WEBLOG VAN DE MAAND!
YESSSSS, IK BEN WEBLOG VAN DE
MAAND JANUARI 2014!! 


Gastenboek
Hoi, hoi, welkom bij mijn gastenboek!!!

Als je wat kwijt wil, meldt het mij!!
Een gezellige krabbel vind ik altijd leuk!!
~klik~ op het boek
Mijn lieffie
Recentste foto met Marco
Duizend Spiegels Tour 
Nijmegen

18-04-2014 Nijmegen


 
Bijzondere avond
Oktober 2012, Vrijwilligersfeest!!
Ik word zo blij als ik deze foto zie..."ons" Valentijnsconcert
 

Intens genieten  14 -02-2011
 
IK weblog v/d week!!!
Een heel lief filmpje van Marco speciaal voor mij!!!!

Genieten in Canada
Niek & Marco!!


Zo lief
Foto album
Word FRIEND van WARCHILD
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Archief
Mijn laatste reacties
Zo he wat een nieuws!!...
16:24, 8 mrt 2017
Zo onwijs trots op hem...
09:29, 7 apr 2015
Ik ben natuurlijk...
05:56, 30 nov 2014
Leuk, leuker,...
11:12, 26 jul 2014
Hoi Annelies, Dank je wel...
11:58, 2 jul 2014
Lieve, lieve Maris,...
21:22, 4 jun 2014
Heerlijk zoals jij altijd...
19:27, 12 mei 2014
Het was met recht een...
20:10, 11 mei 2014
Nou meis, dat is echt een...
19:59, 11 mei 2014
Nou het is je gelukt...
19:53, 11 mei 2014
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Kalender
Maart 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
Profiel
Naam: Klavertje
Leeftijd: 50 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
E-mail alert
21 jaar Happy Together
Vandaag 21 jaar getrouwd met mijn grote liefdeLove You

 
On her way to Canada!
Al vrij snel wisten wij begin van dit jaar dat we buiten onze skivakantie niet nog een keer op vakantie zouden gaan.
De aanhouden financiële malaise heeft ook onze spaarrekening behoorlijk doen inkrimpen.
We besloten het vakantiegeld dit keer nuttig te besteden. We kochten een scooter voor Niek haar  16e verjaardag! Daar heeft ze ten slotte veel langer wat aan en het scheelt haar zoveel reistijd naar school. En voor de rest zetten we het vakantie geld lekker op onze rekening -:)

Maar niet weg gaan vond Niek, nou niet zo’n heel geslaagd plan maar ja, echt veel eraan doen kon ze niet hihi .
Haar cijferlijst was het hele jaar erg goed, alleen het vak Engels is haar valkuil. Halverwege maart kreeg ik een idee  en deelde dat met Ruud maar ook met mijn zus in Canada.
Zou het niet een goed plan zijn om haar in de zomervakantie naar Canada te laten gaan. Zo zou ze haar Engels kunnen verbeteren….  Waar ze komt is vertrouwd,  bij lieve familie en haar lievelingsnicht van 17 waar ze in het verleden altijd zoveel leuke dingen mee deed, toen ze nog in Nederland woonde.


Mijn zus en Ruud waren direct enthousiast maar ja, gelijk dacht ik ook …. Dan is ze wel ruim 5 weken weg…. Aii dat vond ik niet zo aantrekkelijk.
Maar na wikken en wegen besloot ik het met Niek te delen, en ja, ik had ook niet anders verwacht hoor… die was gelijk in een staat van, ja, stuiterstemming haha
Ze zag het helemaal voor haar, alleen op reis, in het vliegtuig en in Canada bij haar lieve familie allemaal geweldig leuke dingen doen.
Er werd van alles besproken maar een ding stond voor ons vast, ze moest daar plus minus 2 dagen per week gaan werken. In het familiebedrijf wat onze familie daar heeft. Een brood/ banketbakkerij met lunchroom. Zo zou ze haar Engels lekker kunnen ophalen.
Er werd over en weer via Skype van alles bepraat.De afgelopen maanden werden er cadeautjes ingeslagen voor eenieder in Canada en werd alles voor bereid.
En afgelopen donderdag was ze er helemaal klaar voor en is ze in haar uppie vertrokken naar het verre Canada. (Jer liet zich nog snel even lekker vewennen en liet zich rijden :-)) )
Een reis van haar leven denk ik zelf. Want samen met haar nicht die daar natuurlijk al mag autorijden, gaat ze geweldige dingen doen.
Ik denk maar zo, die gaat zich geen moment vervelen! Ze is goed aangekomen en had een prima vliegreis… denk dat ik me drukker heb gemaakt dan zij  

