Welkomsttekst


Hey! 

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn logje!
Kijk gerust even rond! En een berichtje achterlaten... dat mag altijd!

 Kristel
Mama (l)

4 september 1955 - 14 december 2016

(l)
Er zijn geen woorden voor een zieke, 
van wie je weet zij redt het niet.
Ik streel haar wang, ik zie haar ogen,
ik ben bevangen van verdriet.
Toch ben ik dankbaar voor haar einde,
dat na zoveel moedig strijden kwam,
omdat het niet alleen haar leven,
maar ook haar lijden overnam.
(l)
Klokje
Weblog van de Week!!
19 t/m 26 december 2007!

Zo vlak voor de kerstdagen hebben we weer een nieuwe weblog van de week. Deze keer is Kristel1985 aan de beurt. Kristel’s logje is me opgevallen door haar leuke layouts, ze gebruikt werkelijk alle opties die een platinapakket bezit en dat vind ik natuurlijk erg leuk om te zien.

Momenteel is het ook kerst op haar logje, maar het zal me niets verbazen als dat strakjes weer helemaal anders is. Ik hou het in de gaten hoor! Speciaal voor Kristel ben ik voor mijn open haard gaan zitten en heb ik een filmpje ingesproken.


Marco, nogmaals super bedankt!
Weblog van de Maand
Lip Dub


 
E-mail alert
Marco en ik!
Tegelen, 27 september 2008


Westerpark Amsterdam, 9 juli 2010
Fanclubdag Nijkerk, 7 november 2010
Dichtbij Utrecht, 13 februari 2012


Ziggodome Amsterdam, 24 juni 2012


Opening Sportweek Tilburg, 20 april 2013


Borsatobingo Hoofddorp, 12 oktober 2013


FCD Hoofddorp, 13 oktober 2013


Workshop Explosieboekje, 23 maart 2014


De Vereeniging Nijmegen, 18 april 2014


013 Tilburg, 2 oktober 2014


Borsatobingo Nijkerk, 18 april 2015
Fanclubdag Nijkerk, 19 april 2015
SpeeddateBorsatobingo Egmond aan Zee, 
29 oktober 2016

High Tea Almere, 
20 november 2016Workshop Maarsbergen,
20 mei 2017


Borsatobingo Egmond aan Zee,
14 oktober 2017


Pizza eten met Marco,
27 oktober 2017
Gastenboek

Ik mis je... (L)

14 augustus 1921 - 7 januari 2009
Je was een man van weinig woorden
Duidelijk herkenbaar voor degenen die bij je hoorden
Een man, vader en opa waar je op kon bouwen,
met een woord waarop je kon vertrouwen

Achter je ligt een leven van werken en plicht
En juist dat bepaalde in alles jouw gezicht
Zo bescheiden als je hebt geleefd
Zo bescheiden ben je gestorven...

Opa, God heeft een schuurtje voor je klaar staan zodat je in de hemel verder kan timmeren!

 


             
 
                 
                   

                   

 
26 maart 1959 - 23 november 2009
 
Het noodlot heeft je weggenomen.
Het was een ongelijke strijd.
Je bent alleen nog in mijn dromen
dicht bij mij

ik mis je!

 
Foto album
Zoeken
Veel leuke dingen!
Op zaterdag 20 mei was het dan eindelijk zover, de workshop van de Tifosi! Ik had al vroeg mijn foto's besteld en in de week voorafgaand aan de workshop begon ik met het bij elkaar zoeken van de rest van de spullen. Tijdens het ontbijt las ik het trieste bericht over de moeder van Leontine. Ik had dan ook niet verwacht dat Marco zou komen en dus was de verrassing des te groter dat hij er wel was. Wat een enorm respect heb ik hiervoor... Hij ging geduldig met iedereen op de foto en later liep hij ook door de zaal om bij verschillende tafeltjes even te kletsen. Ondertussen werd er druk geknutseld en was het aan de tafels erg gezellig! 

Na een middag knutselen was mijn boekje nog niet helemaal klaar en dus ben ik er thuis mee verder gegaan. En dit is het resultaat:
 
