WEBLOG VAN DE MAAND!
YESSSSS, IK BEN WEBLOG VAN DE
MAAND JANUARI 2014!! 


Gastenboek
Hoi, hoi, welkom bij mijn gastenboek!!!

Als je wat kwijt wil, meldt het mij!!
Een gezellige krabbel vind ik altijd leuk!!
~klik~ op het boek
Mijn lieffie
Recentste foto met Marco
Duizend Spiegels Tour 
Nijmegen

18-04-2014 Nijmegen


 
Bijzondere avond
Oktober 2012, Vrijwilligersfeest!!
Ik word zo blij als ik deze foto zie..."ons" Valentijnsconcert
 

Intens genieten  14 -02-2011
 
IK weblog v/d week!!!
Een heel lief filmpje van Marco speciaal voor mij!!!!

Genieten in Canada
Niek & Marco!!


Zo lief
Foto album
Word FRIEND van WARCHILD
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Archief
Mijn laatste reacties
Zo he wat een nieuws!!...
16:24, 8 mrt 2017
Zo onwijs trots op hem...
09:29, 7 apr 2015
Ik ben natuurlijk...
05:56, 30 nov 2014
Leuk, leuker,...
11:12, 26 jul 2014
Hoi Annelies, Dank je wel...
11:58, 2 jul 2014
Lieve, lieve Maris,...
21:22, 4 jun 2014
Heerlijk zoals jij altijd...
19:27, 12 mei 2014
Het was met recht een...
20:10, 11 mei 2014
Nou meis, dat is echt een...
19:59, 11 mei 2014
Nou het is je gelukt...
19:53, 11 mei 2014
Nieuws van Marco
We zijn begonnen met de voorjaars Clubtour 'Thuis'! Ga ik jou ook zien tijdens de tour? Groetjes, Marco
Kalender
Mei 2018
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Profiel
Naam: Klavertje
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
E-mail alert
Wasmachinetrommel :-))
Zaterdagavond hadden wij een familiefeestje!
Want een lief nichtje van ons werd 16!!! Sweet Sixteen

Familiefeestjes houden bij ons 'bijna' altijd in dat er heerlijk Indisch gegeten wordt, zo ook deze avond!
En als het maar even kan wordt er ook altijd een vuurtje gestookt wat direct al zorgt voor zoveel warmte en gezelligheid.

Zo zette ik op Instagram deze foto van ons vuurtje ....

          

Ik kreeg zulke leuke reacties en ook van diverse kanten de vraag: "zie ik het nu goed, is dat een oude wasmachinetrommel?"

En ja, dat is het inderdaad.

Gewoon een oude wasmachinetrommel.
Ook wij hebben er al jaren eentje bij ons in de tuin! Hij brandt als de beste en er kan geen vuurkorf tegenop
We hebben al zoveel gezellige uurtjes bij het vuur mogen zitten! De kinderen met hun vrienden, lekker marsh mallows roosteren. En wijzelf natuurlijk ook!

Dus een tip aan iedereen, gooi je oude wasmachinetrommel niet weg! Want een betere vuurkorf kun je je niet wensen.
Goedkoop en heel duurzaam
Loslaten...... :-)))
Kinderen en loslaten........ je ontkomt er niet aan... en wij dus ook niet.


