Welkomsttekst


Hey! 

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn logje!
Kijk gerust even rond! En een berichtje achterlaten... dat mag altijd!

 Kristel
Mama (l)

4 september 1955 - 14 december 2016

(l)
Er zijn geen woorden voor een zieke, 
van wie je weet zij redt het niet.
Ik streel haar wang, ik zie haar ogen,
ik ben bevangen van verdriet.
Toch ben ik dankbaar voor haar einde,
dat na zoveel moedig strijden kwam,
omdat het niet alleen haar leven,
maar ook haar lijden overnam.
(l)
Klokje
Weblog van de Week!!
19 t/m 26 december 2007!

Zo vlak voor de kerstdagen hebben we weer een nieuwe weblog van de week. Deze keer is Kristel1985 aan de beurt. Kristel’s logje is me opgevallen door haar leuke layouts, ze gebruikt werkelijk alle opties die een platinapakket bezit en dat vind ik natuurlijk erg leuk om te zien.

Momenteel is het ook kerst op haar logje, maar het zal me niets verbazen als dat strakjes weer helemaal anders is. Ik hou het in de gaten hoor! Speciaal voor Kristel ben ik voor mijn open haard gaan zitten en heb ik een filmpje ingesproken.


Marco, nogmaals super bedankt!
Weblog van de Maand
Lip Dub


 
E-mail alert
Marco en ik!
Tegelen, 27 september 2008


Westerpark Amsterdam, 9 juli 2010
Fanclubdag Nijkerk, 7 november 2010
Dichtbij Utrecht, 13 februari 2012


Ziggodome Amsterdam, 24 juni 2012


Opening Sportweek Tilburg, 20 april 2013


Borsatobingo Hoofddorp, 12 oktober 2013


FCD Hoofddorp, 13 oktober 2013


Workshop Explosieboekje, 23 maart 2014


De Vereeniging Nijmegen, 18 april 2014


013 Tilburg, 2 oktober 2014


Borsatobingo Nijkerk, 18 april 2015
Fanclubdag Nijkerk, 19 april 2015
SpeeddateBorsatobingo Egmond aan Zee, 
29 oktober 2016

High Tea Almere, 
20 november 2016Workshop Maarsbergen,
20 mei 2017


Borsatobingo Egmond aan Zee,
14 oktober 2017


Pizza eten met Marco,
27 oktober 2017
Gastenboek

Ik mis je... (L)

14 augustus 1921 - 7 januari 2009
Je was een man van weinig woorden
Duidelijk herkenbaar voor degenen die bij je hoorden
Een man, vader en opa waar je op kon bouwen,
met een woord waarop je kon vertrouwen

Achter je ligt een leven van werken en plicht
En juist dat bepaalde in alles jouw gezicht
Zo bescheiden als je hebt geleefd
Zo bescheiden ben je gestorven...

Opa, God heeft een schuurtje voor je klaar staan zodat je in de hemel verder kan timmeren!

 


             
 
                 
                   

                   

 
26 maart 1959 - 23 november 2009
 
Het noodlot heeft je weggenomen.
Het was een ongelijke strijd.
Je bent alleen nog in mijn dromen
dicht bij mij

ik mis je!

 
Foto album
Zoeken
Teleurstelling...
 In februari vertelde ik al over de uitzaaiingen die gevonden waren bij mama. Inmiddels zijn we een paar maanden verder. De pijn is mama's  rug is zo goed als weg en mama begon weer steeds meer te ondernemen. Ze kon weer mee op visite bij familie en buren en ook thuis pakte ze steeds meer wat op, zoals bijvoorbeeld het helpen met tafel dekken.
Vorige week dinsdag moest mama weer onder de CT-scan door. Altijd spannend natuurlijk, vooral de uitslag. Maar mama voelde zich goed en dus had ik (en ook de rest van ons gezin) er een goed gevoel over. De klap kwam dus des te harder aan toen de oncoloog donderdag vertelde dat de uitzaaiingen groter waren geworden in plaats van kleiner of gelijk waren gebleven. Ook hebben ze een plekje op de lever gezien, maar hiervan konden ze nog niet zeggen of het uitzaaiingen waren of dat het bijvoorbeeld een cyste is. Mama moest meteen stoppen met de hormoonkuur die ze gebruikte en mag nu vanaf donderdag start
en met een nieuwe (zwaardere) hormoonkuur. Hopelijk doet deze zijn werk wel en zal deze de uitzaaiingen stoppen... Dit blijft natuurlijk afwachten.


