Welkomsttekst
Hallo, leuk dat je even komt kijken. Laat gerust een berichtje achter!
Mijn hobbys zijn atletieken, met vriendinnen afspreken, muziek luisteren van Marco, en naar Marco gaan.
Liefs Lisanne
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Lisanne
Leeftijd: 21 jaar
Uitgebreid profiel
Gastenboek

Wil je graag wat vragen of zeggen? Laat gerust een reactie achter in mijn gastenboek!
 
Weblog van de Maand
Foto's met Marco

Fanclubdag Papendal, 14/10/2012


Signeersessie Ede, 23/11/2013


Duizend Spiegels Tour Nijmegen, 18/04/2014


Najaarstour Duizend Spiegels Apeldoorn, 25/10/2014


Speeddate Fanclubdag Nijkerk, 19/04/2015


The Voice Of Holland Hilversum, 01/07/2015


Signeersessie Evenwicht Utrecht, 21/11/2015


Bingo Fanclubdag Egmond aan Zee, 29/10/2016


Lunch Casa Caminita Ouderkerk a/d IJssel, 4/11/2016Interview Tifosi Ouderkerk a/d IJssel, 4/11/2016


Workshop Tifosi Maarsbergen, 20/5/2017


Workshop Tifosi Maarsbergen, 20/5/2017

Bingo Fanclubdag Egmond aan Zee, 14/10/2017


Boekpresentatie Aruba Rutting & Borsato, Amsterdam, 25/10/2017


Thuis Tour Zwolle, 23/11/2017
In de schijnwerper

In de schijnwerper 21/1/2015


In de schijnwerper 17/6/2015


In de schijnwerper 11/5/2016


In de schijnwerper 12/4/2017


In de schijnwerper 15/11/2017

 
Reacties van Marco

21/05/2013
Familieleden van Marco

15/10/2017 Mary Borsato
Fanclubdag Marco Borsato Egmond aan Zee


16/11/2017 Luca & Leontine Borsato
Albumpresentatie Marco Borsato Paradiso


23/11/2017 Armando Borsato 
Thuis Tour Zwolle 
Vrienden van Marco

16/11/2017 John Ewbank
Albumpresentatie Marco Borsato Paradiso


16/11/2017 Nathalie Tielen
Albumpresentatie Marco Borsato Paradiso

 
Bandleden van Marco

16/11/2017 Sandra Sahupala
Albumpresentatie Marco Borsato Paradiso


23/11/2017 Ton Dijkman

Thuis Tour Zwolle 


23/11/2017 Kees ten Dam
Thuis Tour Zwolle
Marco's Favorieten

Marco's Favorieten week 12 - 2013


Marco's Favorieten week 26 - 2012
 
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 Borsatos ;
en 2 gast Borsatos .
Mijn laatste reacties
Mijn Fanclubdag!
Lieve allemaal,

Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover, het leukste weekend van het jaar was aangebroken. Het fanclubweekend van Marco Borsato! Zaterdagochtend gingen we op weg naar Egmond aan Zee, waar het ook dit jaar weer werd gehouden. 

Rond een uur of 12 kwamen we aan in Egmond aan Zee, waar we even lekker hebben uitgewaaid op het strand. Nou ja, dat was natuurijk de bedoeling, maar mijn enkel liet dat niet helemaal toe. Na 100 meer konden we weer terug, dus heerlijk even gezeten in het dorpje. Daar ook even gezellig rondgekeken in de winkeltjes. Rond half 3 mochten we al de hotelkamer in, we zaten weer in Hotel de Boei, ditmaal op de tweede verdieping. Gelukkig was er een lift, want al die trappen waren me toch te veel. 

Om half 5 de friettent van vorig jaar weer opgezocht, waar we weer lekker frietjes hebben gegeten. Lekker op tijd, zodat we weer op tijd naar de hotelkamer konden om ons klaar te maken voor de Borsato Bingo. Dus om 6 uur liepen we naar Hotel Zuiderduin, waar de bingo plaats zou vinden. De kaarten opgehaald en wat toevallig, we zaten weer aan dezelfde tafel als vorig jaar, weer met de dames van vorig jaar. En wat was het weer gezellig zeg. 

