Welkomsttekst


Hey! 

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn logje!
Kijk gerust even rond! En een berichtje achterlaten... dat mag altijd!

 Kristel
Mama (l)

4 september 1955 - 14 december 2016

(l)
Er zijn geen woorden voor een zieke, 
van wie je weet zij redt het niet.
Ik streel haar wang, ik zie haar ogen,
ik ben bevangen van verdriet.
Toch ben ik dankbaar voor haar einde,
dat na zoveel moedig strijden kwam,
omdat het niet alleen haar leven,
maar ook haar lijden overnam.
(l)
Klokje
Weblog van de Week!!
19 t/m 26 december 2007!

Zo vlak voor de kerstdagen hebben we weer een nieuwe weblog van de week. Deze keer is Kristel1985 aan de beurt. Kristel’s logje is me opgevallen door haar leuke layouts, ze gebruikt werkelijk alle opties die een platinapakket bezit en dat vind ik natuurlijk erg leuk om te zien.

Momenteel is het ook kerst op haar logje, maar het zal me niets verbazen als dat strakjes weer helemaal anders is. Ik hou het in de gaten hoor! Speciaal voor Kristel ben ik voor mijn open haard gaan zitten en heb ik een filmpje ingesproken.


Marco, nogmaals super bedankt!
Weblog van de Maand
Lip Dub


 
E-mail alert
Marco en ik!
Tegelen, 27 september 2008


Westerpark Amsterdam, 9 juli 2010
Fanclubdag Nijkerk, 7 november 2010
Dichtbij Utrecht, 13 februari 2012


Ziggodome Amsterdam, 24 juni 2012


Opening Sportweek Tilburg, 20 april 2013


Borsatobingo Hoofddorp, 12 oktober 2013


FCD Hoofddorp, 13 oktober 2013


Workshop Explosieboekje, 23 maart 2014


De Vereeniging Nijmegen, 18 april 2014


013 Tilburg, 2 oktober 2014


Borsatobingo Nijkerk, 18 april 2015
Fanclubdag Nijkerk, 19 april 2015
SpeeddateBorsatobingo Egmond aan Zee, 
29 oktober 2016

High Tea Almere, 
20 november 2016Workshop Maarsbergen,
20 mei 2017


Borsatobingo Egmond aan Zee,
14 oktober 2017


Pizza eten met Marco,
27 oktober 2017
Gastenboek

Ik mis je... (L)

14 augustus 1921 - 7 januari 2009
Je was een man van weinig woorden
Duidelijk herkenbaar voor degenen die bij je hoorden
Een man, vader en opa waar je op kon bouwen,
met een woord waarop je kon vertrouwen

Achter je ligt een leven van werken en plicht
En juist dat bepaalde in alles jouw gezicht
Zo bescheiden als je hebt geleefd
Zo bescheiden ben je gestorven...

Opa, God heeft een schuurtje voor je klaar staan zodat je in de hemel verder kan timmeren!

 


             
 
                 
                   

                   

 
26 maart 1959 - 23 november 2009
 
Het noodlot heeft je weggenomen.
Het was een ongelijke strijd.
Je bent alleen nog in mijn dromen
dicht bij mij

ik mis je!

 
Foto album
Zoeken
Aftellen naar...
Weekendje De Eemhof, Zeewolde!!Fanclubdag Marco Borsato!!


Fotowedstrijd Zomerliefde

Fotowedstrijd Zomerliefde


Zomerliefdes... die heb ik eerlijk gezegt niet zoveel gehad. Eén keer was ik tot over mijn oortjes verliefd, maar helaas was dat na de vakantie al snel weer over van zijn kant. Ik heb geen foto's van hem, dus helaas geen foto van mijn enige zomerliefde

Fotowedstrijd Dagjes uit!

Fotowedstijd Dagjes Uit!


