Welkomsttekst
Hallo, leuk dat je even komt kijken. Laat gerust een berichtje achter!
Mijn hobbys zijn atletieken, met vriendinnen afspreken, muziek luisteren van Marco, en naar Marco gaan.
Liefs Lisanne
Nieuws van Marco
Ik kijk zo uit naar de warme, gezellige en liefdevolle dagen die komen gaan. Ik wil jullie dan ook hele fijne kerstdagen toe wensen en een gelukkig, muzikaal en vooral gezond 2018. Groetjes, Marco xxx
Profiel
Naam: Lisanne
Leeftijd: 19 jaar
Uitgebreid profiel
Gastenboek

Wil je graag wat vragen of zeggen? Laat gerust een reactie achter in mijn gastenboek!
 
Weblog van de Maand
Foto's met Marco

Fanclubdag Papendal, 14/10/2012


Signeersessie Ede, 23/11/2013


Duizend Spiegels Tour Nijmegen, 18/04/2014


Najaarstour Duizend Spiegels Apeldoorn, 25/10/2014


Speeddate Fanclubdag Nijkerk, 19/04/2015


The Voice Of Holland Hilversum, 01/07/2015


Signeersessie Evenwicht Utrecht, 21/11/2015


Bingo Fanclubdag Egmond aan Zee, 29/10/2016


Lunch Casa Caminita Ouderkerk a/d IJssel, 4/11/2016Interview Tifosi Ouderkerk a/d IJssel, 4/11/2016


Workshop Tifosi Maarsbergen, 20/5/2017


Workshop Tifosi Maarsbergen, 20/5/2017

Bingo Fanclubdag Egmond aan Zee, 14/10/2017


Boekpresentatie Aruba Rutting & Borsato, Amsterdam, 25/10/2017


Thuis Tour Zwolle, 23/11/2017
In de schijnwerper

In de schijnwerper 21/1/2015


In de schijnwerper 17/6/2015


In de schijnwerper 11/5/2016


In de schijnwerper 12/4/2017


In de schijnwerper 15/11/2017

 
Reacties van Marco

21/05/2013
Familieleden van Marco

15/10/2017 Mary Borsato
Fanclubdag Marco Borsato Egmond aan Zee


16/11/2017 Luca & Leontine Borsato
Albumpresentatie Marco Borsato Paradiso


23/11/2017 Armando Borsato 
Thuis Tour Zwolle 
Vrienden van Marco

16/11/2017 John Ewbank
Albumpresentatie Marco Borsato Paradiso


16/11/2017 Nathalie Tielen
Albumpresentatie Marco Borsato Paradiso

 
Bandleden van Marco

16/11/2017 Sandra Sahupala
Albumpresentatie Marco Borsato Paradiso


23/11/2017 Ton Dijkman

Thuis Tour Zwolle 


23/11/2017 Kees ten Dam
Thuis Tour Zwolle
Marco's Favorieten

Marco's Favorieten week 12 - 2013


Marco's Favorieten week 26 - 2012
 
Kalender
December 2017
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Borsato ;
en 1 gast Borsato .
Mijn laatste reacties
Gastenboek
Surprise voor Miekske

Lieve allemaal,

Het is pakjesavond op de weblog, en daar doet deze hulppiet zeker ook aan mee. Deze hulppiet heeft haar best gedaan, en dit is het resultaat geworden. Fijne pakjesavond Miekske! En natuurlijk ook de rest. 

Liefs,
Lisanne
Thuis in Zwolle
Lieve allemaal,

Nu een week later dan Paradiso was Zwolle aan de beurt. En wat hadden wij daar zin in. Samen met Marieke en mama gingen we onderweg naar Zwolle, wat maar een halfuurtje rijden is. We waren er rond half 5, want we dachten dat het druk zou zijn. Tot onze grote verbazing was er nog helemaal niemand. 

