Welkomsttekst


Hey! 

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn logje!
Kijk gerust even rond! En een berichtje achterlaten... dat mag altijd!

 Kristel
Mama (l)

4 september 1955 - 14 december 2016

(l)
Er zijn geen woorden voor een zieke, 
van wie je weet zij redt het niet.
Ik streel haar wang, ik zie haar ogen,
ik ben bevangen van verdriet.
Toch ben ik dankbaar voor haar einde,
dat na zoveel moedig strijden kwam,
omdat het niet alleen haar leven,
maar ook haar lijden overnam.
(l)
Klokje
Weblog van de Week!!
19 t/m 26 december 2007!

Zo vlak voor de kerstdagen hebben we weer een nieuwe weblog van de week. Deze keer is Kristel1985 aan de beurt. Kristel’s logje is me opgevallen door haar leuke layouts, ze gebruikt werkelijk alle opties die een platinapakket bezit en dat vind ik natuurlijk erg leuk om te zien.

Momenteel is het ook kerst op haar logje, maar het zal me niets verbazen als dat strakjes weer helemaal anders is. Ik hou het in de gaten hoor! Speciaal voor Kristel ben ik voor mijn open haard gaan zitten en heb ik een filmpje ingesproken.


Marco, nogmaals super bedankt!
Weblog van de Maand
Lip Dub


 
E-mail alert
Marco en ik!
Tegelen, 27 september 2008


Westerpark Amsterdam, 9 juli 2010
Fanclubdag Nijkerk, 7 november 2010
Dichtbij Utrecht, 13 februari 2012


Ziggodome Amsterdam, 24 juni 2012


Opening Sportweek Tilburg, 20 april 2013


Borsatobingo Hoofddorp, 12 oktober 2013


FCD Hoofddorp, 13 oktober 2013


Workshop Explosieboekje, 23 maart 2014


De Vereeniging Nijmegen, 18 april 2014


013 Tilburg, 2 oktober 2014


Borsatobingo Nijkerk, 18 april 2015
Fanclubdag Nijkerk, 19 april 2015
SpeeddateBorsatobingo Egmond aan Zee, 
29 oktober 2016

High Tea Almere, 
20 november 2016Workshop Maarsbergen,
20 mei 2017


Borsatobingo Egmond aan Zee,
14 oktober 2017


Pizza eten met Marco,
27 oktober 2017
Gastenboek

Ik mis je... (L)

14 augustus 1921 - 7 januari 2009
Je was een man van weinig woorden
Duidelijk herkenbaar voor degenen die bij je hoorden
Een man, vader en opa waar je op kon bouwen,
met een woord waarop je kon vertrouwen

Achter je ligt een leven van werken en plicht
En juist dat bepaalde in alles jouw gezicht
Zo bescheiden als je hebt geleefd
Zo bescheiden ben je gestorven...

Opa, God heeft een schuurtje voor je klaar staan zodat je in de hemel verder kan timmeren!

 


             
 
                 
                   

                   

 
26 maart 1959 - 23 november 2009
 
Het noodlot heeft je weggenomen.
Het was een ongelijke strijd.
Je bent alleen nog in mijn dromen
dicht bij mij

ik mis je!

 
Foto album
Zoeken
Magyaregregy!
We zijn al even thuis en dus wordt het tijd voor een verslagje!

Lang had ik naar de vakantie uitgekeken en zondag 25 juli was het dan eindelijk zover. De dag ervoor bestond vooral uit inpakken. Rond de klok van 3 uur 's nachts wilde we thuis weg rijden, maar dat werd een uurtje later. De hele dag reden we door en 's avonds kwamen aan bij een camping in Oostenrijk. Hier zijn we 1 nacht geweest en de volgende dag (maandag) reden we door naar de camping in Hongarije! Eigenlijk wilden we er 3 dagen over rijden, maar dat was dus niet nodig Helaas was het weer niet goed en begon het te regenen toen we de caravan op z'n plaats wilden zetten. Papa en Robert hebben zich hierover in de regen bekommert en mama en ik waren zo slim om bij de overburen onder de luifel te gaan staan. Gelijk hebben we maar even kennisgemaakt. De volgende dag was het weer beter dan de dag ervoor en dus konden we de luifel en de onze tentjes opzetten. Het was nog wat wisselvallig, maar in ieder geval wel droog!Op woensdag hebben we het rustig aangedaan en zijn we alleen even boodschappen gaan doen. Af en toe viel er een bui en tussendoor scheen de zon. Bij de tent hebben we hier dus maar even van genoten!
YES!!!


