Welkomsttekst


Hey! 

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn logje!
Kijk gerust even rond! En een berichtje achterlaten... dat mag altijd!

 Kristel
Mama (l)

4 september 1955 - 14 december 2016

(l)
Er zijn geen woorden voor een zieke, 
van wie je weet zij redt het niet.
Ik streel haar wang, ik zie haar ogen,
ik ben bevangen van verdriet.
Toch ben ik dankbaar voor haar einde,
dat na zoveel moedig strijden kwam,
omdat het niet alleen haar leven,
maar ook haar lijden overnam.
(l)
Klokje
Weblog van de Week!!
19 t/m 26 december 2007!

Zo vlak voor de kerstdagen hebben we weer een nieuwe weblog van de week. Deze keer is Kristel1985 aan de beurt. Kristel’s logje is me opgevallen door haar leuke layouts, ze gebruikt werkelijk alle opties die een platinapakket bezit en dat vind ik natuurlijk erg leuk om te zien.

Momenteel is het ook kerst op haar logje, maar het zal me niets verbazen als dat strakjes weer helemaal anders is. Ik hou het in de gaten hoor! Speciaal voor Kristel ben ik voor mijn open haard gaan zitten en heb ik een filmpje ingesproken.


Marco, nogmaals super bedankt!
Weblog van de Maand
Lip Dub


 
E-mail alert
Marco en ik!
Tegelen, 27 september 2008


Westerpark Amsterdam, 9 juli 2010
Fanclubdag Nijkerk, 7 november 2010
Dichtbij Utrecht, 13 februari 2012


Ziggodome Amsterdam, 24 juni 2012


Opening Sportweek Tilburg, 20 april 2013


Borsatobingo Hoofddorp, 12 oktober 2013


FCD Hoofddorp, 13 oktober 2013


Workshop Explosieboekje, 23 maart 2014


De Vereeniging Nijmegen, 18 april 2014


013 Tilburg, 2 oktober 2014


Borsatobingo Nijkerk, 18 april 2015
Fanclubdag Nijkerk, 19 april 2015
SpeeddateBorsatobingo Egmond aan Zee, 
29 oktober 2016

High Tea Almere, 
20 november 2016Workshop Maarsbergen,
20 mei 2017


Borsatobingo Egmond aan Zee,
14 oktober 2017


Pizza eten met Marco,
27 oktober 2017
Gastenboek

Ik mis je... (L)

14 augustus 1921 - 7 januari 2009
Je was een man van weinig woorden
Duidelijk herkenbaar voor degenen die bij je hoorden
Een man, vader en opa waar je op kon bouwen,
met een woord waarop je kon vertrouwen

Achter je ligt een leven van werken en plicht
En juist dat bepaalde in alles jouw gezicht
Zo bescheiden als je hebt geleefd
Zo bescheiden ben je gestorven...

Opa, God heeft een schuurtje voor je klaar staan zodat je in de hemel verder kan timmeren!

 


             
 
                 
                   

                   

 
26 maart 1959 - 23 november 2009
 
Het noodlot heeft je weggenomen.
Het was een ongelijke strijd.
Je bent alleen nog in mijn dromen
dicht bij mij

ik mis je!

 
Foto album
Zoeken
Geboren!!
Eindelijk is hij er!!! Na een zwangerschap van 41 weken zijn wij op zaterdag 29 september om 20:54 de trotse ouders geworden van Lenn!!! Het is een heel lief kereltje en hij doet het echt super goed! Gisteren zat hij zelfs al bijna 100 gram boven zijn geboortegewicht. Ook mama maakt het heel goed (af en toe zelfs iets te, waardoor dat ik soms toch nog wat te veel doe). 

In de schijnwerper!
 


Wow!!!! Wat een ontzettend leuke verrassing is dit!!   Dank je wel Marco!!

In december gaan we elkaar zeker zien. De oppas voor de kleine is al geregeld:d20 weken + echo!!
 Gisteren was ik al weer 20 weken van onze lieve, kleine ukkepuk! Ik zie ons nog met de positieve test in handen zitten. Toen nog alles zo klein en pril. En nu gewoon al een echt mensje waar alles al op en aan zit. Ik blijf het zo bijzonder vinden dat het in mij groeien mag. 

Sinds een paar dagen voel ik de kleine ook af en toe bewegen. Met name 's ochtends is de kleine actief en heb ik zelfs al een schopje mogen zien. Ik kan niet wachten tot ik de kleine nog meer kan en mag gaan voelen. 
Zwanger!!
 Eindelijk kan ik het ook hier van de daken schreeuwen! De familie, vrienden en collega’s zijn op de hoogte en nu mag ik ook hier vertellen dat ik samen met Björn een kindje verwacht!!

Inmiddels ben ik 11 weken in verwachting en tot nog toe gaat het heel goed. Behalve vermoeidheid heb ik verder geen klachten. Hier ben ik wel erg blij mee, want ik weet wel dat dit ook heel anders had kunnen zijn.

