Welkomsttekst
Hallo, leuk dat je even komt kijken. Laat gerust een berichtje achter!
Mijn hobbys zijn atletieken, met vriendinnen afspreken, muziek luisteren van Marco, en naar Marco gaan .
Liefs Lisanne

 
Nieuws van Marco
Zie ik jou bij de Clubtour lisanne98? Groetjes, Marco
Profiel
Naam: Lisanne
Leeftijd: 19 jaar
Uitgebreid profiel
Gastenboek

Wil je graag wat vragen of zeggen? Laat gerust een reactie achter in mijn gastenboek!
 
Weblog van de Maand
Foto's met Marco!

Fanclubdag Papendal, 14/10/2012


Signeersessie Ede, 23/11/2013


Duizend Spiegels Tour Nijmegen, 18/04/2014


Najaarstour Duizend Spiegels Apeldoorn, 25/10/2014


Speeddate Fanclubdag Nijkerk, 19/04/2015


The Voice Of Holland Hilversum, 01/07/2015


Signeersessie Evenwicht Utrecht, 21/11/2015


Bingo Fanclubdag Egmond aan Zee, 29/10/2016


Lunch Casa Caminita Ouderkerk a/d IJssel, 4/11/2016Interview Tifosi Ouderkerk a/d IJssel, 4/11/2016


Workshop Tifosi Maarsbergen, 20/5/2017


Workshop Tifosi Maarsbergen, 20/5/2017

Bingo Fanclubdag Egmond aan Zee, 14/10/2017
In de schijnwerper !

In de schijnwerper 21/1/2015


In de schijnwerper 17/6/2015


In de schijnwerper 11/5/2016


In de schijnwerper 12/4/2017
Reacties van Marco

21/05/2013
Familieleden van Marco!

15/10/2017 Mary Borsato
Fanclubdag Marco Borsato 
Marco's Favorieten

Marco's Favorieten week 12 - 2013


Marco's Favorieten week 26 - 2012
 
Kalender
Oktober 2017
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Borsato ;
en 1 gast Borsato .
Mijn laatste reacties
Oh zo leuk zeg, al die...
15:39, 22 okt 2017
Wat een leuk weekend heb...
15:38, 22 okt 2017
Wat een geweldig weekend...
15:36, 22 okt 2017
Wat lief, Bianca is...
15:34, 22 okt 2017
Haha wat een leuk logje...
15:33, 22 okt 2017
Wat leuk zeg! Dat lijkt...
15:30, 22 okt 2017
Wat was het toch een...
15:29, 22 okt 2017
Wat een prachtige header...
15:24, 22 okt 2017
Wat een leuke momenten...
15:23, 22 okt 2017
Haha ja echt een top...
20:16, 21 okt 2017
Gastenboek


 
Mijn Fanclubdag!
Lieve allemaal,

Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover, het leukste weekend van het jaar was aangebroken. Het fanclubweekend van Marco Borsato! Zaterdagochtend gingen we op weg naar Egmond aan Zee, waar het ook dit jaar weer werd gehouden. 

Rond een uur of 12 kwamen we aan in Egmond aan Zee, waar we even lekker hebben uitgewaaid op het strand. Nou ja, dat was natuurijk de bedoeling, maar mijn enkel liet dat niet helemaal toe. Na 100 meer konden we weer terug, dus heerlijk even gezeten in het dorpje. Daar ook even gezellig rondgekeken in de winkeltjes. Rond half 3 mochten we al de hotelkamer in, we zaten weer in Hotel de Boei, ditmaal op de tweede verdieping. Gelukkig was er een lift, want al die trappen waren me toch te veel. 

Om half 5 de friettent van vorig jaar weer opgezocht, waar we weer lekker frietjes hebben gegeten. Lekker op tijd, zodat we weer op tijd naar de hotelkamer konden om ons klaar te maken voor de Borsato Bingo. Dus om 6 uur liepen we naar Hotel Zuiderduin, waar de bingo plaats zou vinden. De kaarten opgehaald en wat toevallig, we zaten weer aan dezelfde tafel als vorig jaar, weer met de dames van vorig jaar. En wat was het weer gezellig zeg. 

De bingo had een wat andere opzet, maar wel een hele leuke vernieuwde opzet. De surprise surprise momenten was leuk voor de diverse fans. Met de ballonnen die door de hele zaal zouden moeten gaan. Helaas kwam er geen ballon onze kant op, dus gingen wij zelf maar doen alsof wij met een ballon sloegen. Marco zag ons bezig, en daar kwam er een ballon onze kant op, alsnog geen ballon geslagen, maar de opzet was hartstikke leuk. 

