WEBLOG VAN DE MAAND!
YESSSSS, IK BEN WEBLOG VAN DE
MAAND JANUARI 2014!! 


Gastenboek
Hoi, hoi, welkom bij mijn gastenboek!!!

Als je wat kwijt wil, meldt het mij!!
Een gezellige krabbel vind ik altijd leuk!!
~klik~ op het boek
Mijn lieffie
Recentste foto met Marco
Duizend Spiegels Tour 
Nijmegen

18-04-2014 Nijmegen


 
Bijzondere avond
Oktober 2012, Vrijwilligersfeest!!
Ik word zo blij als ik deze foto zie..."ons" Valentijnsconcert
 

Intens genieten  14 -02-2011
 
IK weblog v/d week!!!
Een heel lief filmpje van Marco speciaal voor mij!!!!

Genieten in Canada
Niek & Marco!!


Zo lief
Foto album
Word FRIEND van WARCHILD
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Archief
Mijn laatste reacties
Zo he wat een nieuws!!...
16:24, 8 mrt 2017
Zo onwijs trots op hem...
09:29, 7 apr 2015
Ik ben natuurlijk...
05:56, 30 nov 2014
Leuk, leuker,...
11:12, 26 jul 2014
Hoi Annelies, Dank je wel...
11:58, 2 jul 2014
Lieve, lieve Maris,...
21:22, 4 jun 2014
Heerlijk zoals jij altijd...
19:27, 12 mei 2014
Het was met recht een...
20:10, 11 mei 2014
Nou meis, dat is echt een...
19:59, 11 mei 2014
Nou het is je gelukt...
19:53, 11 mei 2014
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Kalender
Juni 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Profiel
Naam: Klavertje
Leeftijd: 50 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
E-mail alert
ROOD STAAN was goeeeed deze maand :-)
Normaal heb ik en ik denk velen met mij ontzettende hekel aan ROOD staan.
Soms kun je er niet aan ontkomen, heb je wel eens onverwachte uitgaves die je niet had ingepland en ja dan komt het wel eens eventjes voor dat je ROOD staat.


Maar deze maand was het niet 'eventjes', nee, ik stond de hele maand januari gewoon ROOD!!!!!!
Niet normaal natuurlijk maar in dit geval wel enorm leuk want ik was deze maand gewoon de hele maand Weblog Van De Maand Januari 2014 !!!!
En dan siert alles wat je produceert aan logjes gewoon allemaal in het ROOD op de FrontPage van Borsatoweblog.


Dan is ROOD staan natuurlijk wel heel erg leuk :p

Wat heb ik ervan genoten en ik hoop jullie ook.
Ik wil jullie bedanken voor jullie lieve, leuke en vaak mooie hartverwarmende reacties op mijn log.

Het is fijn en blijft leuk om te zien hoe mooi maar ook eerlijk mensen reageren op bepaalde logjes.
Reacties omdat ze dingen hebben mee gemaakt of je advies willen geven, bij bijvoorbeeld het logje over de studiekeuze van Niek.
Ik heb het erg gewaardeerd.

Vanaf morgen zal mijn log niet meer ROOD kleuren maar ook al ben ik niet meer ROOD hoop ik dat jullie mijn logjes met veel plezier blijven lezen!
En natuurlijk wens ik mijn opvolg(st)er een geweldige nieuwe RODE maand toe in februari!!! Ben benieuwd wie het zal zijn!

Heel veel liefs van mij 


Kort maar oh zo leuk!!
Veel van jullie weten inmiddels wel dat mijn zus nu zo'n ruim 5 jaar in Canada woont. Ze hebben het daar enorm naar het zin en zijn dan ook helemaal gesetteld.
Ze hebben daar hun eigen Brood & Banketbakkersbedrijf, een prachtige zaak waar ze veel tijd, energie en liefde in stoppen.
Ook de kinderen hebben het ontzettend naar het zin, studeren of werken inmiddels in Canada.
De oudste is als enige terug in Nederland....Voordat ze definitief naar Canada vertrokken werd hij verliefd en ja, de liefde overwon en hij woont inmiddels alweer een jaar definitief in Nederland.
Voor beide partijen best moeilijk want hij ziet zijn ouders natuurlijk maar zo'n 2 a 3  keer per jaar in het echt.

