Welkomsttekst
Hallo, leuk dat je even komt kijken. Laat gerust een berichtje achter!
Mijn hobbys zijn atletieken, met vriendinnen afspreken, muziek luisteren van Marco, en naar Marco gaan.
Liefs Lisanne
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Lisanne
Leeftijd: 21 jaar
Uitgebreid profiel
Gastenboek

Wil je graag wat vragen of zeggen? Laat gerust een reactie achter in mijn gastenboek!
 
Weblog van de Maand
Foto's met Marco

Fanclubdag Papendal, 14/10/2012


Signeersessie Ede, 23/11/2013


Duizend Spiegels Tour Nijmegen, 18/04/2014


Najaarstour Duizend Spiegels Apeldoorn, 25/10/2014


Speeddate Fanclubdag Nijkerk, 19/04/2015


The Voice Of Holland Hilversum, 01/07/2015


Signeersessie Evenwicht Utrecht, 21/11/2015


Bingo Fanclubdag Egmond aan Zee, 29/10/2016


Lunch Casa Caminita Ouderkerk a/d IJssel, 4/11/2016Interview Tifosi Ouderkerk a/d IJssel, 4/11/2016


Workshop Tifosi Maarsbergen, 20/5/2017


Workshop Tifosi Maarsbergen, 20/5/2017

Bingo Fanclubdag Egmond aan Zee, 14/10/2017


Boekpresentatie Aruba Rutting & Borsato, Amsterdam, 25/10/2017


Thuis Tour Zwolle, 23/11/2017
In de schijnwerper

In de schijnwerper 21/1/2015


In de schijnwerper 17/6/2015


In de schijnwerper 11/5/2016


In de schijnwerper 12/4/2017


In de schijnwerper 15/11/2017

 
Reacties van Marco

21/05/2013
Familieleden van Marco

15/10/2017 Mary Borsato
Fanclubdag Marco Borsato Egmond aan Zee


16/11/2017 Luca & Leontine Borsato
Albumpresentatie Marco Borsato Paradiso


23/11/2017 Armando Borsato 
Thuis Tour Zwolle 
Vrienden van Marco

16/11/2017 John Ewbank
Albumpresentatie Marco Borsato Paradiso


16/11/2017 Nathalie Tielen
Albumpresentatie Marco Borsato Paradiso

 
Bandleden van Marco

16/11/2017 Sandra Sahupala
Albumpresentatie Marco Borsato Paradiso


23/11/2017 Ton Dijkman

Thuis Tour Zwolle 


23/11/2017 Kees ten Dam
Thuis Tour Zwolle
Marco's Favorieten

Marco's Favorieten week 12 - 2013


Marco's Favorieten week 26 - 2012
 
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 Borsatos ;
en 3 gast Borsatos .
Mijn laatste reacties
Gastenboek
Vrienden Van Amstel Live 2018!
Lieve allemaal,

Het is alweer een tijdje geleden dat er een log van mij online kwam. Nu was er een goede reden om er weer één online te zetten. 

Gisteren was het moment eindelijk daar, na een jaar gewacht te hebben, konden we heerlijk van een avondje Vrienden Van Amstel Live genieten. Samen met papa en mama hadden we kaarten gekocht, wat een geluk dat het de 20ste editie was en nog leuker dat natuurlijk Marco Borsato in de line-up zat. 
 
Om 18:30 gingen de deuren open en om 20:15 begon de avond. Wij hadden zitplaatsen en konden wat later aankomen. Zo waren we rond 19:15 gesetteld op onze plaatsen, wat een hoogte en wat een uitzicht. Tijdens het wachten waren er wat voorprogramma's verzorgd door VanVelzen, Nick & Simon, 3J's en Rondé. Zo vloog het uur voorbij en konden we direct beginnen met het programma. 

Het was onwijs gaaf om zo'n avond mee te maken, het was namelijk onze eerste keer, maar zeker geen laatste keer kan ik jullie verzekeren. De avond zat vol met leuke verrassingen, mooie samenwerkingen en natuurlijk onze vriend Marco Borsato. 
 
Hij zong geweldig, met diverse artiesten en diverse liedjes. Daarnaast werd uiteraard de titelsong 'Vrienden' gezongen en wat was dat mooi om live te horen. Echt een kippenvelmomentje. Rond een uur of 00:00 reden we het parkeerterrein af, waar het ontzettend druk was en gingen we op weg naar huis. Om 02:00 kroop ik mijn bedje in, nagenietend van deze geweldige avond. 
 