Tussendoor liep Marco ook nog door de zaal, waar ik even een momentje had. Nadat hij bij ons aan de tafel kwam, vroeg iemand of ik ook op de foto met Marco wilde, maar het was een heel gedoe om dan aan de andere kant te komen en aan het einde van de bingo zou ik toch een fotomomentje hebben. Dus ik heb netjes bedankt en kreeg zomaar een high-five van Marco. 

Ondertussen ook diverse fans gezien, zo hebben Maria en ik een foto gemaakt en ook Jolanda Dobbelaar en het gezin hebben we diverse keeren voorbij zien komen en gesproken. Ook daar heb ik een foto mee kunnen maken. Daarnaast liep ook Daniel Kist voorbij onze tafel en daar moest ik ook even aan vragen hoe het met zijn album 'Element' ging. Direct te horen gekregen dat zijn album bij de merchandise te koop was, en dat we dan morgen op de fanclubdag een momentje zouden maken voor een handtekening en foto. 

Aan het einde van de avond was het voor mij echt wel op. Mijn enkel begon te kloppen, dus even een lege stoel gepakt en die verdraaide enkel hoog gelegd. Geleidelijk aan begon de zaal steeds leger te worden en op het laatst mochten wij ook naar de rij toe. Bij Marco aangekomen, pakt hij mijn hand en zegt: 'Meid, hier hebben wij eindelijk ons momentje, want die hebben wij altijd.'Dus een mooie foto erbij, die we hopelijk snel zien verschijnen op de weblog. 

Rond 12 uur waren we weer in onze hotelkamer, waar we heerlijk hebben geslapen. 's Ochtends even lekker douchen en op naar het ontbijt, wat overigens heerlijk was. Na het ontbijt hebben we de koffers ingepakt, uitgecheckt en naar de auto gelopen die voor hotel Zuiderduin stond. Hier zijn we in de rij gaan staan, wachten op de deuren die om half 11 open gingen. Hier ook weer diverse mensen gesproken, die we vorig jaar ook tegen zijn gekomen. 

 
Half 11 gingen de deuren open en konden wij naar binnen. We kregen zo'n ontzettend leuk bandje, die zeker de komende weken niet afgaat, en ook moest ik voor de speeddate met William Rutten nog een polsbandje halen. Daarna gingen we de zaal in, waar we natuurlijk eerst een cadeautje voor Marco hebben achtergelaten bij Anjo en Neske! Een cadeautje in de sferen van het Italiaanse thema. Verder hadden we lootjes voor de loterij gekocht en aangezien Bianca daarbij stond, hebben we direct maar even een selfie gemaakt. Die hadden we de vorige keer nog niet, maar nu is die in the pocket! Ook hebben we deelgenomen aan het enveloppenspel. Hier heb ik twee keer een boekenlegger gewonnen, wat ontzettend handig is voor zo'n boekenwurm als ik. Direct heb ik ook 'Element' van Daniel Kist gekocht, want beloofd is beloofd, maar bovenal is zijn album gewoon stinkend goed! Daniel stond te springen van blijdschap dat hij zijn album zag in mijn handen, dus daar hadden wij ons momentje. Inmiddels is het album al volledig grijs gedraaid en gerepeat. 
 
Gelukkig stonder er dit jaar stoelen, waardoor ik af en toe ook even kon gaan rusten. En als je dan zo even zit, kom je iedereen tegen. Zo kwamen we Annelies en Stefan tegen, Miriam, Jolanda Roovers en Wim, Jolanda Dobbelaar en het gezin, Heleen en nog zoveel meer. Zo veel mogelijk selfies proberen te maken met iedereen.
 
 
En ineens zie je daar ook Mary Borsato door de zaal lopen, waar ik zeker mijn kans niet liet lopen. Al jaren probeer ik met een familielid op de foto te komen, maar tot nu toe was het me nog nooit gelukt. Mary Borsato is het eerste familielid van Marco waar ik mee op de foto sta. Nu eindelijk met Mary, hoe leuk is dat! Armando, wil ik ook nog altijd dus de volgende keer is hij hopelijk aan de beurt. 

