WEBLOG VAN DE MAAND!
YESSSSS, IK BEN WEBLOG VAN DE
MAAND JANUARI 2014!! 


Gastenboek
Hoi, hoi, welkom bij mijn gastenboek!!!

Als je wat kwijt wil, meldt het mij!!
Een gezellige krabbel vind ik altijd leuk!!
~klik~ op het boek
Mijn lieffie
Recentste foto met Marco
Duizend Spiegels Tour 
Nijmegen

18-04-2014 Nijmegen


 
Bijzondere avond
Oktober 2012, Vrijwilligersfeest!!
Ik word zo blij als ik deze foto zie..."ons" Valentijnsconcert
 

Intens genieten  14 -02-2011
 
IK weblog v/d week!!!
Een heel lief filmpje van Marco speciaal voor mij!!!!

Genieten in Canada
Niek & Marco!!


Zo lief
Foto album
Word FRIEND van WARCHILD
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Archief
Mijn laatste reacties
Zo he wat een nieuws!!...
16:24, 8 mrt 2017
Zo onwijs trots op hem...
09:29, 7 apr 2015
Ik ben natuurlijk...
05:56, 30 nov 2014
Leuk, leuker,...
11:12, 26 jul 2014
Hoi Annelies, Dank je wel...
11:58, 2 jul 2014
Lieve, lieve Maris,...
21:22, 4 jun 2014
Heerlijk zoals jij altijd...
19:27, 12 mei 2014
Het was met recht een...
20:10, 11 mei 2014
Nou meis, dat is echt een...
19:59, 11 mei 2014
Nou het is je gelukt...
19:53, 11 mei 2014
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Kalender
Juni 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Profiel
Naam: Klavertje
Leeftijd: 50 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
E-mail alert
Holiday in Canada
Het is moeilijk om te beginnen bij iets wat we als één groot feestje hebben ervaren.......maar ik ga een poging wagen....

In mijn log
"we zijn er !!!"konden jullie lezen hoe onze start was gegaan... niet helemaal zoals we het ons hadden voorgesteld, maar ja, welke kluns lieve echtgenoot vergeet dan ook gewoon één koffer, hij is er genoeg mee gepest, maar ik steek er niet mijn hand voor in het vuur dat hij het een volgende keer niet weer doet... ik ken hem gewoon haha, druk in de bol en tot het laatste moment werken staan garant voor een mag ik wel zeggen "rommelige"start!
Maar goed eenmaal aangekomen in Canada konden de omhelzingen beginnen... en ik plaats graag nog een keertje deze voor mij heerlijke foto!!
                                   

Aangezien mijn zus en zwager 4 kinderen hebben en waarvan er ook nog eentje een vriendin heeft, waren we in totaal met ons erbij dus met z'n elven! Een heel gezelschap maar zooo gezellig! Voor een groot gezin breng je natuurlijk ook in het groots cadeaus mee... ik ben vaak op pad geweest om voor ieder wat speciaals te kopen en ik kan dan ook zeggen dat ik heel blij was stond gewoon te juichen dat ik alle cadeau's op een gegeven moment binnen had.

De cadeau' s werden met veel enthousiasme ontvangen en de extra hagelsag, borrelnootjes en kaas voor eenieder niet minder....eindelijk was ik op de plek waar mijn zus zo'n drie jaar geleden verliefd op is geworden en alles voor heeft opgegeven om daar een nieuw bestaan op te bouwen. Achteraf kan ik zeggen dat ik zeker begrijp waarom ze het gedaan heeft, Canada is een prachtig land met enorme ruimte. Een ongeloofelijk gastvrij land met zeer vriendelijke mensen, service/klantgerichtheid staat op een hoog peil en er zijn talloze mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen zowel op persoonlijk gebied als de ruimte om je te ontwikkelen om te leven en te wonen. Nee, ik begrijp haar keuze maar blijf het dapper vinden dat ze deze stap hebben durven maken.... want het is echt niet niks.


