Welkomsttekst
Hallo, leuk dat je even komt kijken. Laat gerust een berichtje achter!
Mijn hobbys zijn atletieken, met vriendinnen afspreken, muziek luisteren van Marco, en naar Marco gaan .
Liefs Lisanne

 
Nieuws van Marco
Ik wens iedereen een hele fijne vakantie! Groetjes, Marco
Profiel
Naam: Lisanne
Leeftijd: 19 jaar
Uitgebreid profiel
Gastenboek

Wil je graag wat vragen of zeggen? Laat gerust een reactie achter in mijn gastenboek!
 
Weblog van de Maand
Foto's met Marco !

Fanclubdag Papendal, 14/10/2012


Signeersessie Ede, 23/11/2013


Duizend Spiegels Tour Nijmegen, 18/04/2014


Najaarstour Duizend Spiegels Apeldoorn, 25/10/2014


Speeddate Fanclubdag Nijkerk, 19/04/2015


The Voice Of Holland Hilversum, 01/07/2015


Signeersessie Evenwicht Utrecht, 21/11/2015


Bingo Fanclubdag Egmond aan Zee, 29/10/2016


Lunch Casa Caminita Ouderkerk a/d IJssel, 4/11/2016Interview Tifosi Ouderkerk a/d IJssel, 4/11/2016


Workshop Tifosi Maarsbergen, 20/5/2017


Workshop Tifosi Maarsbergen, 20/5/2017
In de schijnwerper !
 In de schijnwerper 21-1-2015In de schijnwerper 17-6-2015


In de schijnwerper 11-5-2016


In de schijnwerper 12-4-2017
Reacties van Marco
21/05/2013
Marco's Favorieten
Marco's Favorieten Week 13 2013


Marco's Favorieten Week 26 2012 
Marco's social media reacties
06/01/2015


18/09/2015


21/11/2015
10/03/2016
23/03/2016
Kalender
Augustus 2017
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 Borsatos ;
en 2 gast Borsatos .
Mijn laatste reacties
Wat lief dat ze hier ook...
17:28, 16 aug 2017
Het was heerlijk weer,...
17:27, 16 aug 2017
Hoe is het je bevallen,...
17:25, 16 aug 2017
...
17:24, 16 aug 2017
Hier is het blad ook...
17:24, 16 aug 2017
Wat een geweldige actie...
17:24, 16 aug 2017
Er zitten mooie foto's...
17:23, 16 aug 2017
Wat fijn dat je het blad...
17:22, 16 aug 2017
Wat vervelend nieuws...
17:22, 16 aug 2017
Wat leuk dat je naar de...
17:20, 16 aug 2017
Gastenboek


 
Vlieland 2017
Lieve allemaal,

Eindelijk was het dan zover, afgelopen weekend van 11 augustus tot en met 14 augustus ging ik samen met drie andere vriendinnen op vakantie naar Vlieland. Heerlijk even een lang weekend uitwaaien, nergens aan denken en alleen maar genieten van het mooie weer. 

Een jaar geleden kwam het plan op tafel en na wat gerommel en afspraken was het dan rond. We konden in het hotelappartement van de ouders van een vriendin, de fietsen waren gehuurd en de bootreis was gereserveerd. 
's Ochtends met het openbaar vervoer op weg naar Harlingen Haven, waar we op de boot moesten overstappen. De koffers in het bagagekarretje en een plekje zoeken op het zonnedek. 
 
De bootreis duurde anderhalf uur, maar dat vloog eigenlijk snel voorbij en terwijl we een potje aan het kaarten waren, of foto's aan het maken waren, kwam Vlieland al snel in zicht. Eenmaal van de boot af, werden de koffers naar het hotel gebracht en konden we de fietsen ophalen. Met de fiets naar het dorp toe, en daar boodschappen doen voor de eerste twee dagen. 
 
Iedereen was moe van de reis, waardoor een klein duikje in het zwembad wel een goed plan was. Heerlijk even afkoelen en terug in het appartement konden we gaan koken voor de eerste maaltijd, macaroni. Het teamwork liet een goede maaltijd achter, waardoor we onze buikjes vol hadden en er een strandwandeling wel achteraan kon. De eerste avond hebben we afgesloten bij het Badhuys, waar we lekker op het terras hebben gezeten en de zon zo onder zagen gaan. 
De volgende dag zou het weer iets minder worden, waardoor we hadden besloten dat we naar het dorpje zouden gaan en daar zouden shoppen. En zo liepen we het ene winkeltje in en het andere winkeltje uit. Een paar souvenirs mee, een paar geluksbandjes en zo waren we weer een paar euro armer, haha. Ook gingen we nog even een paar boodschappen doen voor het avondeten, ditmaal waren het wraps. Verder nog een wandeling gemaakt naar de Vuurtoren en terug over het strand. 
 
