Welkomsttekst


Hey! 

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn logje!
Kijk gerust even rond! En een berichtje achterlaten... dat mag altijd!

 Kristel
Mama (l)

4 september 1955 - 14 december 2016

(l)
Er zijn geen woorden voor een zieke, 
van wie je weet zij redt het niet.
Ik streel haar wang, ik zie haar ogen,
ik ben bevangen van verdriet.
Toch ben ik dankbaar voor haar einde,
dat na zoveel moedig strijden kwam,
omdat het niet alleen haar leven,
maar ook haar lijden overnam.
(l)
Klokje
Weblog van de Week!!
19 t/m 26 december 2007!

Zo vlak voor de kerstdagen hebben we weer een nieuwe weblog van de week. Deze keer is Kristel1985 aan de beurt. Kristel’s logje is me opgevallen door haar leuke layouts, ze gebruikt werkelijk alle opties die een platinapakket bezit en dat vind ik natuurlijk erg leuk om te zien.

Momenteel is het ook kerst op haar logje, maar het zal me niets verbazen als dat strakjes weer helemaal anders is. Ik hou het in de gaten hoor! Speciaal voor Kristel ben ik voor mijn open haard gaan zitten en heb ik een filmpje ingesproken.


Marco, nogmaals super bedankt!
Weblog van de Maand
Lip Dub


 
E-mail alert
Marco en ik!
Tegelen, 27 september 2008


Westerpark Amsterdam, 9 juli 2010
Fanclubdag Nijkerk, 7 november 2010
Dichtbij Utrecht, 13 februari 2012


Ziggodome Amsterdam, 24 juni 2012


Opening Sportweek Tilburg, 20 april 2013


Borsatobingo Hoofddorp, 12 oktober 2013


FCD Hoofddorp, 13 oktober 2013


Workshop Explosieboekje, 23 maart 2014


De Vereeniging Nijmegen, 18 april 2014


013 Tilburg, 2 oktober 2014


Borsatobingo Nijkerk, 18 april 2015
Fanclubdag Nijkerk, 19 april 2015
SpeeddateBorsatobingo Egmond aan Zee, 
29 oktober 2016

High Tea Almere, 
20 november 2016Workshop Maarsbergen,
20 mei 2017


Borsatobingo Egmond aan Zee,
14 oktober 2017


Pizza eten met Marco,
27 oktober 2017
Gastenboek

Ik mis je... (L)

14 augustus 1921 - 7 januari 2009
Je was een man van weinig woorden
Duidelijk herkenbaar voor degenen die bij je hoorden
Een man, vader en opa waar je op kon bouwen,
met een woord waarop je kon vertrouwen

Achter je ligt een leven van werken en plicht
En juist dat bepaalde in alles jouw gezicht
Zo bescheiden als je hebt geleefd
Zo bescheiden ben je gestorven...

Opa, God heeft een schuurtje voor je klaar staan zodat je in de hemel verder kan timmeren!

 


             
 
                 
                   

                   

 
26 maart 1959 - 23 november 2009
 
Het noodlot heeft je weggenomen.
Het was een ongelijke strijd.
Je bent alleen nog in mijn dromen
dicht bij mij

ik mis je!

