WEBLOG VAN DE MAAND!
YESSSSS, IK BEN WEBLOG VAN DE
MAAND JANUARI 2014!! 


Gastenboek
Hoi, hoi, welkom bij mijn gastenboek!!!

Als je wat kwijt wil, meldt het mij!!
Een gezellige krabbel vind ik altijd leuk!!
~klik~ op het boek
Mijn lieffie
Recentste foto met Marco
Duizend Spiegels Tour 
Nijmegen

18-04-2014 Nijmegen


 
Bijzondere avond
Oktober 2012, Vrijwilligersfeest!!
Ik word zo blij als ik deze foto zie..."ons" Valentijnsconcert
 

Intens genieten  14 -02-2011
 
IK weblog v/d week!!!
Een heel lief filmpje van Marco speciaal voor mij!!!!

Genieten in Canada
Niek & Marco!!


Zo lief
Foto album
Word FRIEND van WARCHILD
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Archief
Mijn laatste reacties
Zo he wat een nieuws!!...
16:24, 8 mrt 2017
Zo onwijs trots op hem...
09:29, 7 apr 2015
Ik ben natuurlijk...
05:56, 30 nov 2014
Leuk, leuker,...
11:12, 26 jul 2014
Hoi Annelies, Dank je wel...
11:58, 2 jul 2014
Lieve, lieve Maris,...
21:22, 4 jun 2014
Heerlijk zoals jij altijd...
19:27, 12 mei 2014
Het was met recht een...
20:10, 11 mei 2014
Nou meis, dat is echt een...
19:59, 11 mei 2014
Nou het is je gelukt...
19:53, 11 mei 2014
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Kalender
Juni 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Profiel
Naam: Klavertje
Leeftijd: 50 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
E-mail alert
Lieffff bezoek..
Afgelopen woensdag kreeg ik heel lief bezoek van Ine.

Ondanks dat we elkaar natuurlijk al een aantal keren ontmoet hebben op concerten maar ook op gezellige uitjes is het toch altijd even spannend hoe zo'n dag zal gaan verlopen.
Na een dikke reis van 2 uur en drie overstaps in verschillende treinen pikte ik haar bij het station op.
Voelde gelijk goed, blijf het bijzonder vinden dat je dat met sommige mensen heb....
We reden eerst terug naar mijn huis om wat te eten.Toby stond haar al op te wachten

Ondanks dat het voor het gevoel de hele week geregend heeft was het woensdag gewoon een stralende dag!
Het zonnetje scheen, maar ja, wij hadden het gevoel alsof we kregen wat ons toekwam...
Ik kreeg een heel lief boekje van haar met allemaal kreten van "vrouwelijke wijsheden"... nou was ik al wijs maar nu natuurlijk nog meer.....
Ruud heeft het ook ff ingekeken maar die zei... echt inderdaad iets voor vrouwen, ja duhhhh.


We aten lekker een broodje en ik stelde voor om een met Toby naar het hondenstrand te gaan!
Ine stemde gelijk in! Zag het wel zitten ff lekker uitwaaien.
Toby is zo'n hond die altijd aan de riem loopt als ik hem bij huis uitlaat want hij loopt als hij de kans krijgt direct het bos in achter de hazen aan, jachthond als het is.
Maar op het hondenstrand mag ie lekker los en dat vindt hij heerlijk .
Ine en ik liepen heerlijk te kletsen, genoten van het zonnetje en liepen maar door.
We hebben allebei op een andere manier behoorlijk wat voor onze kiezen gehad de afgelopen jaren en hier konden we heel prettig en ongecompliceerd over praten... heerlijk als iemand naar je luistert en dat je je gevoel gewoon kan laten spreken
maar net zo fijn was het om naar haar verhaal te luisteren.....


Op een gegeven moment draaiden we terug om de weg terug te lopen.
Waarschijnlijk had Toby het helemaal niet in de gaten en nadat wij eigenlijk al een behoorlijk eindje terug waren kregen wij het in de gaten... ohh waar was Toby???

Wij roepen, roepen maar geen Toby todat een ander hondenbaasje ons vertelde dat hij nog helemaal op de plek aan het rondsnuffelen was waar wij omgedraaid hadden.. heey zeg nou niet nog eens dat onze hond niet bij ons blijft.

