Welkomsttekst


Hey! 

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn logje!
Kijk gerust even rond! En een berichtje achterlaten... dat mag altijd!

 Kristel
Mama (l)

4 september 1955 - 14 december 2016

(l)
Er zijn geen woorden voor een zieke, 
van wie je weet zij redt het niet.
Ik streel haar wang, ik zie haar ogen,
ik ben bevangen van verdriet.
Toch ben ik dankbaar voor haar einde,
dat na zoveel moedig strijden kwam,
omdat het niet alleen haar leven,
maar ook haar lijden overnam.
(l)
Klokje
Weblog van de Week!!
19 t/m 26 december 2007!

Zo vlak voor de kerstdagen hebben we weer een nieuwe weblog van de week. Deze keer is Kristel1985 aan de beurt. Kristel’s logje is me opgevallen door haar leuke layouts, ze gebruikt werkelijk alle opties die een platinapakket bezit en dat vind ik natuurlijk erg leuk om te zien.

Momenteel is het ook kerst op haar logje, maar het zal me niets verbazen als dat strakjes weer helemaal anders is. Ik hou het in de gaten hoor! Speciaal voor Kristel ben ik voor mijn open haard gaan zitten en heb ik een filmpje ingesproken.


Marco, nogmaals super bedankt!
Weblog van de Maand
Lip Dub


 
E-mail alert
Marco en ik!
Tegelen, 27 september 2008


Westerpark Amsterdam, 9 juli 2010
Fanclubdag Nijkerk, 7 november 2010
Dichtbij Utrecht, 13 februari 2012


Ziggodome Amsterdam, 24 juni 2012


Opening Sportweek Tilburg, 20 april 2013


Borsatobingo Hoofddorp, 12 oktober 2013


FCD Hoofddorp, 13 oktober 2013


Workshop Explosieboekje, 23 maart 2014


De Vereeniging Nijmegen, 18 april 2014


013 Tilburg, 2 oktober 2014


Borsatobingo Nijkerk, 18 april 2015
Fanclubdag Nijkerk, 19 april 2015
SpeeddateBorsatobingo Egmond aan Zee, 
29 oktober 2016

High Tea Almere, 
20 november 2016Workshop Maarsbergen,
20 mei 2017


Borsatobingo Egmond aan Zee,
14 oktober 2017


Pizza eten met Marco,
27 oktober 2017
Gastenboek

Ik mis je... (L)

14 augustus 1921 - 7 januari 2009
Je was een man van weinig woorden
Duidelijk herkenbaar voor degenen die bij je hoorden
Een man, vader en opa waar je op kon bouwen,
met een woord waarop je kon vertrouwen

Achter je ligt een leven van werken en plicht
En juist dat bepaalde in alles jouw gezicht
Zo bescheiden als je hebt geleefd
Zo bescheiden ben je gestorven...

Opa, God heeft een schuurtje voor je klaar staan zodat je in de hemel verder kan timmeren!

 


             
 
                 
                   

                   

 
26 maart 1959 - 23 november 2009
 
Het noodlot heeft je weggenomen.
Het was een ongelijke strijd.
Je bent alleen nog in mijn dromen
dicht bij mij

ik mis je!

 
Foto album
Zoeken
Weer thuis!!
​Van de week schreef ik nog dat mama was opgenomen in het ziekenhuis met koorts. Ze kreeg daar antibiotica en gelukkig is deze goed aangeslagen. De koorts is weg en vandaag mocht ze weer lekker terug naar huis!! Dit betekend wel dat de behandeling is uitgesteld. Vorige week hebben ze een beenmergpunctie gedaan, maar omdat de bloedwaardes nog niet goed waren konden ze daar niks uithalen om een verdere behandeling te bepalen. Nu mag ze thuis nog even aansterken en uit de dip komen. Woensdag moet ze weer op controle en dan doen ze opnieuw een punctie. Hopelijk kunnen ze dan snel verder met de behandeling!

Voor nu gaan we weer even genieten van elkaar!Update mama
Het is weer tijd voor een update over de gezondheid van mama. Met mijn verjaardag schreef ik nog dat  het een rare verjaardag zou worden, omdat mama toen in het ziekenhuis lag. Op 7 oktober mocht ze alweer naar huis. 6 oktober was de laatste dag van de chemokuur en een dag later mocht ze thuis de dipperiode door gaan brengen. Het was heerlijk om haar weer lekker thuis te hebben!! Gelukkig bleef ze zich goed voelen en ook de temperatuur bleef goed. Helaas was het toch de temperatuur die roet in het eten gooide... Afgelopen woensdag was hij al wat hoger dan normaal, maar donderdag was de temperatuur 38 graden. Koorts dus... Die dag zouden ze een beenmergpunctie gaan doen en dus vertelde mama in het ziekenhuis van de temperatuur. Meteen gingen daar de alarmbellen rinkelen. De punctie werd gedaan, ook werd er bloed afgenomen en het was wachten op de uitslag van het bloed (beenmerg uitslag duurt ong. een week, dus dat komt nog). De bloedwaardes waren weer wat gezakt en dus  moest ze trombocyten en bloed bij krijgen. Ondertussen werd ook de temperatuur goed in de gaten gehouden. Deze was op een gegeven moment 39,7!! Het gekke was dat mama zich ondertussen nog altijd goed voelde... Ze had er totaal geen last van. Wel betekende dit direct een opname. Helaas was er op de hematologie geen plek en dus werd er gekeken naar een andere plek. Die was er op de geriatrie... oftewel tussen (dementerende) bejaarden... Niet de plek waar ze hoort, maar ze wordt er wel netjes en goed behandeld. Ze ligt inmiddels op een kamer apart, met een sluis en het gaat al weer wat beter. De temperatuur schommelt tussen verhoging en koorts. Morgen wordt ze overgeplaatst naar de hematologie en dan zal waarschijnlijk een verder plan van aanpak gemaakt worden. Eigenlijk zou ze morgen of overmorgen opgenomen worden voor de verdere behandeling, maar dit zal nu wel wat langer gaan duren. Het blijft dus even afwachten hoe het gaat lopen...
Gelukkig staat ze er zelf heel sterk in en ook conditioneel heeft ze nog niet veel ingeleverd. Dit zijn in ieder geval positieve punten om mee verder te gaan!

Mijn FCD was....
FAN-tastisch!!!! De week voor de FCD moest ik gewoon nog stage lopen. Het weekend kon mij niet snel genoeg beginnen! Voor mij begon niet alleen een erg leuk weekend, maar ook meteen de vakantie en hoe kun je de vakantie nu beter inluiden dan met een FANtastisch weekend!
Jaaaarrrriiiiiggggg!!!
 Jaaa vandaag ben jarig en mag
ik 28 kaarsjes uitblazen!!Het voelt wel als een rare verjaardag nu mama in het ziekenhuis ligt... Helaas mag ik geen gebak meenemen naar de afdeling, omdat mama geen eten van buitenaf mag hebben. Dit is in verband met de bacteriën die erop kunnen zitten. Wel ga ik vieren met de kinderen van stage waar ik vandaag op huisbezoek ga! Dus toch  nog een klein beetje feest!  


 
"Het is zoals ik leef in mijn herinneringen
Het is alsof mijn wereld stil is blijven staan"