Welkomsttekst


Hey!†

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn logje!
Kijk gerust even rond! En een berichtje achterlaten... dat mag altijd!

†Kristel
Mama (l)

4 september 1955 - 14 december 2016

(l)
Er zijn geen woorden voor een zieke, 
van wie je weet zij redt het niet.
Ik streel haar wang, ik zie haar ogen,
ik ben bevangen van verdriet.
Toch ben ik dankbaar voor haar einde,
dat na zoveel moedig strijden kwam,
omdat het niet alleen haar leven,
maar ook haar lijden overnam.
(l)
Klokje
Weblog van de Week!!
19 t/m 26 december 2007!

Zo vlak voor de kerstdagen hebben we weer een nieuwe weblog van de week. Deze keer is Kristel1985 aan de beurt. Kristel’s logje is me opgevallen door haar leuke layouts, ze gebruikt werkelijk alle opties die een platinapakket bezit en dat vind ik natuurlijk erg leuk om te zien.

Momenteel is het ook kerst op haar logje, maar het zal me niets verbazen als dat strakjes weer helemaal anders is. Ik hou het in de gaten hoor! Speciaal voor Kristel ben ik voor mijn open haard gaan zitten en heb ik een filmpje ingesproken.


Marco, nogmaals super bedankt!
Weblog van de Maand
Lip Dub


 
E-mail alert
Marco en ik!
Tegelen, 27 september 2008


Westerpark Amsterdam, 9 juli 2010
Fanclubdag Nijkerk, 7 november 2010
Dichtbij Utrecht, 13 februari 2012


Ziggodome Amsterdam, 24 juni 2012


Opening Sportweek Tilburg, 20 april 2013


Borsatobingo Hoofddorp, 12 oktober 2013


FCD Hoofddorp, 13 oktober 2013


Workshop Explosieboekje, 23 maart 2014


De Vereeniging Nijmegen, 18 april 2014


013 Tilburg, 2 oktober 2014


Borsatobingo Nijkerk, 18 april 2015
Fanclubdag Nijkerk, 19 april 2015
SpeeddateBorsatobingo Egmond aan Zee, 
29 oktober 2016

High Tea Almere, 
20 november 2016Workshop Maarsbergen,
20 mei 2017


Borsatobingo Egmond aan Zee,
14 oktober 2017


Pizza eten met Marco,
27 oktober 2017
Gastenboek

Ik mis je... (L)

14 augustus 1921 - 7 januari 2009
Je was een man van weinig woorden
Duidelijk herkenbaar voor degenen die bij je hoorden
Een man, vader en opa waar je op kon bouwen,
met een woord waarop je kon vertrouwen

Achter je ligt een leven van werken en plicht
En juist dat bepaalde in alles jouw gezicht
Zo bescheiden als je hebt geleefd
Zo bescheiden ben je gestorven...

Opa, God heeft een schuurtje voor je klaar staan zodat je in de hemel verder kan timmeren!

 


             
 
                 
                   

                   

 
26 maart 1959 - 23 november 2009
 
Het noodlot heeft je weggenomen.
Het was een ongelijke strijd.
Je bent alleen nog in mijn dromen
dicht bij mij

ik mis je!

 
Foto album
Zoeken
WL 27-3: super genieten!!
Gisteren ben ik voor de 2e en laatste keer naar Wit Licht in Antwerpen geweest! Ik zou gaan met Ivo, Mariska en Antoinette. Zoals jullie weten had Antoinette VIP-kaarten gewonnen en mocht Mariska met haar mee! Ivo en ik zouden met z'n tweeŽn in het Goldvak gaan staan. Helaas kwam er voor Ivo een andere wending, want hij was helaas ziekMariska belde mij 's ochtends om het te vertellen en natuurlijk baalde ik er wel van! Maar gelukkig had ik het kaartje wat over was snel verkocht, want Marie-Josť zou die avond ook gaan en Anne zou thuis moeten blijven. Snel even gemsnd en al snel was het geregeld! Anne ging mee en kon samen met ons gaan genieten!