De eerste dagen hadden we nodig om in ons ritme te komen... de zon scheen hebberig wat wij erg op prijs stelde want zo konden wij heerlijk van het water genieten. De speeltjes die de familie daar hadden aangeschaft werden rijkelijk ingezet en onze kinderen ontbrak het aan niets. De neefjes maakten toerritjes met hun en trokken hun op een band achter de waterscooter, niets was hun teveel.
Het waterskien werd uitgeprobeerd en jahoor, twee v/d vier familie leden stonden eigenlijk direct. Verbaast was ik niet eens, sportief en technisch lijken vader en dochter enorm op elkaar, alhoewel vader op sportief gebied al een aantal jaren niets weinig meer doet, kreeg hij dit dus snel onder de knie iets wat ik balend lachend moest toegeven maar ja, hij vergeet wel eens wat !!!
Ook werd er een aantal ochtenden in alle vroegte gevist, rond 05.45 uur ging de wekker en stond Ruud zachtjes op, om ons niet wakker te maken, schoot z'n korte broek aan en sloop naar beneden. Daar eenmaal aangekomen sprong hij op het bed van de grote jongens, 16 en 23 jaar om deze wakker te maken voor zover dat nog nodig was. Deze twee mannen konden dit niet echt, lees helemaal niet op prijs stellen... ( normaal slapen ze tot zo'n 11 uur uit) maar eenmaal eruit vertrokken ze met koffie en broodjes naar hun visstek. Vol enthousiaste verhalen kwamen ze telkens terug... ik dacht eerst nog dat ze gewoon op één plek bleven liggen maar later bleek dat er twee aan het vissen waren en de derde stuurde heel zachtjes de boot de rivier over.....alles ademde rust uit maar ondanks deze verhalen kon ik mij er in ieder geval niet toe zetten om een keertje mee te gaan. Naar zo'n dobbertje kijken trekt mij in het geheel niet.... nee ik genoot liever van een heerlijk beschuitje of door mijn zus gemaakt pancake op het balkon samen met mijn zus bij een heerlijk bakkie koffie! Wat hebben we een hoop gekletst, geouwehoerd, gelachen en ook gehuild... ja, van het lachen! Heerlijk om nu mee te maken waar zij dagelijks over uitkijkt,de prachtige natuur rondom, de chipmunks die gewoon heel brutaal over het balkon sprongen op zoek naar etenswaar, wat er nooit lag want de groto jongens laten geen kruimel over van wat er voorgeschoven wordt, wat stouwen die grote kerels een hoop naar binnen zeg...


Na zo'n week werd het tijd voor onze eerste trip , het bezoeken van de hoofdstad van Canada, Ottawa! In mijn logje "Tripje naar Ottawa!" vertel ik al hoe prachtig mooi deze stad is met al z'n bezienswaardigheden. Ik plaats hier dan alleen nog een aantal foto's!Waar ik heel erg naar uitkeek was de geplande kano tocht in een prachtig natuurgebied. De ochtend dat we gingen was het zo'n 24 graden en dus prima weer voor een kanotocht. Niet iedereen ging mee, we waren met zijn achten en hadden drie boten... ik zat samen met mijn zus en J. in de kano. Bij het instappen voelde ik al dat hij aardig onstabiel was, J. werd dan ook verboden zich te bewegen wetende dat hij altijd zit te draaien was dit dus tegen dovemans oren gezegd... bij elke beweging die hij maakte schommelde de boot heen en weer... maar goed eenmaal de fijne kneepjes van het roeien onder de knie schoten we aardig op. De tocht zou zo'n drie uur duren maar wij hadden er wat langer voor uitgetrokken, gek he
De tocht ging door de prachtige natuur richting een waterval. Eenmaal aangekomen meerde we de kano's aan... ik schrijf het nu heel makkelijk maar zo makkelijk is het nog niet met allemaal rotsen in de buurt... we wilden daar een stop maken en klommen over de rotsen om zo dicht mogelijk bij de waterval te komen.
De jongens konden zich niet beheersen en probeerden in het water bij de waterval te gaan zitten , ze hadden gewoon hun eigen bubbelbad... op dat moment baalde ik wel dat ik geen zwempak had aangedaan want eigenlijk wilde ik ook wel wat afkoelen .
Na de stop gingen we weer uitgerust verder. Maar ik hou wel van een avontuurtje en als je me goed kent ben ik snel in voor een geintje zo ook nu... ik stelde voor om eens af te wijken van de gebruikelijke route en een heel klein smal weggetje in te slaan.. mijn idee stuite direct op van , nee, dhuhh, of dat kan niet.. maar ik wilde wel en ik zat toch voorin dus wie hield mij tegen... en ja de rest volgde ook met de andere twee bootjes... we gingen midden door het riet... machtig leuk  we lagen meer in het riet dan dat we vooruit kwamen maar daar hou ik juist van, eenmaal aan het einde gekomen konden we niet verder... tja, toch maar weer terug.. wat hebben we gelachen, mijn zus was nog erg bang voor beren omdat het daar zo stil was maar die hebben we niet gezien maar zitten doen ze er zeker... deze kanotocht zal ik niet snel vergeten.