Inmiddels hebben we al twee keer op skype gezeten en heb ik de eerste leuke foto's al binnen.
Heerlijk om te zien hoe ze geniet daar bij onze lieve familie. Ze is zo liefdevol onthaald .
             
           
           

Met een 'Welcome Back' ballon, een Sweet Sixteen taart en cadeautjes hebben ze haar verjaardag daar ook nog maar eens gevierd, zo liefff!

En inmiddels heeft ze gisteravond al een paar uurtjes in de winkel bij de bakkerij mee gekeken hoe alles gaat en werkt. In tenue en met pet :-))
Dat gaat helemaal goed komen!

Oké, ruim 5 weken is lang maar dit hoort ook bij het loslaten… hoe moeilijk ook. En wij gaan er hier in Nederland gewoon een geweldige vakantie van maken!

                                                           

 
Dag...
Lieve dappere Bianca,
jouw motto was                          


dit gaan we nooit meer vergeten, net zoals je we jou nooit zullen vergeten.

Je was dapper, strijdlustig, warm, intens, positief en vooral heel lief voor iedereen om je heen. Je bent en blijft voor mij een heel bijzonder persoon. Deze strijd kon je niet winnen, je hebt keihard geknokt. Voor mij ben je wel degelijk een winnaar door al die positiviteit die jij om je heen uitstraalde .

 

Rust zacht meis....


             


Yessss, Sweet Sixteen!!
Yessss, Sweet Sixteen!!!
 
Volgens haar zeggen heeft ze er al zolang naar uitgekeken. In haar vriendenkring zijn ze het allemaal al… en ja, dan mag jij als enige eigenlijk niet de kroeg in… zo niet leuk. Tuurlijk, kom je met een lieve blik, een aardig praatje en beloven dat je geen alcohol drinkt best ver maar veel makkelijker is natuurlijk dat je gewoon je ID kan laten zien met daarop dat je 16 bent!!

Want jawel, sinds vandaag is onze lieve, vrolijke dochter
16!!!!


Lieve, lieve schat van harte gefeliciteerd  
 
Een prachtige leeftijd waar het leven je van alle kanten toelacht.
Een leeftijd waarbij zoveel op je afkomt, invloeden van buitenaf waar je aan bloot wordt gesteld maar wij kunnen alleen maar zeggen dat jij je er geweldig staande in houdt!
Zo trots op jou!!
Niet alleen betekent Sweet Sixteen dat je makkelijk de kroeg in komt, nee ook betekent deze leeftijd dat je mag gaan scooteren.
Ruud heeft na veel zoeken een prachtige scooter op de kop getikt. Eentje helemaal in jouw smaak en die 45 km p/u gaat …. Nog geen ander half jaar oud en met weinig km op de teller! Je hebt de afgelopen jaren behoorlijk wat km's afgelegd op de fiets naar school, want die is niet dichtbij... nu gewoon lekker scooteren en onze vakantiecentjes zijn dus goed besteed :-)

Staat hij haar niet top
 Veel veilige kilometers schat   !!! 
Dagje Hockey World Leaque

Gister zijn we met zijn viertjes gezellig een dagje naar de Hockey World Leaque in Rotterdam geweest.
We hadden kaarten voor de hele dag maar omdat de kinderen eerst nog wat moesten leren voor de toetsweek, besloten we rond 12.00 uur weg te gaan.

Het was gelijk al een gezellige boel. Overal tentjes met hockeyspullen, de nieuwste snufjes en kleding, lekker eten en drinken en een boel muziek.

