Welkomsttekst


Hey!†

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn logje!
Kijk gerust even rond! En een berichtje achterlaten... dat mag altijd!

†Kristel
Mama (l)

4 september 1955 - 14 december 2016

(l)
Er zijn geen woorden voor een zieke, 
van wie je weet zij redt het niet.
Ik streel haar wang, ik zie haar ogen,
ik ben bevangen van verdriet.
Toch ben ik dankbaar voor haar einde,
dat na zoveel moedig strijden kwam,
omdat het niet alleen haar leven,
maar ook haar lijden overnam.
(l)
Klokje
Weblog van de Week!!
19 t/m 26 december 2007!

Zo vlak voor de kerstdagen hebben we weer een nieuwe weblog van de week. Deze keer is Kristel1985 aan de beurt. Kristel’s logje is me opgevallen door haar leuke layouts, ze gebruikt werkelijk alle opties die een platinapakket bezit en dat vind ik natuurlijk erg leuk om te zien.

Momenteel is het ook kerst op haar logje, maar het zal me niets verbazen als dat strakjes weer helemaal anders is. Ik hou het in de gaten hoor! Speciaal voor Kristel ben ik voor mijn open haard gaan zitten en heb ik een filmpje ingesproken.


Marco, nogmaals super bedankt!
Weblog van de Maand
Lip Dub


 
E-mail alert
Marco en ik!
Tegelen, 27 september 2008


Westerpark Amsterdam, 9 juli 2010
Fanclubdag Nijkerk, 7 november 2010
Dichtbij Utrecht, 13 februari 2012


Ziggodome Amsterdam, 24 juni 2012


Opening Sportweek Tilburg, 20 april 2013


Borsatobingo Hoofddorp, 12 oktober 2013


FCD Hoofddorp, 13 oktober 2013


Workshop Explosieboekje, 23 maart 2014


De Vereeniging Nijmegen, 18 april 2014


013 Tilburg, 2 oktober 2014


Borsatobingo Nijkerk, 18 april 2015
Fanclubdag Nijkerk, 19 april 2015
SpeeddateBorsatobingo Egmond aan Zee, 
29 oktober 2016

High Tea Almere, 
20 november 2016Workshop Maarsbergen,
20 mei 2017


Borsatobingo Egmond aan Zee,
14 oktober 2017


Pizza eten met Marco,
27 oktober 2017
Gastenboek

Ik mis je... (L)

14 augustus 1921 - 7 januari 2009
Je was een man van weinig woorden
Duidelijk herkenbaar voor degenen die bij je hoorden
Een man, vader en opa waar je op kon bouwen,
met een woord waarop je kon vertrouwen

Achter je ligt een leven van werken en plicht
En juist dat bepaalde in alles jouw gezicht
Zo bescheiden als je hebt geleefd
Zo bescheiden ben je gestorven...

Opa, God heeft een schuurtje voor je klaar staan zodat je in de hemel verder kan timmeren!

 


             
 
                 
                   

                   

 
26 maart 1959 - 23 november 2009
 
Het noodlot heeft je weggenomen.
Het was een ongelijke strijd.
Je bent alleen nog in mijn dromen
dicht bij mij

ik mis je!

 
Foto album
Zoeken
Dit kaarsje brand...

... voor alle slachtoffers en nabestaande van het drama van vandaag...
Wat een mooie dag had moeten zijn...

De dag begon vandaag zo mooi. Een lekker zonnetje, overal hangt de vlag uit en in het dorp lopen kinderen in het oranje om Koninginnedag te vieren. Ik was gezellig naar mijn oma gegaan en samen hebben we naar haar naar de koningin te kijken... Daar begon het ook allemaal vrolijk. Blije gezichten van de mensen langs de kant en ook de koninklijke familie leek het goed naar de zin te hebben. Heerlijk was het om te zien hoe iedereen genoot, hoe de prinsen en prinsessen meededen met de verschillende spelletjes langs de route. Ook tijdens de rit op weg naar Paleis het Loo had de familie het goed naar de zin... tot het moment van de zwarte auto...

Rob 50 Jaar!!Prijsvraag 3
Ik heb net even gekeken voor de 3e prijsvraag. Ik dacht die maak ik wel ff voor ik ga slapen, maar ik laat hem toch nog maar even tot morgen liggen.