Dat de weersvoorspellingen ons zo gunstig waren vonden we totaal geen probleem... we genoten dan ook elke dag van het water. En toen moest ik er dus toch maar weer eens aan geloven en probeerde ik voor de vierde keer of het mij ook lukte om op de ski's te blijven staan.... en ja hoor het lukte!!! Wat is dat gaaf!!! In de winter op de latten staan gaat mij prima af maar op het water ..... De kunst is om goed uit het water te komen en met wat handige tips van deze en genen bleef ik dus staan en ja dan is het eigenlijk hetzelfde als op de gewone ski... nou ja, behalve dan dat er golven zijn die de stabiliteit van mijn staconditie niet bevorderde... maar ik stond en ik suisde over het water!!(Als het goed is is er ook nog een filmpje waar ik duseen aantal keren heerlijke snoekduiken maak, die zijn eigenlijk nog leuker om te kijken maar die zijn met de videocamera gemaakt en die hebben we nog niet verwerkt... die houden jullie te goed )

Tijdens onze vakantie waren we op 14 augustus ook nog eens 17 jaar getrouwd zie
"17 jaar getrouwd!!!" en dat werd natuurlijk gevierd met taart. We werden ook nog eens super verast door mijn zus want zij had voor ons een speciaal cadeau gekocht. In het begin van de vakantie hadden wij een wijnfleshouder zien staan in één v/d winkeltjes en die vonden we erg mooi maar kopen wilde we niet direct omdat we er pas waren... maar mijn zus had hem dus voor ons gekocht als aandenken aan Canada. Superblij zijn we ermee en hij heeft dan ook een mooi plekje gekregen!We naderde de derde week van onze vakantie en begonnen aan ons tripje naar Toronto. Ik ben helemaal geen stadsmens en Toronto heeft dat niet bevorderd... het was 36 graden en er was een smogalert afgegeven. De stad opzich vond ik groot, druk, rommelig en het bevestigd maar weer eens dat ik er gewoon niet van hou!
Voor drie dagen was het leuk en hebben we een hoop bezienswaardigheden gezien!
De CN tower... de bezienswaardigheid van Toronto en tja dan moet je er gewoon 2 half uur wachten voor over hebben om naar boven te mogen, de veiligheidsvoorschriften lagen hoog, we werden binnenste buiten gekeerd en je kreeg ook nog een andere look haha.. Zo ga je erin en zo kom je eruit ...


maar wat je dan te zien krijgt is ook zeker de moeite waard! Wat een uitzicht, de glazen plaat waar je in de Ipod op kan gaan staan druist tegen je gevoel in, je hersens zeggen niet doen maar het kan gewoon en je valt niet......


De rondtour door de stad vond ik tegen vallen, Chinatown daar reed hij langs en kon er weinig van zien... jammer, we konden er natuurlijk wel heen lopen maar gezien de hitte en de enorme afstanden die dan afgelegd moesten worden, nee daar zagen we maar vanaf.
Ook hebben we een dag de beroemde Niagara watervallen bezocht! Dit was echt een belevenis!! Prachtig om te zien, ondanks de enorme warmte was het goed toeven daar want je voelde de nevel van de watervallen als een warme douche op je vallen.
Erg aangenaam was dat. Het bootje wat ons zo dichtbij de Niagara Falls bracht was echt overweldigend. Zeikie nat waren we maar zo gaaaaaaffff! We kregen regencape's die van hoge haute couture waren haha ! Ik ben in ieder geval incognito!!
In de avonden van onze tripjes zijn we heerlijk uit eten geweest en dat was echt oergezellig. Wat hebben we een hoop gekletst en die meiden hebben zoveel lol gehad samen. Ik schrijf het wel maar het is eigenlijk helemaal niet te beschrijven hoeveel lol en plezier we met z'n allen hebben gehad!

Terug in Huntsville begonnen we aan de laatste dagen.


We (althans ik ) probeerde de tijd te stoppen maar helaas ook mij lukte dat niet en dus kwam er ook aan deze geweldige tijd een einde.... moeilijk was het afscheid en we hebben wat traantjes weg moeten pinken maar uiteindelijk waren we weer op weg naar huis..... waar opa en oma op ons zaten te wachten.


