Welkomsttekst


Hey! 

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn logje!
Kijk gerust even rond! En een berichtje achterlaten... dat mag altijd!

 Kristel
Mama (l)

4 september 1955 - 14 december 2016

(l)
Er zijn geen woorden voor een zieke, 
van wie je weet zij redt het niet.
Ik streel haar wang, ik zie haar ogen,
ik ben bevangen van verdriet.
Toch ben ik dankbaar voor haar einde,
dat na zoveel moedig strijden kwam,
omdat het niet alleen haar leven,
maar ook haar lijden overnam.
(l)
Klokje
Weblog van de Week!!
19 t/m 26 december 2007!

Zo vlak voor de kerstdagen hebben we weer een nieuwe weblog van de week. Deze keer is Kristel1985 aan de beurt. Kristel’s logje is me opgevallen door haar leuke layouts, ze gebruikt werkelijk alle opties die een platinapakket bezit en dat vind ik natuurlijk erg leuk om te zien.

Momenteel is het ook kerst op haar logje, maar het zal me niets verbazen als dat strakjes weer helemaal anders is. Ik hou het in de gaten hoor! Speciaal voor Kristel ben ik voor mijn open haard gaan zitten en heb ik een filmpje ingesproken.


Marco, nogmaals super bedankt!
Weblog van de Maand
Lip Dub


 
E-mail alert
Marco en ik!
Tegelen, 27 september 2008


Westerpark Amsterdam, 9 juli 2010
Fanclubdag Nijkerk, 7 november 2010
Dichtbij Utrecht, 13 februari 2012


Ziggodome Amsterdam, 24 juni 2012


Opening Sportweek Tilburg, 20 april 2013


Borsatobingo Hoofddorp, 12 oktober 2013


FCD Hoofddorp, 13 oktober 2013


Workshop Explosieboekje, 23 maart 2014


De Vereeniging Nijmegen, 18 april 2014


013 Tilburg, 2 oktober 2014


Borsatobingo Nijkerk, 18 april 2015
Fanclubdag Nijkerk, 19 april 2015
SpeeddateBorsatobingo Egmond aan Zee, 
29 oktober 2016

High Tea Almere, 
20 november 2016Workshop Maarsbergen,
20 mei 2017


Borsatobingo Egmond aan Zee,
14 oktober 2017


Pizza eten met Marco,
27 oktober 2017
Gastenboek

Ik mis je... (L)

14 augustus 1921 - 7 januari 2009
Je was een man van weinig woorden
Duidelijk herkenbaar voor degenen die bij je hoorden
Een man, vader en opa waar je op kon bouwen,
met een woord waarop je kon vertrouwen

Achter je ligt een leven van werken en plicht
En juist dat bepaalde in alles jouw gezicht
Zo bescheiden als je hebt geleefd
Zo bescheiden ben je gestorven...

Opa, God heeft een schuurtje voor je klaar staan zodat je in de hemel verder kan timmeren!

 


             
 
                 
                   

                   

 
26 maart 1959 - 23 november 2009
 
Het noodlot heeft je weggenomen.
Het was een ongelijke strijd.
Je bent alleen nog in mijn dromen
dicht bij mij

ik mis je!

 
Foto album
Zoeken
M'n 3e tentamen...

...ging voor mijn gevoel wel goed. Alleen dacht de docent daar helaas anders over    Die kon me niet helaas niet hoger geven dan een 5 voor mijn gesprek... Nadat ze het toegelicht had kan ik het ook wel begrijpen. Er waren een paar belangrijke dingen die ik vergeten was of niet goed genoeg benoemde. Ik krijg nog een kans om het over te doen. Er is in ieder geval 1 iemand meer die ook een onvoldoende had. Als we met z'n tweeën blijven, moeten we samen het gesprek over doen. Wanneer, dat weten we nog niet, maar waarschijnlijk over een week of 4. Nu ga ik me voorbereiden op de laatste en meest zware tentamen.