De eerste wedstrijd die we zouden kijken was New Zeeland tegen België. Deze wedstrijd bleek achteraf een leuke opwarmer voor de latere wedstrijd, die van de Nederlandse dames tegen Chili.

Tussen de wedstrijden door was er natuurlijk tijd voor een hapje en werden er ook leuke spulletjes gekocht.
Jer. had echt nieuwe hockeyschoenen nodig en slaagde direct! Niek had haar oog laten vallen op de nieuwe outfit van Oranje. Zo’n  ’t shirt vond ze wel echt heel leuk om in te trainen. Jer had ook gelijk zoiets van ja, cool.
De shirts waren behoorlijk prijzig en ik stelde voor dat ze allebei de helft zelf zouden betaalden.
Dat was een goede deal vonden ze.
Dus ook twee shirts in the pocket.
 
 


Toen begon de wedstrijd Nederland – Chili. Het Wilhelmus klonk en werd luid meegezongen.
 


De Nederlandse dames staan natuurlijk bekend als de beste van de wereld. Nou dat dat klopt bewees vanmiddag maar weer eens. Wat een talent, grote klasse, prachtige passes en te gekke goals die ons om de oren vlogen. Links, rechts hupsakee en weer een goal. Binnen, denk 15 minuten was het al 5-0 voor de Nederlandse dames. De spanning was wel weg maar het bleef een geweldige wedstrijd.
Het werd uiteindelijk 10 – 0!! Wederom weer een knappe prestatie van de Nederlandse dames.


We hebben nog even rondgelopen en zijn toen richting huis gegaan.
Kortom een zeer geslaagde dag vandaag, gezellig met zijn viertjes


Love my family

Zomaar een zondag in mei!
Beginnend met een kop koffie startte ik vanmorgen mijn dag.
Het hele huis heerste nog serene rust… heerlijk is dat, kan ik zo van genieten.
Maar na mijn eerste kopje, hoorde ik gestommel en werd de één na de ander wakker.
Na het ontbijt namen we afscheid van de logees. Niek en Jer moesten echt eens iets aan hun huiswerk gaan doen want dat was er het hele weekend nog niet van gekomen.
Ruud en ik besloten een kijkje te nemen bij een botenshow bij ons in het dorp. Er was flink reclame voor gemaakt dus wij dachten, leuk een watersportevenement bij ons in het dorp, daar gaan we heen.
Of het nu aan het weer lag of ergens anders aan, ik weet het niet maar bij aankomst liep er zeggen en schrijven een stuk of 10 mensen…. Ik vind dat direct ontzettend sneu voor de organisatie van een dergelijk evenement. Het weer hebben ze natuurlijk niet in de hand maar om nou de hele dag daar te staan met zo weinig bezoekers … niet leuk.
We hebben er even rondgelopen en besloten toen langs de beide opa’s te gaan. Dat dat een goed idee was bleek wel toen we aankwamen. Bij de één een vrolijk gezicht en de ander riep “gezellig”.
Daar doe je het voor. Opa Arie mist oma Lien natuurlijk want die zit lekker in het verre Canada bij mijn lieve zus. Volgende week komt ze weer thuis en ondanks dat opa en oma niet samenwonen hebben ze een heerlijke vriendschap en mist opa haar gezelligheid heel erg.

Na deze bezoekjes was de middag eigenlijk wel om en gingen we weer richting huis. Gekookt, lees de frituurpan aangezet en toen begon het te kriebelen… ik wilde fietsen, nog even de frisse lucht inademen. Ruud is nooit zo te porren voor een fietstochtje maar na mijn overtuigende betoog dat het heel goed was eens even iets sportiefs te doen ging hij overstag haha.

En we hebben heerlijk gefietst, lol gehad, op de fiets kun je ook lekker kletsen, kortom een heerlijk tochtje… een heerlijke zondag!


 

 
Spring maar achterop bij mij, achterop mijn fiets...  
 
