WEBLOG VAN DE MAAND!
YESSSSS, IK BEN WEBLOG VAN DE
MAAND JANUARI 2014!! 


Gastenboek
Hoi, hoi, welkom bij mijn gastenboek!!!

Als je wat kwijt wil, meldt het mij!!
Een gezellige krabbel vind ik altijd leuk!!
~klik~ op het boek
Mijn lieffie
Recentste foto met Marco
Duizend Spiegels Tour 
Nijmegen

18-04-2014 Nijmegen


 
Bijzondere avond
Oktober 2012, Vrijwilligersfeest!!
Ik word zo blij als ik deze foto zie..."ons" Valentijnsconcert
 

Intens genieten  14 -02-2011
 
IK weblog v/d week!!!
Een heel lief filmpje van Marco speciaal voor mij!!!!

Genieten in Canada
Niek & Marco!!


Zo lief
Foto album
Word FRIEND van WARCHILD
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Archief
Mijn laatste reacties
Zo he wat een nieuws!!...
16:24, 8 mrt 2017
Zo onwijs trots op hem...
09:29, 7 apr 2015
Ik ben natuurlijk...
05:56, 30 nov 2014
Leuk, leuker,...
11:12, 26 jul 2014
Hoi Annelies, Dank je wel...
11:58, 2 jul 2014
Lieve, lieve Maris,...
21:22, 4 jun 2014
Heerlijk zoals jij altijd...
19:27, 12 mei 2014
Het was met recht een...
20:10, 11 mei 2014
Nou meis, dat is echt een...
19:59, 11 mei 2014
Nou het is je gelukt...
19:53, 11 mei 2014
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Kalender
Juni 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Profiel
Naam: Klavertje
Leeftijd: 50 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
E-mail alert
Mijn D... staat open!!

Dit is onze D.........


Zo'n 3 jaar geleden, nee het is pas 2 1/2 jaar geleden zijn wij hier komen wonen.
Bijna alle deuren in het huis zijn vervangen zoniet de voordeur!!!
Wel hebben wij (lees Ruud)  hem in het voorjaar een nieuwe lik verf gegeven. Het naambordje ontbreekt nog, daar hebben we nog steeds geen tijd/zin voor gehad om naar een leuke op zoek te gaan. Maar gelukkig weten de meeste ons huis wel te vinden!
Wij hebben een carport aan ons huis, dus bij ons sta je altijd droog!

De deur zegt niet zoveel over ons, maar wel dat hij altijd voor iedereen openstaat! Dus gewoon zoete inval hier!!!
Voor vriendjes en vriendinnetjes, voor familie, vrienden en kennissen en natuurlijk voor
Borsaties hi,hi.en ja, niet te vergeten natuurlijk voor Marco!!!
Marco de staat voor je klaar !!!!!

 

Mijn Bikkel schaatst weer!!!
Vandaag was weer zo'n dag met een gouden randje....na twee heerlijke kerstdagen, zie mijn vorige log, werd er gisteren besloten alsnog te gaan schaatsen.

Dit heeft wel even uitleg nodig: Bij ons in het dorp wordt sinds 3 jaar een schaatsbaan midden in het centrum gemaakt tijdens de kerstvakantie. Helemaal leuk natuurlijk en er wordt dan ook gretig gebruik van gemaakt.
Alle kinderen krijgen eenmalig een vrijkaartje van school. Zo ook mijn kids.... Niekkie vroeg al gelijk de eerste dag van de vakantie, Mam, wanneer gaan we? Ik omzeilde het een beetje want ik wist dat J. er niet zo open voor stond.
Vorig jaar nadat hij uit het revalidatiecentrum was ontslagen, hadden we het ook geprobeerd maar het was te snel na zijn infarct dat het voor hem een fiasco werd.
Hij dacht natuurlijk zo weg te schaatsen, want hij kon het altijd zo goed, nou dat ging dus niet op en zelfs tussen ons in lukte het hem niet te blijven staan. Oh hoe je je dan voelt als ouder, is niet te beschrijven.....
Dus dit jaar zei hij gelijk al : Ik ga niet..... je denkt toch niet dat ik me uit laat lachen door mijn vriendjes, slik,..... ik liet het even zo en ben later met hem gaan keuvelen...... over van alles en nog wat en bracht toen het onderwerp schaatsen weer aan de orde.
Ik vertelde dat het nu een jaar verder was, dat hij vele malen sterker was geworden en dat hij toch ook weer kon skien en hockeyen. Tja daar moest hij even over nadenken.... maar dat beeld van vorig jaar tussen ons in kon hij niet vergeten.
Ik zei tegen hem dat het helemaal niet hoefde en als hij niet wilde het toch ook goed was.
Onderwerp was wat hem betreft over en uit!!!