Ik ben weer tevreden met het resultaat en het lijkt me heerlijk om zo nog meer van deze boekjes te maken! Ik zeg op naar de volgende workshop!
 Op maandag 22 mei bestond de weblog 10 jaar en de hele dag door kon er gepuzzeld worden. 's Ochtends kwam de eerste prijsvraag al online en hier kon je de hele dag over doen. Deze werd al enthousiast door mij ingevuld en ook 's avonds zat ik er na een dag werken op de BSO al helemaal klaar voor. Alle prijsvragen heb ik goed mee kunnen doen. Dit jaar waren er geen sites die de drukte niet aan konden en dat was wel erg fijn puzzelen! Aan het eind van de avond werden de eerste winnaars bekend gemaakt en tot mijn verbazing stond ik ook bij die winnaars! Voor de hoofdprijs nog wel! Een bijzonder theepakketje gaat mijn kant op komen! Ik ben erg benieuwd wat daar allemaal in gaat zitten. 
Als laatste prijsvraag mocht je een logje schrijven over wat de weblog voor jouw betekent en ook dit heb ik gedaan. Vandaag werd de winnaar bekend gemaakt van te gekke hoofdprijs, namelijk 2 kaartjes voor Marco&friends in het Ziggodome!! Toen vanochtend het mailtje binnenkwam was ik gelijk nieuwsgierig. Ik ging kijken en tot mijn verbazing zag ik mijn naam staan:o Ik moest toch echt eerst even op de link klikken om er zeker van te zijn of ik het wel was Toen ik zag dat mijn logje naar voren kwam, schrok ik me hoedje, maar stuiterde ook meteen alle kanten op Al snel had mijn collega ge-appt of ze toevallig wat te doen had op 24 juni. Dit had ze nog niet, dus werd er besloten om er samen weer een gezellig avondje van te maken :d


Een tijdje terug kwam het bericht over de festivalzomer van Marco. Ik twijfelde of ik wilde gaan en ondanks dat Lierop niet zo ver weg is voor mij, kocht ik nog geen kaartje. Ik had de vrijdag ervoor een bruiloft en ik wist het echt niet wat ik zou doen. Toen ik op de facebook van Marco een bericht voorbij zag komen over vrijgekomen gastenlijstplaatsen begon het toch te kriebelen en dus schreef ik mij in. De maandag ervoor kreeg ik bericht dat ik een van de gelukkige was met een gratis ticket en dus werd mijn collega ingelicht en werd er besloten om samen te gaan. Het was warm die dag en dus gingen we niet al te vroeg. Rond 18:00 stonden we ieder op een andere parkeerplaats op elkaar te wachten Toen we hier achter kwamen, zijn we maar snel naar de toegangspoorten gelopen en daar troffen wel elkaar. Op het moment dat wij binnen kwamen waren The Pelgrims aan het spelen. We zijn wat rond gaan lopen en hebben wat te eten gehaald. Eenmaal onze friet in de hand hebbende zijn we naar voren gelopen en konden we nog redelijk vooraan een plekje vinden waar we konden gaan staan. Hier zijn we ook niet meer weggegaan! Na The Pelgrims was het de beurt aan Miss Montreal! Wat een geweldig optreden was dat! Ze wist, ondanks de warmte, er een fantastisch feestje van te maken! Hierna was het de beurt aan Caro Emerald. Ik vond dit optreden wat minder. Het was nogal veel van hetzelfde. 
  
Na Caro Emerald nam de druk van achteren meteen toe en voor we het wisten stonden we nog wat verder naar voren, maar bijna als sardientjes in een blik. Mijn collega vond dit niet heel erg fijn, maar ik kon haar geruststellen dat het wel minder zou worden wanneer Marco eenmaal begonnen was. En dit klopte! Nadat de eerste tonen van Marco door de speakers schalde was er meteen een hoop enthousiasme uit het publiek en kon het genieten gaan beginnen! 
 
Het was voor mij het eerste optreden dat ik bijwoonde sinds het overlijden van mama* en soms moest ik toch wel een paar keer slikken... Zeker bij Afscheid nemen bestaat niet kreeg ik even te kwaad. Gelukkig was daar mijn collega en kon ik steun vinden bij haar. 


Ik heb dus al vele leuke uitjes achter de rug, maar er komen er nog meer aan! Helaas voor mij op 17 juni geen MarcoMeeting in België, maar een gezellige familiedag met papa's familie. Op 23 en 24 juni vier ik gezellig het feestje van de ZiggoDome mee. Op 24 juni 2012 was ik al bij de opening en nu dus ook bij dit geweldige feestje! Ik heb er al helemaal zin in!

1. Door: Lisanne op 03-06-2017 10:27:54
Wat een leuke uitjes en natuurlijk ook hele leuke prijsjes. Jij hebt een paar toptijden achter de tijd. Maar er komen dus ook nog topdagen aan Heel veel plezier alvast .. en geniet lekker van je prijsjes, want die heb je zeker verdient. Gefeliciteerdd! 
Liefs, Lisanne
2. Door: Anja van Wijk op 04-06-2017 09:49:36
wat een super leuke log heb je gemaakt. Ik stuiter hier weer heerlijk met je mee. Natuurlijk snapik dat je even een traantje moest laten de eerste keer zonder je moeder lieverd. Dat begrijp ik helemaal.

Je hebt echt leuke vooruitzichten en wens je er erg veel plezier mee. Ga er lekker van genieten.

Liefs Anja
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Aan deze tijd komt ooit een eind
Wanneer de toegift is geweest"