Hier waren ze 3 en 5 jaar , so cute

In September startte hij op het middelbaaronderwijs. Wat had hij er zin in!
Het was ook voor hem een spannende start want hij wist ook niet welke kant het op zou gaan. Zou hij het trekken, die zware lange schooldagen, de vele leraren en het huiswerk wat hij mee zou gaan krijgen.
Zou zijn vermoeidheid hem parten gaan spelen en zou het teveel worden....de tijd zou het leren.
Maar al direct voelde hij zich er thuis. Vrolijk als hij altijd is kwam hij thuis met een bic smile, gunde zichzelf niet de tijd iets te eten en pakte gelijk zijn huiswerk.
Niets zat, niets moe.
Als ik op mijn werk zat, belde hij met wat hij allemaal al gedaan had of nog moest doen en dat doet hij eigenlijk nog steeds, zo lief, grappig eigenlijk.
Wat waren (zijn) we trots op hem! Wat ging (gaat) het goed maar vooral wat was hij vrolijk en blij bij al deze nieuwe ontwikkelingen in zijn leven.
De cijfers logen er niet om. Haalde hij bij zijn eerste SO een 4 en was hij in tranen... de cijfers die daarna volgden waren allemaal zo goed. Die 4 mocht hij herkansen en het bleek dat. 
Nou zeggen wij altijd dat de cijfers niet het belangrijkste zijn maar juist de inzet. Maar feit blijft natuurlijk dat een goed cijfer een enorme stimulans is voor de volgende keer. Bij Niek waren we gewend dat ze bijna alles zelf deed, af en toe wat uitleg vroeg maar voor het grootste gedeelte het zelf rooide.
Bij Jer had ik me er toch op ingesteld dat ik bij veel dingen zou moeten bijspringen. Dat viel me reuze mee, natuurlijk stuurde we hem en keken we hoe hij dingen het meest effectief kon aanpakken. Overhoorde ik hem veel zodat hij wist dat hij het goed kende. Maar na 2 a 3 maanden was hij helemaal ingeburgerd.
Maakte nieuwe vrienden en ja, kreeg af en toe ook best een grote mond om daarna te zeggen "ja, duhh ik ben aan het puberen".
Hij is nu bijna net zo groot als mij en komt af en toe voor me staan en zegt
"he moedertje, wat dan? " daarna een grote lach.
Ik geniet ervan hoe hij zich ontwikkelt, zijn vermoeidheid overgroeid en zich prettig voelt bij zijn vrienden.

Ook Niek gaat zo lekker. Met haar 15 jaar startte ze in HAVO 4.
Een nieuwe klas, nieuwe school want ze moest nu over naar Harderwijk. Een klas met verschillende leeftijden. De jongste is net als Niek 15 en de oudste is 18... ja een heel verschil. Maar ook dat gaat goed en ze heeft daar helemaal haar draai gevonden.
Oké het fietsen is wat minder maar ze pakt ook vaak de bus.
Ze heeft de kroeg ontdekt, al mag ze daar eigenlijk nog niet in.... het lukt haar wel -:)) .
Met vrienden die allemaal net wat ouder zijn schijnt dat toch wat makkelijker te zijn.
Niek blijft Niek en laat zich niet gek maken, gaat haar weg, blijft bij haar standpunten maar heeft het vooral heeeel gezellig. Ons feestbeestje!!

En dat brengt mij op het punt van loslaten...... Zondag aan tafel, bij het ontbijt had ze wel een vraag. Het leek haar wel leuk om met een aantal vrienden, jongens en meisjes, op Koninginnedag naar Amsterdam te gaan.
En of dat mocht????? Nou zijn wij absoluut niet streng maar Amsterdam???? Op Koninginnedag??? De sfeer zal natuurlijk onwijs feestelijk zijn maar ook daarbij horen de mindere dingen.
Mijn hersens sloegen een beetje op hol, ik heb de laatste tijd een paar keer heel naar gedroomd over haar en ik zag dat gelijk voor me...... maar ik had mezelf toch vrij snel weer herpakt.
We zeiden geen Ja maar ook geen Nee. We zouden het nog zien.
Inmiddels een paar dagen verder, denk ik dat ik er wel vrede mee heb, al weet zij dat nog niet hihi. Ze loopt niet in 7 sloten tegelijk, ze gaan met een hele groep en ja loslaten hoort erbij .........

Als klap op de vuurpijl kwam Jer gisteren met de vraag, dat hij met 5 vrienden wel naar Walibi zou willen...... Walibi, hij die in geen achtbaan durft.
Ik vroeg me dan ook hardop af wat hij daar zou gaan doen. "Nou, mijn achtbanenvrees overwinnen" gaf hij direct aan. Ook bij hem kraakte mijn hersens.... alleen naar Walibi alah, maar wat als hij nou helemaal in paniek uit de achtbaan zou komen... dan was ik er niet? Als hij zware hoofdpijn zou krijgen..wat moest hij dan? Waarop hij direct antwoordde "nou dan bel ik je toch en haal je me op"... zucht, ja dat kon..... De knopen zijn nog niet doorgehakt en de datum is nog niet bekend maar ook bij hem geldt  ..... loslaten hoort erbij.