Om 12 uur begon het programma, altijd leuk weer om te zien hoe diverse fans worden verrast, hoe Marco staat te stralen op het podium en dat allemaal gepresenteerd door het geweldige presentatie duo Ben Brand en Nathalie Tielen. Tussendoor weer wat zitten op de stoel, gekeken bij de kraampjes en vooral bij het podium gekeken waar het natuurlijk allemaal plaats vond. Natuurlijk hebben we ook meegedaan aan de prijs 'ik wil Marco winnen'. En wij hebben ook gestemd op de mooiste foto. 

Ook ik heb hieraan meegedaan en wat is het leuk als je die expositehal in loopt en je gewoon je eigen foto ertussen ziet hangen. Gewoon uit een voorselectie, bij de beste 35 foto's. En nog mooier, hij werd gewoon beoordeeld door William Rutten en Marco Borsato. Ontzettend leuk en mooi zulke momenten. 
 

En door al die leuke momenten vliegt de tijd op zo'n dag ontzettend snel voorbij. Voor we het wisten was het alweer bijna kwart over 4, de tijd waarop we ons moesten melden bij de time-out bar voor de speeddate met William Rutten die ik had gewonnen. Toen William bij ons aan tafel schoof, kwam het onderwerp op het beoordelen van foto's en zo ook dat mijn foto ertussen hing. William wilde graag weten welke foto van mij was, waardoor ik hem liet zien op mijn telefoon. 

En wat hoor je dan uit de mond van William, dat Marco en hij het gewoon een perfecte foto vonden. Hij zei letterlijk: 'het is gewoon een perfecte foto, die je hebt geschoten'. Hoe mooi compliment kun je krijgen, wat ontzettend mooi. Echt trot op mijzelf, na nog niet zo lang bezig te zijn met fotografie. Het was een geweldig, leuke speeddate, een leuke foto met William die we ook later nog krijgen. 

Na de speeddate konden we de zaal weer in, waar we nog een leuke foto hebben gemaakt in het Italiaanse bootje met z'n drieën. En zo konden we het laatste deel van de fanclubdag meekrijgen. Het was weer een geweldige, leuke, overwelmende, gezellige, maar vooral lange mooie dag die weer veel te snel voorbij ging. Ik wil iedereen bedanken die hieraan mee heeft geholpen, alle vrijwilligers, de fanclub en natuurlijk Nathalie en Marco. Zonder jullie allemaal en de fans is zo'n dag natuurlijk niet mogelijk. Heel erg bedankt weer voor het allerleukste weekend van het jaar! 
 
Liefs, 
Lisanne
 
Speeddaten met William Rutten
Lieve allemaal,

Onlangs heeft de Tifosi een berichtje op Facebook geplaatst, dat je een speeddate met dé William Rutten kon winnen. Natuurlijk dacht ik bij mijzelf dat ik een gokje zou wagen, want fotograferen wordt steeds meer een hobby voor mij. Dus zo gezegd, zo gedaan en heb ik mijn drie vragen ingestuurd. Daarna heb ik nooit meer aan die oproep gedacht, tot gisterenavond half zes. 

Ik opende mijn mailbox en kreeg één nieuw bericht binnen. Het onderwerp was Speeddaten met William Rutten. Dan gaat je hartslag omhoog, open je de email en scan je heel snel de tekst. Wacht, wat? Ik heb gewoon een speeddate met William Rutten gewonnen, wat ontzettend gaaf is dit! Even een klein vreugdedansje gemaakt, en de rest van de familie bijgepraat. 

Wat ontzettend leuk, super blij! Nog maar even en dan is het al zover, dus daar ga ik maar even goed op voorbereiden haha. Ik hoop een heleboel van jullie te zien, en zeker dan een foto te maken! 

Liefs, Lisanne
Fanclubdag & Thuis
Lieve allemaal,

De laatste paar dagen van deze week staan toch wel heel veel in het teken van MARCO BORSATO!! Eerst kwamen gisteren de kaarten voor de fanclubdag binnen, nadat ze vorig jaar niet waren aangekomen. Nu waren ze er mooi vroeg, tegelijk met alle andere kaarten. Dat was al een heel feestje op zich waard. 

Nu kwam vandaag ook de single Thuis uit, en konden we kaarten bemachtigen voor de albumpresentatie. Na heel veel zwetende oksels en knikkende knieën, en een hele trein die mee kon luisteren is het gelukt om kaarten te krijgen. Zo zijn mama en ik ook aanwezig bij de albumpresentatie in Paradiso. Thuis is een juweeltje, een echt zilveren juweeltje die nu al de hele tijd op repeaten staat. Ik ben echt ontzettend trots op Marco, en ook al op #1 in ITunes. 

