WEBLOG VAN DE MAAND!
YESSSSS, IK BEN WEBLOG VAN DE
MAAND JANUARI 2014!! 


Gastenboek
Hoi, hoi, welkom bij mijn gastenboek!!!

Als je wat kwijt wil, meldt het mij!!
Een gezellige krabbel vind ik altijd leuk!!
~klik~ op het boek
Mijn lieffie
Recentste foto met Marco
Duizend Spiegels Tour 
Nijmegen

18-04-2014 Nijmegen


 
Bijzondere avond
Oktober 2012, Vrijwilligersfeest!!
Ik word zo blij als ik deze foto zie..."ons" Valentijnsconcert
 

Intens genieten  14 -02-2011
 
IK weblog v/d week!!!
Een heel lief filmpje van Marco speciaal voor mij!!!!

Genieten in Canada
Niek & Marco!!


Zo lief
Foto album
Word FRIEND van WARCHILD
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Archief
Mijn laatste reacties
Zo he wat een nieuws!!...
16:24, 8 mrt 2017
Zo onwijs trots op hem...
09:29, 7 apr 2015
Ik ben natuurlijk...
05:56, 30 nov 2014
Leuk, leuker,...
11:12, 26 jul 2014
Hoi Annelies, Dank je wel...
11:58, 2 jul 2014
Lieve, lieve Maris,...
21:22, 4 jun 2014
Heerlijk zoals jij altijd...
19:27, 12 mei 2014
Het was met recht een...
20:10, 11 mei 2014
Nou meis, dat is echt een...
19:59, 11 mei 2014
Nou het is je gelukt...
19:53, 11 mei 2014
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Kalender
Juni 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Profiel
Naam: Klavertje
Leeftijd: 50 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
E-mail alert
E D F C Z P.. tsja,,
Al een aantal dagen , oké weken , oké heel eerlijk maanden  had ik het idee dat ik het allemaal niet zo heel scherp meer zag.

Vooral bij het lezen op bijv. pakjes saus enzo dansten de letters voor mijn ogen.... werd het best vaak een vaag vlak en moest ik echt moeite doen om hetgeen op het pakje stond te ontcijferen.
Maar dat lag toch echt aan het pakje...niet aan mijn ogen, nee echt niet.
Een tijdje hield ik zelfs vol dat de fabrikant het lettertype op het pakje had aangepast,gewoon een formaatje kleiner had gemaakt
om zodoende meer tekst kwijt te kunnnen .


Toen ik merkte dat het niet alleen bij het lezen van pakjes saus ging maar ook op het werk de cijfertjes in Excel gingen dansen voor mijn ogen, ik best af en toe duizelig werd  en ik meestal na een half uurtje op kantoor te zijn mijn doosje paracetamol
pakte ja, toen had ik zoiets van.... zou het dan toch, zouden het dan echt mijn ogen zijn?????

Als dochter van een groenteboer had ik in mijn jeugd toch echt heel veel wortels gegeten en nog steeds grijp ik vaak naar die oranjeachtige lekkernij... dus eigenlijk zouden mijn ogen gewoon goed moeten zijn.


Toch besloot ik donderdag dan maar de stap te wagen en belde de opticien voor een afspraak. In mijn achterhoofd dacht ik dat ik misschien, heel misschien dan toch wel een leesbrilletje nodig zou hebben ....weet je zo eentje die je even snel opzet als je dus
een pakje saus moet lezen of op kantoor als je je verschuilt achter je pc voor een Exel bestandje of 10...dus ook zo eentje die je weer heel snel afzet als je niets hoeft te lezen.
Ach ja, bijna 42 dus het zou best eens kunnen kreeg ik hier en daar te horen .....Vanmorgen was het zover, bij binnekomst mocht ik gelijk plaatsnemen. De ruimte is mij bekend want Niek komt er al een paar jaar. Het systeem kende ik dus ook.
Kijk mevrouw werd er gezegd : u hoeft alleen maar aan te geven 1 of 2. Dus ziet u beeld 1 beter of beeld 2.... en ik mocht daar vervolgens telkens antwoort op geven.

Zo ging het een 20 minuten door met als eindopmerking ..... nou ik begrijp wel dat u het niet zo scherp meer ziet.....
Het is niet alleen de leesbril die u dacht nodig te hebben maar u heeft eigenlijk een bril voor hele dag nodig...... uw rechteroog vangt alles op wat u met uw linkeroog niet goed meer ziet.....
Uhhh een bril voor de hele dag... No Way dacht ik ( ik weet er zijn veel ergere dingen maar ik vind een zonnebril op, al heel erg vervelend, laat staan de hele dag een bril op je neus)
De ijdelheid factor speelde dus absoluut niet mee

Ik gaf direct aan dat ik een bril voor de hele dag niet echt zag zitten.... en vroeg direct daarna : kan ik ook lenzen nemen??
Misschien, gaf ze aan en vervolgde : maar dan moet ik toch echt andere testjes doen en daarvoor moeten we een nieuwe afspraak maken.
Ik vond het een uistekend idee en heb een afspraak voor donderdag gemaakt... nog even uitstel dus ...

