Welkomsttekst


Hey! 

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn logje!
Kijk gerust even rond! En een berichtje achterlaten... dat mag altijd!

 Kristel
Mama (l)

4 september 1955 - 14 december 2016

(l)
Er zijn geen woorden voor een zieke, 
van wie je weet zij redt het niet.
Ik streel haar wang, ik zie haar ogen,
ik ben bevangen van verdriet.
Toch ben ik dankbaar voor haar einde,
dat na zoveel moedig strijden kwam,
omdat het niet alleen haar leven,
maar ook haar lijden overnam.
(l)
Klokje
Weblog van de Week!!
19 t/m 26 december 2007!

Zo vlak voor de kerstdagen hebben we weer een nieuwe weblog van de week. Deze keer is Kristel1985 aan de beurt. Kristel’s logje is me opgevallen door haar leuke layouts, ze gebruikt werkelijk alle opties die een platinapakket bezit en dat vind ik natuurlijk erg leuk om te zien.

Momenteel is het ook kerst op haar logje, maar het zal me niets verbazen als dat strakjes weer helemaal anders is. Ik hou het in de gaten hoor! Speciaal voor Kristel ben ik voor mijn open haard gaan zitten en heb ik een filmpje ingesproken.


Marco, nogmaals super bedankt!
Weblog van de Maand
Lip Dub


 
E-mail alert
Marco en ik!
Tegelen, 27 september 2008


Westerpark Amsterdam, 9 juli 2010
Fanclubdag Nijkerk, 7 november 2010
Dichtbij Utrecht, 13 februari 2012


Ziggodome Amsterdam, 24 juni 2012


Opening Sportweek Tilburg, 20 april 2013


Borsatobingo Hoofddorp, 12 oktober 2013


FCD Hoofddorp, 13 oktober 2013


Workshop Explosieboekje, 23 maart 2014


De Vereeniging Nijmegen, 18 april 2014


013 Tilburg, 2 oktober 2014


Borsatobingo Nijkerk, 18 april 2015
Fanclubdag Nijkerk, 19 april 2015
SpeeddateBorsatobingo Egmond aan Zee, 
29 oktober 2016

High Tea Almere, 
20 november 2016Workshop Maarsbergen,
20 mei 2017


Borsatobingo Egmond aan Zee,
14 oktober 2017


Pizza eten met Marco,
27 oktober 2017
Gastenboek

Ik mis je... (L)

14 augustus 1921 - 7 januari 2009
Je was een man van weinig woorden
Duidelijk herkenbaar voor degenen die bij je hoorden
Een man, vader en opa waar je op kon bouwen,
met een woord waarop je kon vertrouwen

Achter je ligt een leven van werken en plicht
En juist dat bepaalde in alles jouw gezicht
Zo bescheiden als je hebt geleefd
Zo bescheiden ben je gestorven...

Opa, God heeft een schuurtje voor je klaar staan zodat je in de hemel verder kan timmeren!

 


             
 
                 
                   

                   

 
26 maart 1959 - 23 november 2009
 
Het noodlot heeft je weggenomen.
Het was een ongelijke strijd.
Je bent alleen nog in mijn dromen
dicht bij mij

ik mis je!

 
Foto album
Zoeken
CAS, super, geweldig, gaaf!!!
Ergens halverwege april kreeg ik een telefoontje van Mariska of ik zin had om mee te gaan naar Concert at Sea. Marco zou ook komen en de prijs was ontzettend goed te doen, dus besloot ik om gezellig mee te gaan. Ook Antoinette en Ivo zouden mee gaan, dus dat werd zeker gezellig! Vanaf toen keek ik er al erg naar uit. Een dag van te voren leek alleen een keelontsteking bijna roet in het eten te gooien. Ik voelde me beroerd, had koorts en verschrikkelijke keelpijn. Ik besloot vroeg naar bed te gaan en dat heeft me erg goed gedaan! Mijn keelpijn was er nog altijd, maar de koorts was weg en dus besloot ik om toch gezellig te gaan! Dan maar de rest van het weekend geen stem meer, dacht ik.
Wist je datjes!
Het is al weer even geleden dat ik wat van me heb laten horen. Daarom maar in de vorm van de wist je datjes de afgelopen tijd op een rijtjes!