Yes!!! Het is gelukt!! Het record is binnen!!!!
Wereldduurrecord update 1
Nog een half uur dan is het 72 uur geleden dat  mijn oom Willy, mijn nichtje Marjolein en haar vriend Rick aan de recordpoging begonnen. De eerste nacht was loodzwaar met erg veel regen. Ook de maandag regende  het veel, wat erg veel energie vraagt van de vissers. In de nacht van maandag op dinsdag heeft Rick dan ook al op moeten geven. Hij was overmand door de slaap en kon niet meer verder. Vol goede moed gingen Marjolein en Willy verder. De dinsdag was het overdag prima weer. Het was droog en geregeld scheen de zon. 's Nachts ging het voor Marjolein echter mis. Ze werd moe, nam een pauze waarin ze wat ging wandelen en wilde toen weer verder gaan vissen. Eenmaal op de visstoel terug begon ze te hyperventileren. Dit had ze nog nooit meegemaakt en dus sloeg de paniek toe, waardoor ze ook nog een paniekaanval kreeg. Gelukkig was er goede hulp in de buurt, maar het werd haar toch op het hart gedrukt dat het verstandiger was te stoppen met de recordpoging. Vanmiddag ging ik na het werk de vissers even opzoeken. Willy zat langs de waterkant, want hij gaat gewoon verder. Marjolein lag op dat moment nog te slapen, maar korte tijd later had Willy pauze en ging hij Marjolein wakker maken. Gelukkig gaat nu alles goed met haar al baalde ze wel verschrikkelijk dat ze moest stoppen. Al met al ben ik super trots op mijn nichtje dat ze het toch maar 54 uur heeft volgehouden! Waarschijnlijk is dit ook een record, omdat er waarschijnlijk geen vrouw is die dit ooit voor elkaar heeft gekregen! Dit gaan ze nog verder uitzoeken natuurlijk!

Vrijdag ga ik er opnieuw naar toe, want ik ga er natuurlijk wel vanuit dat Ome Willy er dan nog zit!

Wereldduurrecord
Al jaren loopt mijn oom met het idee, maar kwam er niet veel van terecht. Na een gesprek met zijn dochter en haar vriend werd er spijkers met koppen geslagen. Het Guiness Book of Records werd geïnformeerd en gelijk werd er van alles geregeld. Maanden van organiseren gaan er aan vooraf, eerst achter de schermen en de laatste maanden werd steeds meer de publiciteit gezocht. Vooral de lokale media uiteraard, maar toch. Maar wat gaan ze nu doen? Ze willen een nieuw record gaan vestigen en wel door 160 uur te gaan vissen met vaste stok. Het record staat nu op 157 uur en dit willen ze nu dus gaan verbreken! Vaste stok wil zeggen dat ze de stok (hengel) eigenlijk constant vast moeten houden. Alleen wanneer ze beet hebben en de vis los moeten maken en om de vis die ze vangen te registreren mogen de hengel in de standaard zetten. Om de 3 uur mogen ze een kwartier pauze gaan houden. Het wordt dus dag én nacht vissen!  Ook willen ze met deze recordpoging een goed doel steunen, ze willen nog een doel hebben om daar te gaan zitten. Verschillende organisaties die werken zonder geld van een gemeente of wat dan ook zijn aangeschreven en Stichting Doe een Wens reageerde hier positief op en zo wil het feit dat ze voor deze stichting geld inzamelen. Iedereen kan geld storten en zo de stichting steunen!
Voorproefje


Al een paar dagen ben ik terug van vakantie... Het was een heerlijke vakantie, waar we met z'n allen zeker met volle teugen van genoten hebben! Een uitgebreidere log volgt nog, maar ik moet nog ff wachten op een aantal foto's!

"En ik vraag me af wat dit gevoel veroorzaakt heeft
Mijn gedachten lijken zelfs niet meer van mij"