Welkomsttekst


Hey!†

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn logje!
Kijk gerust even rond! En een berichtje achterlaten... dat mag altijd!

†Kristel
Mama (l)

4 september 1955 - 14 december 2016

(l)
Er zijn geen woorden voor een zieke, 
van wie je weet zij redt het niet.
Ik streel haar wang, ik zie haar ogen,
ik ben bevangen van verdriet.
Toch ben ik dankbaar voor haar einde,
dat na zoveel moedig strijden kwam,
omdat het niet alleen haar leven,
maar ook haar lijden overnam.
(l)
Klokje
Weblog van de Week!!
19 t/m 26 december 2007!

Zo vlak voor de kerstdagen hebben we weer een nieuwe weblog van de week. Deze keer is Kristel1985 aan de beurt. Kristel’s logje is me opgevallen door haar leuke layouts, ze gebruikt werkelijk alle opties die een platinapakket bezit en dat vind ik natuurlijk erg leuk om te zien.

Momenteel is het ook kerst op haar logje, maar het zal me niets verbazen als dat strakjes weer helemaal anders is. Ik hou het in de gaten hoor! Speciaal voor Kristel ben ik voor mijn open haard gaan zitten en heb ik een filmpje ingesproken.


Marco, nogmaals super bedankt!
Weblog van de Maand
Lip Dub


 
E-mail alert
Marco en ik!
Tegelen, 27 september 2008


Westerpark Amsterdam, 9 juli 2010
Fanclubdag Nijkerk, 7 november 2010
Dichtbij Utrecht, 13 februari 2012


Ziggodome Amsterdam, 24 juni 2012


Opening Sportweek Tilburg, 20 april 2013


Borsatobingo Hoofddorp, 12 oktober 2013


FCD Hoofddorp, 13 oktober 2013


Workshop Explosieboekje, 23 maart 2014


De Vereeniging Nijmegen, 18 april 2014


013 Tilburg, 2 oktober 2014


Borsatobingo Nijkerk, 18 april 2015
Fanclubdag Nijkerk, 19 april 2015
SpeeddateBorsatobingo Egmond aan Zee, 
29 oktober 2016

High Tea Almere, 
20 november 2016Workshop Maarsbergen,
20 mei 2017


Borsatobingo Egmond aan Zee,
14 oktober 2017


Pizza eten met Marco,
27 oktober 2017
Gastenboek

Ik mis je... (L)

14 augustus 1921 - 7 januari 2009
Je was een man van weinig woorden
Duidelijk herkenbaar voor degenen die bij je hoorden
Een man, vader en opa waar je op kon bouwen,
met een woord waarop je kon vertrouwen

Achter je ligt een leven van werken en plicht
En juist dat bepaalde in alles jouw gezicht
Zo bescheiden als je hebt geleefd
Zo bescheiden ben je gestorven...

Opa, God heeft een schuurtje voor je klaar staan zodat je in de hemel verder kan timmeren!

 


             
 
                 
                   

                   

 
26 maart 1959 - 23 november 2009
 
Het noodlot heeft je weggenomen.
Het was een ongelijke strijd.
Je bent alleen nog in mijn dromen
dicht bij mij

ik mis je!

 
Foto album
Zoeken
Update Tren en Stijn!
Ik heb heeeeel goed nieuws over deze 2 kleine mannekes!!!

Stijn is namelijk al een weekje thuis en doet het hardstikke goed!!!! Alleen houdt hij af en toe mama Janine en papa Antoon uit de slaap haha.. Maar dat hoort er nu eenmaal bij...

Vandaag mag ook Trijn het ziekenhuis in Boxmeer verlaten!! Ook hij mag naar huis!!!!
De lange lijn is inmiddels uit en hij drinkt al 7x 55cc per dag! Echt super dus!!

Eerst laten we papa Antoon en mama Janine maar een beetje wennen aan de nieuwe situatie en dan....................... op kraamvisite!!!!!

Groetjes Kristel
Mijn logje is jarig!!!
Joepie!! Vandaag is het precies 1 jaar geleden dat ik mijn eerste logje plaatste! Dit moet uiteraard gevierd worden

GOLDkaarten 14 oktober!!!!!!!!
JAAAAAAAAAAAAAAAAAH Ik heb vandaag nog aan GOLDkaarten kunnen komen voor 14 oktober!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oh ik ga zo heerlijk genieten in oktober!!!


2x GOLD!! Namelijk de 14e en de 17e!!!!!!!!!!!!!!!! HEERLIJK!!!!

Groetjes Kristel
Update Tren en Stijn!
Hier is weer een update van mijn achterneefjes Tren en Stijn.