Weer zo'n leuk thema deze week! Ik houd van dagjes uit. Niet alleen met vrienden, maar ook met familie of met ons gezinnetje! Regelmatig maak ik dan ook leuke uitstapjes. De ene keer met vrienden naar een leuke stad, restaurantje, een geweldig concert of gewoon bij iemand thuis. De andere keer met familie om er een leuke dag van te maken. Waar dat is weten we niet altijd, aangezien de familiedag iedere keer door een ander wordt georganiseerd. Maar ieder jaar is het weer 1 groot feest. Ook met het gezin maken we leuke uitstapjes. Meestal is dit in de zomervakantie, wanneer we niet met de caravan weg gaan. Zo ook dit jaar. Waar we dit jaar allemaal heen gaan weten we nog niet. Alleen een dagje Middelburg staat op de planning, omdat we daar vorig jaar al heen wilde en het toen niet door kon gaan.

Wauw!!
Gisterenavond was het weer behoorlijk noodweer. Eerst onweerde het wel, maar niet zo dat mijn nichtje Marjolein, haar Rick en ik vonden dat we naar binnen moesten gaan. We zaten gezellig met z'n drieën te kaarten onder de partytent. Later werd het weer droog en scheen de zon weer. Maar de lucht betrok opnieuw en werd nu toch wel heel erg donker. In de verte begon het al weer te rommelen en mijn tante Anny kwam voorzichtig vragen of Marjolein en ik niet naar binnen zouden gaan. Rick was even naar huis gegaan om te kijken of de stroom er nog op stond bij hun. Marjolein en ik bleven nog even buiten, maar voordat ons potje kaartje afgelopen was besloten we om toch maar naar binnen te gaan.
Luxeprobleem
Gisterochtend rond de klok van half 8 werden we hier opgeschrikt door een korte, maar zeer hevige onweersbui. Van de eerste donderslag werd ik wakker geschud. Ons huis stond er namelijk van op zijn grondvesten te trillen!
Hierna kwam er een flits en gelijk daarop een flinke harde knal!! Hier was ik zo hevig van geschrokken dat ik al trillend rechtop in mijn bed zat!  Tegelijk met de bliksem klonk er ook een harde klik in huis. Mijn moeder was al op en ging gelijk in de meterkast kijken, omdat zijn ook een vuurbal gezien had bij de flits! Gelukkig was de bliksem niet ingeslagen bij ons, maar wel was van het keukenblok de stop teruggeslagen. Mijn moeder heeft de schakelaar weer teruggezet en alles deed het gelukkig nog! Gelukkig was het hierna wat rustiger buiten en kon ik met een gerust hart nog even verder slapen!
Fotowedstrijd Romantiek

Fotowedstrijd RomantiekEr is weer een nieuwe week en dus een nieuw thema! Weer een ontzettend leuk thema waar we alle kanten mee op kunnen. Aangezien ik geen vriend heb en het ook al weer even geleden is dat ik een relatie heb gehad zal ik vooral laten zien en vertellen wat ik romantisch vind en wat ik graag doe wanneer ik een relatie zou hebben.

Veghel4WarChild
Veghel4WarChild, het is al weer even geleden. Het werd namelijk gehouden van 26 t/m 28 juni. Ik ben er niet geweest, maar zag wel op kliknieuws dat er flink wat geld op gehaald is! Helemaal super natuurlijk!

Veghel4WarChild levert 135.000 euro op!
VEGHEL ? De Veghelse gemeenschap heeft maar liefst ? 134.313,- bijeengebracht voor War Child! Dat bedrag werd vrijdagavond op spectaculaire wijze bekendgemaakt op de Markt in Veghel. Een glunderende bestuursvoorzitter Maarten van Dijk van War Child nam een cheque van 135.000 euro in ontvangst omdat een Veghelse ondernemer het bedrag ?mooi afrondde?.