De bingo had een wat andere opzet, maar wel een hele leuke vernieuwde opzet. De surprise surprise momenten was leuk voor de diverse fans. Met de ballonnen die door de hele zaal zouden moeten gaan. Helaas kwam er geen ballon onze kant op, dus gingen wij zelf maar doen alsof wij met een ballon sloegen. Marco zag ons bezig, en daar kwam er een ballon onze kant op, alsnog geen ballon geslagen, maar de opzet was hartstikke leuk. 

Tussendoor liep Marco ook nog door de zaal, waar ik even een momentje had. Nadat hij bij ons aan de tafel kwam, vroeg iemand of ik ook op de foto met Marco wilde, maar het was een heel gedoe om dan aan de andere kant te komen en aan het einde van de bingo zou ik toch een fotomomentje hebben. Dus ik heb netjes bedankt en kreeg zomaar een high-five van Marco. 

Ondertussen ook diverse fans gezien, zo hebben Maria en ik een foto gemaakt en ook Jolanda Dobbelaar en het gezin hebben we diverse keeren voorbij zien komen en gesproken. Ook daar heb ik een foto mee kunnen maken. Daarnaast liep ook Daniel Kist voorbij onze tafel en daar moest ik ook even aan vragen hoe het met zijn album 'Element' ging. Direct te horen gekregen dat zijn album bij de merchandise te koop was, en dat we dan morgen op de fanclubdag een momentje zouden maken voor een handtekening en foto. 

Aan het einde van de avond was het voor mij echt wel op. Mijn enkel begon te kloppen, dus even een lege stoel gepakt en die verdraaide enkel hoog gelegd. Geleidelijk aan begon de zaal steeds leger te worden en op het laatst mochten wij ook naar de rij toe. Bij Marco aangekomen, pakt hij mijn hand en zegt: 'Meid, hier hebben wij eindelijk ons momentje, want die hebben wij altijd.'Dus een mooie foto erbij, die we hopelijk snel zien verschijnen op de weblog. 

Rond 12 uur waren we weer in onze hotelkamer, waar we heerlijk hebben geslapen. 's Ochtends even lekker douchen en op naar het ontbijt, wat overigens heerlijk was. Na het ontbijt hebben we de koffers ingepakt, uitgecheckt en naar de auto gelopen die voor hotel Zuiderduin stond. Hier zijn we in de rij gaan staan, wachten op de deuren die om half 11 open gingen. Hier ook weer diverse mensen gesproken, die we vorig jaar ook tegen zijn gekomen. 

 
Half 11 gingen de deuren open en konden wij naar binnen. We kregen zo'n ontzettend leuk bandje, die zeker de komende weken niet afgaat, en ook moest ik voor de speeddate met William Rutten nog een polsbandje halen. Daarna gingen we de zaal in, waar we natuurlijk eerst een cadeautje voor Marco hebben achtergelaten bij Anjo en Neske! Een cadeautje in de sferen van het Italiaanse thema. Verder hadden we lootjes voor de loterij gekocht en aangezien Bianca daarbij stond, hebben we direct maar even een selfie gemaakt. Die hadden we de vorige keer nog niet, maar nu is die in the pocket! Ook hebben we deelgenomen aan het enveloppenspel. Hier heb ik twee keer een boekenlegger gewonnen, wat ontzettend handig is voor zo'n boekenwurm als ik. Direct heb ik ook 'Element' van Daniel Kist gekocht, want beloofd is beloofd, maar bovenal is zijn album gewoon stinkend goed! Daniel stond te springen van blijdschap dat hij zijn album zag in mijn handen, dus daar hadden wij ons momentje. Inmiddels is het album al volledig grijs gedraaid en gerepeat. 
 
Gelukkig stonder er dit jaar stoelen, waardoor ik af en toe ook even kon gaan rusten. En als je dan zo even zit, kom je iedereen tegen. Zo kwamen we Annelies en Stefan tegen, Miriam, Jolanda Roovers en Wim, Jolanda Dobbelaar en het gezin, Heleen en nog zoveel meer. Zo veel mogelijk selfies proberen te maken met iedereen.
 
