Welkomsttekst


Hey! 

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn logje!
Kijk gerust even rond! En een berichtje achterlaten... dat mag altijd!

 Kristel
Mama (l)

4 september 1955 - 14 december 2016

(l)
Er zijn geen woorden voor een zieke, 
van wie je weet zij redt het niet.
Ik streel haar wang, ik zie haar ogen,
ik ben bevangen van verdriet.
Toch ben ik dankbaar voor haar einde,
dat na zoveel moedig strijden kwam,
omdat het niet alleen haar leven,
maar ook haar lijden overnam.
(l)
Klokje
Weblog van de Week!!
19 t/m 26 december 2007!

Zo vlak voor de kerstdagen hebben we weer een nieuwe weblog van de week. Deze keer is Kristel1985 aan de beurt. Kristel’s logje is me opgevallen door haar leuke layouts, ze gebruikt werkelijk alle opties die een platinapakket bezit en dat vind ik natuurlijk erg leuk om te zien.

Momenteel is het ook kerst op haar logje, maar het zal me niets verbazen als dat strakjes weer helemaal anders is. Ik hou het in de gaten hoor! Speciaal voor Kristel ben ik voor mijn open haard gaan zitten en heb ik een filmpje ingesproken.


Marco, nogmaals super bedankt!
Weblog van de Maand
Lip Dub


 
E-mail alert
Marco en ik!
Tegelen, 27 september 2008


Westerpark Amsterdam, 9 juli 2010
Fanclubdag Nijkerk, 7 november 2010
Dichtbij Utrecht, 13 februari 2012


Ziggodome Amsterdam, 24 juni 2012


Opening Sportweek Tilburg, 20 april 2013


Borsatobingo Hoofddorp, 12 oktober 2013


FCD Hoofddorp, 13 oktober 2013


Workshop Explosieboekje, 23 maart 2014


De Vereeniging Nijmegen, 18 april 2014


013 Tilburg, 2 oktober 2014


Borsatobingo Nijkerk, 18 april 2015
Fanclubdag Nijkerk, 19 april 2015
SpeeddateBorsatobingo Egmond aan Zee, 
29 oktober 2016

High Tea Almere, 
20 november 2016Workshop Maarsbergen,
20 mei 2017


Borsatobingo Egmond aan Zee,
14 oktober 2017


Pizza eten met Marco,
27 oktober 2017
Gastenboek

Ik mis je... (L)

14 augustus 1921 - 7 januari 2009
Je was een man van weinig woorden
Duidelijk herkenbaar voor degenen die bij je hoorden
Een man, vader en opa waar je op kon bouwen,
met een woord waarop je kon vertrouwen

Achter je ligt een leven van werken en plicht
En juist dat bepaalde in alles jouw gezicht
Zo bescheiden als je hebt geleefd
Zo bescheiden ben je gestorven...

Opa, God heeft een schuurtje voor je klaar staan zodat je in de hemel verder kan timmeren!

 


             
 
                 
                   

                   

 
26 maart 1959 - 23 november 2009
 
Het noodlot heeft je weggenomen.
Het was een ongelijke strijd.
Je bent alleen nog in mijn dromen
dicht bij mij

ik mis je!

 
Foto album
Zoeken
Umbrella March
 Gisteren was het zover: De Umbrella March! Ieder jaar op 20 juni is het Wereld Vluchtelingendag en wordt er geprotesteerd met betrekking tot een bepaald onderwerp. Dit jaar is het onderwerp 'Grensdetentie'. Vluchtelingen die via Schiphol binnenkomen worden meteen gevangen gezet in het Justitieel Complex Schiphol oftewel de gevangenis  Mensen, zowel volwassenen als kinderen, worden daar behandeld zoals ieder andere gevangenen. Na alles wat ze mee hebben gemaakt in hun eigen land, waardoor ze hebben moeten besluiten om huis en haard achter te laten en waar ze denken dat ze in Nederland gastvrij ontvangen zullen worden, worden totaal niet gastvrij te behandeld. Ze mogen totaal geen contact hebben met mensen buiten de gevangenis, dus ook niet met familie die al in Nederland. Dit kan natuurlijk niet!! Dus was het tijd voor protest!
Geen vluchteling in de cel
Zoals jullie weten loop ik op dit moment stage bij VluchtelingenWerk. Aanstaande donderdag (20 juni) is het de Dag van de Vluchteling. VluchtelingenWerk vraagt tijdens deze dag aandacht voor de situatie van de vluchtelingen in Nederland. Dit jaar staat het in het teken van vluchtelingen die via Schiphol binnenkomen direct in een detentiecentrum worden opgesloten. Hier zitten ze in afwachting van hun asielprocedure. Deze procedure kan jaren duren. Donderdag is de Umbrella March op luchthaven Schiphol. Op Schiphol zal een petitie worden aangeboden en daarna zal er een wandeling plaatsvinden naar het detentiecentrum. Samen met mijn collega's ga ik hier aan meedoen!

Ruim 29000 mensen hebben de petitie inmiddels getekend, maar hier kunnen er nog veel meer bij! Steun deze petitie en zorg ervoor dat ook de vluchtelingen die via Schiphol ons land binnen op een menswaardige manier worden behandeld door hun asielprocedure in een open aanmeldcentrum te mogen afwachten!Mijn handtekening is gezet, nu jullie nog!!


Familie Kusters Dag
Ieder jaar gaan we er met de hele familie van mijn vaders kant een dagje op uit. Dit jaar gingen we naar Overloon, naar het Zoo Parc. Vorig jaar ben ik hier nog geweest met mijn nichtje en Oma, maar het blijft een prachtig park! Wat ik leuk vond is dat zelf de allerkleinste mee zijn geweest!

Workshop Canvas
Toen ik las over de workshop canvasdoek maken was ik gelijk enthousiast! Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn en het enige wat me nog deed twijfelen waren mijn verslagen van school. De deadlines komen dichterbij en dus neemt ook de stress best wel een beetje toe. Na een tijdje twijfelen zette ik dit argument opzij en gaf ik me op voor deze workshop. Zo kwam dat ik zondagochtend blij mijn bed uit kwam en rond de klok van 10.30 vertrok richting Almere. Tegen 12 uur kwam ik daar en al snel zag ik een aantal bekende staan. Ik sloot me hierbij aan en na een tijdje mochten we naar binnen. Er werd gezellig gekletst, mensen gedag gezegd en na een tijdje werd ons verzocht onze plaatsen op te zoeken zodat we konden gaan beginnen. We begonnen met een heerlijke lunch en daarna konden we gaan doen waar we voor gekomen waren: het maken van een mooi canvas!
"Onaantastbaar en toch zo dichtbij
Net als jij"