Ik realiseer me dat dit bij elke ouder vast en zeker bekend voor zal komen, bij het ene kind eerder als bij het andere kind maar loslaten gaat een keer komen.... in alle fase's van het leven zo ook bij een bijna 16 jarige en bijna 14 jarige... volgens hun zeggen :-)) 
The first two months!!
De maand januari is voorbij gevolgen in ons gezin. Ik heb eens even terug gekeken maar er stonden weinig afspraken of eigenlijk schrijf ik het verkeerd, weinig afspraken waar ik iets leuks over kan vertellen.

De tandarts of de wekelijks terugkerende afspraak voor massage van mijn nek en daarna een uur medische fitness, is nou niet iets waar ik uitgebreid over kan schrijven. En dat hoeft natuurljik ook niet.
Op mijn werk is het onwijs druk, dus voor mij vlogen de weken om!

Op de valreep had ik toch nog een leuke afspraak in januari en wel op de 30e !  Daar had ik een fijn afspraakje staan met Daan. Daan praat altijd zo vol liefde over haar paard Roos, ze haalt er ook zoveel energie uit en geniet altijd met volle teugen als ze bij Roos is. Enthousiast door haar verhalen wilde ik natuurlijk Roos ook graag eens zien.
Woensdag is mijn vrije dag en Daan is elke woensdag op de manege te vinden. Dus zo gezegd zo gedaan, ik ging naar de manege. Daan stond ze mij met Roos al op te wachten. Nou ze heeft niets teveel gezegd over Roos, ze is echt super lief.
Daan deed haar ding met Roos in de bak en ik keek toe hoe goed ze dat allemaal deed. We hadden een heerlijke ochtend!!!

                                
 


En zo wandelde ik februari binnen. Waar direct op de 1e dag van de maand een leuke feestje in mijn agenda stond! Nathalie was die dag jarig!
Het was een onwijs gezellige avond met lief gezelschap.De foto's zeggen genoeg.
Nathalie had heerlijke hapjes gemaak en  Asmara had o.a. haar best gedaan op een heerlijke appeltaart, om te smullen was hij.
Ze was echt jarig en voelde zich ook echt jarig.Het was heerlijk om haar te zien stralen,dat was de kers op de taart!

 

 

Ook liep in februari het zaalhockey seizoen weer ten einde en helaas werd Niek met haar team op 1 puntje na net geen kampioen. Zo jammer wat het had er zeker ingezeten. Jer stond vierde maar sloot het seizoen af met een prachtige wedstrijd .

Toen brak eindelijk de week aan waarin we op de wintersport zouden gaan. Oh oh wat hadden we hier naar uit gekeken. Ik had vanaf woensdag de 13e vrij.
Dinsdag was mijn laaste werkdag dus en ik telde de uurtjes. Blij was ik toen het vijf uur was en ik vakantie had!  Blij reed ik naar huis . Normaal let ik vrij goed op auto's die langs de weg staan... je weet wel van die "flits" auto's, die het gewoon heel leuk vinden om mijn fiatje 500 te fotograveren ;-)) . Zo ook deze dag maar ik had het dus niet in de gaten en jawel na onze vakantie lag er een heuse bekeuring op de mat.... 48,00 euro... zo jammer .

