toch duurt het dan heel erg lang, vooral omdat Marco en fans de oversteek naar Curaçao maakten tussendoor.
Overal gonsde het hoe goed Marco zong, mooie setlijst. Geweldige foto's gezien.Maar eerlijk is eerlijk, ik word pas echt superblij als ik de man zelf kan aanschouwen.
Ik had een mooi plekje in het midden en Marco begon met: Het beste wat ik ooit had. Ergens in dit lied keek hij me aan en zong een paar regels voor mij....................*zucht*
Ik moet even een emotionele pauze houden. Dat snappen jullie vast wel.Wat heb ik genoten van zijn mooie zuivere stem, zijn schaterende lach om 'de vogels niet meer vliegen', zijn liedjes, teksten, show, band en van zijn publiek.
Misschien wel meer dan ooit raakte hij me. Na die tia heb ik me danig ongerust gemaakt. Want wat als Marco zijn grote passie zingen niet meer zou kunnen uitoefenen? Het is niet alleen zijn brood, maar hij heeft er zelf ook zoveel plezier van.
Ik ben (buiten Marco's muziek) dol op koken. Ik zou een heel ander mens worden denk ik als ik dat om een of andere reden niet meer kon doen.Hij kwam bij me binnen dus, de titel Duizend Spiegels geeft ook zoveel mogelijkheden om op een andere wijze naar een liedje te luisteren. Alsof ik nog harder mijn best deed om er een beeld bij te krijgen. Zo dacht ik bij ; Als rennen geen zin meer heeft', altijd aan een bepaald iemand die me dierbaar is. En dacht ik nu aan 'mijn eigen ikje' gesteund en omringd door zoveel lieve vrienden.
Als je ouder wordt kijk je ook anders tegen dingen aan.
Frustraties werden van me af gezongen in ; Ik leef niet meer voor jou. En bij Rood en Binnen word ik weer opgezweept. Heerlijk.
Natuurlijk wilde ik na het concert een foto proberen te scoren. Maar ik lette slecht op, degene die geweest waren bleven staan, zodat Marco op gegeven moment naar de auto ging. Natuurlijk ben ik niet voor een gat te vangen, ik stapte langs de beveiliging om nog even te zwaaien naar Borsato.Antwerpen heb ik twee keer aangedaan. Waren hele lieve cadeautjes van drie bijzondere mensen en ook hier had ik samen met mijn gezelschap prachtplekken.Ik was benieuwd of ik het net zo mooi zou vinden als een kleine zaal.
Maar jeeeeejjjj, wat was 'Verlies' prachtig met al die lichtjes in het Sportpaleis. En 'Woorden' zo klein gezongen door die grootse man.
Jada live horen *brok in mijn keel*.
Waar Marco ook zingt, klein of groot, ik krijg altijd het idee dat hij bijna kan voelen wat zijn publiek ervaart als hij daar met zijn microfoon staat.
Ik ben er heel erg trots op om fan te zijn van deze man.
En natuurlijk ga ik naar de najaarstour.
Ik ben namelijk nog lang niet uitgeluisterd of uitgekeken.
Duizend Spiegels, ik heb er zin in!
(Iedereen bedankt voor het sturen van de foto's en filmpje )
"Wil er niemand me vertellen
Dat ik alles heb gedroomd"