Welkomsttekst


Hey!†

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn logje!
Kijk gerust even rond! En een berichtje achterlaten... dat mag altijd!

†Kristel
Mama (l)

4 september 1955 - 14 december 2016

(l)
Er zijn geen woorden voor een zieke, 
van wie je weet zij redt het niet.
Ik streel haar wang, ik zie haar ogen,
ik ben bevangen van verdriet.
Toch ben ik dankbaar voor haar einde,
dat na zoveel moedig strijden kwam,
omdat het niet alleen haar leven,
maar ook haar lijden overnam.
(l)
Klokje
Weblog van de Week!!
19 t/m 26 december 2007!

Zo vlak voor de kerstdagen hebben we weer een nieuwe weblog van de week. Deze keer is Kristel1985 aan de beurt. Kristel’s logje is me opgevallen door haar leuke layouts, ze gebruikt werkelijk alle opties die een platinapakket bezit en dat vind ik natuurlijk erg leuk om te zien.

Momenteel is het ook kerst op haar logje, maar het zal me niets verbazen als dat strakjes weer helemaal anders is. Ik hou het in de gaten hoor! Speciaal voor Kristel ben ik voor mijn open haard gaan zitten en heb ik een filmpje ingesproken.


Marco, nogmaals super bedankt!
Weblog van de Maand
Lip Dub


 
E-mail alert
Marco en ik!
Tegelen, 27 september 2008


Westerpark Amsterdam, 9 juli 2010
Fanclubdag Nijkerk, 7 november 2010
Dichtbij Utrecht, 13 februari 2012


Ziggodome Amsterdam, 24 juni 2012


Opening Sportweek Tilburg, 20 april 2013


Borsatobingo Hoofddorp, 12 oktober 2013


FCD Hoofddorp, 13 oktober 2013


Workshop Explosieboekje, 23 maart 2014


De Vereeniging Nijmegen, 18 april 2014


013 Tilburg, 2 oktober 2014


Borsatobingo Nijkerk, 18 april 2015
Fanclubdag Nijkerk, 19 april 2015
SpeeddateBorsatobingo Egmond aan Zee, 
29 oktober 2016

High Tea Almere, 
20 november 2016Workshop Maarsbergen,
20 mei 2017


Borsatobingo Egmond aan Zee,
14 oktober 2017


Pizza eten met Marco,
27 oktober 2017
Gastenboek

Ik mis je... (L)

14 augustus 1921 - 7 januari 2009
Je was een man van weinig woorden
Duidelijk herkenbaar voor degenen die bij je hoorden
Een man, vader en opa waar je op kon bouwen,
met een woord waarop je kon vertrouwen

Achter je ligt een leven van werken en plicht
En juist dat bepaalde in alles jouw gezicht
Zo bescheiden als je hebt geleefd
Zo bescheiden ben je gestorven...

Opa, God heeft een schuurtje voor je klaar staan zodat je in de hemel verder kan timmeren!

 


             
 
                 
                   

                   

 
26 maart 1959 - 23 november 2009
 
Het noodlot heeft je weggenomen.
Het was een ongelijke strijd.
Je bent alleen nog in mijn dromen
dicht bij mij

ik mis je!

 
Foto album
Zoeken
Sierra Leone
Vanavond komt Patrick Lodiers†op televisie met een nieuw programma. Het heet Patrick:†Ramptoerist. Dit stond op de site van bnn:

Je zit compleet in de shit. Kun je dan nog keihard gieren om een goeie grap? Patrick gaat op onderzoek uit. Hij reist naar Sierra Leone, AlbaniŽ, Libanon en HaÔti en stelt daar de vraag: "Valt er hier nog wat te lachen?" Hoe wordt humor ervaren in deze landen? Er wordt gewaarschuwd voor de armoede, de ellende en de conflicten. Geen ideale vakantiebestemming dus. Of toch wel? Wat een beetje humor al niet kan doen.
De afgelopen week
Het is al weer even geleden dat ik wat van me heb laten horen nou ja, 5 dagen Dus is het wel weer eens tijd voor een update!

Ik in actie...

In dit logje konden jullie al lezen over de familiedag die mijn broer en ik georganiseerd hadden vorige week. Hier kwam verschillende reacties op, met name dat er leuke foto's gemaakt waren. Alleen miste sommige mensen mij op de foto! Maar goed, ik ben de beroerdste niet en dus hier de foto's van mij in actie! Ik heb nog niet alle foto's van deze dag, alleen die met mijn camera gemaakt zijn, maar zodra ik de rest heb zal ik die ook laten zien!