?Dit hebben we bij War Child nog nooit meegemaakt! Een hele stad die zich inzet voor de kinderen in oorlogsgebieden. Ongelofelijk!? Maarten van Dijk toonde zich vrijdagavond op de fraai aangeklede Markt onder de indruk van dat wat er in Veghel is gepresteerd. ?Ik word geraakt door kinderen en oorlog. Ze hebben er niets mee te maken, maar ze hebben er wel enorm veel last van. War Child wil de kinderen, die slachtoffer zijn van oorlogsgeweld, graag helpen zodat ze weer ongedwongen kunnen spelen en mensen kunnen vertrouwen. Daar geloven wij als organisatie in en u ook. Dat is de voorbij weken wel gebleken. Dit werk brengt iedereen samen.? Met zijn dochter Lisa maakte hij vervolgens een diepe buiging voor het toegestroomde publiek.

Superopbrengst
Toen de enorme thermometer op de Markt, nadat er was afgeteld van tien naar één, staan bij de 134.313 euro knalde de confetti de lucht in en klonk er een luid applaus. Met een glimlach van oor tot oor nam Van Dijk de cheque over van Veghel4WarChild-voorzitter Jan-Hein Opheij. Die glom begrijpelijkerwijs ook vol trots. ?Geweldig, een superopbrengst! Ik ben supertevreden, dit is echt zó gaaf.? Overigens heeft de Veghelse actie een record opgeleverd: nooit eerder ontving WarChild zó?n hoog bedrag uit een burgerinitiatief. Wel van grote organisaties zoals loterijen, maar voor een particulier initiatief is dit beslist uniek. ?Toch had dit niet bestaan zonder mijn club bestuurders en alle andere vrijwilligers. Vooral de bestuurders hebben er van september tot juni keihard voor gevochten, sommigen bijna fulltime. Ook op hen ben ik gruwelijk trots.?
Helemaal terecht riep burgemeester Ina Adema het complete bestuur van Veghel4WarChild dan ook op het podium om ze in de spotlights te zetten.

Dat er goede dingen mee gaan gebeuren is in ieder geval zeker!

Fotowedstrijd: zon, zee en strand!
Er is weer een nieuwe prijsvraag op de weblogjes. En nog een leuke ook! In eerste instantie dacht ik daar hoef ik niet aan mee te doen, want ja, ik heb geen foto's van mezelf op het strand. Maar dit stond ook niet in de opdracht en foto's van het strand, die heb ik wel!

Ze zijn gemaakt op Gran Canaria, in Playa d'Ingles om precies te zijn. Hier zijn we geweest van 21 t/m 28 februari! Het was een heerlijke vakantie. Ik zou graag nog een keer terug willen naar dit prachtige eiland!

6 maanden...

 Opa Koos
14 augustus 1921- 7 januari 2009


Vandaag is het al weer 6 maanden geleden dat je ons zo plotseling verliet.
Ik mis je nog iedere dag. De ene dag wat meer dan de andere.
Zoveel momenten die ik graag met je had willen delen.
Verjaardagen, moederdag, vaderdag...
allemaal dagen die anders zijn dan andere jaren.
Van vaderdag hebben toch een klein feestje gemaakt.
Met z'n allen bij elkaar en samen gegeten. Hier kon je zo van genieten. 
Net als van muziek, vooral wanneer dit door de (klein)kinderen gespeeld werd. 
Gisteren deed Mandy openbaar D-examen met haar dwarsfluit. Hier zou je zo van genoten hebben!
Helaas heb je dit niet meer mee mogen maken...
Ik heb gisteren je stralende gezichtje gemist, terwijl Mandy aan het spelen was.
Volgende week vrijdag zouden oma en jij 57 jaar getrouwd zijn.
Oma heeft nu van jou ring en haar ring 1 mooie nieuw ring gemaakt.
Zo heeft ze je toch een beetje bij zich.
FCD 2009!! *update*
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah Ik ben erbij!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Samen met Antoinette, Mariska en Ivo gaan we er een ontzettend gezellig weekendje van maken! Het huisje bij Centerparcs is geboekt, de kaartjes zijn besteld, dus wij kunnen er tegenaan!! 

We vertrekken op vrijdag de 30ste oktober en komen terug op maandag de 2e november!!


Gaan jullie ook? En gaan jullie ook een heel weekend of alleen de zondag?

"Al is de kans op voorbestemming klein
Dit is te mooi om waar te zijn"