Welkomsttekst
Hallo, leuk dat je even komt kijken. Laat gerust een berichtje achter!
Mijn hobbys zijn atletieken, met vriendinnen afspreken, muziek luisteren van Marco, en naar Marco gaan .
Liefs Lisanne

 
Nieuws van Marco
Er wordt weer een gezellige workshop georganiseerd op 20 mei. Kom jij ook? Groetjes Marco
Profiel
Naam: Lisanne
Leeftijd: 18 jaar
Uitgebreid profiel
Gastenboek

Wil je graag wat vragen of zeggen? Laat gerust een reactie achter in mijn gastenboek!
 
Weblog van de Maand
Foto's met Marco !

Fanclubdag Papendal, 14/10/2012


Signeersessie Ede, 23/11/2013


Duizend Spiegels Tour Nijmegen, 18/04/2014


Najaarstour Duizend Spiegels Apeldoorn, 25/10/2014


Speeddate Fanclubdag Nijkerk, 19/04/2015


The Voice Of Holland Hilversum, 01/07/2015


Signeersessie Evenwicht Utrecht, 21/11/2015


Bingo Fanclubdag Egmond aan Zee, 29/10/2016


Lunch Casa Caminita Ouderkerk a/d IJssel, 4/11/2016Interview Tifosi Ouderkerk a/d IJssel, 4/11/2016
In de schijnwerper !
 In de schijnwerper 21-1-2015In de schijnwerper 17-6-2015


In de schijnwerper 11-5-2016
Reacties van Marco
21/05/2013
Marco's Favorieten
Marco's Favorieten Week 13 2013


Marco's Favorieten Week 26 2012 
Marco's social media reacties
06/01/2015


18/09/2015


21/11/2015
10/03/2016
23/03/2016
Kalender
Maart 2017
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Borsato ;
en 1 gast Borsato .
Mijn laatste reacties
Och at lekker, heerlijk...
19:30, 25 mrt 2017
Wat fijn zeg! Heerlijk...
19:30, 25 mrt 2017
Wat spannend, het komt nu...
19:29, 25 mrt 2017
Wat een mooi verhaal, erg...
16:10, 24 mrt 2017
Heel leuk dat je erbij...
16:07, 24 mrt 2017
Haha wat leuk, helaas...
16:07, 24 mrt 2017
Wauw mooi zeg! Hier ook...
16:06, 24 mrt 2017
Hier ook al zo'n mooie...
16:06, 24 mrt 2017
...
19:05, 23 mrt 2017
Wat ontzetend leuk, ik...
14:56, 23 mrt 2017
Gastenboek


 
Mijn header in Italiaanse sferen - Blog di Lisanne
Lieve allemaal,

Wanneer je leest dat je je weblog in de Italiaanse sferen kunt maken, zeg ik daar zeker geen nee tegen. Vanavond heb ik mijn creatieve muts opgezet en mijn uiterste best gedaan om mijn weblog zo Italiaans mogelijk te maken. Het heeft me wat bloed, zweet en tranen gekost, maar het resultaat mag er wezen. Ik ben er hartstikke trots op, en nu kunnen we echt aftellen tot de fanclubdag!

Ik ben benieuwd naar jullie Italiaanse logjes!

Liefs,
Lisanne
Avondje Barneveld
Lieve allemaal,

Gisterenavond hebben wij weer heerlijk kunnen genieten van een avondje Sjors van der Panne. Jullie zullen wel denken, alweer?! Ja, en ik kan jullie vertellen, ik had het voor geen goud willen missen. 

Ik moest eerst de hele dag nog werken tot sluitingstijd, dus daarna snel door naar huis gereden en mij klaargemaakt voor deze leuke avond. In Barneveld aangekomen de auto geparkeerd en we konden meteen doorlopen naar de zaal. Het concert had een iets andere volgorde, wat weer nieuw was voor ons. En dan beleef je het altijd net weer iets anders dan de vorige concerten. 
 
Weer was de avond vol met prachtige momenten, leuke meezingers, maar ook een hele emotionele avond! Sjors vertrekt vandaag namelijk naar Indonesië, het land van zijn voorouders, waar hij nog nooit is geweest. Hij gaat hier voor Ereveld Vol Leven oorlogsgraven bezoeken. Het is een bijzondere reis, en wij wensen Sjors een hele fijne reis toe. Een indrukwekkende reis. 
 
