Welkomsttekst


Hey!†

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn logje!
Kijk gerust even rond! En een berichtje achterlaten... dat mag altijd!

†Kristel
Mama (l)

4 september 1955 - 14 december 2016

(l)
Er zijn geen woorden voor een zieke, 
van wie je weet zij redt het niet.
Ik streel haar wang, ik zie haar ogen,
ik ben bevangen van verdriet.
Toch ben ik dankbaar voor haar einde,
dat na zoveel moedig strijden kwam,
omdat het niet alleen haar leven,
maar ook haar lijden overnam.
(l)
Klokje
Weblog van de Week!!
19 t/m 26 december 2007!

Zo vlak voor de kerstdagen hebben we weer een nieuwe weblog van de week. Deze keer is Kristel1985 aan de beurt. Kristel’s logje is me opgevallen door haar leuke layouts, ze gebruikt werkelijk alle opties die een platinapakket bezit en dat vind ik natuurlijk erg leuk om te zien.

Momenteel is het ook kerst op haar logje, maar het zal me niets verbazen als dat strakjes weer helemaal anders is. Ik hou het in de gaten hoor! Speciaal voor Kristel ben ik voor mijn open haard gaan zitten en heb ik een filmpje ingesproken.


Marco, nogmaals super bedankt!
Weblog van de Maand
Lip Dub


 
E-mail alert
Marco en ik!
Tegelen, 27 september 2008


Westerpark Amsterdam, 9 juli 2010
Fanclubdag Nijkerk, 7 november 2010
Dichtbij Utrecht, 13 februari 2012


Ziggodome Amsterdam, 24 juni 2012


Opening Sportweek Tilburg, 20 april 2013


Borsatobingo Hoofddorp, 12 oktober 2013


FCD Hoofddorp, 13 oktober 2013


Workshop Explosieboekje, 23 maart 2014


De Vereeniging Nijmegen, 18 april 2014


013 Tilburg, 2 oktober 2014


Borsatobingo Nijkerk, 18 april 2015
Fanclubdag Nijkerk, 19 april 2015
SpeeddateBorsatobingo Egmond aan Zee, 
29 oktober 2016

High Tea Almere, 
20 november 2016Workshop Maarsbergen,
20 mei 2017


Borsatobingo Egmond aan Zee,
14 oktober 2017


Pizza eten met Marco,
27 oktober 2017
Gastenboek

Ik mis je... (L)

14 augustus 1921 - 7 januari 2009
Je was een man van weinig woorden
Duidelijk herkenbaar voor degenen die bij je hoorden
Een man, vader en opa waar je op kon bouwen,
met een woord waarop je kon vertrouwen

Achter je ligt een leven van werken en plicht
En juist dat bepaalde in alles jouw gezicht
Zo bescheiden als je hebt geleefd
Zo bescheiden ben je gestorven...

Opa, God heeft een schuurtje voor je klaar staan zodat je in de hemel verder kan timmeren!

 


             
 
                 
                   

                   

 
26 maart 1959 - 23 november 2009
 
Het noodlot heeft je weggenomen.
Het was een ongelijke strijd.
Je bent alleen nog in mijn dromen
dicht bij mij

ik mis je!

 
Foto album
Zoeken
Genoten@Goch

Al een tijdje wilde we wat afspreken, maar door drukte van alle kanten was het nog lastig om een datum te prikken. Uiteindelijk is het gelukt en gisteren was het dan zover! Ergens tussen 13.00 en 14.00 waren we welkom. Ivo, Mariska en ik hadden afgesproken om samen te rijden. Rond de klok van 12.45 was ik in Grave en ik was mijn spullen nog uit de auto aan het halen toen Ivo en Mariska al aan kwamen rijden! Super timing dus en ik kon gelijk overstappen! De reis ging snel al was het ook nog maar een half uurtje en gespreksstof hadden we genoeg!

Zaanse schans!
Gisteren ben ik samen met mijn ouders naar de Zaanse Schans geweest. Dit is een groot natuurgebied met vele molens, mooie huizen en verschillende leuke musea.
Het was gisteren prachtig weer om een wandeling te maken door dit mooie natuurgebied. Het was niet te koud en zeker ook niet te warm.
De heenweg ging niet helemaal soepel. We moesten over de A2 en aangezien de hele A2 een hele grote bouwput is hadden we veel file onderweg. Hierdoor duurde de reis langer dan gepland en kwamen we dus ook later aan dan de bedoeling was. We konden parkeren bij het Zaans Museum en voor een hele dag was dat maar 7 euro! Ideaal dus!
Laatste hoop ontnomen...
Afgelopen week vertelde ik al dat mijn tante longkanker heeft met uitzaaiingen naar de bronchiŽn. Toen was er nog geen zekerheid of het ook uitgezaaid was naar de botten. Gisteren is ze weer naar het ziekenhuis geweest en nu is het definitief: het zit ook in de botten. Namelijk in de linkerarm en -bekken.†De longen zullen ze alleen met chemo behandelen. Hier starten ze komende woensdag al mee. Wanneer de pijn in de botten te erg wordt, zullen ze dit nog gaan bestralen. Het enige sprankje hoop die mijn oom en tante en hun kinderen nog hadden is dus ook weggenomen. Nu is het maar te hopen dat de chemo aanslaat en ze zo de tumor en de†uitzaaiingen in kunnen kapselen.