Wisten jullie dat:

* Ik het nog steeds heel goed naar mijn zin heb bij de kinderopvang
* Hun ook erg tevreden over mij zijn!
* Ik nu al voor aankomende week voor 3 dagen ingepland ben
* Dat daar altijd nog wel wat uren bij kunnen komen
* Ik ook voor over 2 weken al 3 dagen ingepland ben!
Yes, een baan!
Vanochtend werd ik gebeld door het uitzendbureau. Ze had goed nieuws voor me zei ze, want ze had werk voor mij voor vandaag en morgen! Oke, dat was even schrikken aangezien het allemaal best kortdag was. Het gaat om invalwerk, voor in ieder geval deze week. Het was in Veldhoven, dus voor mij ongeveer een 3 kwartier tot een uur rijden. Ik kon daar rond 13.30 wel zijn en dus meteen de route uitgeprint, aangezien ze rond Eindhoven flink aan het werk zijn. Even eten en toen kon ik gaan, dacht ik... Terwijl ik aan het kijken was naar de route belde ze van het uitzendbureau al weer terug, niet om te vertellen dat het niet doorging, maar om te vertellen dat ik een verklaring van goed gedrag nodig had. Dus ik snel naar het gemeentehuis en als een gek een verklaring aangevraagd. Pff, wat een rompslomp zeg... Nu moet ik eerst een aanvraagformulier invullen, ook het uitzendbureau moet het nog invullen en dan moet ik er mee terug naar het gemeentehuis, zodat hun het op kunnen sturen. Dit grapje kost me alles bij elkaar nog 30 euro ook!
Gemengde gevoelens

Vandaag was het een dag met gemengde gevoelens. Vanochtend was het mis voor opa en dus gingen we naar de kerk.
De mis stelde niet veel voor, het was een woord- en gebeddienst, omdat de pastoor er zelf niet was. Maar dan hadden wij toch maar wat te lachen af en toe..

Gisteren was mijn oom jarig en morgen mijn neefje. Aangezien dat ook nog vader en zoon is werd dat vandaag gezamenlijk gevierd. Na de mis zijn we met z'n allen naar hun toe gegaan. Hier werden we voorzien van koffie/thee/fris en een lekkere koek. Al snel kwamen de kaarten op tafel en gingen we met z'n vijfen duizenden. Erg gezellig en de tijd vloog dan ook voorbij. Voordat we het wisten was het 12 uur en gingen we soep en broodjes eten. Hierna werd het kaarten weer hervat, want ja, niemand was nog aan de 1000 punten! Rond de klok van half 3 werd het dan toch tijd om op te ruimen. Oma wilde graag terug naar huis, omdat de thuiszorg nog komen en we ook de as van opa nog zouden verdelen. Oma wilde dit graag gedaan hebben voordat de thuiszorg kwam en dus werden de jassen aangedaan en gingen we richting oma.

Twitter, twitter *tweet, tweet*
Ik had er al veel over gehoord, maar had geen idee wat het was. Tot ik er gisteren mee aan de slag ging. Ik zag op de site dat Marco een Twitteraccount had en toen werd mijn nieuwsgierigheid toch wel gewekt.
En dus heb ik sinds gisteren ook een Twitteraccount! Ik ben te vinden via www.twitter.com/kristel1985
Erg leuk om zo korte berichten te kunnen plaatsen, zowel via de computer/laptop als met de telefoon. Zo kun je toch nog bijhouden wat bijvoorbeeld in Heerenveen allemaal gebeurd en hoe de mensen daar het concert ervaren! Ik heb er in ieder geval weer een nieuwe verslaving bij!

Helaas
Helaas.. Vanmiddag kreeg ik een telefoontje van het uitzendbureau. Zij hadden contact gehad met Kinderopvang Potje Knor. Helaas ben ik niet aangenomen daar. Ze wilden namelijk toch iemand met meer ervaring. Nu is het maar weer verder zoeken en dat ga ik zeker ook doen! Van het uitzendbureau hebben ze inmiddels ook mijn CV verstuurd naar het ziekenhuis in Eindhoven&Veldhoven. Voor een kinderafdeling hebben ze al aangegeven dat het niet kan, aangezien ik geen kinderaantekening heb. Nu gaan ze kijken waar het wel kan en me eventueel voorstellen voor een verloskundigenafdeling. Nu maar hopen dat het wat wordt, zodat in ieder geval aan de gang ben.

"Gooi de loper uit
En drink een goed glas wijn"