We zijn toch maar rondom het Hedon blijven hangen en al vrij snel kwamen ook Miranda en Fokje Visser er bij staan. Gezellig hebben we samen in de kou staan wachten tot de fanclub er aan kwam. Onze pasnummers zijn gecontroleerd en zo konden we wachten totdat de deuren naar die warme zaal open gingen. Ondertussen kwamen er steeds meer mensen bij staan en bleven we door elkaars warmte toch nog een beetje warm, alhoewel onze tenen toch al aardig waren verkleumd. 

Rond kwart voor 8 was het dan toch echt tijd en mochten we naar binnen, waar de warmte lekker naar ons toestroomde. We hadden mooie een plekje helemaal vooraan bij het podium. Hier mochten we lekker opwarmen en wachten tot 9 uur, voordat hij begon. De zaal stroomde al lekker vol en om 9 uur kwamen de bandleden dan ook het  podium op. En daar was hij dan, de man van deze avond met een net zo schorre stem als ik hem nu heb. Hij was namelijk nog steeds verkouden, maar daar was tijdens het zingen helemaal niets van te merken. Het was echt prachtig, kippenvel. 

Het was direct al raak, de mooie nummers van het album thuis werden natuurlijk gezongen, maar ook de oude vertrouwde nummers. Het album had bij ons al overuren gedraaid, want we wilden die songtekst toch wel graag al kennen voor dit concert. Het is ons aardig goed gelukt, want de meeste tekst kenden we toch echt. Het was weer geweldig om zo'n avond mee te maken. Diverse keren herkende Marco mij, want dan was het weer een knipoog, een glimlach of een duimpje of ik het wel goed naar mijn zin had. 
 
 
Marco kroop zelfs nog het publiek in en zong daar dat mooie nummer Margherita. Zo ontspannen dat hij was, heerlijk om te zien dat hij zelf ook genoot. En wij genoten net zo hard mee hoor. Onvergetelijk. Zulke avonden gaan dan ook altijd veel en veel te snel voorbij, want voor je het weet was het alweer het einde van de avond. En wat zing je dan, juist Marco Bedankt. Mensen om ons heen begonnen het liedje over te nemen en uiteindelijk zong een groot deel van de zaal mee. En wat zie je Marco dan doen; hij knipoogt naar je, omdat hij het leuk vindt. 
 
 

Na het concert zijn we natuurlijk even naar de artiestenuitgang gelopen, die we van te voren al hadden opgezocht. Daar stond onze lieve Marco hoor, samen met zijn broertje Armando. Er stond een heel klein groepje mensen, voornamelijk van de fanclub. Iedereen stond binnen nog op zijn jas te wachten. Het cadeautje in de aanslag en daar mocht ik hoor. Weer dezelfde snoepjes als de vorige keer, omdat hij die zo ontzettend lekker vond. Ook nog koffiepastilles erbij gedaan deze keer, en wat doet hij dan. Hij biedt zijn wang aan en gaf ik hem een kusje op zijn wang. Nog een heerlijke foto erbij, mijn avond kon echt niet meer stuk. 
 
Stralend stond ik daar, maar omdat ik al jaren op de foto met Armando wil, toch ook heel snel naar hem toe gegaan. En nu naar al die jaren is het mij eindelijk gelukt. Ik sta nu ook met Armando op de foto. Wat een leukerd, en wat een leuke foto is het geworden. Daarna ging Marco heel snel weg, toch bleven wij nog even wachten op een aantal bandleden. 
 
Na deze geweldige avond, ging ik stuiterend naar de parkeergarage toe en stuiterend gingen we in de auto naar huis. Een topavond, die ik weer aan mijn herinneringen kan toevoegen en deze is er zo'n eentje die ik nooit meer zal vergeten. We waren half 1 thuis, maar de wekker heb ik zeker nog gezien tot 2 uur, haha. Ik kon gewoon niet slapen. Wat een avond! Fijn! 

Liefs, 
Lisanne
Paradiso, fantastisch!
Lieve allemaal,

Donderdag 17-11-2017, de dag dat Pardiso in Amsterdam uit zijn voegen barstte. De dag van de albumpresentatie van niemand minder dan Marco Borsato. En ook wij waren daarbij, fantastisch! 

