Welkomsttekst


Hey!á

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn logje!
Kijk gerust even rond! En een berichtje achterlaten... dat mag altijd!

áKristel
Mama (l)

4 september 1955 - 14 december 2016

(l)
Er zijn geen woorden voor een zieke, 
van wie je weet zij redt het niet.
Ik streel haar wang, ik zie haar ogen,
ik ben bevangen van verdriet.
Toch ben ik dankbaar voor haar einde,
dat na zoveel moedig strijden kwam,
omdat het niet alleen haar leven,
maar ook haar lijden overnam.
(l)
Klokje
Weblog van de Week!!
19 t/m 26 december 2007!

Zo vlak voor de kerstdagen hebben we weer een nieuwe weblog van de week. Deze keer is Kristel1985 aan de beurt. Kristel’s logje is me opgevallen door haar leuke layouts, ze gebruikt werkelijk alle opties die een platinapakket bezit en dat vind ik natuurlijk erg leuk om te zien.

Momenteel is het ook kerst op haar logje, maar het zal me niets verbazen als dat strakjes weer helemaal anders is. Ik hou het in de gaten hoor! Speciaal voor Kristel ben ik voor mijn open haard gaan zitten en heb ik een filmpje ingesproken.


Marco, nogmaals super bedankt!
Weblog van de Maand
Lip Dub


 
E-mail alert
Marco en ik!
Tegelen, 27 september 2008


Westerpark Amsterdam, 9 juli 2010
Fanclubdag Nijkerk, 7 november 2010
Dichtbij Utrecht, 13 februari 2012


Ziggodome Amsterdam, 24 juni 2012


Opening Sportweek Tilburg, 20 april 2013


Borsatobingo Hoofddorp, 12 oktober 2013


FCD Hoofddorp, 13 oktober 2013


Workshop Explosieboekje, 23 maart 2014


De Vereeniging Nijmegen, 18 april 2014


013 Tilburg, 2 oktober 2014


Borsatobingo Nijkerk, 18 april 2015
Fanclubdag Nijkerk, 19 april 2015
SpeeddateBorsatobingo Egmond aan Zee, 
29 oktober 2016

High Tea Almere, 
20 november 2016Workshop Maarsbergen,
20 mei 2017


Borsatobingo Egmond aan Zee,
14 oktober 2017


Pizza eten met Marco,
27 oktober 2017
Gastenboek

Ik mis je... (L)

14 augustus 1921 - 7 januari 2009
Je was een man van weinig woorden
Duidelijk herkenbaar voor degenen die bij je hoorden
Een man, vader en opa waar je op kon bouwen,
met een woord waarop je kon vertrouwen

Achter je ligt een leven van werken en plicht
En juist dat bepaalde in alles jouw gezicht
Zo bescheiden als je hebt geleefd
Zo bescheiden ben je gestorven...

Opa, God heeft een schuurtje voor je klaar staan zodat je in de hemel verder kan timmeren!

 


             
 
                 
                   

                   

 
26 maart 1959 - 23 november 2009
 
Het noodlot heeft je weggenomen.
Het was een ongelijke strijd.
Je bent alleen nog in mijn dromen
dicht bij mij

ik mis je!

 
Foto album
Zoeken
Welkom thuis mama!!


Op het moment dat jullie dit lezen, ben ik samen met papa mijn lieve mama ophalen! Want na 2,5 maand in het ziekenhuis komt mama dan eindelijk naar huis!!!! Het is maar voor even, maar toch is het fijn ze even thuis te hebben! Aankomende dinsdag is ze jarig en dit kan ze dus gewoon thuis 'vieren'. We houden het klein, maar we gaan hier met volle teugen van genieten!

Stap voor stap...
Het is weer tijd voor een update over de gezondheid van mama. Afgelopen maandag is ze overgeplaatst van de IC naar de hematologie-afdeling. De medicatie om de bloeddruk te ondersteunen mocht gestopt worden en dus stond niks de overplaatsing meer in de weg! In mijn vorige logje had mama nog een tube in de keel voor de ademhaling, deze is vorige week woensdag verwijdert en kon mama weer gezellig met ons praten. Ook lag ze toen nog aan de dialyse. Dit is er na 72 uur weer vanaf gegaan en mama's nieren zijn bijna volledig hersteld! Het vocht is nog niet helemaal uit haar buik verdwenen, dus hebben ze hier een soort drain in gedaan, zodat het vocht wel af kan blijven lopen.

Nu is het vooral nog aansterken en met name spierkracht op doen. Vandaag heeft ze al op een soort van stoel mogen zitten. Dit was wel erg vermoeiend voor haar en dit hield ze dan ook maar amper 5 minuten vol. Maar ik vond het vooral erg knap van haar!!! Gelukkig wil ze zelf heel graag goed herstellen en ze kan eigenlijk niet meer wachten tot ze weer een keer naar huis zou mogen! Ze ligt al 2 maanden in het ziekenhuis, dus dat kan ik me wel voorstellen! Ik zou het ook wel erg fijn vinden als ze weer even thuis is!á Helaas is er nog niet duidelijk wanneer ze naar huis mag. Eerst moet ze goed aansterken en moeten de darmen genezen zijn.