 
Na het avondeten, hebben we allemaal een avondsiësta gedaan, en daarna gingen we het nachtleven van Vlieland bekijken. Helaas viel ons dit wat tegen, maar ondanks dat we vroeg weer thuis waren, hebben we het hartstikke leuk gehad. Ook hebben we nog een vallende ster gezien, waar natuurlijk een wens bij hoorde. 

Op zondag zou het de mooiste dag worden en hadden we besloten om naar het Posthuys te fietsen. Een mooie route door bossen, wegen, duinen en het dorp. Natuurlijk diverse malen gestopt om een mooie foto te schieten. Bij het Posthuys een lekkere lunch gehad, waarna we weer door konden voor de terugweg. Langs de duinen, waar we een stuk verder onze fietsen neer hebben gezet en de middag gespendeerd hebben op het strand. 
 
 
Hier heb ik eerst een heel stuk gelopen over het strand, waarna we daarna de zee zijn ingeweest. Een hele zoute bek, maar een hele leuke ervaring heb ik eraan overgehouden. Daarna opdrogen op het badlaken en verder fietsen naar het appartement terug. Toen nog even op het strand gelegen, een avondsiësta gedaan en klaargemaakt voor het avondje uiteten.

We hadden gereserveerd bij een pizzatent, waar het gezellig knus en lekker eten was. 's Avonds terug heb ik nog een stuk strand gelopen, waar ik mooie plaatjes van de ondergaande zon heb geschoten. Ook nu hebben we de avond afgesloten bij het Badhuys, met een coupe Candy ijsje. 
 
 
De volgende dag was het alweer de laatste dag. De koffers ingepakt en weer in het karretje gezet. De fietsen weggebracht, het dorpje weer doorgelopen. Even een terrasje gepakt, een ijsje gegeten en deze opgegeten op het dijkje, uitkijkend over de zee en de haven. Hier hebben we heerlijk de hele middag gespendeerd, wachtend op onze boot. 
 
We hebben op Vlieland, bij een snackbar, ons avondeten gehaald voor op de boot. En toen konden we de boot op, een mooi plekje weer zoeken op het zonnedek. Anderhalf uur terug met de boot en weer anderhalf uur terug met het openbaar vervoer en zo was ik negen uur weer terug van ene geweldige vakantie, met een roodbruinig kleurtje mee terug gekregen. 

Wat ze ook wel zeggen, the tans will fade, but the memories will last forever. 

Liefs, Lisanne
Schiermonnikoog 2017
Lieve allemaal,

Daar ben ik weer met een logje, na een paar drukke weken heb ik eindelijk weer de tijd gevonden om de gebeurtenissen op een rijtje te zetten en daar diverse logjes over te schrijven. 

Laten we beginnen met Schiermonnikoog, dit is inmiddels een traditie geworden. Elk jaar op de trouwdag van papa en mama, gaan we een dagje naar het eiland toe. Dit jaar zijn ze 25 jaar getrouwd, dus een mooi feestje. Het weer was mooi voorspelt, op 7 augustus. 

We hadden de boot van half 10, maar door de drukte ging deze iets eerder weg en waren we mooi op tijd op het eiland. Daar konden we direct naar de fietsen toe. We hadden ook dit jaar weer tandems gehuurd. En we konden aan onze rondtocht beginnen. We hebben de hele dag heerlijk gefietst en diverse stukken gelopen. Iedereen had een camera mee, dus er werden ook meerdere malen gestopt voor plaatjes schieten. 
 
 
Ook op het strandtentje waar we vorig jaar hebben gezeten, hadden we nu ook weer een stop gemaakt. En een lekker stuk strand gelopen. De dag vloog letterlijk weer voorbij. We hebben de dag afgesloten met een etentje bij een recreatieplas. Hier hebben we heerlijk gegeten, wat we dus zeker in ons achterhoofd houden voor volgend jaar. 
 
 
We hebben weer heerlijk genoten, en een hele leuke dag gehad. Zeker weer herhaalbaar voor volgend jaar. Van de terugreis heb ik weinig meegekregen, toen lag ik uitgeteld te slapen op de achterbank van de auto, haha. 