Liefs, 
Lisanne
Happy New Year 2018
Lieve allemaal,

Oudjaarsavond en Nieuwjaarsdag. Dit jaar is dat 31 december 2017 en 1 januari 2018. Volgens de christelijke kalender is 31 december de laatste dag van de laatste maand van het jaar. Precies om 00:00:00 uur begint er een nieuw jaar. 

Oudjaarsdag is meestal een dag waarbij iedereen zeult met de laatste boodschappen, appels om appelflappen van te maken, olie om oliebollen in te bakken, flessen knal-champagne, rotjes, gillende keukenmeiden en ander vuurwerk. De gebakskramen op bruggen en pleinen doen druk zaken. In de huiskamers hangen nieuwjaarskaarten aan linten. De brievenbussen van PostNL zijn tijdelijk gesloten met een speciale strip, anders wordt er misschien vuurwerk in gegooid en dan gaan alle nog niet verstuurde gelukswensen in rook op. 

Nieuwjaarsdag is meestal een dag waarbij iedereen naar familie gaat om elkaar de beste wensen te wensen. Waar een heleboel appelflappen en oliebollen worden gegeten, waar heel veel gekust en gewenst wordt. Maar ook is deze dag de eerste pagina van ons eigen onbeschreven boek. Voor het eerst doen we het boek open op deze dag en staan wij op de eerste bladzijde van de 365 bladzijden. We vullen deze bladzijden op onze geheel eigen manier in. Elke dag zal voor een nieuwe bladzijde staan, die keer op keer gevuld zal worden met onze eigen daden. 

Dit jaar heb ik oud&nieuw weer met vriendinnen gevierd, gezellig met z'n vieren. We hadden een heleboel eten, drinken en spelletjes. Er werd gezellig wat afgekletst, gespeeld, gedronken en gegeten. Het duurde niet lang of de klok sloeg 00:00:00 uur aan. Het teken dat het oud&nieuw was, het teken dat we de beste wensen mochten uitspreken en het teken dat we de sterretjes mochten aansteken! 

Ik wil iedereen hier op de weblog een heel gezond, gelukkig, warm, muzikaal en liefdevol 2018 wensen. Ik ben heel benieuwd naar de boeken die door jullie geschreven gaan worden en hoop een heleboel bladzijden daarvan hier op de weblog te kunnen lezen. Mijn bladzijden zal ik zoveel mogelijk hier neerzetten, hopend op een prachtig boek, een bestseller. 

Liefs, Lisanne
 
Fijne kerstdagen.
Lieve allemaal,

Eigenlijk wilde ik hier zondag, kerstavond, hier al een logje over maken. Helaas zat er iets in de weg, waardoor dit niet gelukt is. Zondag werd ik, samen met bijna de hele familie, geveld door een stevige buikgriep. Kerstavond en eerste kerstdag hebben we dan ook in bed doorgebracht. 

Inmiddels voel ik me echt een heel stuk beter, dus tweede kerstdag gaan we gezellig vieren met z'n allen in de woonkamer. Ik zeg altijd, beter laat dan helemaal nooit.

Daarom lieve loggers, wil ik jullie nog hele fijne kerstdagen wensen. Of nou ja, deze tweede kerstdag dan he

Liefs, 
Lisanne
Fijne feestdagen
Lieve allemaal,

Iedereen heeft het erover dat wanneer je ouder wordt het leven alleen maar sneller gaat. Dat je geen grip meer op de tijd hebt, of in ieder geval een stuk minder. Ik kan jullie vertellen, dat gevoel heb ik ook en ik ben nog maar 19, haha. 

Het jaar 2017 is weer bijna voorbij, wat een bijzonder jaar is dit weer geweest. Er zijn weer zoveel mooie, bijzondere momenten geweest, die we hebben meegemaakt. Er is dit jaar veel Marco Borsato geweest, maar ook Sjors van der Panne is veel aanwezig geweest. Daarnaast natuurlijk ook de atletiek en de opleiding fysiotherapie. 