Nu vanavond nog kijken bij RTL Late Night en afwachten wat er verder nog gaat gebeuren, ik ben benieuwd. 

Liefs, 
Lisanne
'Vakantie 2017'
‘Vakantie 2017’
 
Vakantie 2017, die begon voor mij op 10 juli 2017. Terwijl ik nog de laatste toetsen maakte, had bijna heel Nederland al vakantie. Als laatste van alle regio’s kreeg ik toen eindelijk ook vakantie.
 
Natuurlijk hebben jullie al diverse logs voorbij zien komen waar onderdelen van mijn vakantie voorbijkwamen, maar nu dan een log met het totale overzicht van mijn vakantie 2017.
 
De vakantie bestond voor mij voornamelijk uit werken bij de camping. Zo werkte ik in de horeca, de schoonmaak en ik heb ook nog diverse keren in de recreatie gestaan. En tussen al dat werken door, ga je natuurlijk leuke uitjes plannen.
 
Het eerste uitje was naar Enschede. Zo ben ik wekelijks vijf dagen in de week te vinden in Enschede en wil je niets liever dan vakantie. En zo ga je opeens een dagje in de vakantie naar Enschede. Samen met opa, oma, mama en marieke hebben wij inmiddels een jaarlijkse traditie en zo proberen wij elk jaar weer naar een andere stad te gaan. We hebben een heerlijke dag gehad, met ontzettend mooi weer. En hebben onwijs genoten van deze dag.
 
Vanuit Enschede ben ik meegereisd naar opa en oma. Daar zou ik een paar nachten blijven logeren, voordat ik weer aan het werk moest. En altijd als wij bij opa en oma zijn, gaan wij natuurlijk shoppen in Dordrecht. Dus ook nu was het weer tijd om te shoppen, met als afsluiting poffertjes eten bij Pim’s Poffertjes. Zelfs opa was meegegaan, ondanks dat hij niet zo lang meer kan lopen, dus een gezellige middag en avond.

En doordat je voornamelijk werkt en veel leuke dingen plant, gaat de vakantie eigenlijk ontzettend snel. Voor ik het wist, was het alweer 29 juli en deze dag stond bij ons helemaal in het teken van de Pride Parade in Amsterdam. Omdat Sjors optrad bij de opening hadden mama en ik besloten om daar naartoe te gaan. En als wij naar Amsterdam gaan, dan combineren wij altijd items. Dus voor die dag stond ook Body Worlds op het programma. Wij hebben een hele interessante dag gehad, nieuwe dingen geleerd. En wij hebben ook weer genoten van het optreden van Sjors.
 
Ook zijn we tussen de dagen werk door nog weer een paar dagen naar opa en oma geweest. Hier hebben wij weer geshopt, maar nu waren mama en marieke er ook. Ook nu hebben wij weer bij Pim’s Poffertjes gegeten, het blijft daar ontzettend leuk om te eten met de ouderwetse treintjes die over de hele ruimte rijden. Zeker een aanrader voor iedereen. Ben je in Dordrecht en wil je lekker eten, ga zeker naar Pim’s Poffertjes.
 
Zelf houden wij wel van tradities, want ook dit jaar zijn we weer op papa en mama’s trouwdag naar Schiermonnikoog geweest. Een prachtig eiland vol met mooie natuur, stranden en fietspaden. Op de tandem het hele eiland over fietsen doen wij dan ook maar al te graag. Hier en daar stoppen we om een gedeelte te lopen en natuurlijk zijn er diverse stops om mooie natuurplaatjes te schieten. Ook dit jaar hadden we weer geweldig weer, waardoor het verkleuren (of verbranden) maar al te snel ging.

Een paar dagen later ga ik naar een ander eiland, namelijk Vlieland. Dit had ik met mijn vriendinnengroepje al afgesproken en dat hebben we volgehouden. In een hotel aan het strand gezellig een paar daagjes weg. En wat hadden wij een mooi, lekker en zonnig weekend. De lange broek is netjes, onaangeraakt in de tas gebleven. Het is ons zo goed bevallen dat we zeker volgend jaar weer gaan, maar dan willen we langer blijven.
 