Om een uurtje of 4 vertrokken wij richting Amersfoort, waar we eerst nog Stefan & Annelies ophaalden. Zij reden gezellig met ons mee naar Amsterdam. Na hun opgehaald te hebben, vervolgden we onze route naar Amsterdam. Hoe dichter bij Amsterdam, hoe drukker de wegen. We waren rond kwart over 6 bij de parkeergarage en na de auto daar te hebben geparkeerd zijn we richting Paradiso gelopen. 

Daar aangekomen, zagen we al een redelijk, lange rij staan. Dus achteraangesloten en gewacht tot de deuren open zouden gaan. Dit verliep allemaal snel en goed, want we waren eigenlijk zo bij de voordeur. Daar stond ook Bridget Maasland, onze naamgenoot. Wat vond ze dat leuk, misschien ergens zijn we wel verre familie. Zo konden we snel naar binnen, op zoek naar de WC's. Na zo'n lange autorit, was dat wel nodig kan ik je vertellen. 

Opgelucht en al konden we doorlopen naar de zaal, wat echt een hele huiselijke en lieve sfeer gaf. We stonden nog redelijk naar voren en hadden prachtig uitzicht. Natuurlijk even kijken naar bekenden, maar ook naar de bovenste ring en wat leuk dat je dan Mary Borsato ziet zwaaien vanaf haar koninklijke balkon. Niet veel later begon het waar we allemaal op hadden gewacht en wat werd Marco goed en hard binnengehaald. 
 
Het leuke vond ik toch dat hij ook zijn bekende nummers door de nieuwe albumnummers deed, zo konden we die ook meezingen. En elke keer wanneer er dan weer een nieuw nummer kwam, was het weer een pareltje. Zulke mooie nummers, zulke mooie teksten. De avond was naar mijn mening al weer veel te snel voorbij, maar we bleven nog even gezellig hangen. 
 
Daar kwamen we nog wat bekenden tegen, onder andere Jolanda & Wim Roovers. Even gezellig mee gekletst en daarna toch bij de album's kijken. Dus mama had toch besloten er eentje te kopen, die konden we dan lekker op de terugweg luisteren. Ondertussen kwam ik Furtjuh (Rutger Vink), een bekende youtuber tegen en omdat Marieke daar wel fan van is even een selfie mee gemaakt. 

Buiten bleven we natuurlijk ook nog wachten om diverse bekenden te spotten. Zo kwamen de bekende nederlanders op een gegeven moment naar buiten gehobbeld. We kwamen Wendy van Dijk tegen, John Ewbank, Sandra Sahupala en nog vele meer. Met bovenstaande ook allemaal op de foto geweest en ook mijn eerste foto met Nathalie. Na alle keren dat we haar hebben gezien, nu eindelijk ook een foto. 
 
 
 

Ook Anja van Wijk kwamen we tegen en even heerlijk gekletst met haar en haar moeder. En ja meid, wij gaan afspreken hoor! Gezellig toch! En daar kwam ineens ook Leontine, Luca, Senna & Jada naar buiten. Samen met Leontine en Luca op de foto geweest, wat een lieve familie toch. Ook kwamen we Marco nog even tegen, maar als je geen jas aanhebt, dan kan je niet op de foto met de fans, begrijpelijk. Je zou nu maar ziek worden, dat is zeker niet de bedoeling. 

En aan alle het leuks komt ook altijd een einde, hoe jammer het ook is. Rond half 2 's nachts waren wij weer thuis, en moe maar zeker voldaan kroop ik mijn bedje in. Enorm genoten, en volgende week mogen we gewoon weer naar Zwolle in het Hedon. 

Liefs, 
Lisanne
Mijn logje in de schijnwerper
Lieve allemaal,

Tot mijn grote verbazing kreeg ik vannochtend van Anja een lief appje. Door mijn laatste tentamen kon ik die pas later kijken, dan ik hem had gekregen. 
Dus op verzoek van Anja ging ik naar de weblog en wat zag ik tot mijn verbazing, dat mijn logje in de schijnwerper staat. Wat ontzettend leuk! 