Fotowedstrijd Waterpret

Fotowedstrijd Waterpret

Er is weer een nieuwe fotowedstrijd. Waterpret is deze keer de opdracht. Een moeilijke opdracht voor mij. Ondanks dat ik een grote waterrat ben, zijn daar niet veel foto's van. Zelf nemen we namelijk nooit een fototoestel mee wanneer we naar de zee of het zwembad gaan. Hier zijn dus niet veel foto's van. Wel heb ik foto's van andere dingen die erg prettig kunnen zijn en wat ook aan het water is! Namelijk vanaf een boot genieten van de omgeving en de rust om je heen.

Middelburg & Veere
Dinsdag zijn mijn ouders, mijn broer en ik een dag naar Middelburg geweest. 's Ochtends rond de klok van half 10 vertrokken we. Onderweg hebben nog een flinke regebui gehad, maar eenmaal in Middelburg was het droog en kwam er in de loop van de dag steeds vaker de zon door.
We begonnen met een wandeling door de stad. We hadden de auto bij het station in de parkeergarage neergezet en van daaruit zijn we de stad in gelopen. Middelburg is een mooie stad, met prachtige gebouwen. Na een stukje gelopen te hebben kwamen we bij het Zeeuws museum uit. Hiervoor ligt een prachtig pleintje, met mooie gebouwen er rond om heen. Bij het Zeeuws museum zit ook een (eet)cafe. Hier hebben we met z'n allen even gelunchd.

Longkanker...
Al een aantal weken was†mijn†tante†niet lekker. Had koorts en was snel moe. Er werd gedacht aan een longontsteking, maar de antibiotica die ze kreeg hielp niet. Ook was het geen Q-koorts, waar ze ook bang†voor waren. Ze ging de mallemolen van onderzoeken in en gisteren kregen ze dan definitief het bericht... longkanker† met uitzaaiingen naar de bronchieŽn... †Waarschijnlijk zijn er ook uitzaaiingen naar de botten, maar daar is nog geen 100% zekerheid over. Hier zullen ze vrijdag de definitieve uitslag over. Wel zal ze nog chemo's en bestralingen krijgen. Dit is meer om de uitzaaiingen onder controle te krijgen en te proberen om de tumor in te krimpen. Hoe lang het gaat duren is niet bekend, wel is bekend dat ze niet meer beter zal worden.

Fotowedstrijd Relaxen

Fotowedstrijd Relaxen!


Weer zo'n heerlijk thema voor de nieuwe prijsvraag! Relaxen, iets waar ik totaal geen moeite mee heb †Op de meeste vrije dagen doe ik er dan ook wel aan. Lekker lang uit op bed met de laptop op schoot of tv kijken, maar ook met dit mooie weer buiten in het zonnetje! Ook uitjes met vrienden kunnen heel ontspannend zijn en ook daar kan ik erg van genieten.

Good Job!
De meeste van jullie weten wel dat ik in sinds juni in een kinderopvang werk als invalkracht. Erg leuk om te doen en ik krijg te maken met veel verschillende kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Heerlijk vind ik het om met kinderen te werken en dus is het elke keer weer feest om te mogen gaan werken. Helaas gaan nu veel kinderen op vakantie en hebben ze bij de kinderopvang mij nu niet zoveel nodig als in juni. Met de vaste krachten kunnen ze het nu†redelijk af. Inmmiddels heb ik al 2 vrije weken gehad. Vorige week 1 dag gewerkt en aankomende week 2 dagen.
Omdat ik wel wilde werken en ik ook wat geld achter de hand wil houden tijdens mijn studie besloot ik om ook ergens anders werk te zoeken. Aangezien ik vorig jaar geslaagd ben voor mijn verpleegkundige diploma, heb ik besloten om ook daarin werk te zoeken.
"Ik wil haar terug, die mooie tijd
Maar zij lijkt lang vervlogen"