 
Foto album
Zoeken
Mama op de IC :-(
Het gaat niet goed met mijn moeder. In mijn vorige log schreef ik al dat ze vocht vast hield in haar darmen/buik. Inmiddels weten we dat het vocht in haar buik zit en dat het komt door een infectie in de buik. Het vocht werd zo veel dat het tegen haar middenrif aandrukte en hierdoor raakte ze erg benauwd. Even leek het erop dat er ook vocht achter de longen zat, maar dat is gelukkig niet het geval. Omdat ze zo benauwd was, er ontzettend veel vocht in haar buik zat en ze op de hematologieafdeling niet meer de zorg konden bieden die ze nodig heeft, is ze dinsdagochtend overgeplaatst naar de IC. Hier kunnen ze haar continu in de gaten houden. Dit geeft wel een veilig gevoel. Inmiddels zijn ze begonnen met de behandeling van de infectie in haar buik. Hier krijgt ze antibiotica voor. Ook laten ze langzaam vocht uit haar buik weglopen via een klein gaatje in haar buik. Haar buik is inmiddels al wel geslonken. De benauwdheid lijkt ook minder te worden. Dinsdag had ze nog een kapje op waar zuurstof onder druk in haar mond 'gepompt' werd, dit om mama te ondersteunen in haar ademhaling en om de longen op te houden. Woensdag had ze alleen een kapje met een zakje waar zuurstof door heen kwam op. Nu moest ze al wat meer zelf doen om adem te halen. Ook krijgt ze hier fysiotherapie voor. Vandaag had ze alleen een slangetje in de neus waar zuurstof door heen gaat. Langzaamaan zit er dus vooruitgang in, maar we zijn er nog lang niet. Volgens de arts moet mama nog een dag of 7 tot 10 op de IC blijven. Hierna mag ze terug naar de Hematologieafdeling om nog verder aan te sterken.
Omdat mama niet mag eten en maar kleine beetjes mag drinken is wel enorm afgevallen. Om toch aan de voedingsstoffen te komen die ze hard nodig heeft, krijgt ze deze via een infuus.  

Inmiddels begonnen de afgelopen weken ook haar haren uit te vallen. Gisteren hebben papa en ik haar pruik opgehaald en voor in bed 2 mutsjes. Gisteren gaf mama dan ook aan dat ze er vrede mee had dat haar haren die ze nog had afgeschoren mochten worden. Vandaag hebben ze dit dan ook gedaan. Het ziet er wel ff raar uit, maar met zo'n mutsje op kijkt het niet verkeerd en ik moet zeggen, ik was er zo aan gewend.

Het blijft dus nog allemaal erg spannend... Ik hoop dat deze vooruitgang zo door blijft gaan en dat mama snel weer terug mag naar de hematologie en natuurlijk daarna nog even naar huis!  Het is toch wel stil zo, zonder mama thuis...

Leukemie *Update1*
Weer even een update over de gezondheid van mijn lieve mama. Lang ging het goed met haar, totdat afgelopen woensdag haar darmen begonnen op te spelen. Flinke kramen en diarree waren het gevolg... Ze is hier behoorlijk ziek van en nu begint ze ook nog vocht vast te houden in haar darmen/buik... Hier heeft ze nog meer last van dan van de krampen. Doordat ze vocht vast houdt, mag ze niks eten en alleen heldere dranken drinken... Ze is heel erg moe en nu ze niks mag eten voelt ze zich heel erg slap...

Vanmiddag ben ik weer bij haar op bezoek geweest. Ze was zo verschrikkelijk moe, dat we na ongeveer een uur al weer zijn gegaan. Oh wat voelt dat k*t om mama daar zo te zien liggen...  Ze voelde zich zo beroerd en vond het zo vervelend voor ons dat wij nu eerder naar huis gingen om haar haar rust te gunnen... We wisten dat zo'n terugslag mogelijk was, maar als het dan zover is, voelt het wel behoorlijk klote! Je voelt je zo machteloos... je kunt er alleen maar voor haar zijn

Ik hoop dat het vocht snel weg gaat en dat mama snel weer een beetje opknapt!Marco@Ziggodome!
Beetje laat  maar ook ik was aanwezig bij de opening van het Ziggodome op 24 juni! Al een tijdje terug het kaartje gekocht en meteen had ik er al zin in! Tot een paar dagen vantevoren... We kregen het klotenieuws over m'n moeder en meteen was de zin om te gaan ook verdwenen.. Wist even niet wat te doen, maar mama zei meteen 'Jij gaat! Die ontspanning kun je nu wel gebruiken!' En dus stapte ik 24 juni rond de klok van 1 uur in de auto en kon mijn reis naar Amsterdam beginnen!

Leukemie *update*
Als eerste bedankt voor alle lieve berichtjes op mijn vorige log!  Het doet me goed te weten dat er zoveel mensen met ons meeleven!


 
"Wil er niemand me vertellen
Dat ik alles heb gedroomd"