Na het concert natuurlijk nog even op de foto, samen met Sjors! Maar ook met Hubert-Jan, Michelle, Peter en Janco. Leuke gesprekken gehad met een ieder. We hebben weer genoten, en dat blijven we zeker doen. In April mogen we weer, en daar kijken we nu alweer naar uit! 

Liefs, 
Lisanne
 
Fanclubweekend 2017
Lieve allemaal,

Na een onrustige dag, want dat was het vandaag wel, nadat bekend was geworden dat de kaarten voor het fanclubweekend weer geboekt konden worden! Inmiddels kan ik opgelucht weer adem halen, want de kaarten voor de bingo en de kaarten voor de fanclubdag zijn weer binnen. Ook het hotel is weer geboekt. Nu aftellen tot oktober, maar wij drieën hebben er weer heel veel zin in! 

Liefs, 
Lisanne
Burger's Zoo
Lieve allemaal,

Afgelopen zaterdag moesten we heel vroeg op, om half 6 liep de wekker af. Want om kwart over 6, kwamen kennissen van ons al en gingen we met z'n allen naar Burger's Zoo. We gingen namelijk meedoen met de vroege vogelwandeling in de Bush. Zo ga je met een klein groepje door de Bush heen lopen, om te zoeken naar diverse vogels en meer informatie te krijgen hierover. 

Het was een gezellig groepje waar wij in zaten, maar we waren zelf ook al een grote groep van 6 personen, er kwamen er nog 2 bij. Dus met een clubje van 8 personen en 2 begeleiders gingen wij vogels spotten. Samen met mijn zusje hadden wij een turflijst gekregen, om de diverse vogels op te schrijven. Er stond ook boven in welke categorie de vogels behoorden. Zo hoorden sommige tot de 'niet altijd te zien-categorie' en de andere tot de 'het is jouw geluksdag-categorie'. En we hebben geluk gehad, want we hadden er een heleboel gezien, we misten maar 5 vogels en we hadden bingo gehad. 
 
Daarna gingen we natuurlijk ook nog even het park in, hartstikke leuk om al die dieren even te zien. Het werd al snel heel erg druk, en wat waren er veel Duitsers. Nu zagen we vandaag dat het park zelfs gesloten werd, want het was te vol. Er was een of andere actie, waardoor de Duitsers 'gratis' naar binnen konden. Dus na een dagje dierentuinen, zouden we afsluiten met een etentje. 

We hadden gereserveerd bij het Veluws Eethuisje. Heerlijke carpaccio, en zo'n lekkere schnitzel en ook zulke lekkere chocolademousse hadden ze. En dat was alleen mijn eten, de rest was ook ontzettend lekker. We hebben ontzettend veel gelachen en plezier gehad, dat het zeker voor herhaling vatbaar was. Wel was het een lange dag, en dat was te merken aan het einde van de dag. 

Liefs,
Lisanne
Een heel bijzonder weekend!
Lieve allemaal,

Wat hebben wij een té gek weekend achter de rug, met onvergetelijke momenten! Ik zal jullie mee terug nemen, het begon allemaal afgelopen vrijdag. 

Na een dagje gewerkt te hebben, zouden we 's avonds naar opa en oma rijden. Daar zouden we het hele weekend verblijven. Ik mocht voor de eerste keer naar opa en oma rijden. En dan besef je je pas, dat 1,5 uur autorijden best wel een lange zit is. Maar alles was goed verlopen, en weer rijervaring erbij! 

De volgende ochtend gingen we eerst op pad naar Dordrecht. Even lekker shoppen! 'S avonds gingen we weer op pad naar Dordrecht, ditmaal met de auto. Wij gingen namelijk met oma naar Sjors van der Panne in Kunstmin. Het was extra genieten, en zo ontzettend leuk weer. Na afloop kwam Sjors weer om te signeren/foto's te maken met zijn fans. Heel leuk dat hij dan weer op je afkomt en je een dikke knuffel geeft! Ook oma heeft hij nu ontmoet. Eerst een mooie foto gegeven, die we in Zwolle hadden gemaakt. Wat was hij er blij mee, echt heel erg leuk om dat te zien. Daarna nog lief gevraagd of zijn bladzijde wilde signeren in het fanclubblad. Natuurlijk wilde hij dat, eerst bladerde hij langs mijn interview en zei heel vrolijk: 'Hé, dat ben jij!' En natuurlijk kan er een groepsfoto niet ontbreken, nu oma mee was!! 
 