En omdat ik zo sportief ben, en er in de vakantie haast tot niet getraind word, ben ik maar vrijwillig gaan helpen bij het event van Eelco st. Nicolaas. Er werd polsstokhoog gesprongen, midden in het centrum van Apeldoorn. En het helpen met opbouwen, afbouwen en tijdens het event was zeker een leuke taak voor mij. Ik heb me ontzettend vermaakt die dag, en wist niet dat ik gewoon met Eelco zou kunnen praten, maar zelfs heb ik met hem gekaart. Wat een meevallers toch allemaal, zo’n leuke en bijzondere dag was dit ook weer.

Helaas gebeurde er in de vakantie niet alleen maar leuke dingen. Precies in de week dat ik de recreatie deed op het werk, ga ik door mijn enkel en na veel gedokterd te hebben, was het resultaat een gekneusde enkel met ingescheurde enkelbanden. Helaas, daar gaan 8 weken sporten. Inmiddels zit ik precies op de helft, heb ik van een aantal lieve mensen hele lieve kaartjes ontvangen en probeer ik zo rustig mogelijk door te gaan. Ik loop nog steeds bij de fysiotherapeut en ben daar nu wekelijks te vinden. Elke week een tape, ultrageluid en straks gaan we de enkel weer trainen.
 
Maar na regen komt altijd zonneschijn en zo hebben we nog een feestje gevierd met familie, vrienden en kennissen om de trouwdag van papa en mama nog is goed te vieren. Tegenwoordig is 25 jaar getrouwd, al een hele overwinning. En waar is het gezellig om zo’n feestje te vieren, nou dat is zeker de Boerenschuur. En het was me een partij gezellig, maar ook weer zo ontzettend warm. Gelukkig was ik daarvoor op het werk in het zwembad geduwd, dus had ik al wat afkoeling gehad. De avond hebben we heerlijk afgesloten bij ons thuis met nog een drankje, waarna we allemaal met een vol buikje naar bed konden.
 
Ook opa en oma hadden feest om te vieren, namelijk hun 50-jarige trouwdag. En opa werd ook nog 75 jaar. Dubbel feest, maar dat vierden ze gezamenlijk met een groot feest bij de Theetuin. Ook hier was het een super gezellig feestje, waar lekker gekletst werd en we een lopend buffet hadden. Zo’n lopend buffet is helemaal niets voor mij, want ik ga gewoon te veel eten daardoor. Doe mij maar een driegangenmenu. Met een te volle buik ging ik hier ’s avonds mijn bed in, om maar te hopen dat het de volgende dag was afgezwakt. Maar het was toch een hele gezellige avond daar.  
 
En na zo’n drukke vakantie, was het 4 september weer tijd om naar school te gaan. Ik heb me wel afgevraagd of ik wel vakantie heb gehad. Het lijkt wel alsof die 2 maanden zijn omgevlogen. Maar wanneer de tijd vliegt, vermaakt je je vaak en dat is zeker gelukt deze vakantie. Graag zo’n vakantie volgend jaar weer, met net zulke leuke feestjes, vakanties en werktijden.
 
Liefs,
Lisanne
 
Weken vol met feestjes!
Lieve allemaal,

Na een tijdje afwezig te zijn geweest, is hier dan weer een logje vanuit mijn kant. De afgelopen weken stonden voornamelijk in het teken van feestjes.
 
Het eerste feestje was op 26 augustus, waar me met een klein groepje vrienden en familie de 25ste trouwdag van papa en mama vierden. Eerder op de dag zelf, waren we al naar Schiermonnikoog geweest, maar nu nog even lekker uit eten bij de Boerenschuur.
Samen wilden we voor een groot cadeau zorgen en dat is gelukt. We hadden een cadeaucheque gemaakt voor een opbergbox voor de kussens van de nieuwe tuinset. Dit alles moest natuurlijk in het geheim gebeuren, gelukkig hebben ze niets doorgehad tot op het moment dat ze het cadeau ontvingen.
 
De rest van de avond hebben we heerlijk gegeten, gedronken en feest gevierd. De Boerenschuur die serveert alle gerechten op een ontzettend lange boerenplank, wat natuurlijk heel anders is dan in een normaal restaurant. Iedereen genoot volop, en dat was zeker de bedoeling. Na afloop hebben we thuis nog wat na gedronken en konden we lekker naar bed. Een aantal vrienden en familie bleven slapen, dus de volgende morgen nog even met hun ontbeten.
  
