Welkomsttekst


Hey! 

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn logje!
Kijk gerust even rond! En een berichtje achterlaten... dat mag altijd!

 Kristel
Mama (l)

4 september 1955 - 14 december 2016

(l)
Er zijn geen woorden voor een zieke, 
van wie je weet zij redt het niet.
Ik streel haar wang, ik zie haar ogen,
ik ben bevangen van verdriet.
Toch ben ik dankbaar voor haar einde,
dat na zoveel moedig strijden kwam,
omdat het niet alleen haar leven,
maar ook haar lijden overnam.
(l)
Klokje
Weblog van de Week!!
19 t/m 26 december 2007!

Zo vlak voor de kerstdagen hebben we weer een nieuwe weblog van de week. Deze keer is Kristel1985 aan de beurt. Kristel’s logje is me opgevallen door haar leuke layouts, ze gebruikt werkelijk alle opties die een platinapakket bezit en dat vind ik natuurlijk erg leuk om te zien.

Momenteel is het ook kerst op haar logje, maar het zal me niets verbazen als dat strakjes weer helemaal anders is. Ik hou het in de gaten hoor! Speciaal voor Kristel ben ik voor mijn open haard gaan zitten en heb ik een filmpje ingesproken.


Marco, nogmaals super bedankt!
Weblog van de Maand
Lip Dub


 
E-mail alert
Marco en ik!
Tegelen, 27 september 2008


Westerpark Amsterdam, 9 juli 2010
Fanclubdag Nijkerk, 7 november 2010
Dichtbij Utrecht, 13 februari 2012


Ziggodome Amsterdam, 24 juni 2012


Opening Sportweek Tilburg, 20 april 2013


Borsatobingo Hoofddorp, 12 oktober 2013


FCD Hoofddorp, 13 oktober 2013


Workshop Explosieboekje, 23 maart 2014


De Vereeniging Nijmegen, 18 april 2014


013 Tilburg, 2 oktober 2014


Borsatobingo Nijkerk, 18 april 2015
Fanclubdag Nijkerk, 19 april 2015
SpeeddateBorsatobingo Egmond aan Zee, 
29 oktober 2016

High Tea Almere, 
20 november 2016Workshop Maarsbergen,
20 mei 2017


Borsatobingo Egmond aan Zee,
14 oktober 2017


Pizza eten met Marco,
27 oktober 2017
Gastenboek

Ik mis je... (L)

14 augustus 1921 - 7 januari 2009
Je was een man van weinig woorden
Duidelijk herkenbaar voor degenen die bij je hoorden
Een man, vader en opa waar je op kon bouwen,
met een woord waarop je kon vertrouwen

Achter je ligt een leven van werken en plicht
En juist dat bepaalde in alles jouw gezicht
Zo bescheiden als je hebt geleefd
Zo bescheiden ben je gestorven...

Opa, God heeft een schuurtje voor je klaar staan zodat je in de hemel verder kan timmeren!

 


             
 
                 
                   

                   

 
26 maart 1959 - 23 november 2009
 
Het noodlot heeft je weggenomen.
Het was een ongelijke strijd.
Je bent alleen nog in mijn dromen
dicht bij mij

ik mis je!

 
Foto album
Zoeken
Opruiming!
Al een tijdje was ik het van plan, maar het ontbrak me aan de tijd. Nu ik 2,5 week vrij heb van school oké, nu nog maar 1 week vond ik eindelijk de tijd om eraan te beginnen. Ik dacht binnen 2 dagen klaar te zijn, maar dat viel behoorlijk tegen! Inmiddels zijn we 1 week verder en eindelijk kan ik zeggen dat ik klaar ben! En dat voor een kamer van 2,5 bij 3,5 meter Jeetje wat kan een mens veel bewaren zeg! Wat ik allemaal wel niet weg heb gegooid... In totaal zijn er 3 volle dozen oud papier weggegaan en een volle zak afval!

Vorige donderdag ben ik begonnen achter mijn bed.
  
Alles heb ik van de kant gehad, afgestofd en stof gezogen. Ook de mappen heb ik geleegd en vele papieren weggegooid.
   