Hij blijft gewoon op de plek hangen waar hij ons voor het laatst gezien heeft.... zo liefff... wij draaiden dus weer om en liepen weer terug ( goed voor de overtollige pondjes) en ja hoor, hij liep daar inderdaad rond te snuffelen.
Ik riep hem en hij kwam op ons afgelopen, zo lieffff.Bij thuiskomst waren Niek en Jer al thuis en Jer maakte nu ook kennis met Ine.
Ik vertelde dat hij gek was op Lego en hij sleepte Ine mee naar binnen achter de pc om te laten zien welke Legodoos hij van zijn eigen geld besteld had. ( Die zou hij de volgende dag, donderdag dus ophalen)

Ik gaf al aan dat Ine er ff een uurtje voor uit moest trekken hihi, alle termen en namen vlogen haar om de oren... ik waarschuwde dat er straks een overhoring zou volgen waarna ze natuurlijk extra oplette!!
Ik moest beloven dat ik een foto naar Ine zou sturen als hij zijn nieuwe doos helemaal af had.
('s avonds zei Jer tegen mij, dat hij Ine zo lief vond omdat zij zo lief met hem naar de Lego op internet had gekeken....)

Ondertussen ging ik maar eens even aan de slag om een lekkere maaltijd op tafel te  toveren. 
              
We aten gezellig, Ine probeerde de Sambal Badjak die op tafel stond uit!
Is sambal maar dan niet iets minder scherp dan de Oelek... ze vond hem lekker
De kids vertelden van alles en nog wat over wat er allemaal gebeurd was deze dag!

Na het eten kwam ook Ruud thuis en zo kon hij ook nog even kennis maken.
Want ja ,ook hij hoort altijd namen voorbij komen hier in huis van Niek en mij maar vind het leuk om dan eens in het echt er een koppie bij te zien.
Want op de logjes komt hij echt nauwelijks "grinnik"

We dronken nog ff een bakkie koffie en toen werd het helaas tijd om Ine weer op de trein te zetten.
Ik bracht haar weer weg en heb haar lekker uitgezwaaid op het station.

Zelf heb ik helemaal geen foto's gemaakt van deze dag, beetje stom maar goed,  maar de volgende morgen zat er al een heel lief mailtje in mijn box met allemaal lieve foto's van een heerlijke dag!

Ik heb genoten vond het gezellig en bijzonder fijn dat je er was, lieve Ine!


Verliefd !!!

Toen we onze week Denemarken boekte werd er aangegeven dat we er ook konden paardrijden. Een rit door het bos!!!
Nou wilden Niek en ik dit al heel lang eens proberen en dit was dus een hele mooie gelegenheid om uit te proberen.
De mannen zagen het niet zo zitten lees alleen bang  dus Niek en ik gingen gezellig samen.
We waren er helemaal klaar voor en toen ik eenmaal op het paard zat kreeg ik te horen dat ik er uitzag als de nieuwe "Ankie van Grunsven"
Ruud ging er maar over door en ik bleef er zowat in......Alleen het opstijgen was al een hilarisch gezicht volgens de mannen .


Voor mijn gevoel kreeg ik het grootste paard wat er op stal stond maar als ik de foto's terug zie valt het best mee. Het leek in ieder geval toen ik erop zat enorm hoog .
Ik heb toen ik 15 was wel eens op een paard gezeten maar daarna nooit meer. Dus vond het best eng.
Toen ik in het zadel zat voelde het gelijk goed. Voelde echt machtig aan. Ook Niek vond het geweldig!! We waren met een groep van 6 personen.In het begin was het ff wennen maar na een minuut of 10 voelde het echt goed. De twee paarden die wij hadden waren best eigenwijs. Op een gegeven moment stond de rest stil en sloeg Niek haar paard ineens een andere weg in, gewoon (alsof het de gewoonste zaak van de wereld was)  linksaf omhoog een pad op..... en mijn paard, ja die dacht weet je wat ik volg gewoon.... Er werd geroepen dat we goed aan de teugels moesten trekken en het paard moesten aansporen.  Ik als "ervaren amazone" deed dat en het werkte....mijn paard draaide een rondje en ik wilde net tegen Niek zeggen dat ik toch best wel overwicht had op dat lieve beestje en dat ze bij mij de kunst maar moest afkijken want ik wist het wel hihi  maar mijn paard leek wel gedachten te kunnen lezen en  dacht toen, ik ga toch lekker verder naar boven achter mijn vriendje aan en vervolgde  dus zijn weg achter het paard van Niek aan. Het was zooo leuk!!Uiteindelijk werd Niek haar paard gecorrigeerd en konden we de tocht vervolgen. We hadden het kleine fototoestel meegenomen en probeerde plaatjes te schieten.... in het begin reed Niek achter mij en moest ik dus telkens rechtsom achter me kijken, gedraaid dus ... je weet wel zoals ze in een circus doen "grinnik", het ging gelukkig allemaal goed, halverwege gaf ik het fototoestel aan Niek en ook haar lukte het om prachtige plaatjes te schieten en ook nog eens heel veel!
Bij deze foto ligt iedereen die ik hem laat zien in een deuk..... krijg direct te horen... olee, olee, paard... dus ja ik onthou hem jullie ook maar niet
Wat hebben we genoten en gelachen, vooral heel veel gelachen!! Dit blijft niet bij deze ene keer dat weten we nu al.....