Het tweede feestje was op 2 september, waar we de 50ste trouwdag van opa en oma vierden. Ook vierden we daar tegelijkertijd opa’s 75ste verjaardag. Omdat onze oom niet tegen zulke druktes kan, zijn we ’s middags met hem in een fluisterbootje gaan varen, zodat hij ook kon genieten van deze dag. Het is ontzettend lang geleden dat hij met ons een dagje weg is geweest, dus dat was extra leuk. Samen met Marieke, Mama, Leendert en ik gingen we weg in een fluisterbootje, maar al gauw bleek dat mama niet gemaakt was voor deze bootjes. Ze vond het doodeng, en wij mochten absoluut niet bewegen, haha. En wat doe je dan, juist ja, expres heen en weer bewegen.
 
Na het uurtje in de fluisterboot, gingen we even na borrelen en brachten we Leendert weer naar huis toe. Snel moesten we ons klaarmaken voor het feestje ’s avonds met de familie, vrienden en buren van opa en oma. En daar gingen we weer, op naar het feestje. Eerst konden we even een drankje doen buiten, waar het zonnetje nog heerlijk scheen. Gezellig met iedereen bijgekletst en natuurlijk foto’s gemaakt en cadeautjes uitgewisseld. Toen was het tijd om naar de tafel te gaan, waar we uitleg kregen over het lopende buffet. En zo’n lopend buffet is niet voor mij besteed. Natuurlijk at ik weer veel te veel, waardoor mijn buik op ontploffen stond, haha. Het was ontzettend lekker, dat zeker.
  
Een paar uur later, wanneer iedereen uitgegeten was, gingen we allemaal weer naar huis toe na een geslaagde dag. En de volgende dag konden we lekker uitbuiken en gezellig kletsen over de dag. Het zijn toch geweldige herinneringen om te onthouden.


Afgelopen weekend zijn we ook nog een weekendje weggeweest naar Landal Aalden, wat het cadeau van ons voor opa en oma was. Vrijdag gingen we erheen, waar we eerst langs Orvelte gingen. Dit is een oud museumdorp, maar door de ongelijke grond was het voor mij snel klaar en kon ik op de rest wachten in een caféetje. Na het bezoek aan Orvelte gingen we op weg naar het park, en ons huisje. Daar hebben we de boel versierd en het park een beetje verkend.
 
’s Avonds gingen we uiteten bij een pannenkoekenrestaurant, waar ze heerlijke pannenkoeken hadden. Zaterdag gingen Marieke en ik zwemmen in het zwembad daar. Verder hebben we ’s avonds lekker patatjes gehaald bij de snackbar op het park. Zondag was alweer de laatste dag, waar we eerst hebben gebowld. En daar ben ik zowaar tweede geworden. ’s Middags hebben we een beetje gewandeld en ’s avonds bij het restaurant op het park gegeten als afsluiting van het weekend. Daar hadden wij een heerlijk driegangenmenu.
 
Toen was het alweer tijd om de spullen te pakken en een uurtje naar huis te rijden. Het was een geweldig weekend, met een mooi park, waar we volgens mij best nog wel een keer heen zullen gaan als het aan papa en mama ligt.
 
Liefs,
Lisanne 
 
Pechvogel
Lieve allemaal,

Afgelopen week ging ik voor de eerste keer weer trainen na een zomerstop, daar hadden we zo'n ontzettende zin in. Helaas liep dat wat anders dan ik had gewild. 's Avonds had ik onder mijn training een vergadering, dus ik ging een groep eerder meetrainen. Het liep allemaal zeer voorspoedig, tot het laatste onderdeel van de warming-up. We moesten hinkelen door de ritmeladder heen, waar ik op het allerlaatst met mijn linkerenkel door heen klap. 

Een helse pijn schoot in mijn enkel en niet veel later werd de enkel ook dik. Direct koelen was het eerste wat in mij opkwam. Daar ging de verdere training. De resterende avond heb ik het been hooggelegd en de enkel gekoeld. Ditzelfde heb ik de volgende twee dagen ook nog gedaan, maar de zwelling bleef aanwezig. Toen toch maar besloten om naar de dokter te gaan, waar ik vrijdag te horen kreeg dat ik een gekneusde enkel heb, met ingescheurde enkelbanden. 

Dit betekent gewoon 6-8 weken niet trainen, wat een hels karwei gaat worden. Atletiek betekent heel veel, en dat wil ik niet missen, maar helaas zal het niet anders kunnen. Ook de clubkampioenschappen ga ik dit jaar missen, omdat dat nog in de weken zit. Ik baal natuurlijk als een stekker, en de atletieklogjes zullen jullie toch echt even moeten missen. Na de 8 weken, mag ik het trainen weer rustig oppakken, maar dan wel met sporttape om mijn enkel. Laten we hopen dat alles goed geneest. 

