Welkomsttekst


Welkom op mijn Borsato-log!
Super leuk dat je hier komt
kijken....Lees, lach, kijk,
verwonder & geniet.

†With††Linda

Missing you !!


If tears could build a stairway
And heartache make a lane
I'd walk the path to heaven
And bring you back again


Fotoshoot by MB


"Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever...It remembers little things, long after you have forgotten everything."
Klik voor het logje
Die ene dag op 29 juli 2011...

Een grote verrassing!
G12 les van Marco.

Unforgetable...Klik * hier* voor de log

Mijn laatste foto's met Marco


8 februari 201315 februari 201320 april 201325 juni 2013
Super filmpje van Marco voor mij, heel bijzonder!


10 juni 2009
Weblog v/d week!
De engel van mijn hart!
 
Ik hou van jou = voor Twan!
Mijn gastenboek!
 
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
E-mail alert
Laatste Reacties
Via deze weg wil ik jou... 19:37
Via deze weg wil ik jou... 19:25
Via deze weg wil ik jou... 16:02
Gefeliciteerd lieve... 21:12
Via deze weg wil ik... 17:28
Wat een prachtigelog heb... 20:02
Wauw wat een log, heb hem... 20:00
Zo ik ben er eens evenjes... 16:41
Geweldig als je zulke... 22:47
Wowwww prachtig... 23:00
Dank je wel dat je ons... 10:44
Ik ken zuid-afrika. Heb... 14:33
Wauw! Het lijkt wel een... 12:49
Wat een onwijs gaaf... 12:34
Wow, wat is dat gaaf zeg... 09:59
echt een heel mooi... 22:53
Baie Dankie dat je dit... 20:56
Waaaaaaaaaaaaaaaauw, wat... 16:05
Oh.... ademloos! Wat kun... 11:09
Wat een mooi filmpje... 22:37
Een genot om naar het... 22:30
Ohhh Linnie, wat een... 22:26
Wow wat gaaf! Geweldig... 22:15
Wat een ontzettend mooi... 22:02
Door deze log krijg ik... 09:30
Wauw wat een geweldige... 22:37
Super gave foto's! 22:27
Zo, hallo hee, de foto's... 17:18
Suuuuupermooi!! Inderdaad... 17:11
Ik vind hem echt... 12:31
HIHIHI Ellen, ik ben ook... 15:14
Ja, oke, ik geef het... 14:59
In one word: marvellous!... 13:50
wauwww wat een... 09:44
Een groot woord kan ik er... 18:52
Waauw prachtige foto's... 11:57
Waauw, prachtig!... 11:45
Via deze weg wil ik jou... 17:26
Dit is een super mooie... 09:24
Deze is wel heel erg... 00:35
Hij is super geworden...... 22:50
Tjee Linda wát een... 22:28
Wauw wat gaaaf en wat een... 21:38
Waaauw mooooie foto... 21:34
Voor jou heb ik heel veel... 16:12
Hij is super, maar ik ben... 14:20
Hihi, mee eens Martine !!! 14:18
Nondeknetter wat 'n... 14:16
Ze zijn echt te gek,... 12:50
Hij is te gek! Maarre..... 12:40
 
Laatste 100
Profiel
Naam: Linda (kleine-lindie)
Leeftijd: 35 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoekers ;
en 1 gast bezoekers .
Archief
Fotoshoot by MB
En dan wil je die ene dag op 28 juni 2013 gaan beschrijven maar tja…
dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want waar begin ik?

Begin ik bij die ene dag op 17 augustus 2012 dat ik nietsvermoedend heel gezellig zat te lunchen met Nathalie, toen ze me haar telefoon toeschoof en zei dat ik maar even moest luisteren. Voor ik het wist luisterde ik naar een audioberichtje van Marco en nog wel eentje speciaal voor mij. Het was iets met een fotoshoot en wat daarop mijn antwoord was. Ik doe heel stoer, maar die tekst kan ik natuurlijk dromen, ik hoef jullie niet te vertellen dat ik deze audio minstens 100 keer geluisterd heb. Ook hoef ik jullie niet te vertellen wat daarop mijn antwoord was.
Ik was zo enorm blij, het was niet te bevatten en ongelofelijk. Ik reed niet, maar stuiterde naar huis later die dag. Ik vertelde het in geuren en kleuren aan Twan en mijn lieve vriendinnen, je kunt het (of mij) hysterisch noemen en ik denk dat het (ik) dat ook was.
 
