Welkomsttekst


Hey! 

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn logje!
Kijk gerust even rond! En een berichtje achterlaten... dat mag altijd!

 Kristel
Mama (l)

4 september 1955 - 14 december 2016

(l)
Er zijn geen woorden voor een zieke, 
van wie je weet zij redt het niet.
Ik streel haar wang, ik zie haar ogen,
ik ben bevangen van verdriet.
Toch ben ik dankbaar voor haar einde,
dat na zoveel moedig strijden kwam,
omdat het niet alleen haar leven,
maar ook haar lijden overnam.
(l)
Klokje
Weblog van de Week!!
19 t/m 26 december 2007!

Zo vlak voor de kerstdagen hebben we weer een nieuwe weblog van de week. Deze keer is Kristel1985 aan de beurt. Kristel’s logje is me opgevallen door haar leuke layouts, ze gebruikt werkelijk alle opties die een platinapakket bezit en dat vind ik natuurlijk erg leuk om te zien.

Momenteel is het ook kerst op haar logje, maar het zal me niets verbazen als dat strakjes weer helemaal anders is. Ik hou het in de gaten hoor! Speciaal voor Kristel ben ik voor mijn open haard gaan zitten en heb ik een filmpje ingesproken.


Marco, nogmaals super bedankt!
Weblog van de Maand
Lip Dub


 
E-mail alert
Marco en ik!
Tegelen, 27 september 2008


Westerpark Amsterdam, 9 juli 2010
Fanclubdag Nijkerk, 7 november 2010
Dichtbij Utrecht, 13 februari 2012


Ziggodome Amsterdam, 24 juni 2012


Opening Sportweek Tilburg, 20 april 2013


Borsatobingo Hoofddorp, 12 oktober 2013


FCD Hoofddorp, 13 oktober 2013


Workshop Explosieboekje, 23 maart 2014


De Vereeniging Nijmegen, 18 april 2014


013 Tilburg, 2 oktober 2014


Borsatobingo Nijkerk, 18 april 2015
Fanclubdag Nijkerk, 19 april 2015
SpeeddateBorsatobingo Egmond aan Zee, 
29 oktober 2016

High Tea Almere, 
20 november 2016Workshop Maarsbergen,
20 mei 2017


Borsatobingo Egmond aan Zee,
14 oktober 2017


Pizza eten met Marco,
27 oktober 2017
Gastenboek

Ik mis je... (L)

14 augustus 1921 - 7 januari 2009
Je was een man van weinig woorden
Duidelijk herkenbaar voor degenen die bij je hoorden
Een man, vader en opa waar je op kon bouwen,
met een woord waarop je kon vertrouwen

Achter je ligt een leven van werken en plicht
En juist dat bepaalde in alles jouw gezicht
Zo bescheiden als je hebt geleefd
Zo bescheiden ben je gestorven...

Opa, God heeft een schuurtje voor je klaar staan zodat je in de hemel verder kan timmeren!

 


             
 
                 
                   

                   

 
26 maart 1959 - 23 november 2009
 
Het noodlot heeft je weggenomen.
Het was een ongelijke strijd.
Je bent alleen nog in mijn dromen
dicht bij mij

ik mis je!

 
Foto album
Zoeken
Vernieuwd!
Ik was m'n vorige layout nog lang niet zat, maar toch kriebelde het na maandagavond om een nieuwe layout te gaan maken! Ik heb even zitten puzzelen en verschillende opties geprobeerd, maar deze is het geworden:Ik ben er blij mee!:d

Gefeliciteerd!!
Genieten van #Dichtbij!
Toen ik geen kaarten voor het concert van 14 januari had weten te bemachtigen en het verplaatst werd naar maandag 13 februari had me erbij neergelegd dat ik niet kon gaan. Ach ik had 1x mogen genieten van de Dichtbij tour en daar was ik al heel blij mee! Helaas kon ik geen stage vinden en dus kan ik niet (her)starten met mijn 3e jaar... Om de teleurstelling te verwerken kocht ik alsnog een kaartje voor de Dichtbijtour en afgelopen maandag kon ik dan toch nog een keer gaan genieten!!

Bijkletsen

Oma
 

Een maand of 2 geleden schreef ik over mijn lieve Oma en de terugval die ze toen had.  Het bleek een delier te zijn. We zijn hier allemaal fliink van verschrokken! Gelukkig gaat het nu beter. Ze is, met hulp van medicatie, zelf uit het delier weten te komen. Verward is nog altijd wel en dit zal ook niet meer verdwijnen. Inmiddels heeft ze de uitslag van verschillende onderzoeken die in oktober gehouden zijn: beginnende dementie. Dit was niet helemaal nieuw voor ons en dus kwam deze uitslag ook niet erg hard binnen, maar het besef dat het dus écht niet meer beter wordt, komt des te harder aan... Op dit moment zijn we nog steeds veel bij Oma. Eigenlijk ieder moment dat ze overdag thuis is, is er ook iemand van de familie bij... Dit is zwaar, maar we doen het met heel veel liefde  Oma heeft vroeger ook altijd voor ons klaargestaan (voor zowel haar kinderen als haar kleinkinderen) en dit is wat wij nu alles wat we voor haar terug kunnen doen! Er is een aanvraag gedaan voor een verzorgingstehuis. Gelukkig staat Oma helemaal achter deze stap, maar moeilijk vindt ze het wel. Totdat er plaats is, zullen we haar dus voorbereiden op deze grote stap.
Winterwandeling!
Al een tijdje wilde een ik een andere fotocamera. De andere voldeed niet aan mijn eisen  en dus moest en zou er een andere camera komen. Maar ja, wat doe je met een camera van 2 jaar oud die over het algemeen prachtige foto's maakt? Juist die zet je te koop op Marktplaats! Binnen een maand was ik hem kwijt en dus ben ik vorige week naar de winkel gegaan om een andere te gaan halen!

Ik had al op internet verschillende camera's vergeleken en met een top 3 aan camera's ging ik naar de winkel. Mijn eerste keuze was helaas uitverkocht en niet meer bestelbaar. Hij had nog gekeken of hij in andere vestigingen te verkrijgen was, maar helaas waren die allemaal te ver weg om 'even' naar toe te rijden. Dan de overige 2 keuzes maar bekijken! Het ging tussen een Samsung PL211 en de Canon Powershot SX220 HS. De een was prijstechnisch in het voordeel, maar de ander heeft weer een betere lenskwaliteit. En dat laatste gaf uiteindelijk de doorslag!!
Dus uiteindelijk is het de Canon Powershot SX220 HS geworden!!  En dan sta je daar in de winkel, bij een verkoper die alle tijd voor je neemt. En dan moet je betalen. Thuis nog gekeken of ik mijn VVV-bonnen wel in de tas en ja... je voelt hem vast wel al aankomen... Bij het betalen vergeet ik ze gewoon af te geven!!  Maar ach er staat al weer wat nieuws op mijn verlanglijstje, dus dan kan ik ze daar nog wel voor gebruiken
"Ik was bang om lief te hebben
En mijn hart heeft stilgestaan"