Maar goed, terug naar de vakantie. Dit jaar had Ruud het idee om de hele nacht te rijden en dus vertrokken we halvewege de finale van The Voice Kids.... dat was iets minder maar ja met de bergen in het vooruitzicht maakte mij het allemaal niet meer uit.
De reis verliep perfect in binnen 9 1/2 uur waren we er!! We ontbeten en kochten skipassen. We hadden alles goed voorbereid en deden onze skibroeken aan en konden direct de piste op, hoe fijn!! Ik kan hier een heel verhaal gaan vertellen maar als ik zeg dat we een fantastische week hebben gehad  en onderstaande foto's in een filmpje verwerkt,  zeggen volgens mij genoeg!!!  Oke, Jer was ziek bij vertrek en Niek werd midden in de week 2 dagen ziek maar ach dat zijn dingen die gebeuren. 
Kijk mee....Precies zoals ik al zei "we hebben genoten' van de sneeuw, de zon, het lekkere eten maar vooral van elkaar !!

     


En zo kwam ook weer een einde aan februari maar we kunnen er weer even tegen!!!

 
Top 2000 was TOP!!
Enige tijd geleden polste Ine mij of ik zin had om mee te gaan naar de Top 2000. Ze had inmiddels al kaartjes besteld en zo lieff ook eentje voor mij als ik wilde.
Ik regelde vrij en de 4e december stond vast!

Helaas kon Ine er op het laaste moment zelf niet bijzijn wat heel, heel jammer was maar ik besloot zelf wel te gaan, had tenslotte al vrij geregeld en wist dat er nog meer leuke mensen gingen!

Ik scoorde een prachtig plekje vooraan gezellig naast Angelique! We begonnen met aftellen naar het nieuwe jaar! Kregen een glas champagne uitgereikt en het feest kon beginnen!!
Wat een sfeertje, één en al gezelligheid. Er waren echt veel artiesten, heel divers ook hihi. Maar allemaal maakte ze er een feestje van op hun manier. Marco was er natuurlijk ook en met het nummer "Binnen"  herstel (zie reacties) .... het was "ik leef niet mee voor jou" zette hij de zaal op z'n kop. Het lijkt niet alleen maar het is ook zo, hij zet de zaal net even meer op z'n kop als de rest van de artiesten.
Hij gaat er echt met hart en ziel voor en het enthousiasme straalt ervan af. Op zo'n moment weet ik weer waarom ik zo'n fan van deze lieve man ben.... gewoon omdat hij is wie hij is, eerlijk maar vooral zichzelf .
Het was een super avond en zeker voor herhaling vatbaar volgend jaar! Na afloop nog even gewacht.
Ik ben niet zo van de foto's maar een foto met Xander de Buisonjé wilde ik wel heel graag!
Gewoon omdat hij echt heel aardig is en enorm grappig!!

En natuurlijk met Marco!! Wat viel het weer op hoe hij altijd alle tijd neemt voor z'n fans!! Telkens realiseer ik me dat, juist op deze avonden waar meerdere artiesten zijn, die bijna allemaal snel in hun auto stappen en weg willen. Marco niet, de beveiliging die nog dacht van ohoh, waarop Marco zei "nee hoor, is goed, ik ken ze allemaal " zo liefff!!

Voor diegene die het nog niet door hadden het was een super geslaagde avond!!!!
Happy New Year alvast hihi!!
Het leukste weekend v/h Jaar!!!
Het leukste weekend van het jaar..... jaaaaa, dat was het weekend op Papendal in Arnhem op 13/14 oktober. Daar was het feestje, daar gebeurde het !!!!
Ver van te voren reserveerde Hellen daar een kamer, het was een feit, weekendje Papendal stond, het fanclubweekend van het jaar, daar was ik bij!!!
Volgens mij is het enthousiasme waarmee ik naar Papendal ging nog niet echt gezakt want zo bij het schrijven van mijn logje stuiter ik nog steeds!