wij zijn verliefd  op die lieve paarden!! 

Legoland!!
Maandag stond Legoland op de planning. Het weer was perfect, bewolkt met hier en daar een zonnetje, temperatuur ongeveer 20 graden. We zouden op tijd vertrekken maar een wekker hoefde we niet te zetten want Jerm. stond al vroeg te stuiteren. Hij had er zo'n zin in!!! Het park zou om 10 uur open gaan en we hadden beloofd dat we er dan ook zouden zijn.
Klokslag 10 uur stonden we in het park. Heel grappig was dat de weg ernaar toe weer super rustig was, eigenlijk geen auto te bekennen. Eigenlijk hadden we zoiets van er is geen kip in dat park maar toen we het parkeer terrein opreden waren we niet eens de eerste.
               


Jerm. genoot vanaf het eerste moment tot het laaste. Bij binnenkomst werden de eerste foto's al gemaakt. Alles vond ie leuk en de moeite waard. Het wordt dan ook een heel fotologje van hem.
Het is een heel leuk park. Maar de doelgroep is toch echt voor kleine kinderen van 4 tot 12 a 13 jaar. Volop attrakies en heel veel gemaakt van Lego! Erg mooi om te zien.
Niek wilde van haar achtbanenvrees af en had zich voorgenomen om hier in de achtbanen te gaan zodat als ze weer met vrienden naar Walibi zou gaan ook in de achtbanen zou durven."grinnik"we stonden in de eerste rij voor een achtbaan. Spanning ten top bij onze kids want ook Jerm. is eigenlijk heel bang voor achtbanen. Afijn we stonden in een rij en konden eigenlijk niet goed zien wat voor een achtbaan het was... maar gezien de kinderen die erin stonden zou het wel goedkomen.... eenmaal bij de karretjes aangekomen bleek het een heel klein baantje te zijn...... niet echt een baan waar Niek over haar angst zou komen.... maar hij was best leuk!! Ruud die had zoiets van ...weet je ik maak de foto's   hier durf ik niet in  nou ik wel ..... binnen 1 minuut stonden we weer buiten... achtbaan 1 was achter de rug.Jer. vloog van het een naar het ander, zo leuk om te zien. Hij als echte Legofanaat kon er geen genoeg van krijgen. Alles wilde hij zien en voelen. Om 18.00 uur gingen de attrakies dicht en besloten we wat te eten. Daarna zouden we naar de Legoshop gaan en mocht hij iets uitkiezen. Hij wist precies wat hij wilde. Dat maakte het wel makkelijk! Zo'n shop is voor echte Legofanaten net een snoepwinkel. Wat was er veel en wat was het duur. Gelukkig hadden we van te voren afgesproken wat hij mocht besteden en gelukkig heb ik kids die daar dan ook niet over gaan zeuren. Hij keek en keek en koos heel bewust. Tegen 20.00 uur ging het park dicht en moesten we het park dus ook echt verlaten. Toen we eenmaal in de auto zaten kregen we diverse keren te horen dat hij de dag van z'n leven had gehad!! Zo lieff!! Bij thuiskomst was hij zooo moe dat hij al heel snel naar bed ging en de Legodoos ging natuurlijk mee!!

