Marco's Rood!
Zo'n lief filmpje!


Marco met Mariska!
Beste vriendinnen

Mijn moeder en ik
Welkomsttekst
Welkom op Lunarda's weblogje.
Klokje
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 Zon ;
en 2 gast Zon .
Mijn laatste reacties
Terwijl ik deze log lees...
00:32, 11 feb 2017
Hoi, ik heb wel intresse...
17:42, 20 feb 2016
Ja, natuurlijk kom ik!...
14:00, 13 feb 2016
Hihi, wat een ontzettend...
21:41, 20 jan 2016
Wat fijn om te lezen dat...
21:10, 20 jan 2016
Wat een lieve...
12:27, 3 jan 2015
Ja, prachtig met die...
23:39, 15 nov 2015
Dat is weer eens een heel...
23:37, 15 nov 2015
Zonder internet kan niet...
23:35, 15 nov 2015
...
23:32, 15 nov 2015
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
E-mail alert
Foto album
Spanje-filmpje
Profiel
Naam: Lunarda
Leeftijd: 50 jaar
Uitgebreid profiel
Dichtbij in Kerkrade
Vlag Curaçao
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Zoeken
Interview in de Tifosi met Marco

Inmiddels hebben jullie allemaal waarschijnlijk de vernieuwde Tifosi in huis.
Ik ben benieuwd , net als de fanclub zelf natuurlijk wat jullie ervan vinden.
Ondanks dat ik de kans heb dingen over te slaan, wil ik toch iets eruitlichten. Het stuk van Rik;  harstikke leuk en stoer, TVOH achter de schermen, Marco die fans vragen stelt, het werk van de FC,de collum van Nena, Zomaar een fan van Sonja en ik ben helemaal blij met het Onderweg-interview van Marco. Geweldig toch dat Marco alles weer beantwoordt.
Ook weer wat geleerd trouwens, ik wist niet wat 'klaren' betekende. Schijnt dat duikers dat voornamelijk doen. En ik dacht dat het een typisch Marco-dingetje was!!! Doen ze het allemaal.... 

#1MB Stokje!

Ik heb mijn stokje van Xang mogen ontvangen, dankjewel.#1MB Stokje

 Hoelang ben je al fan van Marco en wat maakt dat je dat nog steeds bent?

Ik heb Marco op een afstand gevolgd vanaf de Soundmixshow, maar echt fan werd ik vanaf dat ik met mijn broer samen aan de tafel zat met hem. Dit was voor een interview op Curaçao in 2004. De week erop ging ik naar mijn eerste concert op Mambo Beach en toen besloot ik minstens één keer per jaar hem live te horen zingen.(elk jaar overschrijd ik dat aantal telkens met meer) Dat ik nog steeds fan ben, is natuurlijk omdat ik van zijn liedjes houd, de teksten spreken me aan en de muziek, de de show. Maar wat daarmee op één lijn staat is zijn toewijding voor zijn publiek, mensen het gevoel te geven, dat hij voor jou zingt Dat je ertoe doet, het plezier, Marco zingt nooit voor 'de zaal', maar probeert vanaf het podium iedereen te raken, ook de mensen die achteraan staan. En ik moet zeggen, het lukt hem telkens weer.
Hij is ook de enigste artiest die zoveel voor zijn fans overheeft en zoveel van hen weet. Zijn betrokkenheid is een voorbeeld voor velen!

Wat is je favoriete lied van Marco en staat hij op #1MB?

Ik heb net als de meeste meerdere favoriete nummers, maar ?Ik leef niet meer voor jou' is een heerlijk 'uitschreeuwnummer'. Prima om je frustraties  even van je af te zingen.

We zijn erg verwend met het prachtige tijdschrift #1MB Magazine. Heb je hem al uit en wat sprak je het meeste aan?

Ik had geluk dat Saskia 3 dagen voor het uitkomen van het blad  al een exemplaar kreeg van Marco. Dus ik had hem al vrij snel uit. Het eerste keek ik natuurlijk naar de pagina's van de fans en uiteindelijk had ik dat superdikke magazine helemaal gelezen. Wat me het meeste aansprak zijn de verhalen van de BN'rs. En zijn gezin, familie. Ik kan eigenlijk niet iets opnoemen, wat ik niet leuk vond. Mooi om zoveel kanten van Marco uitgelicht te zien en lezen. Voor mij mag er nog een volgende komen!Wat is je favoriete nummer van Dromen, Durven Delen Live? En waarom, in 2D of 3D?

De opkomst van Marco met Dichtbij vond ik het mooiste. Ik had van twee lieve mensen 2 kaartjes gekregen en van Nathalie mochten Saskia en ik ook nog eerder naar binnen. Daardoor stond ik ademloos te genieten . En stond Marco dus voor mijn neus de Cubaanse (hete versie) van Dromen zijn bedrog ten gehore en ten zien te brengen....
Ik heb hem in 2D gezien, genoeg om mijn bloeddruk te doen stijgen, dus ik weet niet of ik zonder medische assistentie 3D aankan!


*Marco is dit jaar voor het eerst coach bij TVOH, hoe vind je dat hij het doet ,maakt hij een goede kans op de eindoverwinning (en evt met wie ) ?