Bijzonder...
In onze tuin staat een boompje. Nou ja, wel meer als 1, maar eentje is er toch wel bijzonder.

Niemand van ons weet waar die vandaan komt, wat voor boom het is en hoe die daar terecht gekomen is. Maar goed hij bloeit, of ja, er zitten bladeren aan, ze zijn groen en hij staat ons niet in de weg...

Maar wat is er dan nog meer zo bijzonder aan deze boom?
De meeste bomen hebben de wortels onder de grond zitten, maar deze niet!

Bij deze boom komen er 3 wortels boven de grond uit en groeien naar elkaar toe tot 1 stam! Op de foto hierlangs is het misschien niet heel duidelijk te zien, maar ik heb hem ff uitvergroot voor jullie!
Kijk maar even mee.Heel bijzonder toch hŤ dat dit allemaal maar groeien kan?

Mama Appelsap!? :D
Dit filmpje kwam ik tegen op de hyves van mijn neefje!†Mama Appelsap, oftewel je hoort andere teksten dan er gezongen worden!Ook Marco komt nog voorbij! En ik moet eerlijk bekennen dat ik dat bij Waarom nou jij eerst ook altijd verstond

Er zitten een paar hele leuke tussen!

Filmpje staande ovatie!

Ik zat net shownieuws te kijken en daar kwam natuurlijk ook onze Marco voorbij!! Toen ik vanmiddag hoorde/las van de staande ovatie die hij en de rest van de cast gekregen had kreeg ik al kippenvel. Ik† ben zo ongelooflijk trots op onze Marco!!! Wat hij en de rest van de cast neer heeft gezet is geweldig! Hij heeft de Nederlandse pers een poepie laten ruiken niet net zo een als in de Efteling haha

Bij Shownieuws lieten ze net ook een filmpje zien van de staande ovatie en ook de reactie van Marco hierop! Geweldig om te zien!!!

Het filmpje kun je hier bekijken!

Marco,

ik ben ongelooflijk trots op deze prestatie! Het was al geweldig dat de film naar Cannes ging, maar een staande ovatie had niemand durven dromen! Ik† ben er nu nog trotser op dat ik kan zeggen dat ik een Borsatofan ben!!Manja&Jonathan's trouwfeest!!


Gisteren was het voor Jonathan en Manja dan eindelijk zover, hun trouwdag!! Maandenlang hebben ze er naar uit gekeken en veel dingen moeten regelen. Alle inspanningen zijn niet voor niks geweest!

Voor een paar maanden terug viel er een mooie envelop met een mooie postzegel in de brievenbus. Hierin zat de prachtige trouwkaart! Wat een eer om bij deze bruiloft aanwezig te mogen zijn!
Familiedag 2009!

Gisteren was het dan zover. Maanden van voorbereiding gingen er voor Robert (mijn broer) en mij aan vooraf! Via Manja†kwamen we terecht op een leuke en interessante internetpagina. Hier stonden veel leuke uitjes op en zo zijn we aan het zoeken gegaan!
We kwamen uit bij Partyboerderij De Ijsselhoeve in Doesburg!
We moesten rond de klok van half 2 daar zijn en dus besloten mijn broer en ik dat de familie eerst bij ons kwam voor een kop koffie en wat lekkers! De uitnodigingen werden gemaakt, opgestuurd en gemaild.
Pimp je gastenboek!
Er was weer een nieuwe prijsvraag, namelijk 'pimp je gastenboek'. Ik was al aan het knutselen geweest, maar ik was nog niet tevreden... Nu ben ik opnieuw aan het knutselen geslagen en heb ik een nieuw gastenboek gemaakt!!

En dit is het resultaat:En wat vinden jullie ervan?

Filmpje Dommelsch Live38 XXL!
Het is al weer even geleden, maar vandaag ging ik maar eens een keer kijken op de site van 538. Toendertijd stonden er wel al foto's op en ook een waar ik op sta, maar een filmpje stond er toen nog niet. Nu stond die er wel op en terwijl ik die zat te kijken kreeg ik de schrik van me leven haha...

Ik sta er namelijk samen met Mariska en Antoinette luid en duidelijk op!! Bij Guus staan we namelijk heerlijk te genieten en mee te zingen met 'Het is een nacht'! Helaas kun je het filmpje niet vooruit spoelen, maar goed is het geen straf om het hele filmpje te kijken!!
http://www.radio538.nl/web/show/id=876296/group=3449"Je hoeft niet meteen een vlinder te zijn
Geef het een beetje tijd"