Liefs, Lisanne
Pride Parade Amsterdam 2017
Lieve allemaal,

Gisteren, 29-7-2017, was het het begin van de Pride Parade in Amsterdam. En omdat Sjors van der Panne daar ook kwam optreden, hadden wij besloten om zo'n dag ook eens mee te maken.

Deze dag hebben we gecombineerd met meerdere bezichtingen in hartje Amsterdam. 's Ochtends begonnen we in de reis in de trein, anderhalf uur later waren we er al. Het weer zat niet helemaal mee, en zo'n warme Starbucks Coffee gaat er dan zeker wel in. De eerste bezichtiging was al direct tegenover het Centraal Station, namelijk het art'otel. Hier was de foto-expositie van Marco Borsato en Raymond Rutting #gezichtenvanaruba. 
 
 
Om tien uur waren we bij het hotel, waar we naar de expositiezaal gingen. Tot onze grote verbazing waren we de enige die daar waren. We hadden de hele ruimte voor ons zelf. Wat zijn de foto's prachtig, en sommigen spreken je zo aan. Ook had ik besloten om mee te doen met de winactie, dus nog een keer het rondje gelopen en gekozen voor de mooiste twee foto's. Eén van Marco en één van Raymond. Werd het de verspringer, of toch de man met het sprekende gezicht. De vogelverschrikker was ook een favoriet. 
  
Toen die keuze gemaakt was, moesten we nog een selfie ermee maken. Dit werd een hele fotoreportage. De eerste selfie bij de foto van Raymond was direct geslaagd, maar de selfie bij de foto van Marco wilde maar niet lukken. Eerst op de grond zitten, maar dan wilde de hele foto er niet op. Toen maar verder weg op de grond zitten, een stoel erbij, toch staan of ook dat weer niet. Ondertussen was er nog steeds niemand, maar kwam er ineens wel een man van het hotel kijken. Hij moest lachen, omdat ik midden in de expositiezaal op de grond zat. Uiteindelijk heb ik een leuke selfie weten te maken, zie de resultaten maar hieronder. 
 
Hierna zijn we doorgelopen over het Damrak op naar BodyWorld. Ik wilde hier graag heen voor mijn opleiding, het leek mij heel interessant. En ik kan jullie vertellen dat was het ook. Hoe dat lichaam van ons toch in elkaar zit, daar verbaas ik me iedere keer toch weer over. De kleine bloedvaten, de organen, de spieren en natuurlijk dat zenuwstelsel. Op elke verdieping kijk je je ogen weer uit. Een hele interessante kijk op het lichaam. 
 
Toen we BodyWorld weer uitliepen was het inmiddels één uur, dus het was tijd om alvast richting het Vondelpark te lopen, waar Sjors later die dag zou optreden. We kwamen ook nog langs de Primark, waar alleen hier leuke shirts verkocht werden van de PRIDE. Direct een leuke aangeschaft, en zo liepen we tussen de winkels door naar het vondelpark. 

Een goed halfuur later waren we bij het Rijksmuseum, en daarachter lag het Vondelpark. Een groot park, waar je de weg zo kunt kwijtraken. Gelukkig konden we het terrein goed vinden en liepen we een rondje tot we bij het grote podium kwamen. We waren een uur te vroeg, maar hadden een mooi plekje vooraan. Die gingen we niet weggeven, dus hebben we naar de andere optredens gekeken. Zo kwam Shary-Ann ook een optreden geven. En niet veel later kwam Sjors ook al het podium op. Het concert was weer voorbij, voor we het wisten. Bij het laatste nummer kwam Sjors het publiek ingelopen, direct langs ons heen. 
 
 
Na het optreden toch maar even bij de artiesteningang gaan staan, waar we nog wat bekenden tegen kwamen. Nooit hadden wij verwacht een foto met hem te kunnen scoren, maar het is ons gelukt. Hij kwam zowaar op ons aflopen. Een dikke knuffel, en hij rook zo lekker. En nu door die lieve knuffel, ruikt mijn PRIDE-shirt ook naar hem, haha. 
 
Na de foto (en de knuffel natuurlijk) hebben we nog een rondje gelopen door het Vondelpark en diverse, leuke foto's gemaakt. Verder kwamen we ook nog Ellie Lust tegen in uniform. Het liep al tegen zes uur aan, waardoor we besloten hadden om richting het station te lopen. We voelden onze voeten namelijk al. Op het station hebben we nog een Starbucks Coffee gehaald, waarna we in de trein zijn gestapt, op weg naar huis. Het was een drukke, geweldig leuke dag. Toch zijn we weer blij dat we in het rustige dorp zijn wedergekeerd. 
 