Dit is niet het laatse logje van onze vakantie...... nee er volgt er nog eentje.... over
mijn nieuwe liefde  ja, echt, ben er eentje tegen gekomen  daarover later meer....
Denemarken !
Na onze eerste week waar we nog niet zo in de vakantiestemming waren volgde een volgende 10 dagen.
Na 2 dagen thuis te zijn geweest vertrokken we naar Denemarken.
We hadden het kort van te voren geboekt, we wilden niet te ver rijden omdat het voor een week zou zijn en Denemarken daar waren we nog nooit geweest.
850 km dat was mooi te doen.
Het leuke was dat we dan gelijk een bezoek aan Legoland konden brengen en dat we wisten dat we onze jongste daar een erg groot plezier mee zouden doen. Dat maakte de keus dus lekker makkelijk.

Na een prima reis kwamen we keurig op tijd aan rond 12.00 uur. Wat ons gelijk opviel toen we de grens van Denemarken overreden, dat het er zo rustig was! Uitgestrekte landschappen met hier en daar een huis. Ook in de wat bevolkte gebieden bleef het rustig en nergens maar dan ook nergens file!!
Prachtige natuur, bossen, stranden, meren... van alles hebben we gezien.

We hadden een prachtig huis met alles erop en eraan.Een heerlijke uitvalbasis voor prachtige tripjes. Direct na aankomst zijn we gaan zwemmen. Het zwembad was lekker en er werd direct al een flink aantal keren van de glijbaan geroetst!


Met het weer hebben we het reuze getroffen. Het was zelfs 2 dagen zulk mooi weer dat we naar het strand zijn geweest. De eerste dag dat we 's morgens naar het strand gingen was het nog bewolkt en dat riep dus direct om het schieten van prachtige strandplaatjes.... zodra de zon erdoorheen brandde werden de handdoeken neergelegd om een ff lekker te zonnen. Het strand was echt prachtig en de zee zooo mooi, we hebben zelfs bruinvissen zien zwemmen, heel dichtbij. Eerst dachten we, ze zien we het wel goed, maar het was echt waar. Een stuk of 6 prachtige bruinvissen zwommen gewoon telkens heen en weer, zo mooiiiii.Na twee dagen strand werd het tijd voor een kanotrip. We hadden wat informatie ingewonnen bij de receptie van de huisjes en zo wisten we dus waar het een mooi gebied was.
We reden naar Silkeborg, wat een hele gezellige stad is. De mensen van de receptie hadden niets teveel gezegd, de tocht was prachtig!! Niek en ik gingen in een kano en de mannen gingen in een kano. Ik dacht met Niek wel een een goede compagnon te vinden maar niets bleek minder waar. Als ik rechts zei peddelde zij precies de andere kant op, het zorgde voor hilarisch momenten... op een gegeven moment zei ik gewoon precies het tegenover gestelde en ja hoor, het hielp en de koers ging vele malen beter haha.
Wij vrouwen houden van spanning en die kregen we ook... aangezien het sturen in het begin nogal moeilijk ging... kwamen we bijna in aanvaring met een rondvaartboot. Ruud gelijk in paniek maar gelukkig liep het goed af. We besloten in ieder geval maar een beetje richting de kant te blijven. We hebben ongeveer 4 uur in de kano gezeten en prachtige plekjes gezien. Niek en ik wilde ook graag de kant van dichtbij bekijken en toen zaten we inneens vast... "grinnik"muurvast kan ik wel zeggen... bovenop een boomstam. Oeiii, de mannen waren al een stuk verder dus we moesten het zelf klaren... maar dat ging ons natuurlijk lukken.... we sjorrden wat met onze peddel maar helaas geen beweging... nog een keer en nog een keer en ja hoor uiteindelijk lukte het en waren we weer los. Lol dat we hadden... juist dit zijn de leuke dingen, de dingen waar ik zo van geniet en waar ik met zoveel plezier aan terugdenk! We peddelden weer rustig verder. Na afloop van de tocht hadden we wel wat verdient en trakteerden onszelf op heerlijke ijsjes die we voordat we gingen kanoën onszelf al beloofd hadden !
Het was een geweldige dag en moe, voldaan rolden we 's avonds in onze heerlijke bedjes.


De volgende dag stond Legoland gepland.... hier meer over in een volgend logje!

Bij de favorieten!!!

Vandaag was de laatste dag van onze vakantie .

Drie weken, drie weken lekker verschillend.... de logjes van Denemarken volgen nog maar het was echt een geweldige mooie week! Genoten met een grote G!!!

Morgen moeten we weer aan de bak, Ruud en ik weer aan het werk! Aan alle mooie dingen komt ook weer een eind.
Heb er zin in en Jer. gaat weer starten op school, groep 7!!!