Bij aankomst zagen we gelijk al een aantal bekenden, we checkten in en brachten onze spullen naar onze kamer.
We hadden de laatste kamer van de gang naast de brandtrap, dus ik zei al tegen Hellen, dat ze snel kon vluchten als ze van me zou schrikken de volgende morgen bij het wakker worden hihi. We pakten wat spullen uit, ik legde het eea klaar, met de gedachte dat daar later op de avond vast niets meer van zou komen. gelijk kreeg ik

We fristen ons wat op en gingen naar beneden. Daar zei ik een paar hele lieve vriendinnetjes gedag en ineens stond ook daar Marco achter me.
Ik voelde een paar handen op mijn schouders en keek op... Hey hallo, zei ik, nog net niet daarachter aan .... "jij ook hier" hihi nee, zo superleuk was het.
Heel eerlijk, ik had de 1e 3 kussen te pakken en dat voelde goeeeeed ! Hij vroeg hoe het ging en zei dat hij de foto's van Vlieland zo leuk had gevonden.
En dat we het heel gezellig hadden gehad.... ik kon het alleen maar beamen!
Want het was ook zo leuk en gezellig geweest en we hadden ook zoveel lol gehad!!Het werd etenstijd en we besloten een hapje te gaan eten in de bar met Juud, Hellen, Bianca en Marijke! Supergezellig hadden we het en het genieten straalde ervan af! Weet je, het is eigenlijk niet te beschrijven zo gaaf het was! En de avond moest gewoon nog beginnen! Ik had een goede keuze gemaakt, heerlijke kroketten met brood!
De magen werden gevuld en daarna zochten we de zaal op waar Bingo werd gespeeld. 


Ook daar liep Marco weer rond en ik hoorde rondom mij vele zeggen, hoe geweldig men dat vond!
Het is zo uniek dat Marco dit doet voor zijn fans, maar nog leuker is te zien dat hij eigenlijk het meest geniet van allen!!! Stralend liep hij rond, van tafel naar tafel, hier een praatje, daar een praatje, een foto of een knuffel, bijzonder, zo bijzonder!
De bingo begon maar ik won niets.... verbaasde me niet, hihi... ik ben al gelukkig in de liefde is dan mijn motto!!
Zag stralende koppies van mensen die wat wonnen, hilarische taferelen van mensen die achterin de zaal zaten en ineens een pasje tevoorschijn toverde en als een gek naar voren renden om maar op tijd op dat podium te zijn... tegen beter weten in want sprinten langs al die tafeltjes vol met fans.... gaat niet echt makkelijk! Fans die terugkwamen van hun gewonnen ritje in de Porsche van Marco.... zwevend en niet voor rede vatbaar.... kortom meer dan geslaagd.
Ook mensen die een fotocamera wonnen waren niet meer voor rede vatbaar hoor en zweefen ook boven Papendal, hè Hellen?
Na afloop dronken we nog wat gezellig in de bar om daarna de kamer op te zoeken.

We moesten er tenslotte best weer vroeg uit, want wij mochten die zondag vrijwillig gaan werken voor de leukste baas van Nederland! Nou dan sta je wel vroeg op hoor, zou mijn man zeggen! Dan voel je geen pijn in je rug of been. Dan heb je geen hoofdpijn , welnee, dan straal je de hele dag... zijn woorden  (Overigens heeft hij wel gelijk - )
Van slapen kwam niet zo heel veel, Hellen en ik waren te hyper, te wakker, wel moe maar konden daar niet aan toegeven. Als we allebei 3 uurtjes geslapen hebben is het veel.
Maar we hadden het gevoel dat het wel goed kwam!
De volgende morgen stonden we dus fris en fruitig op! Beneden stond een heerlijk ontbijt klaar en waar sommigen moeite hebben met ontbijten, heb ik daar totaal geen last van!
Ik legde een goede bodem en ik kon ertegen!
Het was al snel tijd en we gingen naar de zaal waar alles zou gebeuren!

Alle vrijwilligers waren aanwezig en met z'n allen bouwde we allles op! De kraampjes stonden er al van de vorige avond, dat was wel makkelijk. Ik stond in de enveloppenkraam samen met Martine! 1350 enveloppen hingen er.
Ik had me al voorbereid op een drukte voor deze kraam maar dat het zoooo druk zou worden had zelfs ik niet verwacht. Een stormloop van fans kwam op onze kraam af en binnen, volgens mij 1 uur waren we losssss, uitverkocht! Ik zag al snel hele blije gezichten terug komen, fans die prijs hadden en graag wilde weten wat ze gewonnen hadden.
Super om te zien als ik vertelde dat ze een Meet en Greet gewonnen hadden of een boottochtje met Marco, maar ook als ze een polsbandje wonnen of een pet, buttons of een mok! Heerlijk om mensen zo blij te zien!