 
Mijn mooiste herinnering aan 25 jaar MB
Pff mijn mooiste herinnering met Marco... Dat zijn er wel heel veel!  
Mijn mooiste herinnering is een herinnering die nog heel vers is!
In de schijnwerper!!
Gisteren kreeg ik een mail over een reactie op mijn weblog in mijn mailbox. Niks geks natuurlijk, maar toen ik die ging lezen was ik wel even verbaasd! Hillie vertelde mij mijn logje over het FC weekend even gemist te hebben, maar nu ik in de schijnwerper stond ze het toch nog had gelezen. Ik dacht even 'huh in de schijnwerper??' :o Die had ik niet aan zien komen!! Ik ben gelijk even gaan kijken en jawel hoor het staat er echt!! :dDank je wel lieve Marco!  Ik vond het ook super leuk om met je gesproken te hebben! 

FC Weekend!!!
 Vandaag is het alweer 2 weken geleden  dat de Fanclubdag plaatsvond. Wat had  ik hier naar uitgekeken! Voor mij begon  dit fantastische weekend op  zaterdagmiddag. Rond de klok van  15.30 kwam ik aan bij het Ampt van  Nijkerk, ik inspecteerde mijn kamer en  begon me klaar te maken voor de  avond. Uiteraard nog even genoten van  het speciale Borsatomenu! 
Heerlijk! Nadat ik had gegeten en ik echt klaar was om te gaan, ben ik op mijn gemak richting het Hart van Holland gelopen. Hier was het nog niet zo heel druk, dus ging ik nog even bij aan mensen bij de fontein zitten. Toen het drukker werd, besloten we om in de rij te gaan staan en snel mochten we ook naar binnen toe. Marco begroette iedereen bij de deur! Eenmaal binnen even bij de Merchandisekraam gaan kijken en gelijk de dingen gekocht die ik graag hebben wilden. Tijdens het wachten nog met verschillende bekende staan praten en al snel was het erg gezellig. Toen de gordijnen open gingen en we de zaal in mochten hadden we al snel een leuke tafel gevonden en zijn we daar met z'n allen gaan zitten. Ook Antoinette en haar man Marco kwamen gezellig bij ons zitten en voor we wisten begon de bingo-avond al! 

Marco liep gezellig door de zaal en ging met verschillende mensen op de foto of maakte even een praatje. Al snel werden de eerste prijzen uitgereikt en wat zaten er weer mooie prijzen tussen! Op een gegeven moment tijdens de quizbingo vertelde Ben Brand wat de prijs zou zijn bij 2 rijtjes vol; een SPEEDDATE! Wauw! Wat zou dat gaaf zijn, maar ik zou niet weten wat ik allemaal zeggen moest:$ De ronde ging verder en na een tijdje had ik nog maar 2 getallen nodig... euh oke zelfs nog maar 1 getal en.... JAAAA IK HAD BINGO!!!!!!!!!!!!!!!

AAAH IK MOCHT GAAN SPEEDDATEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 


Mijn avond kon niet meer stuk! Wat geweldig was dit... Dat werd wel snel bedenken wat ik allemaal wilde vertellen/vragen... Nou hier kwam ik dus ook echt even niet uit en ik besloot om het allemaal maar op me af te laten komen de volgende dag Net als vorig jaar was er ook dit jaar weer een mogelijkheid om met Marco op de foto te gaan aan het einde van de avond. Deze kans heb ik natuurlijk ook niet laten schieten :p

 
"Iedereen danst, iedereen lacht
Iedereen weet dat het eind wacht"