 
Liefs, Lisanne
 
Rondtouren door Nederland
Lieve allemaal,

De eerste weken van de vakantie zitten er al weer op, en in die paar weken ben ik al een heleboel dagjes uit geweest. Ondertussen heb ik heel Nederland al rondgetrokken. 

Allereerst ben ik samen met mijn zusje naar de McDonalds geweest, dit was namelijk al een hele lange belofte, dus die hebben we nu eindelijk waar gemaakt. Het eten was weer lekker, na een behoorlijk lange afwezigheid aan etentjes daar haha. 
 
Daarna samen naar de bioscoop geweest, naar Verschikkelijke Ikke 3. Het is zeker een aanrader, een hele leuke film. Ook nog in 3D, dus onze mooie brilletjes mochten we op. 

Samen met mama zijn we ook nog een middagje wezen midgetgolfen bij ons in de buurt. Een activiteit die ik al jaren niet meer had gedaan, maar ondanks dit bleek ik het nog wel goed te kunnen. Ik kwam zowaar als winnaar uit de game. Een heerlijke lunch erbij gehad, wat was dat weer lekker zeg! 
 

Samen met opa en oma zijn we een dagje naar Enschede geweest. Zo konden ze mijn school zien, en verder heerlijk geshopt in deze leuke stad. Ook was het zulk lekker weer, dat we lekker op een terrasje konden zitten. 's Avonds heerlijk gegeten bij De Kater, waar we met school ook altijd komen en daarna weer met de trein naar huis. Ditmaal ging ik met opa en oma mee naar huis en bleef ik daar een paar nachten slapen. 
 
Bij opa en oma heb ik ook heerlijke dagen gehad. Gezellig ouderwets mens-erger-je-niet spelen, EK vrouwenvoetbal kijken en shoppen in Dordrecht, waarvoor we met het pondje overgingen. Daar hebben we heerlijk bij Pim's Poffertjes gegeten, waar we vroeger als klein kind al heen gingen. En na heerlijke dagen, moest ik vrijdag weer naar huis toe, omdat ik daarna weer moest werken. 
 
Vandaag ben ik met mama naar Zwolle geweest, waar we lekker geshopt hebbben. Het was alleen heel erg druk, daar waren we erg verrast door. Het waren blijkbaar blauwevingerdagen, een soort van braderie. 

Er komen nog hele leuke uitjes aan, zaterdag naar de opening van de Gay Pride, Schiermonnikoog dagje, uitetentjes, feestjes en natuurlijk de vakantie naar Vlieland. 

Liefs, Lisanne
De P van Propedeuse!
Lieve allemaal,

Na een lange tijd van stilte, hier weer een logje van mij! De tentamenweken zitten er alweer bijna op. Maandag is de laatste herkansing en dan is het vakantie!! Deze tentamenweek zat er de belangrijkste toets bij, namelijk de laatste toets van het eerste leerjaar. De laatste toets voor de Propedeuse. 

Vandaag was het dan zover, na flink zweten van de zenuwen had ik om 14:15 mijn praktijktoets gedaan en was het wachten op het cijfer. Niet veel later, kreeg ik het hoor een dikke 7, wat betekende dat ik mijn Propedeuse nu op zak heb. Ja, de P van Propedeuse, want die is dus binnen!! 

De taart is in huis en het feestje kan beginnen. Heerlijk, zo'n fijn gevoel dat je dan eindelijk dat hebt, waar je al zo lang op wachtte. 

Ook kan ik jullie vertellen dat ik door ga naar het derde leerjaar, want ook de studiepunten voor het tweede leerjaar zijn behaald, waardoor ik in ieder geval over mag naar leerjaar 3. Bijna vakantie, dan lekker bijtanken en weer fris aan de start voor een nieuw leerjaar! 

Liefs, 
Lisanne
Laatste seniorencompetitie
Lieve allemaal,

Vandaag 18 juni 2017, de warmste competitiedag ever en ook alweer de laatste. Dit keer was de wedstrijd in Emmen, waar een zonnige, hete en gezellige laatste dag op ons stond te wachten. 

Voor mij begon de wedstrijd pas om 15:00 uur, dus de eerste paar uren heb ik doorgebracht in het zonnetje op een kleedje. Heerlijk zonnen, soms werd het me wel te warm, maar zeker lekker was het wel. Ik kon de uren die ik afgelopen nacht door het concert van Sjors van der Panne gemist had, weer even bijslapen.