Vanuit Dordrecht heb ik nu weer terug gereden naar opa en oma. Altijd leuk om even te rijden, en zo leer je ontzettend veel merk ik al wel. De volgende dag zouden we 's avonds naar Den Haag gaan, want daar zou de albumpresentatie van Sjors zijn met Marco erbij. Heel stiekem had ik kaarten besteld en we wilden dit zeker niet missen. 

We hadden al een parkeerplaats gereserveerd en moesten vanaf daar maar 5 minuten lopen naar Diligentia, het theater. Die 5 minuten, die hebben we niet gehaald kan ik je vertellen. Direct toen we de parkeergarage uit waren gelopen, waren we al verkeerd gelopen. Wel een leuke selfie kunnen maken bij het Mauritshuis. Dus toch maar weer terug lopen naar de ingang van de parkeergarage. En daar zien we Nathalie ons tegemoet komen lopen, met nog iemand. Dus wij zeggen hoi en lopen door. Toch klopte Google Maps weer niet en stopten we weer om te kijken waar we nu naartoe moesten lopen. Komt Nathalie weer terug lopen, en ik kan je vertellen Marco liep de hele tijd bij haar en wij zijn hem gewoon voorbij gelopen. Sorry Marco! 

Dus samen met Nathalie & Marco samen gelopen naar het Theater. Wat een toevalstreffer was dit. Bij het theater aangekomen, zagen we Petra en haar moeder (de moeder van Duncan Laurence) ook staan. Dus ook hier weer even mee bijgekletst. En om kwart over acht, mochten we naar binnen. En wie kwamen er aanlopen en zaten bij ons in de rij, Marco en Nathalie Wanneer hij langsloopt, pakt hij even mijn hand en zegt: 'Wij blijven elkaar maar tegen komen, haha.' Dit kon toch geen toeval meer zijn?! Wat hebben we genoten van deze avond. Sjors was zo intens gelukkig, en wij ook. Dit hadden wij voor geen goud willen missen. 
 
Er waren geweldige gastoptredens van Duncan Laurence & Monique Klemann. Het concert was gewoon een compleet plaatje, met emotionele momenten. De ene keer werd je meegenomen in de liedjes en de andere keer zat je bijna te huilen van de emotie. Het was geweldig om dit zo mee te mogen maken. 

Na het concert was er de gelegenheid om het nieuwe album van Sjors 'Met Elkaar' te kopen. Een aanrader, voor iedereen die hem nog niet heeft!! Ook hebben we nog met Petra en haar moeder nagepraat en daar kwam Duncan aangelopen. Heel leuk om met hem gepraat te hebben en ook daar hoort weer een foto bij. Duncan is ook een hele goede zanger, en ook hij is ontzettend lief. Verder gingen we wachten totdat Sjors kwam en ondertussen zagen we Hubert-Jan ook al lopen. We lieten de meeste mensen eerst gaan, totdat de rij wat kleiner was geworden en dan ga je er toch bij staan. Je wilt natuurlijk toch ook een gesigneerde CD en weer een foto om zo die momenten nooit meer te vergeten. Dus Sjors kwam weer met een knuffel en zo onzettend lief heeft hij op de CD gezet: 'Voor de lieve familie Maasland, liefs Sjors'. Wat is het toch ook een onzettende lieverd. Natuurlijk weer een foto en daarna de rest gedag zeggen. Het was inmiddels ook alweer behoorlijk laat. 

 

Duncan kwam nog naar ons toe en gaf nog een knuffel. Daarna toch echt weg, dus nog even zwaaien naar Sjors en roept hij door de gang heen, dag Maasland. Mijn moeder had het niet gezien en vroeg zich af wie er nou Maasland riep, nou dat kon er maar 1 zijn, haha. 