 
En ineens zie je daar ook Mary Borsato door de zaal lopen, waar ik zeker mijn kans niet liet lopen. Al jaren probeer ik met een familielid op de foto te komen, maar tot nu toe was het me nog nooit gelukt. Mary Borsato is het eerste familielid van Marco waar ik mee op de foto sta. Nu eindelijk met Mary, hoe leuk is dat! Armando, wil ik ook nog altijd dus de volgende keer is hij hopelijk aan de beurt. 

Om 12 uur begon het programma, altijd leuk weer om te zien hoe diverse fans worden verrast, hoe Marco staat te stralen op het podium en dat allemaal gepresenteerd door het geweldige presentatie duo Ben Brand en Nathalie Tielen. Tussendoor weer wat zitten op de stoel, gekeken bij de kraampjes en vooral bij het podium gekeken waar het natuurlijk allemaal plaats vond. Natuurlijk hebben we ook meegedaan aan de prijs 'ik wil Marco winnen'. En wij hebben ook gestemd op de mooiste foto. 

Ook ik heb hieraan meegedaan en wat is het leuk als je die expositehal in loopt en je gewoon je eigen foto ertussen ziet hangen. Gewoon uit een voorselectie, bij de beste 35 foto's. En nog mooier, hij werd gewoon beoordeeld door William Rutten en Marco Borsato. Ontzettend leuk en mooi zulke momenten. 
 

En door al die leuke momenten vliegt de tijd op zo'n dag ontzettend snel voorbij. Voor we het wisten was het alweer bijna kwart over 4, de tijd waarop we ons moesten melden bij de time-out bar voor de speeddate met William Rutten die ik had gewonnen. Toen William bij ons aan tafel schoof, kwam het onderwerp op het beoordelen van foto's en zo ook dat mijn foto ertussen hing. William wilde graag weten welke foto van mij was, waardoor ik hem liet zien op mijn telefoon. 

En wat hoor je dan uit de mond van William, dat Marco en hij het gewoon een perfecte foto vonden. Hij zei letterlijk: 'het is gewoon een perfecte foto, die je hebt geschoten'. Hoe mooi compliment kun je krijgen, wat ontzettend mooi. Echt trot op mijzelf, na nog niet zo lang bezig te zijn met fotografie. Het was een geweldig, leuke speeddate, een leuke foto met William die we ook later nog krijgen. 

Na de speeddate konden we de zaal weer in, waar we nog een leuke foto hebben gemaakt in het Italiaanse bootje met z'n drieën. En zo konden we het laatste deel van de fanclubdag meekrijgen. Het was weer een geweldige, leuke, overwelmende, gezellige, maar vooral lange mooie dag die weer veel te snel voorbij ging. Ik wil iedereen bedanken die hieraan mee heeft geholpen, alle vrijwilligers, de fanclub en natuurlijk Nathalie en Marco. Zonder jullie allemaal en de fans is zo'n dag natuurlijk niet mogelijk. Heel erg bedankt weer voor het allerleukste weekend van het jaar! 
 
Liefs, 
Lisanne
 
1. Door: Sara op 17-10-2017 05:47:33
Je hebt er een heerlijk uitgebreid verslag van gemaakt, waardoor je me helemaal meeneemt door je weekend. Leuk om te lezen dat je zo genoten hebt, verschillende prachtige momenten hebben jullie gehad, super!
1.1. Door: Lisanne op 17-10-2017 14:58:48
Het is zeker de bedoeling geweest om iedereen die niet kon of ging mee te nemen in het weekend, en aan jou reactie te lezen is het gelukt! Leuk, dankje! 
Liefs, Lisanne
2. Door: Rianne Beck op 17-10-2017 11:25:05
wat logje heb je gemaak

en de fanvlubdag was weer top he

ik ga binnenkoort ook een verschatje maak op mijn logje over de fanclubdag

Liefs Rianne beck xxx
 
2.1. Door: Lisanne op 17-10-2017 14:59:17
Het fanclubweekend wat hartstikke leuk Rianne, ik ben heel benieuwd naar jou logje die straks komt! 
Liefs, Lisanne
3. Door: Thess op 17-10-2017 12:10:59
Wat een gaaf verslag heb je gemaakt. Het is duidelijk dat je er enorm van genoten hebt. Het was weer een geweldige fanclubdag.
3.1. Door: Lisanne op 17-10-2017 14:59:40
Dankjewel! Ja echt genoten van het weekend, het was een zeer geslaagd weekend! 
Liefs, Lisanne
4. Door: Tifosi di Marco Borsato op 17-10-2017 13:01:49
Wat een heerlijk verslag heb je gemaakt van een fantastisch weekend. Jij hebt genoten, dat zie ik op alle foto's terug.
Echt heel leuk om te horen van William dat Marco en hij je foto perfect vonden, groot compliment!