Tren:
Met Tren gaat het weer de goede kant op. Hij heeft nog wel de lange lijn (van de ader in de elleboog, naar het een slagader boven het hart), maar via deze weg krijgt hij niet alle voeding meer. Hij heeft nu weer een sonde gekregen, waardoor hij langzaamaan weer voeding toegediend krijgt. Dit gaat tot nu toe heel goed. Hij verdraagt het allemaal en is dan ook al goed gegroeid.

Stijn:
Met Stijn gaat het echt super! Hij mag waarschijnlijk vandaag al met papa Antoon en mama Janine mee naar huis. Hij is al goed gegroeid en drinkt zelfstandig aan de borst. Hij heeft geen sonde meer en deze heeft hij ook niet meer nodig.

Het is voor Antoon en Janine wel allemaal een beetje dubbel. Natuurlijk zijn ze blij dat Stijn het zo goed doet, maar aan de andere kant is het nu wel meer reizen tussen thuis en het ziekenhuis. Het liefst hadden ze de mannetjes natuurlijk allebei tegelijk mee naar huis genomen. Vandaag moest Antoon nog wel werken, maar daarna heeft hij lekker de hele week vrij genomen. Dit is ook wel nodig als Stijn dadelijk thuis is.

Helaas heeft de computer een beetje kuren en lukt het me niet om een foto te plaatsen van de 2. Maar voor wie nieuwsgierig is... Hij is wel te vinden in mijn fotoboek.

Groetjes Kristel
Verlenging...
Na veel geregel is het dan toch gelukt! Ik heb verlenging gekregen voor het inleveren van mijn BPV-toetsen. Hier ben ik uiteraard erg blij mee, maar het is wel een beetje dubbel... Stiekem had ik gehoopt dat ik dan nog wel 25 juni mijn diploma in ontvangst zou mogen nemen, maar dat is helaas niet het geval †Ik loop stage tot 19 juni en tot dan mag ik ook mijn opdrachten inleveren. Dit is dus nog voor de diploma-uitreiking, maar omdat het een heel geregel schijnt te zijn voor het examenbureau op school, lukt het niet om 25 juni al mijn diploma te krijgen. Wel kan ik een certificaat krijgen, zodat ik wel door kan naar het HBO. In september krijg ik dan mijn diploma... Dus ik moet eerst nog harder aan de slag om een voldoende te scoren (al heb ik er nog wel alle vertrouwen in dat dat goed komt) en dan moet ik nog tot eind september wachten op mijn diploma... Gelukkig zijn er meerdere uit mijn klas die dan pas hun diploma krijgen, dus ben gelukkig niet de enigste, maar balen is het wel...

Morgen heb ik weer een gesprek met mijn begeleidsters en dan horen we wel hoe we het aan gaan pakken...

Groetjes Kristel
Nog niet geslaagd voor stage
Helaas, het duimen van vele van jullie heeft nog niet geholpen...

Donderdag heb ik het eerste gesprek gehad met mijn beide begeleidsters. Toen hadden we alleen geen tijd om met z'n drieŽn te gaan zitten en het te bespreken. Simone en ik hebben wel even met z'n tweeŽn gezeten, maar er waren een aantal dingen waar Simonen niet uitkwam en waar ze de hulp van Ramona bij wilde hebben. Om er verder geen tijd was om met z'n drieŽn te gaan zitten, hebben Simone, Ramona en ik†toen afgesproken dat Ramona de†toetsen mee naar huis zou nemen en er op haar gemak naar zou kijken. Dit is ook gebeurd en gisteravond rond 23.30 (na de avonddienst dus) hadden we (Ramona en ik)†dan eindelijk tijd om er voor te gaan zitten. Simone was vrij gisteren, dus die had haar zegje donderdag al gedaan. Die was eigenlijk wel positief en zei tegen mij dat ik met de hakken over de sloot geslaagd zou zijn... Helaas was Ramona minder positief. Simone en Ramona hadden 's ochtends al aan de telefoon een discussie gehad.†Simone vond dat ik het wel gehaald had, wel met de hakken over de sloot, maar wel een voldoende. Ramona dacht hier anders over†en ze wilde me geen voldoende geven, omdat ik laatste jaars ben en†er verschillende punten zijn waar ik op dit moment nog altijd mee bezig ben en die ik nog niet als voldoende afgetekend kan krijgen. Dit klopt op zich ook nog wel, want daar waar het juist om ging, daar ben ik inderdaad nog mee bezig. Het is alleen een beetje vervelend om dat zo vlak voor het weekend te horen te krijgen en je dan je begeleidster van school niet kan bereiken... Volgens Ramona zou ik het moeten kunnen redden met een maand verlenging. Ik zou eigenlijk nog stage lopen tot 19 juni, maar†de toetsen hadden eigenlijk 19 mei al ingeleverd moeten worden. Dit ga ik dus niet halen en nu zal ik op die dag verlenging moeten gaan vragen.. Ik baal er echt verschrikkelijk van en heb stiekem wel een beetje spijt dat we (Simone en ik) donderdag Ramona erbij betrokken hebben. Anders was ik misschien wel gewoon geslaagd geweest en was ik† nu helemaal happy... Maar helaas de waarheid is hard, maar het is nu eenmaal niet anders.† Ik kan alleen maar hopen dat ik die maand verlenging krijg en dat ik het dan alsnog haal... Dus nu ga ik maar duimen om die verlenging te krijgen...