Liefs, Lisanne
Pole Vault Meeting Apeldoorn 2017
Lieve allemaal,

Afgelopen vrijdag had ik weer een bijzonder drukke dag voor de boeg. Eerder dit jaar kreeg ik via social media in de gaten dat Eelco st. Nicolaas (Nederlandse tienkamper atletiek) weer een pole vault meeting in Apeldoorn gaf. Hier werd ik voor vrijwilliger gevraagd via zijn management. 

Dit leek mij hartstikke leuk, dus 's ochtends vroeg naar Apeldoorn toe om daar te helpen met het opbouwen van de polsstokhoogspringbaan. Eelco was zelf ook al aanwezig, en hielp ook al fanatiek mee. Met meerdere vrijwilligers, hadden wij de baan om half 12 klaar, waarna de kinderen een clinic kregen in het polsstokhoogspringen. 

Om één uur, begon het te regenen en aangezien de mat niet nat mocht worden, hebben we daar een zeil over gegooid en zijn we binnen gaan zitten. De komende twee uur hadden wij niets te doen, dus zijn we een potje gaan kaarten (toupen), gewoon samen met Eelco. Dat was wel een beetje bizar, ik had nooit gedacht dat ik zo dicht bij hem in de buurt zou zijn. 

Daarna kwamen ook de andere deelnemers aan het event, want ze zouden eerst een uur gaan springen in Piet Zoomers pakken. Dit was een geweldig leuk zicht, en echt leuk om te zien. Hier direct een moment gepakt en met Eelco op de foto gegaan. Een paar jaar geleden stond ik ook al met hem op de foto, dit was een soort van reünie. 

Rond een uur of zes gingen we eten, dus daar zat ik dan als enige meisje de hele dag geholpen en nu te zitten tussen de topsporters mijn saté en frietjes op te eten. Ondertussen had Eelco ook al deze beelden op Instagram gezet, en werd ik van diverse kanten bestookt met vragen haha. Na het eten begon het echte wedstrijdje, waar Eelco toch nog 5,00 meter sprong. 

Toen mochten we het hele gebeuren weer afbreken, wat helaas in de regen moest. Het was snel klaar en Eelco vroeg of ik ook nog bleef om nog wat te drinken. Dus het werd een latertje, want daar zei ik natuurlijk geen nee tegen. Om half 12 was ik thuis na een heerlijke dag met een bekende nederlander door te brengen. Volgend jaar ben ik weer van de partij! 
 
 
Liefs, 
Lisanne
Vlieland 2017
Lieve allemaal,

Eindelijk was het dan zover, afgelopen weekend van 11 augustus tot en met 14 augustus ging ik samen met drie andere vriendinnen op vakantie naar Vlieland. Heerlijk even een lang weekend uitwaaien, nergens aan denken en alleen maar genieten van het mooie weer. 

Een jaar geleden kwam het plan op tafel en na wat gerommel en afspraken was het dan rond. We konden in het hotelappartement van de ouders van een vriendin, de fietsen waren gehuurd en de bootreis was gereserveerd. 
's Ochtends met het openbaar vervoer op weg naar Harlingen Haven, waar we op de boot moesten overstappen. De koffers in het bagagekarretje en een plekje zoeken op het zonnedek. 
 
De bootreis duurde anderhalf uur, maar dat vloog eigenlijk snel voorbij en terwijl we een potje aan het kaarten waren, of foto's aan het maken waren, kwam Vlieland al snel in zicht. Eenmaal van de boot af, werden de koffers naar het hotel gebracht en konden we de fietsen ophalen. Met de fiets naar het dorp toe, en daar boodschappen doen voor de eerste twee dagen. 
 
Iedereen was moe van de reis, waardoor een klein duikje in het zwembad wel een goed plan was. Heerlijk even afkoelen en terug in het appartement konden we gaan koken voor de eerste maaltijd, macaroni. Het teamwork liet een goede maaltijd achter, waardoor we onze buikjes vol hadden en er een strandwandeling wel achteraan kon. De eerste avond hebben we afgesloten bij het Badhuys, waar we lekker op het terras hebben gezeten en de zon zo onder zagen gaan. 
De volgende dag zou het weer iets minder worden, waardoor we hadden besloten dat we naar het dorpje zouden gaan en daar zouden shoppen. En zo liepen we het ene winkeltje in en het andere winkeltje uit. Een paar souvenirs mee, een paar geluksbandjes en zo waren we weer een paar euro armer, haha. Ook gingen we nog even een paar boodschappen doen voor het avondeten, ditmaal waren het wraps. Verder nog een wandeling gemaakt naar de Vuurtoren en terug over het strand. 
 