Niek heeft nog een weekje vrij... dus weet wel wat zij morgen doet als onze wekker om 06.00 uur gaat haha .


De logjes van onze vakantie volgen nog maar toen ik  vanmorgen  bij mijn mail keek zag ik een berichtje... de aankomende week sta ik in het rijtje bij Marco's Favorieten !!

Helemaal leuk en een heel goed begin van een nieuwe werkweek, thanx Marco , super!!!

 

18 year together !!
Vandaag 18 jaar geleden stapten we in het huwelijksbootje!!!
Het was een prachtige dag, de buien vielen in de nacht ervoor en op 14 augustus 1992
scheen de zon ons tegemoet.
Een goed begin van 18 heerlijke jaren, jaren waarin veel is gebeurd, veel, heel veel mooie gebeurtenissen maar ook verdrietige dingen passeerden de revue.
Maar al die dingen maakten onze relatie hechter en hechter, mooier en liefdevoller !
Vandaag hopen we op wéér zo'n prachtige, stralende dag!!

Vandaag vieren we alle vier gezamelijk onze verjaardagen en natuurlijk toasten we op ons 18 jarige huwelijk !
Gezellig met al onze lieve familie om ons heen .

We zijn al twee dagen in de weer met het voorbereiden van allemaal lekkere indische gerechten voor 40 man.
13 kilo saté hebben we zelf gemaakt en geregen aan stokjes ( rond de 400  ) pffff, elk jaar weer een hele klus maar als het eenmaal af is smaakt het zóóó lekkker!!

Vandaag is het gewoon feest en lieve schat ik toast op de volgende jaren die voor ons samen zijn weggelegd!!


HAPPY TOGETHER !!!!

Onze 1e vakantieweek
De eerste vakantieweek zit er inmiddels alweer op.
We hebben een hoop dingen gedaan maar heb toch eigenlijk het gevoel dat hij nog moet beginnen. Heb het idee dat ik heen en weer geslingerd wordt van hier tot aan Tokio. Jantje lacht, Jantje huilt.. naja, Jantje sjaggie zullen we maar zeggen.
Ruud heeft de laatste tijd heel veel en lang gewerkt... eigenlijk veels te lang maar ik zeg er tegenwoordig niet meer zoveel van want dat werkt toch niet...
Maar de omschakeling is dan altijd best moeilijk voor hem maar ook voor mij .
Hij kan dan moeilijk zijn draai vinden(zelf zegt hij er geen last van te hebben)  en doet van alles zonder erbij na te denken....chaoot ten top en ik kan daar niet zo goed tegen. Het komt allemaal uit een heel goed hart en hij probeert het juist goed te doen maar eigenlijk werkt het averechts.
Thuis regel ik normaal altijd alles en als hij zich daar dan mee gaat bemoeien en denkt dat het eigenlijk veel makkelijker kan of juist heel ingewikkeld over iets simpels gaat doen dan wordt ikeen beetje kribbig zal ik maar zeggen.

Afgelopen dinsdag gingen we op weg naar Friesland. We zouden een paar dagen de zeilboot van mijn zwager meenemen.
 De weersvoorspellingen zeiden niet zo heel veel goeds maar we hadden er best zin in en hadden zoiets van, we zien wel.
Met in ons achterhoofd dat het best een pittige week zou kunnen worden met zondag ( lees vorige log)  in ons achterhoofd gingen we op pad.
De temperatuur was goed, het was gewoon lekker en dat hadden we direct dus maar mooi in de pocket!
Aangekomen in Friesland stouwden we de boot vol met al onze bagage en etenswaren en tegen 12.00 uur vertrokken we vanuit Heeg.
Dat we niet heel veel zouden kunnen zeilen was ons die zondag ervoor al duidelijk geworden want Jer. was toen zó in paniek geweest toen de boot schuin ging dat wij er een hardhoofd in hadden.

Voor mij hoefde het zeilen eigenlijk gelijk al niet meer maar Ruud had zoiets van NEE, we gaan proberen z'n angst te overwinnen. Doorzetten dus... tja... ik wilde eigenlijk vooral mijn lieve bikkel niet overstuur zien en dacht er stiekem anders over maar was niet in de mood het naar buiten te brengen. Toen we de voorfok ( voor niet zeilers... het voorzeil) uitrolde... begon het al.
Hij trok direct een lip en raakte in paniek... niet zoals die zondag gelukkig maar huilen deed hij wel en riep dat hij het niet zou overleven. En hij bleef huilen totdat het zeil weer ingerold werd.