 Kristel
Eerste 2 tentamens...
Zo de eerste 2 tentamens zijn achter de rug. De eerste hebben we voor 3 weken terug al gedaan, alleen het verslag moest nog afgemaakt worden. Deze is vandaag ingeleverd! We moesten met een groepje een coachingsprogramma maken, wat ook bruikbaar zou zijn op een verpleegafdeling. Dit was erg leuk om te doen, al heb ik het nooit zo op presentaties... Deze keer ging het goed en ook het verslag is inmiddels af. Heerlijk gevoel is dat toch als je na een tijd hard werken het resultaat voor je neus hebt liggen. Nu nog wachten op de uitslag!
Bij Marco's favorieten!
Zondag had ik het al gezien, maar vandaag pas echt de tijd gevonden om te loggen... Ik sta in de lijst van Marco's favorieten!!Hier ga ik eens even lekker van genieten deze week! Maar eerst morgen en overmorgen maar eens de eerste 2 tentamens maken...

 Kristel
Wit Licht: 17 oktober!!
Gisteren was voor mij het 3e en laatste Wit Licht concert van Marco...
We zouden met een hele groep gaan en dus werd er al vroeg afgesproken bij het Gelredome. Rond de klok van 10.15 reden Antoinette bij het afgesproken tankstation de parkeerplaats op, om vandaar uit samen naar de Rijnhal te rijden. De auto werd geparkeerd en samen liepen we naar het stadion toe. Halverwege kwam ik tot de ontdekking dat ik mijn telefoon in de auto had laten liggen, dus dat werd even terug lopen...
Rond de klok van half 11 kwamen we aan bij het Gelredome. Marie-José, Anne, Maud, Yvonne en Janine waren er al en lagen daar heerlijk voor de poort te liggen. We hebben ons erbij gevoegd en de tijd vloog voorbij. Al snel voegde ook Imke zich bij het groepje en daarna werd het snel drukker...

Wit Licht: 14 oktober 2008!!
Gisteren was voor mij de 2e keer dat ik naar Wit Licht mocht gaan. Dit keer ging ik in het gezelschap van Imke, Marie-José en Maarten!

Al vroeg waren Imke en ik bij het Gelredome, namelijk rond de klok van 11.15... Zelfs de security vroeg zich af of we ons niet in tijd vergist hadden en of we wel wisten dat Marco toch echt pas om 20.30 begon...  We stonden nog even te praten en al snel kwamen daar ook Marie-José en Maarten aan... Na een hartelijk welkom kwamen ze erbij zitten/liggen voor de poort!

Wit Licht: de aftrap!!
Gister was de aftrap van de concertreeks van Marco! En dankzij Ivo en Mariska was ik daarbij. Zij hadden namelijk allebei 2 kaartjes gewonnen en vroegen of Antoinette en ik zin hadden om mee te gaan! Uiteraard zeiden we daar allebei geen nee tegen en dus gingen Antoinette en ik gister al vroeg op pad richting Arnhem!

B-day party!!
Op 2 oktober werd ik al weer 23 jaartjes jong en dat moest uiteraard gevierd worden. Daarom had ik een aantal lieve vriendjes en vriendinnetjes uitgenodigd om dit met mij te vieren.

Diploma-uitreiking!!
Gisteren was het dan eindelijk zover: mijn diplomering van het MBO-Verpleegkunde!

In juni had ik mijn stage behaald en dus daarmee mijn diploma!! Maar om het in ontvangst te mogen daar moest ik nog even geduld voor hebben...

Jarig en diplomering!!!
Vandaag is het dubbel feest!! Ik word niet alleen alweer 23 jaartjes jong, maar vandaag mag ik dan ook eindelijk mijn MBO-verpleegkundige diploma in ontvangst gaan nemen!

   

Eerst moet ik nog naar school, maar daarna word thuis nog een klein feestje met mijn ouders en mijn broer! Zaterdag en zondag dan wordt het pas echt groot feest!! Met op zaterdag mijn lieve borsatodinnetjes en op zondag mijn familie!

 Kristel
"En ook al lijkt de weg soms nergens naar toe te gaan
Hij leidt ergens heen"