Gelukkig is daar Skype waar ook ik ontzettend blij mee ben. Want dat is echt een uitkomst.
Maar goed ik dwaal af. Ik zie mijn zus natuurlijk ook maar heel weinig. En ja, daar heb ik het best moeilijk mee op sommige momenten.
Maar de dingen zijn zoals ze zijn en ook daar moet je mee leren omgaan.
Afgelopen oktober verraste mijn zus haar oudste zoon op zijn birthday party. Hij werd 30 en vierde dat hier groots in Nederland. En ineens stonden zijn ouders voor zijn neus  Ook ik wist van niets en stond toen perplext ( dat kun je hier lezen ) Tijdens dit verblijf vertelde ze al, dat ze binnen niet  al te lange tijd nog een keer Nederland zouden aandoen, en wel afgelopen weekend. Dat vonden wij natuurlijk helemaal niet erg 

De week ervoor waren ze met een grote groep 'oude' vrienden gaan skiën en zaterdag zouden ze terug komen. De zondag was voor mij ingepland haha.

 

We hebben er een heerlijke dag van gemaakt. Heerlijk geknuffeld, vooral veel bij gekletst en in het echt is dat vele malen gezelliger met koffie en iets lekkers erbij natuurlijk.
We waren met zijn elven. Haar zoon met z'n vriendin en mijn moeder en opa waren er ook gezellig bij.
De tijd vloog veels te snel voorbij en voor we het wisten zaten we aan het avondeten. Ruud had Soto gemaakt want dat wilden ze zó graag. Op ons gemakje heerlijk gegeten, lekker lang aan tafel met z'n allen, ik kan er zo van genieten.

Maar ja, het afscheid is dan altijd weer zo moeilijk. En niet alleen voor mij maar ook voor onze kids want ze zijn dol op hun tante en oom. Niek is er niet voor niets van de zomer alleen 6 weken geweest :-) , dat was niet alleen voor haar engels op te spijkeren haha maar ook voor de gezelligheid want dat is het in Canada zeker!!

 

Helaas, helaas zal het nu voorlopig wel een hele jaartje of twee duren voordat ik haar weer zie ..... maar van dit korte verblijf heb ik natuurlijk weer op en top genoten.
Dat pikt niemand mij meer af  
Joehoee, ik in 'de Schijnwerper'!!!!
Woensdag is (bijna) altijd mijn vrije dag.
De dag dat ik zo 'heerlijk' door mijn huisje kan om schoon te maken, alle bergen was weg te werken en vervolgens ook te strijken . Echt een vrije dag dus 

Ik was vanmorgen al vroeg aan de slag gegaan en dacht rond 11.00 uur even pauze hoor met koffie .

Wilde wat gaan reageren op logjes vanuit de Moderators maar zag ineens 'iets' bekends op de FrontPage.... nee echt... dacht nog duhhhh maar zag het goed .

Ik sta in de Schijnwerper, hoe leuk !!!

Deze maand ben ik al  zo lekker 'ROOD' en dan ook nog eens in de Schijnwerper !!! Bofkont ik!!!

Dank je wel Fanclub en in het  bijzonder Nathalie voor je lieve woorden  en dat jullie mij in de Schijnwerper hebben gezet.

Ik schrijf de logjes met heel veel plezier en het logje waarmee ik nu in de Schijnwerper sta ( je kunt op de foto klikken)  heb ik met heel mijn  geschreven, het was ook zó leuk!!!!!Stoerrr, samen ertussen uit gepiept :-)
We hebben het gedaan!!
Ja, echt! Als ik dit al typ, springt er direct een grote glimlach op mijn gezicht.
Super stoer vond en vind ik ons... en ons is, Ruud en ik.

 
Voor het eerst in 17 jaar zijn we er samen tussenuit gepiept, een hele week lang! 
Last minute boekten we een skivakantie naar Frankrijk.
De drukte van de afgelopen maanden maakte dat onze batterij behoorlijk leeg was. Zo leeg dat we merkten dat hij ook niet meer bijlaadde.
Ik zag ook dat Ruud maar doorging in en op zijn werk. Op zijn vrije dag, ging toch de computer aan. Nog even wat mail checken, nog een order de deur uit enz. enz. en voor hij er erg in had was er weer een middagje om. En dan heb ik het niet over een paar weekjes maar over vele maanden hoor...


