Welkomsttekst


Hey! 

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn logje!
Kijk gerust even rond! En een berichtje achterlaten... dat mag altijd!

 Kristel
Mama (l)

4 september 1955 - 14 december 2016

(l)
Er zijn geen woorden voor een zieke, 
van wie je weet zij redt het niet.
Ik streel haar wang, ik zie haar ogen,
ik ben bevangen van verdriet.
Toch ben ik dankbaar voor haar einde,
dat na zoveel moedig strijden kwam,
omdat het niet alleen haar leven,
maar ook haar lijden overnam.
(l)
Klokje
Weblog van de Week!!
19 t/m 26 december 2007!

Zo vlak voor de kerstdagen hebben we weer een nieuwe weblog van de week. Deze keer is Kristel1985 aan de beurt. Kristel’s logje is me opgevallen door haar leuke layouts, ze gebruikt werkelijk alle opties die een platinapakket bezit en dat vind ik natuurlijk erg leuk om te zien.

Momenteel is het ook kerst op haar logje, maar het zal me niets verbazen als dat strakjes weer helemaal anders is. Ik hou het in de gaten hoor! Speciaal voor Kristel ben ik voor mijn open haard gaan zitten en heb ik een filmpje ingesproken.


Marco, nogmaals super bedankt!
Weblog van de Maand
Lip Dub


 
E-mail alert
Marco en ik!
Tegelen, 27 september 2008


Westerpark Amsterdam, 9 juli 2010
Fanclubdag Nijkerk, 7 november 2010
Dichtbij Utrecht, 13 februari 2012


Ziggodome Amsterdam, 24 juni 2012


Opening Sportweek Tilburg, 20 april 2013


Borsatobingo Hoofddorp, 12 oktober 2013


FCD Hoofddorp, 13 oktober 2013


Workshop Explosieboekje, 23 maart 2014


De Vereeniging Nijmegen, 18 april 2014


013 Tilburg, 2 oktober 2014


Borsatobingo Nijkerk, 18 april 2015
Fanclubdag Nijkerk, 19 april 2015
SpeeddateBorsatobingo Egmond aan Zee, 
29 oktober 2016

High Tea Almere, 
20 november 2016Workshop Maarsbergen,
20 mei 2017


Borsatobingo Egmond aan Zee,
14 oktober 2017


Pizza eten met Marco,
27 oktober 2017
Gastenboek

Ik mis je... (L)

14 augustus 1921 - 7 januari 2009
Je was een man van weinig woorden
Duidelijk herkenbaar voor degenen die bij je hoorden
Een man, vader en opa waar je op kon bouwen,
met een woord waarop je kon vertrouwen

Achter je ligt een leven van werken en plicht
En juist dat bepaalde in alles jouw gezicht
Zo bescheiden als je hebt geleefd
Zo bescheiden ben je gestorven...

Opa, God heeft een schuurtje voor je klaar staan zodat je in de hemel verder kan timmeren!

 


             
 
                 
                   

                   

 
26 maart 1959 - 23 november 2009
 
Het noodlot heeft je weggenomen.
Het was een ongelijke strijd.
Je bent alleen nog in mijn dromen
dicht bij mij

ik mis je!

 
Foto album
Zoeken
Marco Borsato @ Tegelen!!
Na  maanden erna toe geleefd te hebben, was het gisteren dan eindelijk zover!! Ik ging met Marie-José, Ireen, Brian, Anne en Maarten naar Tegelen!!


Papa nu ook in de lappenmand...

Na mijn moeder, zie dit logje, zit nu ook mijn vader in de lappenmand. Gistermiddag belde hij op dat hij naar het ziekenhuis moest. Hij had namelijk een pallet met daarbovenop ong. 400kg aan ijzer op zijn vinger gekregen tijdens het werk.

In het ziekenhuis werden foto's gemaakt en daaruit bleek hij de vingertop van z'n middelvinger (van de rechterhand) gebroken te hebben. Deze hebben ze goed moeten zetten en daarna werd nog een foto gemaakt. Hieruit bleek dat de artsen nog niet echt tevreden waren, waardoor een 2e poging werd gedaan om hem goed te zetten. Na nog een foto waren de artsen nog niet helemaal tevreden, maar toch zouden het niet nog een keer gaan proberen, aangezien het best wel pijnlijk is.
Nu is de vinger gespalkt en zit er een verbandje omheen. Vrijdag (morgen dus) moet hij op controle komen en dan gaan ze kijken wat er verder nog moet gebeuren en of het goed geneest.

Met mijn moeder gaat het gelukkig wel de goede kant op. Ze hoeft nu niet meer te spuiten, alleen nog maar tabletten te slikken. Wat mij natuurlijk weer scheelt, omdat ik nu in het weekend lekker uit kan slapen   Ook heeft ze inmiddels (al bijna 2 weken) een steunkous en mag ze weer wat meer lopen.

Groetjes,

Kristel

Fotofilmpje 'Het is er nog'
Zoals jullie al in een vorig logje hebben kunnen lezen heb ook ik vrijdag de CD van Marco op de deurmat gevonden!! Ik had hem besteld bij de FRS en hier stonden 2 bonustracks op, namelijk 'Rood' en 'Het is er nog'. 'Rood' kennen we natuurlijk allemaal wel, maar 'Het is er nog' is nieuw. Speciaal voor diegene de CD niet bij de FRS hebben gekocht of besteld en dit liedje dus niet als extra track hebben, heb ik een fotofilmpje gemaakt van dit liedje, zodat jullie hem toch ook kunnen horen!