Ook hier reed ik op de terugweg weer naar huis toe. En vlak bij opa en oma stond er ineens een politieauto. Dus wij slaan af, komt die politieauto ineens achter ons aan. Ook op de parkeerplaats komen ze achter ons aan en stoppen op moment dat wij de auto geparkeerd hebben. Blijkbaar was het gewoon een controle voor de carnaval, maar heb ik weer haha. 

Dit was een onvergetelijk weekend, met mooie momenten en ook een heleboel vrienden die we hebben gemaakt en weer hebben gezien. Wat zijn wij trots op Sjors, maar natuurlijk ook op de band & Marco Borsato, Liesbeth List, Angela Groothuizen, Monique Klemann en Duncan Laurence die allemaal aanwezig waren deze avond. Een avond die we niet meer vergeten, door de gezellige sfeer. We gaan nog wel een paar keer naar Sjors toe, maar dit was wel een hele bijzondere. 

Liefs, 
Lisanne 
 
Dagje Renderklippen
Lieve allemaal,

Inmiddels heb ik alweer een paar dagen vakantie en al hoewel ik dacht dat deze vrij rustig zou zijn, heb ik hem toch weer helemaal volgepland. Er blijven natuurlijk dingen voor school lopen, waar je druk mee blijft. Ook werk gaat lekker door! En zo zijn er ook dagen dat je met vriendinnen afspreekt. 

Vandaag had ik met een vriendin van de middelbare school afgesproken om bij de nieuw geboren lammetjes op de hei te gaan kijken. Ondanks dat ik een Epenaar ben en daar best vaak heb gelopen, wist ik nu de weg wel wat moeilijker te vinden. Heerlijk weer was het om te fietsen, dus dat kwam verder wel goed. Eerst lekker bij de schapen gekeken en daarna de fiets gepakt om wat rond te gaan fietsen op de Renderklippen. 

Her en der gestopt om mooie plaatjes te schieten. En blijkbaar hebben we dezelfde interesse, namelijk foto's maken. Dus ben ik weer meerdere malen door haar op de foto gezet. Het was ontzettend lekker om zo door de hei te fietsen. Na een paar uur, een stop gehad bij het restaurant de Ossenstal, waar we een heerlijke latte macchiatto & een portie poffertjes hebben gehaald. Heerlijk even opwarmen, want wanneer het zonnetje weg was, was het toch weer wat koeler. 

Daarna hebben we nog weer rondgefietst en de dag afgesloten bij de Hertenkamp, waar we de dieren hebben gevoerd met oud brood, haha. Wat zijn dat toch een bazige beesten. Het was ontzettend leuk, en we gaan dit zeker vaker doen. 
 
 
Liefs, 
Lisanne
Skisokken en feestjes
Lieve allemaal,

Daar zijn we weer, nu we de tentamenweek hebben overleefd. Ik kan jullie zeggen, de tentamens zijn gehaald! En afgelopen week was alweer een nieuwe schoolweek, met een nieuw hoofdstuk. 

En als het dan weekend is, dan zit die vaak vol. Ook zoals afgelopen zaterdag. 's Ochtends ging ik als trainer mee met de pupillen die een crosswedstrijd hadden. Het was de laatste wedstrijd van het winterseizoen, dus we hadden een grote groep pupillen mee. Helaas werkte het koude winterweer niet mee en was de temperatuur behoorlijk koud. Gelukkig hadden we daar wel een middel tegen gevonden. Namelijk skisokken, zulke heerlijke warme voeten heb ik op zo'n koude winterse dag nog nooit gehad. Ik raad het je van harte aan! 

Onze pupillengroep heeft het hartstikke goed gedaan en zo zijn er zelfs een paar in het eindklassement op het podium gekomen. We hebben er zeker weer een paar kampioenen bij! We kijken als trainers terug op een goed winterseizoen, en op naar het zomerseizoen. 

's Avonds had ik ook nog een feestje van een vriendin die 19 is geworden. Hartstikke leuk om iedereen weer terug te zien van ons vriendinnenclubje. Zo'n avond vliegt dan voorbij, gezellig kletsen over van alles en nog wat. En ook over onze vakantie straks op Vlieland. Gezellig met z'n allen een paar daagjes weg. Ook nog een paar spelletjes gespeeld en voor we het wisten was het alweer half 12. Ik heb een leuke avond gehad, maar was wel moe na zo'n ochtend bij de pupillen. Zulke avonden komen er nog meer, want we hebben hier over 2 weken alweer vakantie! Nu eerst nog weer een weekje school.
 