   
 
Of begin ik bij alle voorbereidingen, of beter gezegd de voorpret, zoals het zoeken naar locaties bij ons in de buurt. Het zoeken wierp al snel z’n vruchten af, want ik vond een te gekke oude & vervallen houtzagerij, een mooie zandverstuiving en een oude Ford Mustang uit 1966 die we ergens op een zandpad neer zouden zetten. Een zondag met Marcha proefmake-uppen, heerlijk keuvelen over wat komen zou en kleding doorpassen hoorde ook bij de lijst met voorbereidingen. Dit was natuurlijk de uitgelezen kans om te shoppen en ook dat deed ik.
 
 
Op 2 oktober deed ik met Nathalie een proef shoot met alle kledingsetjes en op de verschillende locaties die ik had uitgezocht. Behalve dat het een hele leuke middag was, was dit ook heel erg fijn. Ik had nog nooit een fotoshoot gedaan, ik vroeg me af hoe het zou gaan, zou dat poseren wel lukken, zou de kleding leuk genoeg zijn en welke kleding doe ik waar aan?
Het gaf me vertrouwen dat het wel goed zou komen.

  
Ik maakte lijstjes, zocht ideetjes voor een pose of type foto, stuurde ze naar vriendinnen of bewaarde ze. Ik ging regelmatig onder de zonnebank,
ik liet op tijd m’n wenkbrauwen epileren (stel je voor dat het een last-minute shoot wordt) en tot slot deed ik 10 maanden aan de lijn. Voor het geval dát. Ze zeggen weleens “de voorpret is het leukst”. De voorpret was leuk, heel erg leuk, maar dat het het leukst is, is dus echt niet waar.
  

Of begin ik bij de week voorafgaand aan de shoot. Toen bleek dat het vrijdag 28 juni k*tweer zou worden. Op zich niet heel erg, maar wel als je die dag een fotoshoot gepland hebt met alleen maar buitenlocaties. Dus werd er druk gezocht naar een goede binnenlocatie bij ons in de buurt, hoe we ook zochten we vonden niks wat goed en ook nog eens vrij was. Het risico was te groot om het er toch op te gokken, dus weken we uit. Uiteindelijk vonden we een prachtige binnenlocatie in Houten, die we zouden combineren met het Henschotermeer en een andere Ford Mustang. De rest van die week regelde ik nog wat laatste dingen, streek alle kleding en haalde toch nog een paar knallende pumps die wel heel mooi bij dat ene jurkje kleurde.

 
 
 
Waar ik ook begin, beginnen bij 28 juni is natuurlijk het aller-leukst!

Mijn dag begon die vrijdag met de wekker die zorgde dat ik om 6.15 uur uit ons bedje rolde.
Na een douche pakte ik alle tassen en mijn trolley bij elkaar, het leek wel of ik 2 weken op vakantie ging, en stapte in de auto richting Marcha. Daar aangekomen stond March al op me te wachten om me onder handen te nemen.
 

 
M’n haren werden gedaan en de make-up werd zorgvuldig aangebracht of was het nou eerst de make-up en toen m’n haar? Anyway Marcha deed het prachtig, zo mooi had ik er nog nooit uitgezien. Ondertussen hadden we natuurlijk al heel veel voorpret en lol. Marcha is ervaringsdeskundige en stelde me gerust dat het allemaal goed kwam en dat ik een te gekke en vooral bijzondere dag ging beleven en dat ik heel hard moest gaan genieten.


 

 
 
Toen ze klaar was met poederen en touperen moest Marcha gaan werken. Ik mocht bij hun wachten totdat
ik naar het Henschotermeer ging, erg lief en ook fijn want buiten goot het.


   
Ik stuurde Nathalie een foto met de mededeling dat ik er klaar voor was. Toen ik alleen was namen de zenuwen flink toe, vanalles spookte er door mijn hoofd......”saved by the bell”, Nathalie belde dat ze er waren en dat ik ook die kant op mocht komen. Stuiter!