Groetjes,
Monique
Team Tifosi
4.1. Door: Lisanne op 17-10-2017 15:00:06
Zo'n groot compliment is het mooiste wat je kan overkomen, haha. En genieten, ja dat hebben we zeker gedaan! 
Liefs, Lisanne
5. Door: Annemarie op 17-10-2017 16:19:46
Wat leuk Lisanne!!
Gezellig dat ik je zaterdagavond eventjes heb gesproken!
Mooie foto's van een geweldig weekend!

Liefs, 
Annemarie 
6. Door: Lisanne op 17-10-2017 18:32:54
Ja echt leuk! We zijn wel een selfie vergeten te maken! 
Het was een geweldig weekend, 
Liefs, Lisanne
6.1. Door: Annemarie op 18-10-2017 13:37:20
hahaha dat moeten we een volgende keer dan maar doen!
Komt helemaal goed! 

Liefs, 
Annemarie 
7. Door: Jeannette op 17-10-2017 19:30:13
Wat een heerlijk verslag!! Wat leuk ook dat jouw foto er tussen hing en dat je later nog een mooi compliment hebt gekregen van William zelf!! Wij hebben ook erg genoten!!
7.1. Door: Lisanne op 17-10-2017 19:39:44
Dankjewel! Ja echt gaaf dat die foto er al tussen hing. Super dat jullie ook zo hebben genoten! 
Liefs, Lisanne
8. Door: Martine op 18-10-2017 13:00:36
Hoi Lisanne

Wat leuk om je verslagje te lezen.
Je hebt duidelijk een super weekend gehad !

Groetjes

Martine
8.1. Door: Lisanne op 18-10-2017 18:29:07
Dankjewel! Ja heel erg leuk gehad! 
Liefs, Lisanne
9. Door: Miriam op 18-10-2017 17:19:01
Wat een leuk logje. Was echt gezellige Fanclubdag. Sfeervol. Anders dan vorig jaar. Leuke indeling.
9.1. Door: Lisanne op 18-10-2017 18:29:25
Ja en een selfie, de eerste haha. Anders dan vorig jaar, maar oh zo leuk! 
Liefs, Lisanne
10. Door: Jolanda Dobbelaar op 19-10-2017 11:15:13
Hoi hoi Lisanne,

Je bent sneller met dit logje dan ik. Er lag van voor het weekend nog een was van heb ik jou daar.
En maandag viel ik in de bank iedere x in slaap dus ben maar gaan liggen. Maar hij komt er aan hoor. 

Wat was het een super leuk weekend en je bent ook een lieve meid. Ben altijd blij als ik je tegenkom.
Heerlijk om van die speciale momenten te hebben en te horen dat je foto gewoon perfect is.

Leuk om al die verslagjes te lezen en al die foto's erbij natuurlijk.

Geniet heerlijk na meissie en hou je taai taai 

liefs
Jolanda

 
10.1. Door: Lisanne op 19-10-2017 12:46:22
Lieve Jolanda, 
Wat een ontzettend lieve reactie van je! Ik ben heel benieuwd naar je logje, maar daar heb ik alle geduld voor hoor! 
Het is altijd zo gezellig met jullie, hopelijk zien we jullie volgende week woensdag nog bij de boekpresentatie! 
Liefs, Lisanne
11. Door: Jolanda Dobbelaar op 19-10-2017 13:38:21
Je bent ook lief dus ja dan krijg je dat. Als het goed is zouden we elkaar misschien daar kunnen zien.