Aan de Spaanse dis met Marco
Bij de eerste meeting werd al gezegd dat ik woensdag de 15e mei vrij moest houden. Dan hadden we een leuke date met het team v/d fanclub en Marco!
Bofkont dat ik ben, want ik zit er natuurlijk nog maar net bij.
Inmiddels heb ik wel al best mijn draai gevonden in ons team en voel ik me er helemaal thuis. Dat komt natuurlijk ook door de lieve meiden die dit team vertegenwoordigen!! Echt niets teveel gezegd wat het voelt zó goed!
Maar oké, daar gaan we het vandaag niet over hebben. Nee, we gaan het over het heerlijke etentje hebben.

Tegen half zes was ik al op de plaats van bestemming. Iets wat vroeg maar beter te vroeg dan te laat Zeker als je een afspraak met Marco hebt. Ik was niet eens de eerste, regelde een parkeerkaartje en hé, daar kwamen de andere aan, Marco, Nathalie en het  FC  team.  Zij hadden die middag een heerlijke boottocht gemaakt. Gelukkig zat het weer mee die middag.
Iedereen begroette elkaar en we liepen naar binnen in het Spaanse Tappas Restaurant.
Zochten allemaal een plekkie en direct werden er al lekkere hapjes op de tafel gezet.

Marco verwelkomde ons allemaal met lieve woorden, bedankte ieder voor zijn/haar inzet en gaf aan dat hij daar ontzettend blij mee was. Eric en Tamara werden zeker niet vergeten, lieve woorden voor hun vele en ijverige inzet de afgelopen jaren.
We toasten en begonnen aan een heerlijk samenzijn.
Super gezellig en ongedwongen was het.
Marco genoot zichtbaar ook heel erg en dat vind ik altijd zo ontzettend bijzonder en fijn om te zien.
 

Het eten was heerlijk maar vééls te veel, nou en dat zeg ik niet snel  Ik kletste heerlijk bij met iedereen, fijn gelachen en ook nog een traantje weg gepinkt bij de lieve woorden die Bianca onder het eten ineens van Marco kreeg. Prachtig en zo lief.
Eric maakte tussendoor de foto’s en die zijn echt gaaf geworden. Het geeft een hele duidelijk beeld van hoe gezellig het was.
Na een heerlijk toetje en twee grote cappuccino’s gingen we nog even foto’s maken met Marco. Het was nog lekker licht, zo fijn van de zomer altijd…. Ook al laat het mooie zomerweer natuurlijk wel een beetje op zich wachten.

Daarna namen Marco en Nathalie afscheid van ons en na hun uitgezwaaid te hebben gingen we nog even gezellig terug naar binnen om natuurlijk nog wat foto’s te schieten! Ben helaas nog niet met iedereen op de foto geweest maar next time en volgens mij mis ik ook nog een paar foto's maar die komen vanzelf :-))


Maar er komt altijd weer een tijd om naar huis te gaan en zo ook deze avond. Daniëlle reed gezellig met mij mee terug en nadat ik haar keurig thuis had afgezet reed ik op mijn gemakje richting mijn eigen huisje waar Ruud op me zat te wachten.
We dronken nog wat en daarna dook ik onder de wol. Van slapen kwam niet zo veel, zoveel adrenaline had ik. Maar ondanks de weinige slaap stond ik de volgende morgen met een grote glimlach om zes uur naast mijn bedje.
’s Avonds een vrouw, ’s morgens een vrouw


 
Samen voor Oranje!
Iedereen wist dat het eraan zat te komen maar toen bekend werd gemaakt dat Beatrix zou aftreden als koningin was dat natuurlijk groot nieuws

    