Ook mijn gezin zou deze dag komen. Ze zochten me op en zagen dat ik het onwijs druk had. Ook zij kochten enveloppen en loodjes maar helaas geen prijs!
Ze hebben zich prima vermaakt.

Jer scoorde zijn eerste foto met Marco en oh wat was hij blij, coooool

                  

Zelfs Ruud die van te voren nog wel zoiets had van ... ben benieuwd, die vond het een zeer geslaagde dag.
Wat hij aangaf na afloop was dat hij zoveel bewondering voor Marco had.
Hoe Marco met z'n fans omgaat, respectvol, vol enthousiasme... hij zegt zoiets niet snel maar hij vond dit zo mooi om te zien


En Niek eindelijk met de beide broertjes Borsato

   

Nadat ik losss was in de enveloppenkraam, heb ik heel even Esther geholpen bij de Tifosikraam om vervolgens bij de fotoshoot te gaan helpen. Want daar liep het ook storm. Het invullen van de formulieren was toen ik aankwam een behoorlijk klus voor 1 persoon, zeker omdat je ook met nummers werkt die je daarna weer doorkrijgt.
Mieke en ik spraken onderling af dat de één de gegevens invulde en de ander de nummers bijhield. Dit werkte!
Uiteindelijk heel veel blijde gezichten voorbij zien komen die zich hebben laten fotograferen en nu maar wachten wie Marco's nieuwe model wordt!!

Toen Marco begon te zingen, zijn wij gestopt. Ondertussen bij de kramen nog het eea opgeruimt en daarna kon ik gewoon behoorlijk lang genieten van het concert! Hoe leuk!! Niek met haar vriendin stonden vrij vooraan! Ik wist waar man en zoon stonden, lekker achterin want bij de eerste tonen nam Jer een spurt naar achteren, veel te hard voor hem. Ik zocht ze op en samen genoten we met andere vrijwilligers en fans van het concert!
Zo super!!
Gelukkig heeft Niek leuke foto's gemaakt zodat ik deze kan plaatsen!
 


Veels, veels te snel was het voorbij. Maar wat hebben we genoten! Ook het opruimen ging heel soepel, als een geoliede familie hielpen alle vrijwilligers mee. Ik zeg familie want zo voelde het.
Een warm nest met lieve mensen !


Als ik voor mezelf spreek was het een meer dan fantastisch weekend voor alle fans. De voorbereiding door de fanclubleden was superieur geregeld en tot in de puntjes uitgewerkt!! Alles liep op rolletjes!!


Lieve medewerkers van de fanclub, mijn complimenten voor jullie inzet, betrokkenheid, gedrevenheid en vooral ontzettende enthousiasme naar iedereen en dus ook naar ons als vrijwilligers!! Helaas, helaas het zit er weer op maar wat heb ik genoten, voor 200 %.
En ach, wat is nu 1 jaar..... dat vliegt voorbij en voor we het weten.... is het gewoon weer zover en staat de fanclub dag voor 2013 voor de deur!!!

In ieder geval wil ik de fanclub, Nathalie en Marco bedanken dat ik mij dit jaar ook weer mocht in zetten als vrijwilliger! Het is keihard bikkelen maar wat krijg je er veel energie van !!!


             

 Dank, dank, dankjewel !!!

(ps gisteravond een heerlijk feestje gehad en logje volgt - )

De kop is eraf !!
Na onze vakantie in Italie... waar ik overigens nog niet over gelogd heb, hadden de kids nog bijna vier weken vrij.
Dat lijkt lang maar ze gingen heel snel!