  
Niet veel later reed ik de parkeerplaats op, ik parkeerde mijn auto bij de auto’s van Nathalie en Marco, ontvouwde een paraplu en liep richting Nathalie en de Ford Mustang, die nog mooier was dan ik dacht wauw! Ik kreeg een kus van Nathalie en ze vertelde dat ik meteen in de auto mocht springen, Marco zat er al in en was wat aan het meten enzo. Ik nam plaats achter het stuur,
Marco en ik kusten elkaar gedag, hij zei even wat te gaan proberen. Marco zat naast me op de bijrijderstoel en eigenlijk begonnen we meteen.
 
 

 
Het was zo relaxed, ik was bang dat ik heel de dag zou hyperen en niet zou kunnen ontspannen, maar dat was na een minuutje al over, gelukkig. We probeerden wat verschillende dingen en Marco zei ondertussen dat we een hele gezellige dag gingen hebben, ik dacht alleen maar
“Hell yeah”! Marco kroop op de achterbank, inderdaad een hele leuke dag ;-)

 
 

Al kijkend via de achteruitkijkspiegel naar hem, naar buiten kijkend en starend voor me uit schoot hij erop los. Ondertussen had hij Nathalie erbij geroepen om mee te flitsen. Wij zaten lekker droog in de auto, maar Nathalie stond daar in de stromende regen, wat een ellende. Gelukkig bedacht Gerrit, de eigenaar van de Mustang, dat hij wel een paraplu boven haar hoofd kon houden. Toen Marco weer een keer aan Nathalie vroeg of ze zich wilde verplaatsen keek ik hem aan met grote medelijden voor Nathalie die daar in de regen stond, hij reageerde met dezelfde blik. Ondertussen wisselde we van plaats en nu zat ik op de achterbank. Hij had hier zo lang naar uitgekeken zei hij en ik kon dat alleen maar beamen. Ook Marco ging naar buiten om foto’s van buiten naar binnen te maken en niet veel later stond ook ik buiten op m’n slippers onder een paraplu voor nog meer foto’s.
 


 
We besloten dat ik een ander setje kleding aan ging trekken. We kozen voor een zwarte short, een zwart colbertje, pumps en een laag kippenvel.
Nee!
Dat laatste was niet de bedoeling!
Dus wisselde we de short voor een spijkerbroek met scheuren.
De auto was zo gaaf, zo stoer en zo sexy dat we daar bij nog meer foto’s schoten.

 
 

 

 
Complimenten moet je kunnen incasseren op zo’n dag,
want ze vlogen me om de oren van zowel Marco als Nathalie. Zo lief!
Omdat ik de pumps na de shoot eigenlijk terug wilde brengen besloot Nathalie dat ze me best van ene plek naar de andere plek kon dragen, te leuk was het en we moesten er erg om lachen. Ik denk dat het anderhalf uur later was toen we klaar waren met deze set.

 


Op naar de volgende set, het water. Het enige wat we hier nodig hadden waren een oude stoel en drijvende lelie’s, oh en water. Het water voelde verrassend genoeg niet koud aan,
dat was het natuurlijk wel aan de laag kippenvel op mijn lijf te zien. 

Ik naam plaats op de stoel en Marco en Nathalie gingen als een perfect op elkaar ingespeeld team aan de slag.
De adrenaline gierde door mijn lijf, dit was zo gaaf.


De ene foto naar de ander werd gemaakt.
Marco en Nathalie riepen dat het heel goed
ging en hun gezichten bevestigde dat,
zo fijn om te zien.
Niet langer dan nodig was lieten ze me in het water,
deze set was ook meer dan geslaagd. 
  
 

De volgende locatie lag een stukje verderop en was binnen, in hotel Houten. Met drie volgeladen auto’s gingen we die kant op. Nadat we alle spullen naar boven hadden gesjouwd, we hoefde heus niet twee keer met een volle kar en nog losse tassen en koffers te lopen, gingen we eerst wat eten. Het was inmiddels middag geworden dus we konden wel wat lekkers in onze magen gebruiken. Marco was eerder klaar dan Nathalie en ik en stond te trappelen van ongeduld.
 