Om 15:00 uur mocht ik dus beginnen met verspringen. Ik wilde heel graag en persoonlijk record springen. Mijn oude record stond op 4.36 meter en deze wilde ik eigenlijk wel voorbij. Na twee sprongen was er een nieuw persoonlijk record van 4.40 meter. Ik was heel erg blij, eindelijk sprong ik weer een beetje verder. 

Daarna hadden we ook nog de 4x400 meter estafette, waar ik de laatste loper van was. Vorig jaar hadden we daar een clubrecord van en die wilden we graag verbreken. Dus zo hard als we konden zetten we het tempo in en ik ben zeer tevreden over de 400 meter die ik gelopen heb. Zonder verzuring in de benen heb ik de estafettetijd stopgezet op 5.00,43 minuten en dat is een nieuw clubrecord. We zijn er 3 seconden onder gedoken, zo trots op ons team. 

Voor dit jaar waren dat de competitiewedstrijden, we gaan weer verder trainen voor volgend jaar, want dan zijn we zeker weer van de partij! 

Liefs, 
Lisanne
Laatste concerten
Lieve allemaal,

Het is alweer een tijdje geleden dat er een logje online kwam van mij, maar in deze log komen er twee gebeurtenissen voorbij. 

1 juni 2017, de dag dat we weer naar een concert van Sjors van der Panne mochten. Ik had 's avonds eerst nog een tentamen die ik moest maken (en gelukkig heb ik die gehaald). Dus we moesten een beetje haasten met de auto, om op tijd in Dronten aan te komen. 

Het was weer een ontzettend goed concert, met geweldige grappen, liefde en zang. Elke keer weer kunnen we zo fijn van Sjors en zijn band genieten. Dit was de laatste keer dat Myrthe mee was, dus van haar hadden we alvast afscheid genomen. Ik had nu voor het eerst mijn nieuwe camera mee, dus mooie foto's zijn er wel geschoten. De avond eindigde in een speciale afsluiting. 
 
 

En dan hadden we 17 juni 2017, het allerlaatste concert van deze tour in Veldhoven. En wie loop je daar dan tegen het lijf? Kim Ashley, wat leuk om je hier te ontmoeten. Dus gezellig even gepraat, maar ook met Louisa. We zagen Sjors buiten al staan, en natuurlijk even gezwaaid. 

Ook dit concert was een bijzondere, een hele emotionele, maar ook uitbundige avond. Iedereen had het moeilijk, maar Sjors vooral. Het greep ons ook wel hoor, zo'n laatste keer, we moeten hier echt gaan afkicken. 

Na afloop nog in de rij gaan staan voor dan toch ook echt de laatste foto, knuffel, handtekening, cadeautje etc. Eerst gingen Kim Ashley en haar moeder, waar ik een foto van maakte. Ging Sjors vragen wie de fotograaf was, toen hij mij zag schreeuwde/zong hij heel hard door de foyer Lisanne, en niet één keer, nee ook geen twee keer, maar wel een keer of 5. Ik lag helemaal dubbel van het lachen, maar de foto is goed gekomen. 

Daarna mochten wij, wat voelde dat raar zo'n laatste keer voorlopig. Gelukkig gaat hij in 2018/2019 weer touren, en we gaan naar het Vondelpark 29 juli, dus niet echt de laatste, maar toch voelt het raar zo'n afsluiting. Hij was erg blij met zijn fotoboekje van alle foto's van de concerten waar wij bij zijn geweest. Op het laatst ging ook Louisa nog op de foto, en weer zei hij Lisanne is zeker de fotografe haha. 

Als laatste nog de rest van de bandleden bedankt voor alle 9 gezellige, emotionele en liefdevolle avonden. Dat was het dan echt, een raar afscheid van deze theatertour. Op naar de volgende zou ik zeggen!! 

Liefs, 
Lisanne
Live at Wantij
Lieve allemaal,

Live at Wantij, het festival in Dordrecht wat 9 juni 2017 plaats zou vinden. En wij waren er bij, bij een geweldige avond vol met leuke momenten.

We gingen eerst met de auto naar opa en oma om de tassen af te leveren en even een broodje te eten. Daarna weer in de auto om naar Dordrecht te rijden. Het was daar natuurlijk druk, maar nu nog drukker omdat er ook de avond4daagse bezig was. Na een hele ramptocht door de stad heen, kwamen we eindelijk waar we moesten wezen. De auto geparkeerd en op naar het festivalterrein. We kregen hier een mooi armbandje, voor de verzameling! 
 