Het idee is om naar Goes te rijden en dan met de trein naar Amsterdam Centraal. Imke doet dat ook.
En daarna zal het wel de tram zijn denk ik. Wacht het mailtje van de fanclub nog af.
En na het varen zal het ook met de tram zijn richting de boekhandel. Madame Thussauds is er ook in de buurt als ik het goed gezien heb. Weet niet of we daar nog tijd voor hebben en willen wrs proberen op tijd bij de winkel te zijn.
Ligt een beetje aan de tijden vd trein. Dat moeten we nog even uitzoeken. Pffff. Een hele onderneming. 

Eerst nog heerlijk  . Oooh wat ben ik daar nu al zenuwachtig voor.

Het zal allemaal wel goed komen zeker.

Hopelijk tot dan.....

liefs
Jolanda
12. Door: Rianne Beck op 19-10-2017 13:55:38
wauw wat een logje heb je van gemaak

ik ga binnenkort ook zo logje maak mijn fanclubdag

en geniet nog lekker van he 
en ik heb jou ook nog gezien fanclubda was weer super he

Liefs Rianne beck xxx
12.1. Door: Lisanne op 19-10-2017 18:06:27
Dankjewel Rianne, ik ben heel benieuwd naar jou logje! Het was een geweldige dag, helaas heb ik je niet gezien (alleen maar van een afstand!) Volgende keer gaan we samen even op de foto he! 
Liefs, Lisanne
13. Door: GINO BRANDS STAUT NANCYKE op 19-10-2017 18:12:51
Ook een mooi foto met marry lisanne 
13.1. Door: Lisanne op 19-10-2017 18:14:58
Dankjewel! Ja ik ben er erg blij mee, eindelijk het eerste familielid van Marco  
Liefs, Lisanne
14. Door: Willeke Lijzenga op 20-10-2017 22:58:43
Leuk Logje Lisanne, Door het lezen geniet je al mee.
14.1. Door: Lisanne op 20-10-2017 23:00:03
Dankjewel Willeke, wat lief! Dat is wel mijn bedoeling om de lezer mee te laten genieten met alle avonturen en momenten. 
Liefs, Lisanne
15. Door: Anja van Wijk op 21-10-2017 11:12:42
Wat heb je er weer echt een Lisanne logje van gemaakt. Ontzettend leuk. Ik ben weer helemaal meegetrokken door jou belevinissen. Echt heel mooi gedaan weer. Ik ben benieuwd wat je van mijn logje vind?

De zandtovernaar was een van mijn hoogtepuntjes, wat kan die man indrukwekkend goed tekenen zeg.

Ook ik heb inens genoten van alles wat er te doen was.

Liefs Anja
15.1. Door: Lisanne op 21-10-2017 20:15:46
Dankjewel lieve Anja voor dit mooie compliment. Jij hebt ook een geweldig leuk logje gemaakt! 
Liefs, Lisanne
16. Door: Ellen op 21-10-2017 13:50:14
Aan je verslag te lezen en aan je foto`s te zien heb jij ook een heerlijk weekend gehad.
Super leuk :D
Geniet er lekker van na.

X Ellen
16.1. Door: Lisanne op 21-10-2017 20:16:10
Haha ja echt een top weekend. Heerlijk nagenieten, maar dat moet met deze leuke foto's zeker wel lukken!
Liefs, Lisanne
17. Door: Rianne Beck op 22-10-2017 16:32:49
mijn logje mijn fanclubdag stan nu op mijn logje kom maar kijk
en leuk dat je je onmoeten heb 

Liefs Rianne beck xxxxxx
17.1. Door: Lisanne op 09-11-2017 09:47:33
Ja ik had je logje gelezen Rianne, erg leuk geschreven!
18. Door: Jolanda Roovers op 08-11-2017 21:50:57
Sorry, maar ik lees je logje nu pas:p
Wat heb je er een geweldig verslag van gemaakt en leuk met al die foto's.
Konden we het weekend nog maar eventjes overnieuw doen, wat was het gezellig!!

                            Groetjes Jolanda
18.1. Door: Lisanne op 09-11-2017 09:48:00
Het was zo geweldig leuk, en nu komen de tours eraan! Dat is ook weer heel leuk, alles inlijsten in mooie herinneringen. 
Liefs, Lisanne
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Hij zou wel willen schreeuwen
Van de eenzaamheid en pijn"