Bij thuiskomst vertelde ik het aan Ruud en wat te verwachten was gebeurde...... lieve schat zei hij ze hebben echt hele leuke brillen, staan je vast heel goed en er zijn brillen die je echt jong maken.... zo'n schat, zo'n compliment ..... hij had het
zelf niet door en bedoelde het dus echt goed......
"brillen die je echt jong maken" ik ga het zien, ik ga het beleven...

Ik wacht eerst donderdag maar eens eventjes af en mochten lenzen voor mijn ogen geen optie zijn dan zal ik dus echt gaan kijken voor een bril... maar dan wel eentje die mij "echt jong"maakt "grinnik" zoals mijn eega zegt !

Want laten we wel wezen, het is toch maar prachtig dat er zoiets bestaat als een bril of lenzen, waardoor je weer haarscherp kan zien, het blijft geweldig!

wordt vervolgd....
Vriendschap...
Soms heb je heel veel om over te loggen maar ontbreekt de tijd, soms heb je de tijd maar ontbreekt de zin en soms is het van allebei wat...........

Laten we het in mijn geval maar op het laatste houden . De laatste 4 weken gaat het best lekker, sommigen die mij wat beter kennen weten dat ik niet helemaal lekker in mijn velletje zat, vind het zelf best heel goed gaan nu, maar soms heb je van die dagen dat het tobben de overhand neemt en ik mezelf vermanend moet toespreken.

Gelukkig kan ik dat best goed  maar ben ook heel blij dat ik hele lieve dinnetjes heb die mij net op het juiste tijdstip een sms'je, een mailtje of een heel lief kaartje sturen.
Die op de koffie komen waardoor we genieten van een heerlijk gezellige ochtend.
Kletsen over van alles en nog wat en dan weer op huis aangaan en mij met een heel blij gevoel achterlaten. Vriendinnetjes die het zelf ook niet makkelijk hebben, die zelf genoeg aan hun hoofd hebben maar toch altijd even aan je denken ook als het gewoon wel lekker gaat.... bijzonder vind ik dat  maar vooral heel mooi en ik ben ook blij dat ik hetzelfde aan hun terug kan geven....

Blij ben ik dan dat ik een lange tijd geleden een weblogje startte..... vriendschappen via internet was toch niets voor mij..... vrienden genoeg, lieve vrienden ook maar kan één ding zeggen via deze weblog heb ik er dinnetjes bij gekregen die me goud waard zijn .

De afgelopen weken heb ik rustig aan gedaan, lekker met gezin erop uit geweest. Genoten van de gezamelijke vrije dagen. Geen gekke dingen gedaan maar lekker rondom huis en familie. Veel familiefeestjes, jarigen en trouwfeestjes allemaal heel gezellig.

Soms heb je die rust even nodig om te voelen dat je velletje weer wat vertrouwder aanvoelt.


                                  
Van Groot naar Klein..

Mijn trouwe lieve karretje, die me zoveel lieve en veilige kilometers heeft vervoerd.

Overal reed hij mij heen...naar mijn werk met als ik in de file stond een dvd van Marco erin zodat ik 's morgens gelijk al heel vrolijk op mijn werk kwam.
Hij bracht me naar vele Marco concerten,
Hellen die altijd graag bij mij in de auto zit... ze zei het niet met zoveel woorden maar na een paar minuutjes stond de dvd natuurlijk aan .... deze foto heeft ze ook gemaakt "grinnik"

Maar goed heel veel veilige km's heb ik met hem gemaakt....

Twee nadelen had dit lieve trouwe karretje...... hij dronk alleen een beetje veel , had ik hem net volgegooid gaf hij vrij snel daarna alweer aan dat zijn vooraadje drank aardig slonk ....
en ook in Den Haag vond men, dat hij gezien zijn omvang een aardig duitje in de belastingzak moest doen.
Allemaal heel leuk en aardig maar mijn beurs vond dat allemaal niet zo leuk meer.
En als gezinsauto waarvoor we hem 3 jaar geleden gekocht hadden, was hij gewoon  niet meer nodig...

Tijd werd het dus dat hij werd ingeruild......

Nu heb ik een lieve man die heel dicht bij het vuur zit wat auto's betreft en die liep tegen deze ...... te gek, gave, coole, kleine, super lieve auto aan...

Een dvd met video van Marco past er voorin niet meer in, helaas voor mij maar ook voor Hellen maar weet zeker dat ze nog graag met mij mee rijdt en ik met haar....
hij is heel bescheiden, drinkt dus niet veel en slurpt dus niet.
Ook in Den Haag zijn ze zo blij met dit karretje dat ik gewoon maar 1/3 van voorheen in het belastingzakje moet doen...

Inmiddels rij ik er nu bijna 2  weken in en ik voel me er de koning te rijk in.... hij rijdt super lekker, is heel makkelijk te parkeren, altijd wel een plekkie te vinden en de kids
verkiezen hem boven de auto van papa..... oei dit was wel even slikken voor hem haha. 

 


Had ik al gezegd dat ik er super,super blij mee ben????

"En waar mijn blik ook reikt
Zie ik haar naast me staan"