 

Na een middag hard doorwerken is dit het resultaat:
 
Binnen!
Zaterdag schreef ik al dat ik een verrassingspakket had gewonnen met de kerstprijsvragen en vandaag kwam het binnen!! Heerlijk zo'n verrassing bij de post!
Het is een erg leuk pakket met een keycord, spiegeltje, 2 buttons en een cd-blik!Marco, hartelijk bedankt voor dit leuke cadeau!!

Gewonnen!!
Ik zat net snel even mijn mail door te nemen en daarin zag ik ook dat de winnaars van de Kerstprijsvragen bekend waren. Zelf heb ik iedere dag meegedaan en ik vond het iedere dag weer een feest. Dus toen ik dat mailtje zag ben ik direct even gaan kijken!
Niets vermoedend was ik aan het lezen en ineens viel mijn oog op mijn eigen naam!!!!!!!!!!!  JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH Ik ben ook 1 van de winnaars!!!!!!!!!!!!!!


Ik ben erg benieuwd naar mijn verrassingspakketje!

Tentamens...
Zoals jullie in verschillende logjes al konden lezen bestonden de afgelopen weken (en dus ook de Kerstvakantie) bij mij uit het maken van verslagen en het leren van tentamens. Vorige week was het eerste tentamen. Dit was een hertentamen... het maken ging redelijk, al had ik naderhand totaal geen idee hoe ik het gemaakt had...  Aan de ene kant had ik een goed gevoel, maar dat had ik de vorige keer ook en dus durfde ik daar niet van uit te gaan. Maar dit keer was mijn gevoel juist! Een 6,1!!!!!!!!  Voor het eerste blok heb ik nu al mijn studiepunten binnen!  
Ik mis je!
Vandaag is het precies een jaar geleden dat mijn Opa* plotseling overleed. Ik kan me de dag nog herinneren als de dag van gisteren. De angst die ik voelde komt weer terug wanneer ik eraan denk. Mijn hart zit dan weer in mijn keel. Ook wanneer ik een ambulance hoor, dan zit ik te wachten op het moment dat de telefoon gaat rinkelen... Wanneer dat uitblijft dan ga ik opgelucht verder waar ik mee bezig was.

Het wordt een verschrikkelijke dag vandaag. Ik moet gewoon naar school en helaas heb ik vandaag ook nog een hertentamen. Bij ons betekent dat in de avonduren je tentamen maken. Geen idee of het gaat lukken, of ik me kan concentreren, maar ik ga het proberen. Voor Opa* moet het lukken! Hij zal bij me zijn en me ondersteunen. Na het tentamen ga ik zo snel mogelijk naar Oma en de rest van mijn familie! De pastoor komt namelijk het kruisje brengen dat het hele jaar achter in de kerk heeft gehangen.
Reest U mee?
De feestdagen zijn weer achter de rug en ook de vakantie is ten einde. In de vakantie veel gedaan, maar toch vooral met de opdrachten van school bezig geweest... Tijdens de kerstdagen hebben we het lekker rustig aan gedaan. Op Kerstavond gingen we normaal gesproken naar de kerk, maar dit jaar een keer niet. 's avonds hebben we de pakjes uitgepakt die onder de boom lagen en vooral gezellig samen gezeten  Eerste Kerstdag begon vroeg. Het was mis voor Opa* en dus gingen we vandaag naar de kerk. Hierna zijn we nog even naar Oma gegaan. Hebben daar gezellig wat zitten kletsen en net na de middag gingen we naar huis. Mama dook gelijk de keuken in voor het diner en wij gingen even ieder ons eigen ding doen. Zoals altijd smaakte het eten weer voortreffelijk!
Tweede Kerstdag betekent normaal gesproken familiebezoek, maar dit jaar deden we alles ff anders, dus bleven we lekker thuis! Gezellig rustig aan ons eigen ding doen en 's avonds gezellig met z'n allen rond de tafel om te fonduen!
Happy New Year!!!


Tsja, eigenlijk zegt dit plaatje al genoeg, maar toch...

wil ik jullie allemaal een heel goed, gezond, bruisend, knallend, liefdevol en Marcovol 2010 wensen!

"En wees niet bang voor het licht        
Dat je voelt op je gezicht                  "