Maar toen dus gisteren onze vrienden kwamen en de kids het over schaatsen hadden, zei zijn vriendje dat hij hem wel zou helpen..... en mijn manneke was ineens om, hij wilde schaatsen!!!

Nu vandaag was het zover en hoewel ik er alle vertrouwen in had dat het goed zou gaan, zei een heel klein stemmetjes in mij..... dat als het niet goed zou gaan, al zijn zelfvertrouwen waar hij dit jaar zo hard aan gewerkt had weer weg zou zijn......
Maar hij had er zin in en kon niet wachten....... de rij bij de schaatsbaan was lang, het was druk..... maar hij wilde het ijs op..........
Ik had mijn warme laarzen aangetrokken en me voorbereid op een middagje ijslopen..... maar hij stond op het ijs en schaatste..... eerst wat onwennig en wankelig maar later ging het steeds beter. Ik hoefde niet mee te lopen..... en wat zo mooi was dat grotere jongens uit de klas van Niekkie hen complimentjes gaven dat hij het goed deed, hij voelde zich helemaal stoer en straalde en ik, ik kon alleen maar glimlachen en binnen in mij juichte het ..... weer een mijlpaal en als ik het nu schrijf staan de tranen toch weer in mijn ogen.

God wat ben ik blij voor mijn manneke dat het goed is gegaan!!!!
Mijn bikkel die weer kan schaatsen en weer wordt zijn zelfvertrouwen gesterkt..... oh niemand kan voelen hoe blij ik ben.

Het kan zijn dat jullie bij de email alert hem twee maal kregen, er ging iets mis met plaatsen wat weet ik niet...
Jingobel, jingobel....

De kerstdagen zitten er weer op..... voor ons waren het geslaagde dagen!
Kerstavond hebben we rustig aan gedaan, Ruud moest deze dag nog gewoon werken en kwam tegen 18.00 uur thuis.
Dit keer waren we beide behoorlijk moe en besloten we niet met de kids naar de kerk te gaan. Soms is het gewoon niet anders en hebben wij geleerd niet overal aan toe te geven.

We hebben lekker gegeten en daarna was het tijd voor de cadeautjes, normaal doen we met kerst alleen een cadeautje voor de kinderen maar Ruud was dinsdag met ze op pad geweest en vond het nodig om mij eens te verwennen na het zware jaar dat we achter de rug hebben, nu moeten jullie weten dat hij ongeloofelijk lief is maar niet een man van cadeaus geven is, dus ik was aangenaam verrast......... hij was met ze naar de juwelier geweest en had prachtige oorbellen en een hele mooie armband gekocht, superblij ben ik ermee !!! 
Daarna hebben we met de kids een spel gedaan, heerlijk relaxed.

Eerste kerstdag hadden we s'morgens visite en hebben we 's middags  een heerlijke wandeling gemaakt en we voelden toen al dat de kou eraan kwam want oei wat was het koud. Daarna lekker een gluhwijntje gemaakt en de open haard aangedaan.
Ik had een heerlijke gourmetschotel gekocht en we hebben 's avonds zitten smullen..... ook erg goed voor de calorieen  hoor!!


                                       
                               

Daarna hebben we de uitgebreide versie van het huis Annubis spel gespeeld. Toen de kids naar bed waren hebben wij nog lekker op de bank wat tv gekeken. Allemaal dus heerlijk rustig maar na al die drukke weken vinden wij dat juist heerlijk.

Tweede kerstdag daarintegen kregen we "eters" en aangezien het een gerecht is wat Ruud bij ons altijd voor het grootste gedeelte klaarmaakt stond hij al vroeg in de keuken.
Wij aten Soto, Indisch gerecht, niet moeilijk maar wel heel bewerkelijk dus dat kost de nodige uurtjes in de keuken. Maar met een wijntje erbij en af en toe een kop koffie ook wel weer heel gezellig om allemaal klaar te maken.
Tegen 15.00 uur kwam de visite, dit keer geen familie maar hele goede vrienden, bij ons in het dorp. Kinderen zitten bij elkaar in de klas dus helemaal gezellig.
We hebben genoten, van de kinderen en  van elkaar, het was erg gezellig. Het eten was geslaagd, ze hadden het nog nooit gegeten maar ze hebben zitten smullen!!!
Ik had de tafel feestelijk gedekt, vind ik altijd heel erg leuk om te doen en ze vonden het heel mooi!


De kinderen waren lekker aan het spelen en wij hebben heerlijk kunnen natafelen. 
Tegen 22.00 uur werd het toch echt tijd om afscheid te nemen. 
Wij kunnen terugkijken op heerlijke geslaagde kerstdagen.
Vandaag ben ik maar wel weer even een dagje op rantsoen gegaan, want anders gaat de broek binnenkort toch wel heel moeilijk dicht, hi.hi. 