Daar gaan we zeker van genieten. Een heerlijk weekend ga ik tegemoet, met deze leuke verrassing, dankjewel hiervoor Marco. En dan ook nog horen dat Marco in het voorjaar gaat optreden. Direct werd ik op Facebook getagd door een vriendin dat hij in Enschede kwam. Dus nu hebben wij daar kaarten voor, en zijn wij erbij! 

Wat ik ook zag is dat Marco op mijn verjaardag optreedt, helaas gaan we dan niet. Is te veel gedoe zo door de weeks op een woensdagavond, maar het was wel grappig! Eerst morgen genieten van het mooie album THUIS in Paradiso. 

Liefs, Lisanne
James Blunt in AFAS Live
Lieve allemaal,

Daar zijn we weer, even tussen alle tentamenstress door. Een paar maanden geleden vroeg Stefan via Facebook wie er met hem mee wilde naar James Blunt in Amsterdam. Nu leek mij dit ook erg leuk, dus gereageerd en afgelopen maandag was het dan zover. 

's Ochtends vroeg zat ik al in de trein, maar dan op weg naar Enschede om daar mijn eerste tentamen te maken. Daarna door naar huis, koffer pakken en op naar Amersfoort. Hier haalde Stefan mij op en heb ik kennis gemaakt met huize Krabshuis. Een gezellig en warm welkom! Even geïnstalleerd, bijgekletst en een lekkere pizza gegeten. Daarna was het al tijd om naar Amsterdam te reizen. 

Om 18:15 kwamen we bij AFAS aan, waar het nog niet erg druk was. Gelukkig gingen snel de deuren open, want het was me toch een partij koud. Daar werden de kaarten gecontroleerd, we werden gefouilleerd en konden we rechtstreeks door naar de WC. Ook hadden we nog even bij de merchandise gekeken, waar ik zeker een leuke pet heb gehaald. 

We stonden vrij vooraan, waar om 20:00 het voorprogramma begon met Jamie Lawson. Een man die met één gitaar en zijn stem, de wereld laat verrassen. Een hele goede singer-songwriter. Daarna was het toch echt tijd voor James Blunt, een internationale topartiest en wat kan die gast goed live zingen. Een heerlijke, vrolijke en gezellige avond gehad. 
 
Om half 12 hadden we de trein terug, en na wat gedoe met de parkeergarage waren we toch nog redelijk vroeg thuis. Omdat er geen trein meer door ging naar mijn boerendorpje Epe, bleef ik bij Annelies en Stefan slapen. De volgende ochtend natuurlijk alles verteld over het geweldige optreden, filmpjes en foto's laten zien. 's Middags zijn we nog even het leuke Amersfoort ingegaan, waar ik met Annelies hele leuke, gekke selfies heb gemaakt (die dus niet hier op de weblog komen )

Na een gezellige middag was het weer tijd om naar huis te gaan, het was namelijk een tussendoortje voor het studeren. Want het was daarna toch echt wel weer tijd daarvoor. Daarnaast ook van de fysio te horen gekregen dat ik over 2 weken (21 november) weer mag trainen!!! 

Liefs, 
Lisanne
Bijzondere post #VoorJou
Lieve allemaal,

Hoe bijzonder is dit, Marco heeft een nieuwe single! Jullie zullen wel denken, is dat zo bijzonder dan? Nou vandaag wel! 

Het nieuwe nummer Voor Jou is natuurlijk een prachtige single, maar Voor Jou betekende vandaag wel wat anders voor mij. 
In de bus op weg naar huis kreeg ik een foto toegestuurd (zie foto hiernaast), met de tekst er is post #VoorJou. 

Natuurlijk wilde mama mij niet vertellen van wie de post was, maar dat ik nog heel even vol moest houden, omdat ik anders zou gaan stuiteren door de bus heen. Een kwartier later, stuiterde ik door het huis heen. Er was post voor mij, en wat voor een post. ik had gewoon een kaart van Marco gekregen als bedankje voor mijn Italiaanse cadeautje. Hoe bijzonder en ontzettend lief! 