Niek ging bij haar eerste baantje aan de slag.
In de vakantie in Italie was ze 15 geworden en ze mocht dus werken!
Voordat we weg gingen had ze het al geregeld, ze kon komen in een kleine maar knusse lunchroom met heerlijke broodjes, salades en soepen.
Zo'n eerste keer is natuurlijk onwijs eng maar al snel kwam ze thuis met leuke verhalen en wat ze allemaal meemaakte. Ze mocht er alles doen!
Koffie maken en serveren, borden mooi opmaken met salade en sla, tosti's maken, enz enz.
Super veelzijdig en ze heeft dan ook heel veel geleerd in deze weken.
Toen ik na 2 weken eindelijk van haar mocht langskomen om iets lekkers te proeven, kreeg ik van haar baas heel veel leuks te horen, hoe blij ze met haar waren en dat ze het super deed!
Heel leuk voor een moederhart om te horen !
Haar bankrekening groeide en ze heeft inmiddels al van haar eigen geld een paar Uggs aangeschaft!
Ze pronken op haar kamer en binnenkort aan haar voeten hihi

                       

                           

 
Het einde van de vakantie naderde en de schoolboeken moesten gehaald worden. Inmiddels hebben wij twee kids die naar het voortgezet onderwijs gaan. Niek naar Havo 4 en Jer naar de brugklas.
Voor Jer was het spannend... gezonde spanning want hij had er zin in!! Boeken werden gehaald en keurig gekaf .
De avond voordat hij voor het eerst naar school moest, heeft hij zijn tas wel 5 keer ingepakt en ook weer uitgepakt  ... om er maar zeker van te zijn dat hij alles had.
Terugkijkend op de eerste 3 weken mag ik concluderen dat het heel goed gaat! Jer voelt zich als een vis in het water.
Heeft inmiddels zijn kluisje en is zijn sleutels al een keer verloren maar heeft ze ook weer terug gevonden hahaha.
Het enige wat hem tegenvalt is dat hij brood moet eten.... meestal maakte ik wat lekkers of at hij tussen de middag iets warms thuis... poffertjes, broodje Bapao of wat anders... nu moet hij brood mee nemen en als je niet gek bent op brood, tja... dan wordt het lastig.
Op de vrijdag trakteert hij zichzelf dan ook op een "broodje vrijdag" , een vette hap zullen we maar zeggen, van broodje bal tot broodje hamburger en dat bevalt hem prima!

Inmiddels heeft hij kamp er ook op zitten. Gisteren kwam hij doodmoe thuis. Zondag stond zijn fietst startklaar en had hij er wel zin in!
Gister thuis gekomen vond hij het maar zo-zo , gematigd enthousiast was hij, blij dat hij weer thuis was. Gelukkig gaf hij aan, gingen ze zwemmen en was er in het zwembad een heerlijke wirhpool, waar hij niet uit te slaan was.

      

Niek is in Havo 4 gestart en moet dit jaar naar Harderwijk. En heel eerlijk, dit valt haar tegen..... ze moet vroeg op, rond zes uur 's morgens om tegen 7.10 te vertrekken richting pont en daarna nog een stuk te fietsen. Met mooi weer gaat het allemaal wel maar met regen .... wordt het een ander verhaal, gelukkig is ze niet van suiker,  inmiddels is er wel een OV kaart aangeschaft zodat ze met heel slecht weer ook met de bus kan. Ze maakt behoorlijk lange dagen, heeft niet een heel fijn rooster. Moet bijna elke dag het eerste uur op school zijn, heeft vaste tussenuren....en is gemiddels rond half 5 vijf uur thuis. Het is niet anders maar echt fijn vind ze het niet.....maar positief als ze is... hoopt ze dat dit na een poosje allemaal wel went !

In ieder geval de kop is eraf hier in huis !!
 
Avondje TVOH the battle, how nice!

Eigenlijk was ik niet van plan om te gaan maar 3 weken geleden kriebelde het zo dat ik Ine een WA stuurde met..."wil eigenlijk toch wel, jij????
Direct ontving ik een WA terug met "jaaaa,ik wil ook !!!"
Kaartjes werden direct bestelt en de voorpret kon beginnen!