Deze vakantie was heel anders als andere vakanties maar ik weet niet hoe intens je een vakantie kan beleven maar deze heb ik heel intens beleefd, met heel mijn hart genoten van alles en iedereen. Het was echt onvergetelijk!!!!

 
xxx
fotowedstrijd Waterpret!


Waterpret is echt zo'n onderwerp waar ik zoveel foto's van heb dat het moeilijk is een keuze te maken.
Wat waterpret zo leuk maakt is dat het voor iedereen mogelijk is, hoeft niets te kosten en iedereen kan er de heerlijkste momenten mee beleven, klein en groot, jong en oud!


Waar je het ook toepast, in de tuin, op het water, strand of zwembad volgens mij staat het altijd garant voor een een middagje lol, plezier, fun en heel veel gezelligheid!

Als je klein bent heb je aan een minizwembadje of gewoon de badkuip meer dan genoeg......


 

Als je wat ouder wordt dan zijn de glijbanen erg in trek maar ook kunstjes met papa of mama vertonen in het water......
En nog wat ouder....dan worden grenzen verlegd, dan is op een band achter de waterscooter of op de waterscooter keigaaf..... je door je grote neven laten trekken of in het water laten gooien.... 

en mama die het allemaal heerlijk rustig op afstand bekijkt.... of geniet samen met de kids
 

 dan heb je ook nog waterpret bij 36 graden, zweetdruppels lopen op je rug... maar als je je dan met een bootje heel dichtbij de watervallen laat brengen, dan voel je de enorme kracht van die watervallen en dan is het gewoon heerlijk om zeikie nat te worden!!!maar mama kan ook heel stoer doen en ik ben er dan ook trots op om te laten zien dat het me gelukt is.... jaaa ik kan waterskien... na een aantal duikelingen in het water..... stond ik dan toch maar mooi...... wat een waterpret hebben we gehad!!!

(een filmpje van mij op de ski houden jullie tegoed in mijn verslag dat nog volgt )
XXX

 

 

fotowedstrijd relaxen

Relaxen.... klinkt heerlijk....... en het is heerlijk!

Relaxen kan je op zoveel manieren doen en je hoeft er helemaal niet bij te liggen.


Voor mij is relaxen een mengeling van momenten... een heerlijke kop koffie en de krant is voor mij een relax moment!


Maar ook gezellig met meerdere personen keuvelen over van alles en nog wat vind ik relaxen!


Samen met L. shoppen kan zoooo relaxed zijn... ook al ben ik 's avonds doodop!


Heerlijk na een drukke dag op het werk achter de computer duiken en daar gewoon de hele avond achter doorbrengen.....

 Maar ook helemaal alleen in het bos met de hond.... de vogeltjes
 horen fluiten en de bladeren horen kraken..... kan er zo van genieten.

Twee jaar geleden heb ik een dagje in een wellness center doorgebracht, nou dat is zooo relaxed daar kom ik als herboren van terug. Binnenkort ga ik dat nog eens overdoen met lieve vriendinnen..... kijk er nu al naar uit!Maar goed liggen mag natuurlijk wel en is ook errug relaxed......

Momenten waar een foto meer zegt dan woorden:
in een hele drukke stad toch in kwesties van seconden iets zien waar ik heel relaxed van iets moois sta te genieten, momenten waar ik intens iets in me opneemEigenlijk kan ik zo wel even doorgaan want er zijn zoveel dingen relaxed, soms hele kleine.....je zoon in z'n hempje heerlijk met lego te zien spelen en zijn oudere neefje van gewoon 26 jaar met z'n vriendin daar helemaal in meetrekt.....en ik die het allemaal bekijk, voor mij een heerlijk relaxed moment .... het is alleen maar net hoe je ermee omgaat en hoe je ervan geniet!

                  

Relaxen is voor iedereen anders maar hoe je het ook beleefd het geeft mij in ieder geval een heerlijk rustig gevoel.....

Thuiskomen is ook fijn...

Vanmorgen om 06.30 uur zijn we weer veilig geland op Schiphol!
Na zo'n ruim drie weken in Canada te zijn geweest bij onze lieve familie, voelde het toch heel goed om weer veilig geland te zijn.
Het afscheid was natuurlijk moeilijk en er zijn wel
 traantjes gevallen   maar
we hebben het geprobeerd zo luchtig mogelijk te houden. 
Maar toen L. verdrietig begon te huilen, stroomden
mijn tranen vanzelf mee... 