Door alle files konden we Diggy Dex, waar het festival mee opende, niet meer zien. Ook van Danny Vera hebben we een groot gedeelte moeten missen. Maar het deel wat we hebben gezien was goed, echt leuke muziek! We hadden een mooi plekje voorin de menigte, en konden zo gaan genieten van Nielson. Een echte Dordtenaar, met leuke en goede muziek. Het was zeker een feestje met hem. Ondertussen zagen we Imke en Marja ook nog, dus daar hebben we ook nog naar gezwaaid. 

Na Nielson kwam het optreden waar we eigenlijk voor kwamen. Nu was het de beurt aan Marco om op te treden. Het werd steeds drukker en we werden steeds meer ongemerkt naar voren geduwd. Er gingen nog mensen weg, die ons op hun plek lieten staan, erg lief! En daar begon het hoor, een oorverdovend applaus. Het was magisch, hoe iedereen hard meezong met de nummers. Iedereen deed gezellig mee, de sfeer zat er heerlijk in. 

Zo nu en dan zag je Marco ook mensen herkennen, en ineens was daar het moment dat hij een dikke knipoog gaf. Altijd dan eerst even om je heen kijken, want jou herkennen in zo'n grote mensenmassa, dat is natuurlijk niet niks. Even later begon er een nieuw liedje, door dit moment ben ik gewoon vergeten welk liedje het was. En Marco's hand ging al omhoog om te 'wiebelen' hiermee, maar tegelijkertijd deed ik dat ook. Hij zag het, maakte een kusje in zijn hand en blies het mijn kant op. Natuurlijk vang je dan zo'n kusje en stop je het in je hart. En de bevestiging dat hij teruglacht, is zo'n geweldig moment. 
 
Hij herkent je dan gewoon denk je, uit al die mensen ziet hij je staan. Niet veel later liepen de tranen van geluk over mijn wangen. Het was zo speciaal, ik wist niet wat me overkwam. Ik heb het nog nooit zo raar gevoeld dat de tranen spontaan over mijn wangen liepen. De rest van het concert, was ontzettend leuk. Het was echt genieten van alle nummers weer. Zo'n festival smaakt eigenlijk wel weer naar meer, haha. 

Op het einde natuurlijk Marco bedankt gezongen, en dat was het dan alweer, wat vliegt de tijd toch ontzettend snel. Het was een goede organisatie, (behalve het parkeren dan), en misschien komen we volgend jaar wel weer terug. Iedereen bedankt voor de geweldige avond, het was super tof! 

Liefs, 
Lisanne 
Tweede seniorencompetitie 2017
Lieve allemaal,

Afgelopen zondag, 28 mei 2017, was de tweede seniorencompetitie voor ons team. We moesten dit keer in Assen zijn, waar het ook mijn beurt was om te rijden. Weer was er zulk mooi weer opgegeven, maar nu een tikkeltje te warm voor een atletiekwedstrijd. 

We kwamen mooi op tijd aan, zonder bijzonderheden, voor de juryvergaderingen. Helaas liep het begin van de dag niet heel soepel. We hadden 2 ziekmeldingen binnen het team, waar de scheidsrechter niet rekening mee hield. Toch heeft een teamgenootje het voor elkaar gekregen dat die onderdelen alsnog vervangen konden worden.

Om 12.00 uur begon ik met hink-stapspringen, wat best wel een tijd geleden is voor mij. Toch kwam er na vier keer springen een goede 9.11 meter uit. Ik kon direct doorlopen naar kogelstoten. Helaas liep dit iets minder goed, waardoor ik ver onder mijn persoonlijk record zat. 

De rest van de middag kon ik genieten van het zonnetje, de hitte en de teamgenoten. Ik hoefde pas bij de 4x100M estafette weer te shinen op de baan. Wat wordt je lui van al dat zonnen, haha. Toch hebben we ook een hele goede estafette gelopen van 56.89 seconden en een mooie 3de plek in de serie. 

Nu staan we na 2 wedstrijden 6de in het tussenklassement en 30ste in alle wedstrijden tussenklassement. We zijn zeer tevreden over deze uitslagen en mogen onze laatste wedstrijd 18 juni spelen. Wij hebben er nu alweer heel veel zin in! 
 
Liefs, 
Lisanne
"Liefde kan bergen verzetten
Dus geef je maar over vannacht"