Geniet maar mee!!Ja het is er nog
het gevoel heel diep van binnen.
oh wat moet ik toch beginnen zonder jou

Ja het is er nog
twee zielen één gedachten
ik zal voor altijd blijven wachten op jou

Ja het is er nog
Oh ik voel het nog
jou handen zacht als zijde
zoals jij me kon verleiden met je lach

Oh ik voel het nog

Met m'n ogen dicht
weet ik jou te vinden
zie ik jou gezicht

oehoe oehoe oehoe (3x)

met m'n ogen dicht
Weet ik jou te vinden
zie ik jou gezicht
hoe je naar me lacht

met m'n ogen dicht

oehoe oehoe oehoe (4x)

 Kristel
CD Wit Licht is binnen!!
Rond de klok van 13.45 kwam de postbode! Ik wist niet hoe snel ik bij de brievenbus moest komen...  

En ja, hij zat erbij... De nieuwe CD van onze Marco!! Hij ging gelijk de computer in, werd gelijk op de computer gezet en sindsdien speelt ie non-stop!


Wat een super gave CD is het geworden!! Dat was zeker wel 4 jaar wachten waard!!

Vooral 'Nu of nooit' en 'Doe wat je altijd deed' zijn super nummers! Maar ook het extra nummer 'Het is er nog' is geweldig!

Ik ga nog lekker verder genieten!

 Kristel
Vakantie geboekt!!!

Op 16 februari zijn mijn ouders 30 jaar getrouwd en om dit vieren hebben we besloten om met het gezin heerlijk op vakantie te gaan. De reis gaat naar Gran Canaria! We vertrekken op 21 februari en komen op 28 februari weer terug.

Wit Licht - Dé CD!!
Hij ligt pas vrijdag in de winkel, maar met dank aan de tip van Martine kun je nu al enkele liedjes horen. De CD was namelijk de strepenmeester in het programma van Frits Spits. Hij had nog aantal lovende woorden, niet alleen voor Marco, maar uiteraard ook voor John Ewbank!  Wat heeft hij toch weer prachtige liedjes geschreven en wat heeft Marco ze toch weer geweldig ingezongen!! Mijn complimenten mannen!!!!! Nu is het nog wachten tot vrijdag totdat de CD eindelijk in mijn brievenbus is beland!!!!

De volgende nummers werden gedraaid:
* 'Ik hoor bij jou'
* 'Voor één lach'
* 'Dochters'

Ik had van alle nummers wel al de 30 seconden gehoord en was toen al erg benieuwd naar de rest! De 3 liedjes die vandaag te horen waren zijn in ieder geval al veelbelovend voor de rest van het album!!

 Kristel
Begin school en ziekenhuisbezoek...
De afgelopen week is er veel gebeurd. Ik zal jullie eens even bijpraten...

Zoals jullie weten ben ik in juni geslaagd voor mijn MBO verpleegkundige opleiding. Dat diploma kan ik 2 oktober op gaan halen! Omdat ik nog geen zin had om te gaan werken, en omdat ik me nog niet echt verpleegkundige voelde na deze opleiding heb ik besloten om nog verder te gaan studeren. Nu ben ik begonnen aan de HBO opleiding tot verpleegkundige. Maandag was de dag dat de lessen dan toch echt gingen beginnen. Het is wel weer even wennen om in de klas te moeten zitten... Het laatste jaar was voornamelijk stage, dus dan was je vooral in de praktijk bezig. Nu moet je op een bepaalde tijd op school zijn en de lessen volgen... Daar zijn we snel aan gewend. Het was wel gelijk een lange dag, namelijk van 8.50 tot 18.15... En ook de eerste toets was een gelijk een feit. We werden namelijk getest op onze kennis van de Nederlandse taal. Gelukkig heb ik hier niet zo'n moeite mee, dus deze toets vond ik dan ook niet zo erg. Achteraf viel het toch wel een beetje tegen. Vooral de eerste oefening, was niet wat ik ervan verwacht had, maar ja... De toets is ook meer voor ons zelf, om te kijken waar we staan met de onze taalkennis. Dit is vooral belangrijk voor het schrijven van de verslagen, maar natuurlijk ook voor de rapportages dadelijk op stage. Omdat we zolang naar school moesten zat ik toch wel lichtelijk in de stress, want ja, ook de verkoop van de FCD kaarten zou beginnen! Na de toets ben ik dan maar snel op school weer achter de computer gekropen en jaaa we konden bestellen! Dat heb ik dan ook maar gelijk gedaan en jaaaaaaaaaaaah ik ben erbij de 16e november!!!!!!!!!!!
Hierna ben ik gelijk naar huis gegaan en heb de avond vooral gebruikt om bij te komen. Thuis kreeg ik al gelijk van mijn moeder te horen dat ze de dag erna om 8.10 bij de huisarts moest zijn, dus uitslapen was er ook niet bij op mijn vrije dag...

FCD 2008!! Ik ben er bij!!!!!!!!
Zo ik heb net mijn eerste schooldag op de nieuwe opleiding erop zitten. De eerste toets is al weer gemaakt! Het ging redelijk moet ik zeggen haha... Nu nog naar huis, eten en dan niks meer doen! Nee, zelfs geen kaartje meer bestellen voor de FCD, want.... dat heb ik net ff snel nog gedaan!! Ik ga erbij de 16e november!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  

Zo nu ga ik dan toch echt naar huis!

 Kristel
"Dit is jouw moment                         
Dus ga nu maar staan                       "