In die 3 weken gebeurde er nog van alles maar mijn date stond vast en met dat in mijn achterhoofd, kan je veel aan kan ik je zeggen!
Tegen vijven arriveerde we bijna tegelijk in Hilversum. Daar was ook Marianne die lekker in het zonnetje zat te wachten en met z'n drieën sloten we aan in de wel hele korte rij, toen nog - .

                  

Bij binnenkomst was er nog genoeg plek en we kozen een leuk plekje vooraan met Marco goed in het zicht maar ook heel goed zicht op de kandidaten die gingen strijden.
Er zaten hele leuke battle's tussen, ook een mindere maar ook onwijs goede! Dat wordt nog wat straks, beloofd nog heel veel goeds!!
Tussendoor natuurlijk Jacco die de boel aan elkaar kletste en waar we de tijd hadden om de meegenomen Japanse mix of te wel Chinese nootjes van Ien op te eten... het kraakte heerlijk.

Na afloop gezellig gewacht en veel bijgekletst met een paar lieve mensen en foto's gemaakt.           


En daar was Marco!!!

Wat is en blijft het toch bijzonder dat hij zoveel tijd voor ons, als fans vrij maakt. Gezellig kletst en knuffelt, het blijft me verbazen.
Niet vijf minuten, welnee gewoon wel half uur tot drie kwartier. 

Marco je bent zoooo liefffff .Ik heb genoten van mijn lieve vriendinnetje Ien, wat hebben we gelachen en een lol gehad en Marianne het was super gezellig met jou naast me aan de andere kant ! Maar we zijn toch nog onze foto vergeten te nemen..... stom zeg

Tegen één uur stapte ik in de auto met een big smile! Wat een geweldige avond. De wetenschap dat de wekker over vijf uurtjes zou gaan negeerde ik.... het was gewoon té leuk!!
Happy together for 20 years!
 

Vandaag 20 jaar geleden zeiden wij JA tegen elkaar....

in voor en tegenspoed, in armoede en rijkdom, in ziekte en gezondheid enz. enz.

Nu 20 jaar later zijn we 20 jaar ouder, 20 jaar wijzer, 2 hele
lieve  kinderen rijker en nog net zo gelukkig !!

Vandaag zijn we allebei aan het werk en hebben we niets gepland .... we zien wel hoe het loopt ...
zoals we al 20 jaar doen- ,
dat werkt!

Lieve schat, ik hoop in ieder geval wel heel oud met je te worden ... dat kun je ook niet plannen maar dat is wel mijn wens!


 

     Love You

Mijn/ ons Ziggo Dome AVONTUUR!
Dit was het weekje wel haha... lees verder...
Maandag stond er een een lief WA op mijn phone van Hellen!
De vraag luidde, kun en wil je mee a.s. woensdag naar de tryout van Marco in het Ziggodome?
Ja, ik wil dacht ik maar ik had ook nog wat anders staan... echtgenoot lief aangekeken , hij nam afspraak over en ik kon GAAN!

Woensdag was het dus zover ! Aan de buiten kant zag het er al geweldig uit, eenmaal binnen bleek het nog mooier!
Ga niet teveel vertellen hier want ik had mijn camera bij me, ja mijn nieuwe G12, die ik al een tijdje heb, maar nog niet "echt" uitgeprobeerd had. En met een beetje hulp van lieve meiden, Es en Sonja heb ik echt de mooiste foto's gemaakt!

Klik...klik....klik ;)

Na afloop van de Try Out in het Ziggo Dome hoorde ik dit
...... Klik... klik.... klik....
bij de één stond ik met mijn ogen dicht, de ander was wazig... dus Es vond dat het over moest, hihi.

Marco zei "kom eens hier" en ik kreeg zo'n lieve knuffel  ... toen probeerden we het opnieuw maar ik realiseerde me dat ik aan "mijn verkeerde" kant stond waar Marco smakelijk om moest lachen ,
dus hup weer omwisselen naar de andere kant en weer
Klik...klik... klik...
met dit als resultaat
Thanxxx voor de foto's lieve vriendinnetjes
 

"De zwarte Ridder en Sneeuwwitje
Zij waren het zeker niet"