De vliegreis verliep spoedig, al zijn de zenuwen van vooral J. goed getest. Als je na zo'n twee, drie uur vliegen toch een beetje slaperig wegzakt en je dan
opeens gewekt wordt door allerlei bellen en lichten die spontaan fel gaan branden, zit de schrik er goed in.
De riemen moesten direct vast en je benen strekken in het
gangpad mocht niet meer.
Dit zo'n vier keer in één vlucht en je bent direct door alle vliegangst heen! Want hij heeft het gevoel alles stoer te hebben "overleeft"!

Vanmorgen rond 10.00 uur zijn we dan ook lekker ons bed ingedoken. Tegen 14.00 uur werden we wakker en hebben we boodschappen gedaan.
Ben benieuwd hoe het vanacht gaat en of we last hebben van de jetlag.... we wachten wel af! Wie weet ben ik vanacht op de gekste tijden online haha!

Ga er van de week er eens echt voor zitten om alle mailtjes en berichtjes te lezen.... en natuurlijk om een heerlijke log te schrijven over alles wat we beleefd hebben
deze afgelopen weken incl. foto's!

Ondanks dat het afscheid moeilijk was, kan ik toch wel zeggen dat thuiskomen mij een heerlijk gevoel geeft. Vertrouwde bodem, oma en opa die liefdevol zitten te wachten, Toby onze
 die helemaal gek werd en je heerlijke eigen huisje wat zo vertrouwd aanvoelt....
Yes....I'am back!!!!!

De laatste dagen....

De laatste dagen zijn begonnen van een overweldigende vakantie!
Sinds gisteravond zijn we weer in Huntsville, gebied Ontario., bij het huis van mijn zus.
De afgelopen drie dagen hebben we Toronto bezocht! Wat een geweldige stad!! Ongelofelijk indrukwekkend!.
We hebben we de CN tower bezocht, wat een uitzicht over de stad van Toronto! Ogen en oren komen we te kort om alles in ons op te nemen!
Ook de Niagara Watervallen oftewel de Niagara Falls hebben we bezocht!
Dit is zo gaaf en overweldigend, ongeveer zo'n anderhalf uur van Toronto af, rezen daar ineens de enorme watervallen voor onze neus op. Foto's volgen later, maar dat het machtig mooi is, is nog zacht uitgedrukt. Fotot's in overvloed, we hebben er zoveel gemaakt. Een uitgebreid verslag volgt natuurlijk nog. Het is hier enorm heet zo'n 33 graden .
Ook de tour door de stad was indrukwekkend, lekker in een open bus de hele omgeving zien, daarna nog een shopping center in gegaan het EatenCenter!
Vandaag vieren we de verjaardag van mijn neef, die 26 jaar is geworden! Morgen nog één dag en tja dan is het vrijdag.........we vliegen dan om 19.00 Canadese tijd terug en komen we dus zaterdagmorgen rond 07.00 uur nederlandse tijd aan!!
Moet echt niet aan het afscheid denken..... want dat dat moeilijk wordt staat nu al vast.........ga er maar niet teveel aan denken want we hebben nog twee gezellige dagen te gaan........

17 jaar getrouwd!!!

Vrijdag 14 augustus 1992 stapte we in het huwelijksbootje.......

jong en heerlijk onbevangen, vol liefde, ideen en gedachtes hoe de toekomst eruit zou zien.....

We hebben de afgelopen jaren heerlijk rondgedobberd

 Twee lieve kids gekregen 

de golven die we tot nu toe tegenkwamen
daar gingen we volop tegenaan.....

maar altijd weer kwamen er rustige wateren......

Samen is een belangrijk woordje

inmiddels dus alweer 17 jaar lang....


en ik hoop en wens dan ook dat ons bootje nog lang, heel lang mag varen......

en teken voor nog heel veel gelukkige jaren met jou 

Vandaag zijn we gewoon 17 jaar getrouwd!!!!!!
Heerlijk!!!!
Tripje naar Ottawa!

Wat genieten we ........ we worden door mijn zwager
en zus zo verwend, het kan niet op en we genieten met z'n allen van elke minuut! Zoals vaak op de logjes wordt gezegd, van onze kruin tot aan onze tenen!!!