Marco, ontzettend bedankt voor dit lieve kaartje! Deze #VoorJou was letterlijk Voor Jou. Ik geniet nu al van mijn weekend. 

Liefs, Lisanne
Vernieuwde weblog
Lieve allemaal,

Met pijn in mijn hart heb ik afscheid genomen van mijn geliefde Italiaanse weblog. Inmiddels is het fanclubweekend voorbij en is het tijd voor wat anders. Dus na heel wat geknutsel en gezoek naar juiste foto's, heb ik hier een vernieuwde weblog. 

Liefs,
Lisanne
Boekpresentatie Aruba
Lieve allemaal,

Vandaag hadden wij weer een heerlijk retourtje naar Amsterdam voor de boekpresentatie van Marco Borsato en Raymond Rutting. Door de expositie, al eerder in Amsterdam, was ik benieuwd geraakt naar meer foto's. Toen ik dus hoorde dat er een fotoboek kwam en deze ook nog gesigneerd kon worden direct besloten om hierheen te gaan. 

Dus vanmiddag zaten wij gezellig met z'n tweeën in de trein op weg naar Amsterdam. Op het Centraal Station aangekomen, hoort daar een Starbucks zeker bij, waarna we richting De Dam lopen. Hier stond de kermis, wat een drukte en wat een prachtige lichtshows. Die 60M hoge zweefmolen zag er wel heel aantrekkelijk uit. 

Rond half 5 besloten wij alvast naar de boekhandel te gaan waar de boekpresentatie zou plaats vinden. En op de 4de etage aangekomen, blijken er al meerdere mensen hier aanwezig te zijn, evenals de pers, Marco en Raymond. Na het boek gekocht te hebben, kwamen we al snel bekende gezichten tegen. Zo hebben we Bastiaan en Martijn gezien, maar ook Jolanda Dobbelaar samen met Irina, Evy en haar zussie. 
 
 
Dan ga je in de rij staan, wordt er eerst een 'interview' / 'praatje' gehouden door National Geographic en wordt er wat verteld over het ontstaan van het boek. Daarna begon het signeren en na wat geduld was ook ik aan de beurt. Het boek op de tafel, zelf achter de tafel want een foto met deze twee heren was wel een gewild iets. 

Daarna blijf je toch nog gezellig kletsen met de bekenden, onder begeleiding van de Arubaanse muziek en dans. En dan loopt Marco nog even door de zaal heen en toch nog even een leuke foto samen met Marco. Nog ontzettend bedankt he Martijn! 
 
Toch daarna wat afkoeling opzoeken, want wat was het daar warm zeg in dat Arubaanse sfeertje (letterlijk en figuurlijk). Buiten lopen we richting de Delifrance voor ons avondeten als we toch weer bij die kermis uitkomen. En dan toch besloten om die 60M hoge zweefmolen te betreden. Wat een uitzicht, adembenemend mooi is Amsterdam zo hogerop. En mama maar zwaaien vanaf beneden haha. 

Na dit leuke ritje hebben we gezellig gegeten bij Delifrance en hebben we de trein weer naar huis gepakt. We hebben een heerlijke dag gehad met leuke mensen en een fijne Arubaanse sfeer! 

Ik ben ontzettend trots op Marco en Raymond, hoe dit tot stand is gekomen en wat een pracht plaatjes ertussen zitten. Samen met alle medewerkers eromheen hebben jullie een prachtig boek gemaakt, waar ik nu trots eigenaresse van ben! 

Liefs, 
Lisanne
Mijn Fanclubdag!
Lieve allemaal,

Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover, het leukste weekend van het jaar was aangebroken. Het fanclubweekend van Marco Borsato! Zaterdagochtend gingen we op weg naar Egmond aan Zee, waar het ook dit jaar weer werd gehouden. 