Duimen jullie met me mee?

Groetjes Kristel
GOLDKAARTEN!!!! 17 oktober ben ik erbij!!!!!
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH dankzij het superteam Marie-Josť en Ireen ben ik er de 17e oktober bij!!!!!!!!!!!!!!!!! En wel in het goldvak!!

Echt super!! Ik heb er nu al zin in!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!††


Vanavond heb ik avonddienst en gaan we de opdrachten van stage aftekenen... Nu nog hopen dat het allemaal voldoende wordt afgetekend †Dan vind ik dat ik wel een cadeau'tje heb verdient haha... Misschien ben ik er dan de 13e ook nog wel bij haha...

Duimen jullie voor me?

Groetjes Kristel
Familie-weekendje...
Dit weekend stond vooral in het teken van lekker niks doen en genieten van het mooie weer! Dat heb ik dan ook zeker gedaan... Geniet maar lekker mee...

Zaterdag 10 mei:
Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver... Het etentje met de familie Emons! Meestal gaan in december ergens uit eten met de familie van opa en oma uit, maar door omstandigheden ging dat het afgelopen jaar niet door. Iedereen had het hartstikke druk met van alles en nog wat en van organiseren kwam niet veel terecht. Toen werd besloten om het later in het jaar te doen en zaterdag was het dan zover. Mijn ouders hadden het dit keer georganiseerd.


Foto van mijn achterneefjes!
Vandaag kregen we via de mail een foto van mijn kleine achterneefjes toegestuurd. Deze wilde ik uiteraard niet achterhouden voor jullie...

Dus hier komt ie dan...


Links is Tren en rechts is Stijn.
2 weekjes...
2 weekjes, zo oud zijn mijn 2 achterneefjes Tren en Stijn vandaag...

Gelukkig kan ik zeggen dat het goed met ze gaat. Ze liggen nog wel in de couveuse, maar hebben geen extra zuurstof nodig. Ze hebben allebei nog geen zuigreflex, dus krijgen ze de borstvoeding met een sonde.

Ik heb ze zelf nog niet gezien, maar mijn oom en tante (de trotse opa en oma dus) waren zaterdag op de verjaardag van mijn vader en hebben natuurlijk even vol trots verteld hoe het nu met ze ging. Ze vertelde wel dat ze nog heel klein waren en nog wat aan moesten komen voor ze naar huis toe mochten. Maar hier hadden we wel al rekening mee gehouden... We gaan ook pas op kraambezoek als de kleintjes lekker thuis zijn bij papa en mama. Nu is het voor hun nog vooral heel veel op en neer rijden tussen thuis en het ziekenhuis, dus is het voor hun al zwaar genoeg.

Ik heb helaas geen foto van de 2, maar zodra ik die heb, zal ik hem plaatsen... Ik weet alleen niet of ik er wel een krijg hoor... Maar we wachten wel af... Ik kan het altijd vragen...

Ondertussen is ook het raadsel opgelost hoe Antoon en Janine aan de naam Tren zijn gekomen. Ik dacht zelf dat het uit Drenthe zou komen, omdat Janine daar vandaan komt, maar niks is minder waar. De naam Tren komt namelijk van de accordeonist van Rowwen HŤze... Hier zijn Antoon en Janine allebei fan van, dus vandaar dat de oudste daar ook naar is vernoemd. Dus Martine, daar komt het dus vandaan...

Groetjes Kristel.

PS: met m'n verslag voor het HBO is het helemaal goed gekomen... Hij is namelijk hardstikke af!!! Nu morgen nog inleveren en†dan wordt het†wachten op de uitslag... Zodra ik die weet horen jullie uiteraard weer van me!!
"Je bent er wel en je bent er niet
Zoveel dingen waar je iets in ziet"