Nieuwe telefoon!
Gister moest ik werken in Uden en omdat ik nog een kado moest kopen, besloot ik na werktijd het centrum in te gaan. Eenmaal in het winkelcentrum kwamen er allerlei ideeŽn naar boven van wat ik nog meer moest hebben. Ook kwam ik langs de Primafoon en toen bedacht ik me dat ik het abonnement van mijn telefoon moest verlengen. Dat heb dus gelijk maar gedaan en ja, dan moet er natuurlijk ook een nieuwe telefoon uitgezocht worden. Ik wist eigenlijk niet wat ik wilde, maar dit is hem geworden!


De samsung Touchwiz!!

†Kristel
WLMB 13-3-2009!!!
Gisteren was het dan eindelijk zover! De concertreeks in Antwerpen ging beginnen!!

In november had ik meegedaan aan de actie van Univť. Ik had er heel wat op los gesms't en uiteindelijk was het gelukt! Ik had 2 kaarten gewonnen. Ik had Antoinette gevraagd of ze zin had om met me mee te gaan en natuurlijk wilde ze het wel!!!
Foto's Gran Canaria!

Ik heb eindelijk de tijd gevonden om mijn foto's van de vakantie op mijn laptop te zetten. Dus bij deze kan ik ze met jullie delen.

Jullie weten al dat het een hele goede vakantie is geweest en dat ik genoten heb. Maar ik zal jullie is wat meer vertellen.
Het begon op zaterdag 21 februari. Het grote avontuur†begon. De koffers waren gepakt, de tickets lagen klaar en rond de klok van 12.30 vertrokken we naar Rotterdam. Eenmaal daar gekomen waren we al snel ingecheckt! Alleen een domper voor mij: we hadden een tussenlanding in Maastricht. Ik had toch al een beetje de bibbers voor het vliegen en nu moesten we ook nog 2x opstijgen en landen...

Laptop gekocht!!
Eindelijk, eindelijk en nog eens eindelijk. Ik heb een laptop gekocht!! Ik heb er wel een spaarrekening voor moeten gebruiken, die ik eigenlijk voor anderen dingen had willen gebruiken, maar omdat onze computer problemen heeft en ik daardoor wel wat achter begon te lopen met mijn opdrachten van stage en school, heb ik toch besloten het te doen.

Vandaag was het dan eindelijk zover en samen met mijn broer reisde ik af naar Uden. Bij de eerste winkel zag ik deze staan en ik was al snel verkocht!! De nodige uitleg kreeg ik erbij enb ik was blij dat mijn broer erbij was, want ik heb echt geen verstand van computers!

Ik ben hartstikke blij met mijn toppie en ik hoop dat ik nog vele mooie logjes hiermee†kan schrijven.

De foto's van de vakantie heb ik er nog niet opgezet, maar dat ga ik zeker nog doen een dezer dagen en dan ga ik ze jullie zeker laten zien! Want al dat moois in Gran Canaria wil ik jullie natuurlijk wel laten zien!

Nu ga ik slapen, want ik moet morgenochtend en avond stage lopen en daartussen in is het ook nog de verjaardag van mijn broer... Dus dat wordt een druk dagje!

†Kristel
Gran Canaria!!!!
Al veel te lang is het geleden dat ik hier geweest ben †Maar nog altijd zijn de problemen met de computer niet opgelost... Ik hoop dat er snel verandering in komt, want ik mis het loggen wel hoor!

Verder ben ik ook nog heerlijk op vakantie geweest naar Gran Canaria, inmiddels ben ik al weer een paar dagen terug en ik kan jullie zeggen... ik wil terug!! Het was super daar, mooie natuur en prachtig weer! Als de problemen met de computer opgelost zijn, zal ik de foto's plaatsen en een uitgebreid verslag!

†Kristel
"Je leven lijkt te kloppen
Zodra je naar me lacht"