Omdat de hotelkamer vrij neutraal was, hadden ze heel veel accessoires meegenomen
voor de afwisseling. Zo begonnen we met een goudvis in een vissenkom, helaas werkte Fred niet zo goed mee en zat hij steeds onder in de kom.

 
 

De setting met de luchtbuks daarentegen was te gek, net als die met de bloemen,
de gitaar, het hoedje, de oude Rolleiflex en de koptelefoon.

 

 
  


 
  
 
De vijftig tinten grijs setting
was ook erg….
uhm leuk!
  

Ik in handboeien geslagen hét boek lezend en het moment dat Marco mijn handen bij elkaar bond (een hele leuke dag!) met een grijze stropdas staan op mijn netvlies gebrand.

 

 
Er werd hard gewerkt, als je dat zo mag noemen, maar tegelijkertijd was het ook erg relaxed. Het was enorm gezellig, we hadden plezier en met enige regelmaat werd er even geknuffeld.

 
   
 
Toen we op de klok keken was het al zes uur geweest, de tijd was voorbij gevlogen. “Stop de tijd” schreeuwde ik in gedachten. Het was gewoon onmogelijk om alles wat we wilden ook echt te doen. Marco is zo creatief en zit vol ideeën, onwijs leuk was dat om te zien,
te horen en onderdeel van uit te maken.
 

 
Marco en Nathalie overlegden wat hij nog heel graag wilde doen, dat waren de foto’s met de gitaar maken. Ik kleedde me voor de laatste keer om en ging boven op het bed staan met de gitaar op m’n schouder. Marco stond, zat en lag voor me op de grond, nog steeds een héle leuke dag! Ik hoor Nathalie nog zeggen “Sorry Lin, ik kan nu niet filmen, dit moet je even op je harde schijf opslaan.”. Het is maar goed dat ik een hele goede harde schijf heb want mijn hoofd staat vol met shots en filmpjes van die dag. En mocht mijn harde schijf ooit crashen,
dan zitten al die momenten gelukkig ook veilig in mijn hart.

  
En toen was het einde van deze
onbeschrijfelijk bijzondere dag toch echt
in zicht. We pakten alles weer in, we moesten nog steeds twee keer lopen om alles
beneden te krijgen, er werd uitgecheckt
en Fred kreeg een nieuw thuis.
 
 
En dan moet je afscheid nemen… ik bedankte, knuffelde en kuste Nathalie, die mijn steun en toeverlaat was geweest die dag. Marco stond ook al klaar, we knuffelden, hij overspoelde me met lieve woorden, en we knuffelden nog meer. Marco, mijn eigen fotograaf die dag.
Hell yeah dat het een leuke dag was!!!!

 

 
"Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever... It remembers little things, long after you have forgotten everything."
 
 
Lieve Marco, hoe kan ik je ooit bedanken voor al dit moois…
niet alleen voor de dag zelf, ook voor de meer dan geweldige foto’s die je hebt gemaakt.
Je bent bijzonder, bijzonder lief en leuk ook en bijzonder getalenteerd!
Dank dank dank je wel!
 
1. Door: Ellen op 23-08-2013 15:43:30
Je bent de log perfect begonnen..
en perfect geeindigd.. dus dat zit wel goed.
van begin tot eind genoten, wat een wereldervaring ben jij rijker!

Deze dag zit voor altijd in jou hart..
en die foto`s.. SJUCHT!
Ik ga nog een keer kijken.. en misschien nog wel een keer

Mooie jij!
xxxxx Ellen

2. Door: Wijnand op 23-08-2013 16:09:02
Leuk om te lezen dat je zo genoten hebt. De foto's zien er ook erg mooi uit. Het is moeilijk om een foto eruit te kiezen waarvan ik zeg,,,,,jaaaaa,die vind ik het mooist. Ze zijn allemaal SUPER ! 

Knap werk van Marco en Nathalie!

Op sommige foto's vind ik dat je mooie blauwe ogen en je wenkbrauwen en die glimlach er super mooi uitspringen. Echt een foto model.