Ook al zijn de kinderen nu wat ouder... 16 en 14, zij vragen ook hun aandacht. Is het nu niet meer om even te ravotten, of een boekje voor te lezen... (allang niet meer hihi) nee, nu is het op het laatste moment even papa bellen met de vraag hoe laat hij thuis is.
Want ja, morgen staat er een wiskunde repetitie gepland en er waren een paar sommen die niet gesnapt werden. Kwam Ruud om 20.30 uur thuis en dan dook hij samen met of Niek of Jer, achter de wiskunde boeken om het uit te leggen. En niet even snel, nee, zeker niet... hij wil dan dat het ook goed gesnapt wordt en gaat door tot hij echt zoiets heeft van, ze kunnen het en dat kost dan de nodige uurtjes. En ach, elke ouder weet het denk ik wel... zo is er altijd wel wat, wat de aandacht vraagt van een papa of mama.
Wij vonden en vinden het dan ook niet meer dan normaal eigenlijk om daar onze energie in te steken.

Jer heeft  6 jaar moeten bikkelen om te komen waar hij nu is...  Maar ook wij natuurlijk, al hadden wij de instelling, niet zeuren, gewoon doorgaan. Wij zijn de ouders en wij moeten het allemaal draaiende houden, wij moeten sterk zijn en samen redden we dat wel met veel liefde en geduld. We waren zo dankbaar dat we hem nog hadden dat we er voor meer dan 100 % voor gingen. We gunden ons geen tijd, om er samen tussenuit te gaan. We durfden het ook niet. We gingen sporadisch wel eens een avond samen weg, en dan was daar oma & opa die oppaste. We genoten dan volop en konden hier zo van genieten. Maar verder dan een avond ging het niet.

Maar nu waren we best erg moe ( zacht uitgedrukt)  Ik zag ook overal tegenop. Agenda's die vol lopen met van alles en nog wat. Meestal hele leuke dingen, dat ook nog eens maar dan toch ertegen op zien. Zo tegenstrijdig... dat ik zoiets had... dit is niet goed. Het leek ook wel of alles eruit kwam van de afgelopen jaren.


Ik opperde dat ik best SAMEN een weekje weg wilde. De eerste keer dat ik dat zei, keek Ruud me vreemd aan.... samen?? Ja, samen, zei ik!
Eerst dacht hij nog.. dat waait wel over haha, maar ik bleef stellig. Begin december vroeg ik of hij in ieder geval een week vrij wilde plannen, dan keken we nog wel wat we gingen doen en of we het gingen doen maar de mogelijkheid was er dan wel om weg te gaan.


Ik vroeg rondom bij vrienden, die onze kids ook goed kennen, wat ze ervan vonden.
Allemaal reageerde ze positief en zeiden DOEN !!
Daarachter aan gelijk, "leg ons telefoonnummer op de tafel en bij nood kunnen ze 24 uur per dag bellen", zo liefffff en fijn !
Toen ik de kids vertelde van ons idee, waren ze gelijk enthousiast, ha, "jaja", zei ik, "ik kan oma vragen te komen....." maar neeeeee, wat het antwoord, "dat kunnen wij best zelf een weekje", duhhh tuurlijk 

Natuurlijk hadden we toen allang alle voor en tegens tegen elkaar afgewogen.
Zo gezegd, zo gedaan en we gingen op zoek naar een leuke ski bestemming. Best nog een klus, iets betaalbaars, leuke plek, leuk appartement en ook nog eens mooie pistes haha. Maar het lukte.
En toen was daar de druk op de knop... ineens stond het vast. Over een kleine week zouden we vertrekken naar Frankrijk.
Joehoeeeeeeee !!!
Ik was zo blij en WA gelijk een paar vriendinnen met "we did it" :-))
Inmiddels zijn we weer terug maar wat hebben we een geweldige week gehad. We hebben genoten van alles maar vooral van elkaar 

 


Het was zó leuk! Het appartement was mooi, erg mooi. Er zat een welness gedeelte bij en als we na een dagje skien thuis kwamen, doken we na een half uurtje het bubbelbad in, daarna pikten we een sauna en we kwamen helemaal tot rust, wat was dit lekker.
We houden (lees Ruud hihi) niet zo van uit eten gaan, zeker niet na zo'n intensieve dag buiten en kookten lekker zelf of gingen gourmetten.... op ons gemakje, niemand die riep, "gaan we al eten :-) ?" We deden precies wanneer wij het wilden, zo heerlijk. En dit ging 6 hele dagen zo door.... geweldig.We skypten met het thuisfront en daar ging alles goed!! De lijstjes die ik had gemaakt, bleken erg handig want zo hadden ze de vuilnisbak keurig buiten gezet en werd de post geleegd, applaus!
Ik had natuurlijk van te voren de ijskast  goed gevuld en Niek maakte waar wat ze beloofd had en kookte elke avond!