Rond een uur of 12 kwamen we aan in Egmond aan Zee, waar we even lekker hebben uitgewaaid op het strand. Nou ja, dat was natuurijk de bedoeling, maar mijn enkel liet dat niet helemaal toe. Na 100 meer konden we weer terug, dus heerlijk even gezeten in het dorpje. Daar ook even gezellig rondgekeken in de winkeltjes. Rond half 3 mochten we al de hotelkamer in, we zaten weer in Hotel de Boei, ditmaal op de tweede verdieping. Gelukkig was er een lift, want al die trappen waren me toch te veel. 

Om half 5 de friettent van vorig jaar weer opgezocht, waar we weer lekker frietjes hebben gegeten. Lekker op tijd, zodat we weer op tijd naar de hotelkamer konden om ons klaar te maken voor de Borsato Bingo. Dus om 6 uur liepen we naar Hotel Zuiderduin, waar de bingo plaats zou vinden. De kaarten opgehaald en wat toevallig, we zaten weer aan dezelfde tafel als vorig jaar, weer met de dames van vorig jaar. En wat was het weer gezellig zeg. 

De bingo had een wat andere opzet, maar wel een hele leuke vernieuwde opzet. De surprise surprise momenten was leuk voor de diverse fans. Met de ballonnen die door de hele zaal zouden moeten gaan. Helaas kwam er geen ballon onze kant op, dus gingen wij zelf maar doen alsof wij met een ballon sloegen. Marco zag ons bezig, en daar kwam er een ballon onze kant op, alsnog geen ballon geslagen, maar de opzet was hartstikke leuk. 

Tussendoor liep Marco ook nog door de zaal, waar ik even een momentje had. Nadat hij bij ons aan de tafel kwam, vroeg iemand of ik ook op de foto met Marco wilde, maar het was een heel gedoe om dan aan de andere kant te komen en aan het einde van de bingo zou ik toch een fotomomentje hebben. Dus ik heb netjes bedankt en kreeg zomaar een high-five van Marco. 

Ondertussen ook diverse fans gezien, zo hebben Maria en ik een foto gemaakt en ook Jolanda Dobbelaar en het gezin hebben we diverse keeren voorbij zien komen en gesproken. Ook daar heb ik een foto mee kunnen maken. Daarnaast liep ook Daniel Kist voorbij onze tafel en daar moest ik ook even aan vragen hoe het met zijn album 'Element' ging. Direct te horen gekregen dat zijn album bij de merchandise te koop was, en dat we dan morgen op de fanclubdag een momentje zouden maken voor een handtekening en foto. 

Aan het einde van de avond was het voor mij echt wel op. Mijn enkel begon te kloppen, dus even een lege stoel gepakt en die verdraaide enkel hoog gelegd. Geleidelijk aan begon de zaal steeds leger te worden en op het laatst mochten wij ook naar de rij toe. Bij Marco aangekomen, pakt hij mijn hand en zegt: 'Meid, hier hebben wij eindelijk ons momentje, want die hebben wij altijd.'Dus een mooie foto erbij, die we hopelijk snel zien verschijnen op de weblog. 

Rond 12 uur waren we weer in onze hotelkamer, waar we heerlijk hebben geslapen. 's Ochtends even lekker douchen en op naar het ontbijt, wat overigens heerlijk was. Na het ontbijt hebben we de koffers ingepakt, uitgecheckt en naar de auto gelopen die voor hotel Zuiderduin stond. Hier zijn we in de rij gaan staan, wachten op de deuren die om half 11 open gingen. Hier ook weer diverse mensen gesproken, die we vorig jaar ook tegen zijn gekomen. 

 
Half 11 gingen de deuren open en konden wij naar binnen. We kregen zo'n ontzettend leuk bandje, die zeker de komende weken niet afgaat, en ook moest ik voor de speeddate met William Rutten nog een polsbandje halen. Daarna gingen we de zaal in, waar we natuurlijk eerst een cadeautje voor Marco hebben achtergelaten bij Anjo en Neske! Een cadeautje in de sferen van het Italiaanse thema. Verder hadden we lootjes voor de loterij gekocht en aangezien Bianca daarbij stond, hebben we direct maar even een selfie gemaakt. Die hadden we de vorige keer nog niet, maar nu is die in the pocket! Ook hebben we deelgenomen aan het enveloppenspel. Hier heb ik twee keer een boekenlegger gewonnen, wat ontzettend handig is voor zo'n boekenwurm als ik. Direct heb ik ook 'Element' van Daniel Kist gekocht, want beloofd is beloofd, maar bovenal is zijn album gewoon stinkend goed! Daniel stond te springen van blijdschap dat hij zijn album zag in mijn handen, dus daar hadden wij ons momentje. Inmiddels is het album al volledig grijs gedraaid en gerepeat. 
 