Naast al die leuke en fijne momenten heeft iedereen wel last van dips in het leven. Zo had ik er ook één afgelopen jaar, mijn geliefde enkel waar ik alles mee deed, hield er even mee op. Gelukkig is dat nu allemaal voorbij en ben ik weer volop aan het sporten. 

Dat mag natuurlijk ook wel, want die altijd overvolle, gezellige en warme feestdagen komen er weer aan. Altijd gezellig bij familie of vrienden, heerlijk eten en zoveel gezelligheid. Even terugblikken op afgelopen jaar, lichten aan, kerstboom en sterretjes. 

Daarom lieve webloggers en marcofans, wil ik jullie hele fijne feestdagen wensen. Dat het een heleboel mooie dagen mogen worden, oftewel maak december een maand to remember. 

Liefs, 
Lisanne 
Surprise voor Miekske

Lieve allemaal,

Het is pakjesavond op de weblog, en daar doet deze hulppiet zeker ook aan mee. Deze hulppiet heeft haar best gedaan, en dit is het resultaat geworden. Fijne pakjesavond Miekske! En natuurlijk ook de rest. 

Liefs,
Lisanne
Thuis in Zwolle
Lieve allemaal,

Nu een week later dan Paradiso was Zwolle aan de beurt. En wat hadden wij daar zin in. Samen met Marieke en mama gingen we onderweg naar Zwolle, wat maar een halfuurtje rijden is. We waren er rond half 5, want we dachten dat het druk zou zijn. Tot onze grote verbazing was er nog helemaal niemand. 

We zijn toch maar rondom het Hedon blijven hangen en al vrij snel kwamen ook Miranda en Fokje Visser er bij staan. Gezellig hebben we samen in de kou staan wachten tot de fanclub er aan kwam. Onze pasnummers zijn gecontroleerd en zo konden we wachten totdat de deuren naar die warme zaal open gingen. Ondertussen kwamen er steeds meer mensen bij staan en bleven we door elkaars warmte toch nog een beetje warm, alhoewel onze tenen toch al aardig waren verkleumd. 

Rond kwart voor 8 was het dan toch echt tijd en mochten we naar binnen, waar de warmte lekker naar ons toestroomde. We hadden mooie een plekje helemaal vooraan bij het podium. Hier mochten we lekker opwarmen en wachten tot 9 uur, voordat hij begon. De zaal stroomde al lekker vol en om 9 uur kwamen de bandleden dan ook het  podium op. En daar was hij dan, de man van deze avond met een net zo schorre stem als ik hem nu heb. Hij was namelijk nog steeds verkouden, maar daar was tijdens het zingen helemaal niets van te merken. Het was echt prachtig, kippenvel. 

Het was direct al raak, de mooie nummers van het album thuis werden natuurlijk gezongen, maar ook de oude vertrouwde nummers. Het album had bij ons al overuren gedraaid, want we wilden die songtekst toch wel graag al kennen voor dit concert. Het is ons aardig goed gelukt, want de meeste tekst kenden we toch echt. Het was weer geweldig om zo'n avond mee te maken. Diverse keren herkende Marco mij, want dan was het weer een knipoog, een glimlach of een duimpje of ik het wel goed naar mijn zin had. 
 
 
Marco kroop zelfs nog het publiek in en zong daar dat mooie nummer Margherita. Zo ontspannen dat hij was, heerlijk om te zien dat hij zelf ook genoot. En wij genoten net zo hard mee hoor. Onvergetelijk. Zulke avonden gaan dan ook altijd veel en veel te snel voorbij, want voor je het weet was het alweer het einde van de avond. En wat zing je dan, juist Marco Bedankt. Mensen om ons heen begonnen het liedje over te nemen en uiteindelijk zong een groot deel van de zaal mee. En wat zie je Marco dan doen; hij knipoogt naar je, omdat hij het leuk vindt. 
 
 

Na het concert zijn we natuurlijk even naar de artiestenuitgang gelopen, die we van te voren al hadden opgezocht. Daar stond onze lieve Marco hoor, samen met zijn broertje Armando. Er stond een heel klein groepje mensen, voornamelijk van de fanclub. Iedereen stond binnen nog op zijn jas te wachten. Het cadeautje in de aanslag en daar mocht ik hoor. Weer dezelfde snoepjes als de vorige keer, omdat hij die zo ontzettend lekker vond. Ook nog koffiepastilles erbij gedaan deze keer, en wat doet hij dan. Hij biedt zijn wang aan en gaf ik hem een kusje op zijn wang. Nog een heerlijke foto erbij, mijn avond kon echt niet meer stuk. 
 