Ik had niet op het lijstje gezet hoe laat Jer naar bed moest haha en daar maakte hij dan ook gretig gebruik van ( en al had ik het er wel op gezet, dan had hij er zeker niet naar geluisterd )  Zijn witte koppie op Skype verraadde dat hij heel erg laat naar bed ging... ach 00.30 uur op een door de weekse dag is toch heel normaal mam...  Tuurlijk.... en wij zeiden er dan ook niets van. Dat was toch ook het feestje van alleen thuis zijn, niet?

Niek haar vriend was er ook een aantal dagen en met z'n drietjes hadden ze een top tijd. Totdat de zaterdag aanbrak en ze moesten schoonmaken haha. Maar ook daar hebben ze zich doorheen geslagen en bij thuiskomst stond het gebak klaar en de verse groentesoep stond te pruttelen.
Waar Niek en Jer normaal vaak in de clinch liggen, bleken ze deze week geen ruzie gehad te hebben.... nog een reden om zo'n vakantie samen nog een keer te doen.
Trots op onze kids, dat ze dit samen zo gefikst hebben en dat wij daardoor zó konden genieten.

     

We hebben het dus heerlijk gehad, zijn echt aan elkaar toegekomen en hebben genoten van elke minuut. De batterij is weer behoorlijk opgeladen en ik hoop dat we er even lekker op kunnen teren.

Heb ik al gezegd dat het zó leuk was?? Het was méér dan leuk !

Beterschapsknuffel!
                     
 
Wat een vreselijk rot bericht las ik vanmorgen vroeg op mijn Phone.
De schrik zat er goed in en mijn eerste reactie.... neee, niet lieve Marco...

Ik las door en begreep dat hij in goede handen is en dat er goed op hem gelet wordt en geen reden is tot directe paniek, pfieuwww..
'De hersenen" liggen in ons gezin nogal gevoelig... en ik weet dan ook als geen ander wat dit allemaal kan veroorzaken helaas.

Lieve, lieve Marco, ik wil je heel veel beterschap wensen.
Pak vooral de rust die je nu zo hard nodig hebt.
Wij zien je graag knallen op het podium maar voor nu is je gezondheid echt het allerbelangrijkste!!
Neem vooral de tijd, maak je niet druk om de komende concerten...
jij bent nu het belangrijkste.

Dikke knuffel voor jou en natuurlijk heel veel sterkte ook voor je lieve gezin en familie

Kiezen, the good choice??
Je zit in HAVO 5, doet dus eindexamen dit jaar en je bent 16 .......
16 jaar en dan moet je kiezen wat voor vervolgopleiding je gaat doen .
Op bezoek bij AliB :-) !
Elk jaar hebben we een uitje met het team van mijn werk. Ons team is de afgelopen maanden uitgebreid met een aantal collega's van een andere afdeling.
Best wennen als je al een aantal jaren als een hecht team werkt. Maar over all gaat het best goed en zijn we inmiddels aardig gewend aan elkaar.
Meestal gaan we aan het eind van het jaar en dat hadden we dan ook begin oktober gedaan.
Maar omdat dát uitje zó  gezellig was hadden we eigenlijk geen zin om weer zo lang te wachten dus dachten we, we doen het dit jaar anders en gaan eens aan het begin van het jaar.
Waarom wachten als we nu zin hebben!
Christmas & Happy New Year!
Ondanks dat Ruud en ik de dagen voor kerst maar ook daarna moesten werken en hetzelfde voor Oud & Nieuw vonden we het toch heel gezellig om mensen bij ons uit te nodigen voor deze dagen.