 

Mijn favoriete C-plek!
Eindelijk is het wat rustiger geworden en kan ik me wijden aan mijn favoriete C-plek!

Onze computer staat in de woonkamer op een centrale plek zodat als ik  in de avond log ik nog gezellig kan kletsen met Ruud. Vanachter de pc kan ik ook nog een schuine blik op de tv kan werpen en blijf ik dus van alles op de hoogte!!!Wij hebben een HP L2245 met alles erop en eraan en heel belangrijk een heerlijk groot scherm. Ik heb er, zeg ik heel eerlijk, weinig verstand van.... maar gelukkig word ik er steeds handiger in en steek ik een hele boel op van Lanique. Ik begrijp nog steeds niet hoe het kan dat die kinderen er zo handig in zijn.


Sinds ik log zit ik er dus veel achter en heb ik het gevoel dat ik heerlijk kan ontspannen bij het lezen van diverse logjes. Met het ene logje heb ik meer dan met de andere maar het is leuk om te lezen hoe andere mensen in het leven staan ! En wat bovenal leuk is dat je er contacten opdoet met andere loggers die vaak over dezelfde onderwerpen schrijven die mij ook bezig houden.

Natuurlijk wil Ruud ook wel eens achter de pc en dan hebben we nog een laptop die bij Jermeau op de kamer staat. Hij slaapt 's avonds toch!
Die halen we dan fijn naar beneden zodat we beide ons ding kunnen doen.


Onderstaand mijn favoriete koffiehoekje.... maar daar kan ik natuurlijk ook lekker loggen, hi,hi!

Ik probeer toch eigenlijk elke dag even mijn mail te lezen en te reageren op diverse logjes...... maar de laatste weken was het erg hectisch en ontbrak me de tijd maar vaak ook de energie en lag ik  vaak al vroeg te!
Maar over het algemeen log ik met heel veel plezier en met een grote smile
Dit is dus mijn C'tje!!
Quality Time!!!!
Eindelijk ...................................................................................

het zit erop......... het waren twee "zware" laatste dagen in de zin van heeeel veeel werk, ik was al een week met de voorbereiding bezig maar het liep allemaal niet zo vlotjes, de verzekeringsmaatschappijen waren zeer, zeer traag met aanleveren van de gegevens maar dankzij hulp van lieve collega's zijn we erin geslaagd de klus te klaren en staan er nu zo'n 20.000 polissen klaar voor de incassering van januari 2009!!!

Toen ik thuiskwam was de tafel gedekt en stond er een heerlijk bordje eten klaar voor me. Ruud had er erg z'n best op gedaan, het rook net alsof ik een restaurant binnen stapte, mmmmmm, op het menu stond, gegrilde zalm, gegratineerde aardappeltjes met spekjes en champions en heerlijk verse snijbonen..... zeg nou zelf, beter thuiskomen kan toch niet!!!

Inmiddels ben ik helemaal bijgetrokken, nu gaan we genieten van de komende dagen.....
heerlijk in kerstsfeer....... mijn C- logje volgt spoedig, hi,hi!

Voor nu wens ik iedereen hele, hele  fijne feestdagen !!!!
Jarige Marco!!!

 

Marco van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!

Geniet samen met je gezinnetje
en familie van deze feestelijke dag!!!

Vooral heerlijk eten begrijp ik !

En geniet de komende twee weken heerlijk van je vakantie
samen met je gezinnetje!


Opnieuw genoten!!

 

Wat een heerlijk avond!!
Ik heb opnieuw genoten van het prachtige concert!!
Wat heerlijk om terug te zien, zoveel mensen en allemaal in jubel stemming een feest om naar te kijken!!!
Alles kwam weer terug en dan te bedenken dat we het nog een keer in Antwerpen gaan beleven......
Marco het was een prachtige uitzending!de film = de waarheid!

Zoals iedereen weet deed Sonja een paar weken geleden een oproep om met z'n allen naar de film "Wit Licht"te gaan.
Een geweldig iniatief bleek want ruim 125 loggers hadden zich aangemeld en gisteren was het zover!
Ik had in eerste instantie  vrij snel na de mail van Sonja afgesproken samen met Renske te gaan, maar na diverse mails heen en weer gingen we uiteindelijk met z'n zevenen, helemaal leuk natuurlijk.
We  ( zijn Renske, Shirley, HellenV, Wildertje (Saskia), Ingrid , Luna en ondergetekende) hadden op het CS Utrecht afgesproken.  Toen we allemaal gearriveerd waren, gingen we op weg naar een door Renske besproken Pizzeria. We hadden het helemaal naar ons zin en zaten zo lekker te kletsen dat we niet toekwamen  aan het uitzoeken van een pizza.... de ober moest engelen geduld hebben maar uiteindelijk na 3 keer onze tafel bezocht te hebben is het toch gelukt.De tijd vloog veels te snel en voor we het wisten gingen we op weg naar de film!  Daar aangekomen waren er al heel wat  bekenden. Altijd weer leuk om nieuwe maar ook bekende gezichten te zien!