Groetjes Wijnand
3. Door: marjolein ni op 23-08-2013 16:15:12
wat een prachtige foto's  super !! x marjolein
4. Door: Cindy n.i. op 23-08-2013 16:15:57
Aaaaaaaaaaaaaaaargh...... *ligtinkatzwijmopdegrond*
Hoe gaaf!!!!! Ik beleef het weer met je mee, fantastisch, wat een mooie foto's en wát een man!!!
5. Door: Linda Satter op 23-08-2013 16:54:14
wauw....... meer weet ik nu echt niet te zeggen,
6. Door: Kimberley vanuit Turkije op 23-08-2013 17:28:09
Wauw Lin, wat een heerlijk logje en wat een prachtige foto's!
7. Door: Rebecca niw op 23-08-2013 17:28:56
Wauw wauw wauw! Superrrrr gaaf! Wat een prachtige foto's zeg! Kan me voorstellen dat je deze dag nooit maar dan ook nooit meer zal vergeten! 
8. Door: Kimberley vanuit Turkije op 23-08-2013 17:29:44
Ik was nog niet klaar hihi. Ik heb gesmuld van je logje, deze dag vergeet je echt never nooit meer! Ennn helemaal terecht dat Marco je gevraagd heeft want je bent prachtig!
9. Door: Tamara op 23-08-2013 17:40:55
WAUW Lin!
Wat een geweldige log... zo zo mooi deze dag.
Voor altijd in jouw hart <3
En die foto's..... prachtig!
Jullie hebben met zn 3-en er een geweldig eindresultaat mee neergezet

x Tamaar
10. Door: Ine op 23-08-2013 18:20:02
Had jouw verhaal al live gehoord maar heb het met zoveel plezier nog eens zitten lezen. Sommige foto's had ik nog niet gezien, maar lieverd toch, het zijn stuk voor stuk plaatjes. Een hele goede fotograaf, een lieve assistente maar ook een verdomd mooi en goed model.

Wat zal Twan ook trots zijn!

Unforgetable 

Kus!
Ine 

11. Door: Danielle Dubel op 23-08-2013 18:43:55
wauw wat een onwijs mooie foto's .Mooi model en top fotograaf. Echt te gek xx
12. Door: Hillie n.i. op 23-08-2013 20:37:45
Wow sprakeloos! Wat een mooi vehaal, wat een mooie foto's en wat een mooi mens ben jij ( maakt niet uit welke volgorde)
dit is wel een heel bijzondere dag! 

Één met een gouden randje! 

Groetjes Hillie 
13. Door: MariŽlle op 23-08-2013 21:32:38
Linda! Wat een te gekke foto's zijn t geworden zeg!! Super en een voor een prachtig om in te lijsten!! Ach... wat sneu voor Nathalie dat ze zo in de regen moet staan, maar ik vind het effect wel mooier op de foto, het maakt het dramatischer en ik vind dat je er alleen maar prachtiger uit de verf komt! Een onvergetelijke ervaring, once in a lifetime...

Liefs, Marielle
14. Door: Marjan(pukjem) op 23-08-2013 21:33:23
Pfff.... wat een gewelidge foto's zeg, mooie herinneringen aan een mooie dag!!

Liefs Puk xxx

15. Door: FlupenFloor op 23-08-2013 21:46:19
Wat een gaaf logje van een onvergetelijke dag met Marco en Nathalie. 
De foto's zijn prachtig. Wauw! Wauw! Wauw!

Groetje Petra 
16. Door: priscilla op 23-08-2013 21:57:25
Wow meid heb er geen woorden voor zo ontzettend mooi zijn deze foto's, je bent en pracht van een vrouw met power echt super.
Kan me heel goed voorstellen dat het een topdag was om nooit te vergeten.
17. Door: Mars op 23-08-2013 22:15:55
Zucht zucht zucht zucht..... Ik beleef de dag weer helemaal met je mee. 
Hoe vaak hebben we al tegen elkaar gezegd dat dit niet NORMAAL IS?!
ik vind je lief! En ook nog eens meer dan mooi!
love you beauty *heelveelhartjes*
18. Door: Annemarie op 23-08-2013 22:36:05
Wauw!! Wat ben je toch een mooi mens!! Super foto's, wat geweldig om te bekijken!
Heb je logje met veel plezier gelezen,wat moet jij genoten hebben die dag, het straalt echt van de foto's af, HEERLIJK!!
19. Door: Manuel op 23-08-2013 22:51:43
Wow wat een gave foto's zeg. Je trouwfoto's waren ook al zo mooi. Tenminste diegene die je heb laten zien haha. Maar ik vind deze wel stoer hoor. Je mag er zeker trots op zijn