Met de kerst was daar een gedeelte van de familie en met Oud & Nieuw kwamen er vrienden van ons.
Kerstavond waren we heerlijk met ons viertjes, heel relaxed. Lekker op de bank, gewoon uitrusten van de dag werken en gezellig All You Need is Love kijken.
Feest in december!
De maand december is weer achter de rug maar terugkijkend kan ik alleen maar zeggen dat het een super geslaagde maand was.

De maand begon sowieso al goed want mijn lieve vriendin Ine werd op 13 december 50!! En dat heeft ze gevierd ook! Onze partyqueen Sarah!!

Al lang van te voren was ze druk in de weer met alle voorbereidingen.  Ik genoot van haar enthousiasme en gedrevenheid.  Alles werd tot in de puntjes geregeld en eenmaal vrijdag de 13e december konden we dus met z’n allen knallen op haar 50e verjaardag.
Zelf heeft ze er een heerlijke log over geschreven maar natuurlijk wil ik het ook op mijn log delen.
Al gelijk bij binnenkomst was het gezellig. Het is altijd fijn om ook mensen te zien die je al langere tijd niet meer gezien en gesproken hebt. Ook de mannen van een aantal waren erbij en ook dat is reuze leuk om te zien hoe zij met elkaar omgaan haha
Het bezorgde in ieder geval heerlijke foto’s.  Mijn Ruud had het meer dan geweldig naar zijn zin en dat straalt dan ook wel af van de foto’s.  Op één foto krijg ik een serenade, geen idee wat ze zongen of zeiden maar het ziet er geweldig uit!
De geweldige muziek, de heerlijke hapjes, de lieve mensen maar vooral een stralende Ine maakte voor mij de avond op en top compleet.
Kijk mee en geniet mee met de leuke foto’s !Veels te snel kwam er aan deze heerlijke avond weer een einde.  Ik had beloofd om naar huis te rijden maar had het nog best pittig. Had ik vroeger twee kids die na twee minuten in slaap vielen, zo had ik nu een husband die na twee minuten onder zeil was.  De alcohol deed goed zijn werk hihi maar gelukkig reed ik na ruim een uurtje weer veilig onze oprit op!

Natuurlijk had ik meer de maand december maar daarover meer in een volgend logje  


YESS, ROOD! Weblog Van De Maand!!


Sta je in de keuken en heb je net je visschotel af voor vanavond en wil je verder gaan met de andere voorbereidingen, krijg je een heel spannend WA’je binnen van Bianca.
Of ik even mijn mail wil checken…..
Ik denk nog  “oh, misschien moeten we vanuit de Moderators even iets doen voor de fanclub en kijk dus snel mijn mail na….

Wat ik dan lees, daar wordt ik heel warm van, eigenlijk heel blij moet ik zeggen.
En misschien moeten jullie even meelezen om dit te bevestigen…

Lieve Mariëtta,

Een nieuw jaar begint en ook in 2014 wil Marco graag de Weblogjes van de Maand blijven kiezen. Het eerste Weblogje van de Maand van 2014 is een feit en in de maand januari zal jij dat zijn!

Jij bent bijna dagelijks op de logjes te vinden. Je slaat geen log over, wil ze gewoon allemaal lezen en weet dan ook als geen ander wat er leeft op Borsatoweblog.
Is het niet vanuit de moderatorsrol dan wel omdat je gewoon zo ontzettend lief en betrokken bent.Je reageert altijd warm en schrijft zelf ook mooie logjes.
Voorheen was je niet zo handig met de computer en foto’s, maar nu creëer je zelfs je eigen headers. Marco is erg trots op je en vindt je log zeer de moeite waard!
Gefeliciteerd lieve Mariëtta, voor jou kleurt heel januari Rood!

 

Superblij en trots ben ik!! Mijn log kleurt dus gewoon de HELE MAAND ROOD!!!! YESSSSSS!!!!!

Dank je wel lieve Marco dat jij mij hebt uitgekozen voor de eerste maand in het nieuwe jaar!!!
Ik ga er een prachtige RODE maand van maken!
Supertrots en dank je wel voor je vertrouwen in mij!


Natuurlijk wil ik gelijk van de gelegenheid gebruik maken om iedereen een geweldig, mooi, vrolijk maar vooral gezond 2014 toe te wensen!!!


Dikke rode zoen van een hele blije Jet
"Adem het in
Durf, dan ontdek je de liefde misschien"