Een twee weken geleden hadden wij mijn schoonouders, schoonzus, mijn vader en broer uitgenodigd voor een gezellig samenzijn in verband met ons samenwonen. We wilde dit graag even met hun vieren. Dat hadden wij ze tenminste verteld, maar het was voor ons het moment om ze te vertellen van onze zwangerschap! Oh wat zijn ze allemaal blij voor ons! Papa had de tranen in zijn ogen staan en natuurlijk werd er ook even stilgestaan bij het feit dat mama* dit ook erg mooi gevonden had. We hadden voor iedereen een foto van de eerste echo en een gedicht in een fotolijstje gedaan en deze afgegeven.

(helaas draaien foto’s wanneer ik dit logje met telefoon schrijf)
Dag lieve Oma

Lieve Oma,

Wat een mooie tijd hebben we samen gehad. Vele mooie momenten samen ingelijst  Gezellige uitjes hebben we samen met Marjolein gemaakt. Wat genoot je hier iedere keer intens van. En wij, wij genoten met je mee. 

Wat ga ik je ontzettend missen! 

Geef je mama* een dikke knuffel van mij?


In de schijnwerper!


Vanochtend kreeg ik op Facebook een berichtje van Anja dat er wat leuks op weblog stond voor mij. Nieuwsgierig als ik ben ging ik kijken en zag ik dat ik in de schijnwerper sta!! Wat ontzettend leuk!!

Dank je wel Marco voor de gelukswensen! 
 
In love!


Het gevoel van dit liedje heb ik heel vaak gehad. Zeker de afgelopen maanden had ik regelmatig het gevoel wat te missen in mijn leven. En dus begon het te kriebelen en heb ik iets gedaan waarvan ik altijd heb gezegd dat ik het niet zou doen  Uit nieuwsgierigheid ging ik kijken op Lexa, maar om dat te kunnen doen moest je een profiel aanmaken. Dit profiel werd door de members van Lexa gezien en dus werd er gereageerd. Tsja nieuwsgierig als ik ben wilde ik weten wie er wat gezegd had, maar dan moest ik dus ook member worden... 
Veel leuke dingen!
Op zaterdag 20 mei was het dan eindelijk zover, de workshop van de Tifosi! Ik had al vroeg mijn foto's besteld en in de week voorafgaand aan de workshop begon ik met het bij elkaar zoeken van de rest van de spullen. Tijdens het ontbijt las ik het trieste bericht over de moeder van Leontine. Ik had dan ook niet verwacht dat Marco zou komen en dus was de verrassing des te groter dat hij er wel was. Wat een enorm respect heb ik hiervoor... Hij ging geduldig met iedereen op de foto en later liep hij ook door de zaal om bij verschillende tafeltjes even te kletsen. Ondertussen werd er druk geknutseld en was het aan de tafels erg gezellig! 

Na een middag knutselen was mijn boekje nog niet helemaal klaar en dus ben ik er thuis mee verder gegaan. En dit is het resultaat:
 
Ik ben weer tevreden met het resultaat en het lijkt me heerlijk om zo nog meer van deze boekjes te maken! Ik zeg op naar de volgende workshop!
De weblog betekent voor mij...
Wat betekent de weblog voor mij... Nou eigenlijk heeft het best veel betekent voor mij. Via de weblog heb ik vele leuke en lieve mensen leren kennen. Vooral in de beginjaren van de weblog was het de ideale manier om in contact te blijven met anderen. Later kwam daar facebook en die heeft de taak van het onderhouden van contacten wel wat meer overgenomen. Maar evengoed vind ik het nog steeds erg leuk om te loggen!Ik begon met loggen op 25 mei 2007. Dat is dus al weer 10 jaar geleden!! Een paar maanden later was er VTM Live waar ik samen met een klasgenootje (Imke) naar toe ging. Wij zouden overnachten op een camping en Imke had contact gelegd met Martine en Sanne, die op diezelfde camping zouden logeren. Eenmaal op de camping waren daar ook Steffie, Mariska, Ivo en Antoinette. Al snel was er een goed contact en werd er besloten om de volgende dag gezamenlijk naar het festivalterrein te gaan. De avond was erg gezellig en ook het festival zelf was super! Ook na dat weekend bleef het contact en werd er besloten om een keer weer wat af te spreken. Zo zijn we nog een keer gaan schaatsen in Den Bosch en hebben we heerlijk genoten van de kookkunsten van Ivo. In de zomer hebben we een erg leuk weekend mogen beleven bij Antoinette en haar man Marco! Ook nu is er nog steeds contact met een aantal van deze groep en wordt er al weer gesproken om weer een gezellige dag/weekend te plannen!
 
Rare Moederdag...

Vandaag is het moederdag. Voor mij dit jaar de eerste keer na het overlijden van mama*. Wat een ontzettend rare gewaarwording... Al dagen, maanden zag ik tegen deze dag op. Vanochtend werd ik dan ook wakker met een raar gevoel en al snel waren daar de tranen en het besef dat ik ze niet even een knuffel kon gaan geven  
Vandaag is het 5 maanden geleden dat ze overleed en het gemis is nog iedere dag aanwezig 


 
"Sterk zijn de stenen en hoog is de muur
Verzegeld de deuren en ramen"