Stralend stond ik daar, maar omdat ik al jaren op de foto met Armando wil, toch ook heel snel naar hem toe gegaan. En nu naar al die jaren is het mij eindelijk gelukt. Ik sta nu ook met Armando op de foto. Wat een leukerd, en wat een leuke foto is het geworden. Daarna ging Marco heel snel weg, toch bleven wij nog even wachten op een aantal bandleden. 
 
Na deze geweldige avond, ging ik stuiterend naar de parkeergarage toe en stuiterend gingen we in de auto naar huis. Een topavond, die ik weer aan mijn herinneringen kan toevoegen en deze is er zo'n eentje die ik nooit meer zal vergeten. We waren half 1 thuis, maar de wekker heb ik zeker nog gezien tot 2 uur, haha. Ik kon gewoon niet slapen. Wat een avond! Fijn! 

Liefs, 
Lisanne
Paradiso, fantastisch!
Lieve allemaal,

Donderdag 17-11-2017, de dag dat Pardiso in Amsterdam uit zijn voegen barstte. De dag van de albumpresentatie van niemand minder dan Marco Borsato. En ook wij waren daarbij, fantastisch! 

Om een uurtje of 4 vertrokken wij richting Amersfoort, waar we eerst nog Stefan & Annelies ophaalden. Zij reden gezellig met ons mee naar Amsterdam. Na hun opgehaald te hebben, vervolgden we onze route naar Amsterdam. Hoe dichter bij Amsterdam, hoe drukker de wegen. We waren rond kwart over 6 bij de parkeergarage en na de auto daar te hebben geparkeerd zijn we richting Paradiso gelopen. 

Daar aangekomen, zagen we al een redelijk, lange rij staan. Dus achteraangesloten en gewacht tot de deuren open zouden gaan. Dit verliep allemaal snel en goed, want we waren eigenlijk zo bij de voordeur. Daar stond ook Bridget Maasland, onze naamgenoot. Wat vond ze dat leuk, misschien ergens zijn we wel verre familie. Zo konden we snel naar binnen, op zoek naar de WC's. Na zo'n lange autorit, was dat wel nodig kan ik je vertellen. 

Opgelucht en al konden we doorlopen naar de zaal, wat echt een hele huiselijke en lieve sfeer gaf. We stonden nog redelijk naar voren en hadden prachtig uitzicht. Natuurlijk even kijken naar bekenden, maar ook naar de bovenste ring en wat leuk dat je dan Mary Borsato ziet zwaaien vanaf haar koninklijke balkon. Niet veel later begon het waar we allemaal op hadden gewacht en wat werd Marco goed en hard binnengehaald. 
 
Het leuke vond ik toch dat hij ook zijn bekende nummers door de nieuwe albumnummers deed, zo konden we die ook meezingen. En elke keer wanneer er dan weer een nieuw nummer kwam, was het weer een pareltje. Zulke mooie nummers, zulke mooie teksten. De avond was naar mijn mening al weer veel te snel voorbij, maar we bleven nog even gezellig hangen. 
 
Daar kwamen we nog wat bekenden tegen, onder andere Jolanda & Wim Roovers. Even gezellig mee gekletst en daarna toch bij de album's kijken. Dus mama had toch besloten er eentje te kopen, die konden we dan lekker op de terugweg luisteren. Ondertussen kwam ik Furtjuh (Rutger Vink), een bekende youtuber tegen en omdat Marieke daar wel fan van is even een selfie mee gemaakt. 

Buiten bleven we natuurlijk ook nog wachten om diverse bekenden te spotten. Zo kwamen de bekende nederlanders op een gegeven moment naar buiten gehobbeld. We kwamen Wendy van Dijk tegen, John Ewbank, Sandra Sahupala en nog vele meer. Met bovenstaande ook allemaal op de foto geweest en ook mijn eerste foto met Nathalie. Na alle keren dat we haar hebben gezien, nu eindelijk ook een foto. 
 