Het land maakte plannen voor deze grote dag!
Verbroedering maakte van het land een warm Oranje!
Er zou een koningslied gemaakt worden en iedere burger kon en mocht hieraan meedoen! En dat deed men massaal! Er werd een prachtig lied gecomponeerd wat bij mij direct kippenvel opleverde! Wat was het mooi!!
Maar smaken verschillen, dat kan en mag maar het lied waar zoveel mensenwerk, liefde, tijd en geld ingestoken was met de grond gelijk maken, vond ik belachelijk.
Zelfs zover gaan dat componist John Ewbank het koningslied terugtrok na diverse bedreigingen maakte mij vreselijk boos!! Kritiek leveren is zo makkelijk zeker in de sociale media zoals dat nu kan... Maar gelukkig het intrekken werd terug gedraaid en zodoende stonden wij op 30 april 2013 in een kolkend Ahoy en zongen massaal met alle artiesten dit prachtige lied voor onze nieuwe koning en koningin!!!Zo bijzonder en gaaf om hierbij te kunnen zijn! Geniet je nog een keertje mee?Ons gezin was niet helemaal compleet want Niek had de voorkeur gegeven om met vrienden deze dag te beleven maar met  ons drietjes kunnen we zeggen dat het een heerlijke avond was! De kers op de taart van deze geweldige, prachtige meer dan geslaagde dag!Leuke artiesten traden op en Paul de Leeuw met zijn grappen zweepte het publiek lekker op!De volgende dag was ik er nog helemaal vol van...
Van onze prachtige nieuwe koning en koningin, hun drie lieve prinsesjes maar vooral omdat Nederland op deze dag zo één was geweest...


  


 
 
Zo prachtig dit nieuwe koningspaar en hun prinsesjes!!!
 
Een dag die je met recht
 "Samen voor Oranje"
 

mag noemen!
Koning Willem Alexander & Koningin Maxima
Wat ben ik trots op Nederland, wat ben ik trots op ons Koningshuis!!

We hebben een nieuwe koning en koningin.
En wat zijn ze leuk!
Warm en ingetogen .... 
Koning Willem Alexander & Koningin Maxima en hun prachtige prinsesjes

     

Ik wens ze heel veel succes met deze prachtige, zware maar oh zo dankbare baan!

Toi, toi, toi !!
New Moderator
Sinds vandaag mag ik het dan eindelijk bekend maken. Ik ben gevraagd om het team van de moderators te versterken en ik heb JA gezegd !
Hoe leuk is dat?!!
Heel leuk kan ik wel zeggen! Op de log van de moderators is het inmiddels bekend gemaakt maar natuurlijk wil ik zelf wel even kwijt dat ik er enorm veel zin in heb!!

Afgelopen zondag waren we voor het eerst bij elkaar! De meeting vond plaats op het kantoor van Marco. Alsof het al niet spannend genoeg was bracht dat idee natuurlijk nog wat extra gezonde spanning met zich mee .
Maar al heel snel vergeet je dat en ben je lekker bezig met de dingen die op dat moment van belang zijn.
We waren met zijn negenen. Ine had voor een lekkere lunch gezorgd en Yaiza, ons jarige jobje van die dag, had heerlijke Limburgse vlaaien mee genomen en natuurlijk werd zij direct door het team in de bloemetjes gezet!


  
Onder het genot van al deze lekkernijen werden wij welkom geheten en 'crea bea' Ellen had voor Marja en mij een prachtige kaart gemaakt. Heel lief.
Daarna werden Linda en Kimberley in het zonnetje gezet. Want tja, bij nieuwkomers hoort meestal helaas ook dat er lieve mensen stoppen.
Voor Kimberley en Linda was een  heerlijke geurend cadeautje gekocht en ze werden bedankt voor hun tijd en inzet van de afgelopen maanden.
Hele lieve woorden werden er gesproken naar hun toe, wat mij direct het gevoel gaf in een warme club te komen   Ook de vertrekkende teamleaden hadden een bedankje voor de achterblijvers en er werd een traanje weggepinkt!

Er werd van alles besproken, taken werden verdeelt, gebrainstormd over nieuwe ideeën, ondertussen pakte ik nog zo'n lekker kopje koffie uit het prachtige Nespresso apparaat  en natuurlijk sloten we af met foto's maken!

 

 
                                    
 

Toen ik uiteindelijk op weg naar huis was, zat mijn hoofd vol met info maar mijn blijdschap overtrof echt alles!!!
Ik wil maar zeggen, ik heb er onwijs veel zin in!!
En Lin en Kim,  jullie zijn niet te vervangen dat weten jullie maar ik ga mijn beste beentje voorzetten!

Liefsss,
Jet 
"Wat is er meer
Meer nog dan dit"