Gelukkig stonder er dit jaar stoelen, waardoor ik af en toe ook even kon gaan rusten. En als je dan zo even zit, kom je iedereen tegen. Zo kwamen we Annelies en Stefan tegen, Miriam, Jolanda Roovers en Wim, Jolanda Dobbelaar en het gezin, Heleen en nog zoveel meer. Zo veel mogelijk selfies proberen te maken met iedereen.
 
 
En ineens zie je daar ook Mary Borsato door de zaal lopen, waar ik zeker mijn kans niet liet lopen. Al jaren probeer ik met een familielid op de foto te komen, maar tot nu toe was het me nog nooit gelukt. Mary Borsato is het eerste familielid van Marco waar ik mee op de foto sta. Nu eindelijk met Mary, hoe leuk is dat! Armando, wil ik ook nog altijd dus de volgende keer is hij hopelijk aan de beurt. 

Om 12 uur begon het programma, altijd leuk weer om te zien hoe diverse fans worden verrast, hoe Marco staat te stralen op het podium en dat allemaal gepresenteerd door het geweldige presentatie duo Ben Brand en Nathalie Tielen. Tussendoor weer wat zitten op de stoel, gekeken bij de kraampjes en vooral bij het podium gekeken waar het natuurlijk allemaal plaats vond. Natuurlijk hebben we ook meegedaan aan de prijs 'ik wil Marco winnen'. En wij hebben ook gestemd op de mooiste foto. 

Ook ik heb hieraan meegedaan en wat is het leuk als je die expositehal in loopt en je gewoon je eigen foto ertussen ziet hangen. Gewoon uit een voorselectie, bij de beste 35 foto's. En nog mooier, hij werd gewoon beoordeeld door William Rutten en Marco Borsato. Ontzettend leuk en mooi zulke momenten. 
 

En door al die leuke momenten vliegt de tijd op zo'n dag ontzettend snel voorbij. Voor we het wisten was het alweer bijna kwart over 4, de tijd waarop we ons moesten melden bij de time-out bar voor de speeddate met William Rutten die ik had gewonnen. Toen William bij ons aan tafel schoof, kwam het onderwerp op het beoordelen van foto's en zo ook dat mijn foto ertussen hing. William wilde graag weten welke foto van mij was, waardoor ik hem liet zien op mijn telefoon. 

En wat hoor je dan uit de mond van William, dat Marco en hij het gewoon een perfecte foto vonden. Hij zei letterlijk: 'het is gewoon een perfecte foto, die je hebt geschoten'. Hoe mooi compliment kun je krijgen, wat ontzettend mooi. Echt trot op mijzelf, na nog niet zo lang bezig te zijn met fotografie. Het was een geweldig, leuke speeddate, een leuke foto met William die we ook later nog krijgen. 

Na de speeddate konden we de zaal weer in, waar we nog een leuke foto hebben gemaakt in het Italiaanse bootje met z'n drieën. En zo konden we het laatste deel van de fanclubdag meekrijgen. Het was weer een geweldige, leuke, overwelmende, gezellige, maar vooral lange mooie dag die weer veel te snel voorbij ging. Ik wil iedereen bedanken die hieraan mee heeft geholpen, alle vrijwilligers, de fanclub en natuurlijk Nathalie en Marco. Zonder jullie allemaal en de fans is zo'n dag natuurlijk niet mogelijk. Heel erg bedankt weer voor het allerleukste weekend van het jaar! 
 
Liefs, 
Lisanne
 
"Alles wat jij moet doen
Is mij op mijn woord geloven"