 
 

Ook Anja van Wijk kwamen we tegen en even heerlijk gekletst met haar en haar moeder. En ja meid, wij gaan afspreken hoor! Gezellig toch! En daar kwam ineens ook Leontine, Luca, Senna & Jada naar buiten. Samen met Leontine en Luca op de foto geweest, wat een lieve familie toch. Ook kwamen we Marco nog even tegen, maar als je geen jas aanhebt, dan kan je niet op de foto met de fans, begrijpelijk. Je zou nu maar ziek worden, dat is zeker niet de bedoeling. 

En aan alle het leuks komt ook altijd een einde, hoe jammer het ook is. Rond half 2 's nachts waren wij weer thuis, en moe maar zeker voldaan kroop ik mijn bedje in. Enorm genoten, en volgende week mogen we gewoon weer naar Zwolle in het Hedon. 

Liefs, 
Lisanne
Mijn logje in de schijnwerper
Lieve allemaal,

Tot mijn grote verbazing kreeg ik vannochtend van Anja een lief appje. Door mijn laatste tentamen kon ik die pas later kijken, dan ik hem had gekregen. 
Dus op verzoek van Anja ging ik naar de weblog en wat zag ik tot mijn verbazing, dat mijn logje in de schijnwerper staat. Wat ontzettend leuk! 

Daar gaan we zeker van genieten. Een heerlijk weekend ga ik tegemoet, met deze leuke verrassing, dankjewel hiervoor Marco. En dan ook nog horen dat Marco in het voorjaar gaat optreden. Direct werd ik op Facebook getagd door een vriendin dat hij in Enschede kwam. Dus nu hebben wij daar kaarten voor, en zijn wij erbij! 

Wat ik ook zag is dat Marco op mijn verjaardag optreedt, helaas gaan we dan niet. Is te veel gedoe zo door de weeks op een woensdagavond, maar het was wel grappig! Eerst morgen genieten van het mooie album THUIS in Paradiso. 

Liefs, Lisanne
James Blunt in AFAS Live
Lieve allemaal,

Daar zijn we weer, even tussen alle tentamenstress door. Een paar maanden geleden vroeg Stefan via Facebook wie er met hem mee wilde naar James Blunt in Amsterdam. Nu leek mij dit ook erg leuk, dus gereageerd en afgelopen maandag was het dan zover. 

's Ochtends vroeg zat ik al in de trein, maar dan op weg naar Enschede om daar mijn eerste tentamen te maken. Daarna door naar huis, koffer pakken en op naar Amersfoort. Hier haalde Stefan mij op en heb ik kennis gemaakt met huize Krabshuis. Een gezellig en warm welkom! Even geïnstalleerd, bijgekletst en een lekkere pizza gegeten. Daarna was het al tijd om naar Amsterdam te reizen. 

Om 18:15 kwamen we bij AFAS aan, waar het nog niet erg druk was. Gelukkig gingen snel de deuren open, want het was me toch een partij koud. Daar werden de kaarten gecontroleerd, we werden gefouilleerd en konden we rechtstreeks door naar de WC. Ook hadden we nog even bij de merchandise gekeken, waar ik zeker een leuke pet heb gehaald. 

We stonden vrij vooraan, waar om 20:00 het voorprogramma begon met Jamie Lawson. Een man die met één gitaar en zijn stem, de wereld laat verrassen. Een hele goede singer-songwriter. Daarna was het toch echt tijd voor James Blunt, een internationale topartiest en wat kan die gast goed live zingen. Een heerlijke, vrolijke en gezellige avond gehad. 
 
Om half 12 hadden we de trein terug, en na wat gedoe met de parkeergarage waren we toch nog redelijk vroeg thuis. Omdat er geen trein meer door ging naar mijn boerendorpje Epe, bleef ik bij Annelies en Stefan slapen. De volgende ochtend natuurlijk alles verteld over het geweldige optreden, filmpjes en foto's laten zien. 's Middags zijn we nog even het leuke Amersfoort ingegaan, waar ik met Annelies hele leuke, gekke selfies heb gemaakt (die dus niet hier op de weblog komen )

Na een gezellige middag was het weer tijd om naar huis te gaan, het was namelijk een tussendoortje voor het studeren. Want het was daarna toch echt wel weer tijd daarvoor. Daarnaast ook van de fysio te horen gekregen dat ik over 2 weken (21 november) weer mag trainen!!! 

Liefs, 
Lisanne
"En waar mijn blik ook reikt
Zie ik haar naast me staan"