Liefs,
Lisanne
Interview Tifosi
Lieve allemaal,

Zoals een heleboel van jullie waarschijnlijk al gezien hebben in de Tifosi, heb ik mijn interview met Marco Borsato gehad. Het begon allemaal op 1 november 2016. 

Ik kreeg een berichtje van Nathalie dat ik de aankomende vrijdag 4 november 2016 mijn interview kon doen en gelijk aanschuiven bij de Lunch met Marco. Dit was natuurlijk een vraag die ik niet met 'nee' kon antwoorden. Helaas had ik juist die dag een tentamen op school, waardoor ik in eerste instantie dit niet kon accepteren. Ik wilde zo graag, dus dan maar proberen te regelen met school dat ik het tentamen op een ander moment kon maken. 

Het tentamen heb ik een paar weken later kunnen maken tijdens de herkansing. Daarnaast had mama ook al vrij genomen, dus vrijdag 4 november 2016 zou een hele speciale dag worden. 's Ochtends gingen we met z'n tweeën in de auto op weg naar Trattoria Casa Caminita, want daar zou het allemaal gaan gebeuren. 

In een speciale ruimte ging het interview van start, wat was dat spannend in het begin zeg. Maar Marco is echt zo'n iemand die je op je gemak stelt en na een tijdje was die spanning wel weg. Natuurlijk had ik ook weer een cadeau mee vanuit Epe, een echt 'Veluws pakketje'.

Marco antwoordde zo uitgebreid op mijn vragen. Hij vond de vragen erg leuk en dat kon je ook zien aan de manier waarop hij antwoordde. Het interview vloog voorbij, en het liep al snel tot het einde voor mijn gevoel. Toch had ik hem een heel uur voor mij alleen. haha. 

Ik wilde nog heel graag dat hij een foto signeerde, omdat ik die dan op een canvas kan afdrukken. Het was een foto die mama tijdens Symphonica in Rosso heeft genomen en wat vond Marco dit een mooie foto. Hij was er gewoon even stil van, het zou zomaar 'het perfecte plaatje' kunnen zijn! 

En op het einde natuurlijk nog een mooie close-up foto. En die is echt heel mooi geworden, al zeg ik het zelf. Vind het echt de leukste foto die ik heb met Marco. Ik wil de hele Fanclub & Marco ontzettend bedanken voor deze mogelijkheid die ze mij hebben geboden. Ik vind het een geweldig artikel geworden, en ik stel voor dat iedereen die het nog niet gelezen heeft dit nog snel gaat doen haha. De lunch kun je lezen in één van mijn eerdere logjes!

Liefs,
Lisanne
 
Uiteten & Bowlen
Lieve allemaal,

Afgelopen weekend hebben wij met de familie de verjaardag van oma gevierd. En aangezien wij al de hele tijd weer is een keer wilden bowlen, hadden opa en oma dat geregeld. 

Dus afgelopen zaterdag gingen wij met z'n zessen richting de bowlingbaan. We konden een heel uur bowlen, maar voor we het wisten was het alweer voorbij! Er was een hele leuke actie, wanneer er een gekleurde pin vooraan stond moest je op de rode knop drukken. Er kwam dan iemand van het personeel kijken of jij een strike gooide. Wanneer dit gebeurde, kreeg je een portie bitterballen gratis. Dus we hebben flink op die knop gedrukt, maar die ene keer dat oma zo'n pin vooraan had staan, was het raak. Onze oma had ervoor gezorgd dat we lekker bitterballen hadden haha. 

Na een uurtje bowlen gingen we daar ook eten. Een heerlijk 3-gangenmenu, waar we zelf uit een aantal dingen konden kiezen. Als voorgerecht had ik de rundercarpaccio, als hoofdgerecht een heerlijke schnitzel met allerlei lekkernijen erbij en als nagerecht een latte macchiatto. Het was ontzettend lekker en mijn buikje was dan ook goed gevuld na zo'n avondje! 

Liefs, 
Lisanne
"Kijk in de lucht
Kijk naar de zee"