Alle steun van mensen om me heen, maar zeker ook van de mensen hier op de logjes doen me goed! En als je dan op zondag wakker wordt en je staat op 3 in Marco's Favorieten is dat natuurlijk helemaal leuk!!!


Goed nieuws!
Vandaag hebben we goed nieuws gehad met betrekking tot de ziekte van mijn moeder. Gisteren zouden ze een beenmergpunctie doen, maar dit is niet gebeurd. Wel hebben ze bloed afgenomen en onderzocht op leukemiecellen. Vandaag kregen we te horen dat er GEEN leukemiecellen gevonden zijn in het bloed en dat de 1ste kuur dus is aangeslagen!!:dáOh wat een grote opluchting was dat! Ook wat betreft de gesteldheid van mama is er goed nieuws. Ze lijkt weer wat op te knappen. De bloeddruk is goed (nog wel ondersteund door medicatie, maar deze ondersteuning wordt wel steeds minder), ook de ademhaling gaat weer steeds beter. Ze is nog wel ge´ntubeerd, maar waarschijnlijk gaat dit buisje morgen eruit! De darmen (waardoor er vocht naar de buik lekte) moeten nog genezen. Dit kan in enkele dagen zijn, maar kan ook nog enkele weken duren. Vandaag en morgen gaan ze nog kijken hoeveel vocht ze nog uit de buik kunnen halen. Het ademen moet dan ook weer beter gaan. De nieren hebben wel een klap gehad met het vocht wat er tegenaan drukt. Daarom is ze gisteren aangesloten aan een dialyse-apparaat. De artsen hebben er wel goede hoop in dat het goed gaat komen met mama's gezondheid! Dat hopen wij natuurlijk met haar mee!

Jullie begrijpen dat mijn dag vandaag ff niet meer stuk kan. Van dit mooie nieuws gaan we zeker ff genieten!! Er is nog een lange weg te gaan. Mama moet nog zeker 1 chemokuur ondergaan, om er 100% zeker van te zijn dat Úcht alle leukemiecellen weg zijn voordat ze aan de stamceltransplantatie gaan beginnen.

Bang, zo verschrikkelijk bang...
Donderdag schreef ik nog in dit logje dat het, na de terugval van woensdag, weer wat beter ging. Helaas was dit van erg korte duur. Vrijdagochtend ging het nog goed, mama voelde zich goed en ze had ook weer even op de bedrand gezeten. Totdat ze tegen de middag weer een behoorlijke terugval kreeg. Nu moest ze met spoed toch ge´ntubeerd worden. Om te kijken waar deze terugval vandaan kwam moest er een CT-scan gemaakt worden. Hier kwamen echter geen bijzonderheden uit... Omdat ze wel willen weten waar het vandaan komt gaan ze morgen weer verder onderzoek doen, waaronder een beenmergpunctie. Als het goed is krijgen we dus dinsdag te horen of de eerste kuur aangeslagen is... Ik hoop zo dat het aangeslagen is, maar ben zo verschrikkelijk bang dat het niet zo gaat zijn... Mocht het zo zijn dat de eerste kuur niet is aangeslagen, dan wordt het kiezen tussen twee kwaden.. Voor nog een kuur is ze te zwak en dit brengt natuurlijk behoorlijke risico's met zich mee. Maar doen we niks, dan raken we mama zeker kwijt... Nog zeker 2 erg onzekere dagen....

Mijn zomer
Mijn zomer zag er anders uit dan anderen zomers en helemaal anders dan gepland... Op de planning stond om met het gezin af en toe een dag ergens naar toe te gaan. We zouden in ieder geval een keer naar de Floriade gaan, maar helaas werd alles anders toen we te horen kregen dat mama leukemie heeft.


Nu bestaat mijn zomer vooral uit het op en neer reizen naar het Radboud ziekenhuis, waar mama eerst op de hematologie afdeling lag en nu al weer meer dan een week op de IC ligt. De gezondheid van mama is heel wisselend. De ene dag gaat het goed, heeft ze wat energie om wat te zeggen/doen en de andere dag is ze stil en moe. Gisteren was het even heel kritiek. Ze had weer erg veel moeite met ademhalen en de bloedwaardes daalde. De artsen wilden gaan intuberen (beademen via een buisje in de keel). Hier zaten echter grote risico's aan, omdat dit onder narcose wordt gedaan en mama een hele lage bloeddruk heeft. Gelukkig herstelde de bloedwaardes zich weer en hoefde er geen intubatie plaats te vinden. Ze kreeg wel een kapje wat zuurstofá onder druk in de longen blaast. Hierdoor hoefde ze zelf niet zoveel arbeid te verrichten om te kunnen ademen. Vandaag mocht ze over naar een kapje met zuurstof met een ballon eraan. Nu moet ze wel zelf meer arbeid verrichten om te goed te kunnen ademen. Vanmiddag ging dit erg goed! Nu maar hopen dat dit zo blijft!
"Als er nooit meer een morgen zou zijn
En de zon viel in slaap met de maan"