20. Door: Klavertje op 23-08-2013 22:52:13
Het is je gelukt!!!!! Jaaa, echt, het is je gelukt om foto's te kiezen om hier op je log te plaatsen. Je zei al dat je er zoveel had, allemaal stuk voor stuk mooi en eigenlijk niet of moeilijk kon kiezen... begrijp ik hoor :-)
De foto's die je hier geplaast heb zijn beauty's, allemaal zó mooi. Ze zijn allemaal anders, stuk voor stuk met een eigen karakter maar allemaal onwijs mooi!!
Dan je log erbij, heerlijk beschreven... was er gewoon ook een beetje bij hoor linnie, zo fijn hihi.
Denk dat Twann echt heel trots is dat hij zo'n mooie maar vooral lieve vriendin heeft

Geniet nog maar heerlijk na van deze onvergetelijke dag!!

Liefssss,
Jet


21. Door: Annemarie op 24-08-2013 00:07:29
Ooh en ik ben verliefd op die eerste "koptelefoon" foto
22. Door: Tia op 24-08-2013 00:24:30
Je bent zo mooi, van binnen en van buiten en Marco heeft dat op fantastische wijze weten vast te leggen. Stuk voor stuk plaatjes!!
Kus,
Je trotse vriendinnetje
23. Door: Monique op 24-08-2013 01:00:34
Wat is ze mooi........
Prachtige foto's Linda!
Wat een fantastische dag heb jij gehad, en natuurlijk zit dit voor altijd in je hart!
Hele mooie log met prachtige foto's van een mooie vrouw!
xx
24. Door: hallo op 24-08-2013 01:13:38
Het is dat je zegt dat je nog nooit een fotoshoot heb gehad, anders zou ik anders denken . Super gaaf joh, echt zo mooie fotos

Echt heeel vett!!!!! (samen met je lay out!!! )
25. Door: Regina nill op 24-08-2013 10:39:45
Allemachtig Linda! Je bent altijd al prachtig. Maar deze foto's... prachtig! Twan zal je - vast en zeker - met een ketting aan de tafelpoot gaan vastleggen... Werkelijke prachtige foto's en wát een droomervaring! 
X
26. Door: Bernadette op 24-08-2013 14:23:28
Shiiiiit is je log nu al klaar????
Hij had wat mij betreft nog veeeeel langer gemogen hihi.

Een onbeschrijfelijke dag heb je gehad, WOW WOW WOW!!
Ik vind het knap dat je het zo op papier hebt gekregen.


De foto's zijn bijzonder prachtig. Ja, dat heeft natuurlijk te maken met de fotograaf  Maar ook zeker met het model wat voor de lens staat.
En eerlijk is eerlijk, je bent een plaatje!!


Wat gaaf, wat bijzonder, wat speciaal

Liefs,
Bernadette
27. Door: Miriam op 24-08-2013 15:40:02
Wat een mooie log en wat een onvergetelijke dag is dat geweest voor je! Schitterende foto's! Droomervaring en voor jouw werkelijkheid maar wat wil je met Marco als fotograaf!
28. Door: Marijke Faassen op 24-08-2013 16:14:11
Wauw Linda!! Jij kunt net zo mooi schrijven als dat je poseert.... Prachtig!!!

29. Door: Nancy Triou op 24-08-2013 16:27:15
Wauwwww wat een prachtige foto's en een prachtig logje zo mooi verwoord alsof we er allemaal een beetje bij waren!! Wat heeft Marco dat bijzonder goed gedaan,top! Groetjes Nancy 
30. Door: Esther op 24-08-2013 19:52:38
Wauw wauw wauw 
wat een heerlijk logje! En wat een fantastisch mooie foto's!! 
Genieten! 
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Repelsteeltje en de Kerstman
Zij waren het zeker niet"