Samen met Saskia ben ik naar the battle van Angela geweest. Het was een hele leuke middag, waar we aangenaam gezelschap hadden van Marja, Wilma en Martijn.
Er zijn heel veel talentenshows op tv, maar ik volg alleen #TVOH. Marco doet het uitstekend, hij brengt veel humor in het programma en ervaring. Hij blijft de Marco zoals we hem kennen, aardig, vriendelijk, niet afkatten, maar altijd opbouwende kritiek. Inmiddels is zijn team uitgedund tot Iris en Sharon en ik denk dat Iris de meeste kans maakt. (al ben ik wel jaloers op de haardos van Sharon)


*2011 was natuurlijk voor ons fans een FANTASTISCH Marco jaar, wat is jouw mooiste moment ?
Ik ben bevoordeeld met heel veel mooie momenten dit jaar, maar ik denk dat het onverwachte interview voor de Tifosi toch wel de kroon spant. Ik vind en vond het een hele eer om in het jubileumnummer 50 te staan.En ik ben Nathalie erg dankbaar dat ze zoveel moeite heeft gedaan om het mogelijk te maken en er mede door dit ( en alle andere bijzonderheden) er een prachtig jaar van te maken.*Dit jaar hebben we fantastische concerten mogen beleven in het Gelredome, maar ook de kleinere zalen kwamen aan bod, allebei geweldig , maar heb je ook een voorkeur en waarom?

Hoewel ik niks van het aanbod wil missen, geeft de #Dichtbijtour  écht een 'dichtbij elkaar intimiteit weer'. Arnhem en Antwerpen zijn een heerlijk uitje, grote show, veel bekende fans, een waar feest. Maar met  #Dichtbij zie je weer ander publiek, de sfeer is anders, 'zo'n Marco komt naar ONS trots gevoel '.En je hebt meer kans op een praatje te maken na het concert met Marco, een niet onbelangrijk voordeel!*Wat is je meest bijzondere foto of filmpje  van Marco (of met Marco) en waarom? (voeg je  hem toe aan je logje ?)

Ik kom weer uit bij de Tifosi. Op deze foto staat niet alleen Marco, maar ook Saskia met wie ik dit jaar al veel moois mocht delen. Nooit gedacht dat we met zijn drieën op de kiek zouden staan, maar 23 november kreeg ik  mijn kans en Nathalie was zo lief om hem te maken.

Marco moest dit jaar onder het mes voor een poliep op zijn stembanden, Spannend was dat hé, maar gelukkig is het allemaal goed gegaan, merk jij verschil ?

 Marco zou voor 't eerst na de operatie zijn tour beginnen in Kerkrade. Ik was tot het uiterst gespannen, maar bij de soundcheck die ik buiten hoorde, wist ik al dat Marco goed bij stem was. Ik moest toch even iets wegslikken toen hij opkwam met  'Branden aan de zon'. Hij genoot van zijn bovenste haarlok tot zijn kleinste teen. Hij klonk niet alleen helderder, maar ook krachtiger. De 'Wat is mijn hart' uitvoering zal me altijd bij blijven.
(via twitter pobeerde ik de andere  afwachtende fans ook op de hoogte te houden)Welke wens heb jij voor Marco, of als hij dit zou lezen,  wat zou je dan tegen hem willen zeggen ?

Lieve Marco, je hebt zoveel moois gegeven in het afgelopen jaar, ik hoop dat je het in veelvoud terug hebt gekregen. Geniet van 2012 in goede gezondheid met je gezin, familie en vrienden, dan doen wij dat samen met jouw.


Aan wie geef jij de MB stokjes door?

Eentje aan Asmara Thielen, ben benieuwd of ze na zoveel Nick en Simon nog over Marco kan schrijven, hi, hi

En de laatste aan mijn lieve vriendinnetje Saskia, die weer gaat loggen, hoera!!! Dit stokje is alvast een goed begin Sas!

 

Lunarda Jarig!

 
Jarig.Ja, ja, het is precies 43 jaar geleden dat ik het levenslicht zag.


Het waren weliswaar tl buizen, want spaarlampen hadden ze nog niet in het Geleense ziekenhuis.
(zo oud ben ik dus al, hi, hi)
Maar goed, vandaag ga ik dat heugelijke feit weer vieren, gisteren heb ik er al voor in de keuken gestaan, want Otti komt mij verblijden met een bezoekje.


Aangezien ik me de laatste keer dat hij daadwerkelijk op mijn verjaardag aanwezig kon zijn, niet kan heugen, heeft hij qua eten flink wat in te halen.
Mijn eerste kaarten heb ik al ophangen en wat schetste mijn verbazing vorige week, of vorig jaar, klinkt het nog wat spannender......... ik kreeg  een kaart van Marco op de mat!


. Hij zat héél goed dichtgeplakt ( daaraan herken je de daadkracht van Danielle) en met wat liefs van Nathalie op de envelop was mijn 43ste levensjaar goed gestart.Verder wens ik iedereen nog een geweldig 2012, met veel liefde en warmte om je heen, gezondheid, geluk en vriendjes waarmee je alles kunt delen.
Net als ik heb!!

"Elke keer als je mij verlaat
Zeg je nu is het voorgoed voorbij"