Ik ga nu lekker slapen en morgen uitgerust en wel aan de puzzel!!

Succes iedereen met het maken van deze puzzel!

Mary in RTL Boulevard
Ik zit RTL Boulevard te kijken en daar werd aangekondigd dat ze zometeen een item komt met Mary Borsato... over haar perikelen rond haar heupen

Geknutseld
Ik begin er bijna verslaafd aan te raken. Sinds ik mijn laptop heb ben ik er bijna niet meer weg te slaan. Ik heb het niet alleen over de weblogjes, maar ook over Photoshop Elements

Vele creaties zijn er al uit te voorschijn gekomen en nog steeds ontdek ik elke keer weer nieuwe dingen. Ik vind het ontzettend leuk om te doen en ben benieuwd wat er nog meer uit mijn vingers gaat komen...

Ik heb in ieder geval weer eens een nieuwe layout gemaakt voor mijn logje! Ook het gastenboek is weer eens mee veranderd van kleurIk vind hem weer helemaal leuk geworden. En jullie?
Zijn jullie ook zo verslaafd aan Photoshop?

Tussen 2 Marco's ;)
Haha zit net te kijken op Borsatoweblog en zie ik dat Marco online is! Hartstikke leuk natuurlijk, maar nog leuker vond ik dit:Wat een heerlijk gevoel† is dat toch zeg, tussen 2 van die leuke mannen!

Open dag!
Vandaag was dan de open dag op de HAN in Nijmegen. Ik ben vooral naar de informatie over SPH en Pedagogiek geweest. Het was een lang dagje, maar zeker de moeite waard. Er is mij veel duidelijk geworden in ieder geval! Ik heb zowel informatie verzameld voor de deeltijd opleiding als de voltijd opleiding. Ook werd er algemene informatie gegeven over beide opleidingen. Hierna werd voor mij al snel duidelijk dat SPH† voor mij af ging vallen. Tijdens deze opleiding krijg je veel te maken met creatieve vakken. Erg leuk, maar helaas ben ik niet zo creatief aangelegt. Wat ik ook een nadeel vond is dat je opgeleidt wordt om met mensen om te kunnen gaan van 0 tot 100. Ik wil nu toch echt iets met kinderen gaan doen en dan sluit Pedagogiek beter aan. Je kunt hiermee ook†in kinderdagverblijven terecht en†daar ligt toch echt†mijn hart!†Ik ga nu werk zoeken in die richting en dan hoop ik dat†ik dat ook kan gebruiken voor mijn stage†in het eerste jaar. Je loopt dan namelijk een halve dag per week stage†en†de rest ga je naar school.†
Marco in de Top 500 van deze eeuw
Ik zat net te luisteren naar de Q-music top 500 van deze Eeuw. Afgelopen woensdagochtend zijn ze begonnen. Eerder vertelde ik al dat Marco 10x in de lijst terug te vinden is. Net draaide ze het 10e nummer van Marco in de lijst: Rood. Hierna volgde er een praatje en in dat praatje vertelde de DJ dat Marco 11x in de lijst staat. Met welk nummer is natuurlijk nog niet verteld, maar het zal mij dus niks verbazen als Dochters nog even voorbij komt tussen 17.00 en 18.00!!!

Gesprek studieloopbaanbegeleidster..
Vandaag had ik een gesprek met mijn studieloopbaanbegeleidster. Waarom dat kun je hier lezen.

Het is een goed gesprek geweest. Er is voor mij veel duidelijk geworden. Sommige van jullie zeiden het al, diep van binnen wist ik al wat ik wilde. Het besluit staat nu voor 99% vast. Ik stop met mijn opleiding tot HBO-verpleegkundige. Zaterdag is er een open dag bij ons op school en dan ga ik kijken en informatie verzamelen over de opleidingen SPH en pedagogiek. Hierna maak ik een keuze welke opleiding ik wil gaan doen en per wanneer ik wil stoppen.

Er is nu al een grote last van mijn schouders gevallen. De druk om iets te moeten presteren op stage valt weg. Nu ga ik er in ieder geval nog een leuke laatste periode van maken. Afscheid nemen van mijn vaste cliŽnten en natuurlijk van mijn collega's.

Ik houd jullie op de hoogte!

"Als je geduldig bent
Gebeurt het vanzelf"