Sonja was al druk in de weer met het regelen van de concertkaartjes (Sonja, super hoor!) en wij hadden de tijd om nog even gezellig op de foto te gaan.

Tja en toen begon de film...... na alle verhalen die ik er al over gehoord had, was ik natuurlijk wel al voorbereid maar dat bleek niet genoeg.
Wat een film en wat een waarheid. Ontspannen heb ik niet gezeten, mijn spieren verkrampten door alle emotie ( ik heb er nu nog last van) wat een heftige film.
Na ongeveer 15 minuten zat ik er helemaal in en zag ik geen Marco Borsato de zanger meer, maar een geweldig acteur die met heel veel gevoel en emotie speelde, klasse! Maar ook Thomas en Abu wat een natuurtalenten.

Er is al heel veel over gezegd maar ik vind dat  iets wat  GOED  is nooit teveel gezegd kan worden, deze film is de waarheid en de waarheid is soms hard!!!!  Wat er met deze kindsoldaten allemaal gebeurt, is te erg voor woorden en gelukkig is er èèn iemand die ze nek hiervoor uitsteekt en die het NIET hoeft te doen maar het WEL heeft gedaan!!!
Top!

Na afloop zijn we met z'n zevenen terug gelopen naar het CS en is ieder daarna z'n eigen kant opgegaan met z'n eigen gedachten.........
Het was in alle opzichten een avond om niet te vergeten!
Renske je hebt het super geregeld, bedankt!!!!
En met z'n allen hebben we er super gezellige avond van gemaakt!!!

Onderstaand nog wat foto's:
Gezellig met Esther (Mopje)


Samen met Saskia (Wildertje)


Samen met Ingrid


En samen met Nelleke, nog bedankt voor de foto!

 
Ik heb de foto's inmiddels naar iedereen toegezonden!

Ik heb er zin in!!!!!

Ik moest vanmorgen nog best veel kleine klusjes doen (kwam deze week bijna niet aan loggen toe) ...... maar inmiddels ben ik er helemaal klaar voor!!!!
Ik heb er hartstikke veel zin in!!
We gaan gezellig eerst wat eten met een paar Borsaties en daarna hoop ik nog veel meer Borsaties te zien!!!
Ben heel erg benieuwd naar de film maar dat hij indruk op mij gaat maken is zeker!!!
Mijn tas is gevuld met een fototoestel, concertkaartje, button, treinschema en natuurlijk niet onbelangrijk wat geld!!
Om 14.30 uur ben ik zoeefffff weg...

Logeren in Antwerpen, YESS.....
Vandaag liep weer anders als gepland.......was J. vorige week ziek thuis, vanmorgen was het de beurt van L. , ze is!
Vanmorgen had ze wat verhoging en voelde zich allesbehalve goed........ ze was zich wel al aan het aankleden maar toen ik zei blijf maar lekker thuis.... lag ze er zo weer in!
Dat trok natuurlijk wel, je niet helemaal lekker voelen en dan lekker thuis bij moeders!!!
Ik had wel een afspraak bij de kapper, want tja de "grijze"haren piekten er lekker uit...
maar dat vond ze niet erg............. een logje maken vanuit bed dat lokte haar wel, zag ik achteraf op haar weblog.

Nadat ik terug  was van de kapper, alle "grijze"haren zijn door Hans Kazan weg getoverd..... hebben we even wat gedronken, de koorts was gelukkig wat gezakt.

Vanmiddag heeft ze twee uur geslapen en dat geeft wel aan dat ze niet in orde is....
de koorts was ook weer wat toegenomen, hoop dat het morgen weer wat beter gaat.

Ik had ook nog een leuke "klus" op het programma staan voor vanmiddag , een hele grote berg te   heerlijk weer, elke week een genot om te doen , de stapel lacht me altijd zo leuk toe, en roept altijd  strijk mij, strijk mij...... herkennen jullie dat?

Maar goed, nu is de stapel weg en ligt/ hangt rustig in de kast  te wachten om weer gedragen te worden.


En ik dacht NU  ga ik eens kijken of ik een leuk hotel kan vinden waar we de 13e kunnen overnachten...... nou ik heb iets gevonden, hartstikke leuk. 3 sterren, midden in het centrum van Antwerpen met ontbijt, ik heb het direct geboekt!!!!
Wat vinden jullie ervan???? 
Ik hoop dat die kamer in het echt ook zo groot is!
Ik heb er helemaal zin in, Antwerpen here we come!!!!

"En ik vraag me af wat dit gevoel veroorzaakt heeft
Mijn gedachten lijken zelfs niet meer van mij"