Echte angst is het en neem die maar eens weg. Dat gaat niet zo eenvoudig en ik ben dan van de makkelijke oplossingen..... gewoon niet zeilen. Zodra de zeilen waren ingerold ging het goed.
Wilde hij zelfs best sturen en kwam z'n lach weer helemaal terug.
                 

Nu jullie begrijpen het al dat gaf wat strubbelingen met mijn wederhelft want die wil niet opgeven en alleen maar doorgaan. Gekibbel over en weer en dat werkt dus niet en daar wordt niemand vrolijk van.

Als de zeilen waren ingerold en we dus op de motor vaarden ging het best goed. Het weer zat lekker mee en de koffie werd gezet. De humeuren gingen weer de goede kant op en we vaarden naar de een leuke haven. Een heerlijke haven waar een leuke speeltuin was en waar ook voor Jer. wat leuke activiteiten werden georganiseerd. Hij ging dan ook met veel plezier 's morgens rond
10.00 naar de club waar ze begonnen met een dansje en daarna iets leuks gingen knutstelen.We konden zo dorp inlopen en deden wat inkopen. Woudsend is gezellig en de mensen zijn er erg vriendelijk maar meer dan 4 winkels waaronder twee snackbars vindt je er niet ...dus je was er snel uitgekeken haha!
Maar ze hadden er wel heerlijke, heerlijke ijsjes en daar gingen we dus gewoon voor!Op de boot genoten we van de heerlijke zon die helemaal niet voorspelt was maar er toch maar lekker was! Ik las mijn boek uit ( waar ik mij nooit de tijd voor gun) dus dat op zich was al geslaagd. Ook Niek heeft haar boek van 600 blz van "Morgenrood" uitgelezen. Ze ging er helemaal in op. Ruud haalde z'n hart op met vissen en we genoten van alle prachtige boten die we voorbij zagen komen. Groot, klein van alles zat er tussen. Ik vergeleek het met een varend terras. Je ziet van alles voorbij komen!!Tegen de middag als het weer weer wat beter werd vertrokken we weer richting het Heegermeer maar dan begon bij het uitrollen van het zeil alle ellende weer opnieuw.
Nou dit ging zo'n drie dagen door en toen had ik het wel gezien....
Denk dat de volgende vaartour toch echt eentje op een motorboot zal zijn..... al wil Ruud nog niet opgeven... hij blijft een volhouder.
Maar goed wie weet slijt het en gaat het over een paar jaartjes wel weer beter.... wie weet??

Al met al hebben we zeker genoten van de rust momenten, het lekkere weer, de spelletjes die we in grote getale hebben gedaan, het intieme van een gezellige boot en de omgeving!!
En als ik de foto's terug zie, lachen we toch best heel veel, gelukkig maar!!Maar zeg toch heel eerlijk dat ik nu met heel veel plezier uitkijk naar woensdagmorgen want dan gaan we lekker een weekje bijtanken in Denemarken.
Ben zó blij dat ik dit heb doorgezet. Moet de koffers nog pakken maar we hebben er alle vier enorm veel zin in en denk dat DAT het belangrijkste is.

N.B.. ook bij thuiskomst zat het niet echt mee...... de oven ging ineens stuk en ook de wasmachine hieldt ermee op. Toen ook 's avonds na het kopen van een exteren harde schijf om zo wat geheugen vrij te maken op onze computer, bij het overschrijven van zo'n 10.000 foto's, de foto's ineens WEG waren..... was het drama compleet. Gelukkig doet de wasmachine het
weer, de oven wordt ook gemaakt en de foto's zijn inmiddels na een zoektocht van uren tot in de vroege vroege ochtenduren met een speciaal programma terug gehaald.
Helaas zijn ze alle 10.000 in 1 map terecht gekomen dus alles staat door elkaar. Leuk klusje voor regenachtige avonden.... daar gaan we ons later dan ook maar mee bezig houden, het belangrijkste is dat we ze terug hebben.

Het was een 1e vakantieweek die we( lees ik) eigenlijk toch best snel willen vergeten..... en vandaag zijn we aan een 2e week begonnen!!!
Nieuwe week, nieuwe kansen!!!
"Ze mogen pakken wat te pakken is
Het doet me werkelijk niets"