 
Na het avondeten, hebben we allemaal een avondsiësta gedaan, en daarna gingen we het nachtleven van Vlieland bekijken. Helaas viel ons dit wat tegen, maar ondanks dat we vroeg weer thuis waren, hebben we het hartstikke leuk gehad. Ook hebben we nog een vallende ster gezien, waar natuurlijk een wens bij hoorde. 

Op zondag zou het de mooiste dag worden en hadden we besloten om naar het Posthuys te fietsen. Een mooie route door bossen, wegen, duinen en het dorp. Natuurlijk diverse malen gestopt om een mooie foto te schieten. Bij het Posthuys een lekkere lunch gehad, waarna we weer door konden voor de terugweg. Langs de duinen, waar we een stuk verder onze fietsen neer hebben gezet en de middag gespendeerd hebben op het strand. 
 
 
Hier heb ik eerst een heel stuk gelopen over het strand, waarna we daarna de zee zijn ingeweest. Een hele zoute bek, maar een hele leuke ervaring heb ik eraan overgehouden. Daarna opdrogen op het badlaken en verder fietsen naar het appartement terug. Toen nog even op het strand gelegen, een avondsiësta gedaan en klaargemaakt voor het avondje uiteten.

We hadden gereserveerd bij een pizzatent, waar het gezellig knus en lekker eten was. 's Avonds terug heb ik nog een stuk strand gelopen, waar ik mooie plaatjes van de ondergaande zon heb geschoten. Ook nu hebben we de avond afgesloten bij het Badhuys, met een coupe Candy ijsje. 
 
 
De volgende dag was het alweer de laatste dag. De koffers ingepakt en weer in het karretje gezet. De fietsen weggebracht, het dorpje weer doorgelopen. Even een terrasje gepakt, een ijsje gegeten en deze opgegeten op het dijkje, uitkijkend over de zee en de haven. Hier hebben we heerlijk de hele middag gespendeerd, wachtend op onze boot. 
 
We hebben op Vlieland, bij een snackbar, ons avondeten gehaald voor op de boot. En toen konden we de boot op, een mooi plekje weer zoeken op het zonnedek. Anderhalf uur terug met de boot en weer anderhalf uur terug met het openbaar vervoer en zo was ik negen uur weer terug van ene geweldige vakantie, met een roodbruinig kleurtje mee terug gekregen. 

Wat ze ook wel zeggen, the tans will fade, but the memories will last forever. 

Liefs, Lisanne
Schiermonnikoog 2017
Lieve allemaal,

Daar ben ik weer met een logje, na een paar drukke weken heb ik eindelijk weer de tijd gevonden om de gebeurtenissen op een rijtje te zetten en daar diverse logjes over te schrijven. 

Laten we beginnen met Schiermonnikoog, dit is inmiddels een traditie geworden. Elk jaar op de trouwdag van papa en mama, gaan we een dagje naar het eiland toe. Dit jaar zijn ze 25 jaar getrouwd, dus een mooi feestje. Het weer was mooi voorspelt, op 7 augustus. 

We hadden de boot van half 10, maar door de drukte ging deze iets eerder weg en waren we mooi op tijd op het eiland. Daar konden we direct naar de fietsen toe. We hadden ook dit jaar weer tandems gehuurd. En we konden aan onze rondtocht beginnen. We hebben de hele dag heerlijk gefietst en diverse stukken gelopen. Iedereen had een camera mee, dus er werden ook meerdere malen gestopt voor plaatjes schieten. 
 
 
Ook op het strandtentje waar we vorig jaar hebben gezeten, hadden we nu ook weer een stop gemaakt. En een lekker stuk strand gelopen. De dag vloog letterlijk weer voorbij. We hebben de dag afgesloten met een etentje bij een recreatieplas. Hier hebben we heerlijk gegeten, wat we dus zeker in ons achterhoofd houden voor volgend jaar. 
 
 
We hebben weer heerlijk genoten, en een hele leuke dag gehad. Zeker weer herhaalbaar voor volgend jaar. Van de terugreis heb ik weinig meegekregen, toen lag ik uitgeteld te slapen op de achterbank van de auto, haha. 

Liefs, Lisanne
"Wat wil ik meer
Dan dat ik besta"