De afgelopen twee dagen hebben we de hoofdstad
van Canada bezocht: Ottawa! Zo'n vier en half uur rijden van
Hunsville. Wat een prachtige stad, vol met tradities en mooie gebouwen.
Aangezien mij zus natuurlijk al diverse keren is geweest, weet ze precies waar de mooie plekjes zijn. Toen we aankwamen zijn we een rondrit gaan maken in een open bus die ons direct alle bezienswaardigheden van de stad liet zien. Makkelijk en je ziet direct hoe de stad eigenlijk is ingedeeld. Prachtige buitenwijken deed de bus ook aan, waar de hoge pieten vertoeven als ze niet in het parlementsgebouw te vinden zijn.


De volgende dag hebben we een bezoek gebracht
aan het parlementsgebouw en zijn we de toren in geweest.
Voordat weerin waren moesten we door een douane en
eigenlijk was de controle precies zoals op het vliegveld.... en weer moest Ruud alles uit doen, riem, schoenen...
ik weet niet wat het is maar hij is altijd de klos!
Het uitzicht was prachtig, van zo'n hoogte krijgt de stad
een heel ander geheel.'smiddags hebben we nog een rondrit
gemaakt in een rondvaartboot! L. heeft heel veel foto's geschoten, ik laat er nu maar een paar zien, wel moeilijk want ze zijn allemaal zooo leuk! Ook de markt werd nog aangedaan, prachtige kraampjes met de mooiste groenten en fruit, mmm heerlijk.

een reuze spin (art) en de wisseling bij het parlementsgebouwUitzicht vanuit de toren van het parlementsgebouw en Candese koeken, mmmmeTegen 17.00 uur reden we weer terug naar huis. Deze rit op zich is al een hele belevenis want deze gaat dwars door een natuurpark met hele mooie plekjes.

Een heel uitgebreid verslag is het nu niet maar toch even een kijkje van wat wij momenteel meemaken.... see you later......
De eerste dagen...
De eerste twee dagen hebben we vooral op het water doorgebracht. Heel veel met de jetski het waterskien uitproberen.
De omgeving is hier zo prachtig, de meren zo mooi, het is net een ansichtkaart!
Mijn eerste poging om te waterskien lukte niet, ik ga het gewoon van de week weer proberen maar dan achter de boot, schijnt makkelijk te gaan, ja, ik ben ook de jongste niet meer !


L. en Ruud stonden in een keer en bleven ook gewoon staan, alsof het de gewoonste zaak van de wereld was, gingen zo op de ski over het meer.
J. lukt het bijna... zo goed dat hij het durft te proberen en ook blijft volhouden.
We hebben inmiddels al twee heerlijk dagen erop zitten en de derde dag is net begonnen.Vanmorgen is Ruud met z'n neven heel vroeg op gestaan om te gaan vissen op het meer! De neven vonden het wel errug vroeg, maar Ruud heeft gewoon doorgezet. Mijn zus moest er wel om lachen en had zoiets, prima voor die jonge jongens eens even wat druk op de ketel en niet elke dag uitslapen, haha!Voor de rest geniet ik van mijn zus en de lieve familieen van de prachtige omgeving want wat is het mooi hier. Aangezien ik best last had van het tijdsverschil hebben we voorlopig nog even rustig aan gedaan en doen we leuke dingen rondom het huis en dorp. zo leuk om nu te zien waar zij de boodschappen doet, en hoe ze hier leven..... aan het eind van de week gaan we Ottawa bezoeken....

Tot later.......
We zijn er!!!
Onze reis begon goed, opa stond op de afgesproken tijd voor de deur en de koffers werden door Ruud ingeladen.... precies volgens planning reden we weg, op weg naar Schiphol!
Daar aangekomen werd alles weer uitgeladen..... vanwege de drukte bleven de kids en ik even in de auto zitten en Ruud haalde de koffers eruit. Toen werd aan mij de vraag gesteld: hoeveel koffers hebben we eigenlijk.... uhhhh, hoeveel? Vier natuurlijk, zei ik..... waarop het antwoord was... nou ik heb er maar drie meegenomen.
Drie???? Ja, drie... oh nee hè dacht ik, het zal ons weer gebeuren. Maar het was echt waar, er stonden drie koffers in de auto. Mijn koffer was hij vergeten.... er werd gelijk geopperd van, nou ja, kun je mooi een nieuwe garderobe aanschaffen... maar op dat moment (na een hele nacht slecht geslapen te hebben, vanwege het vertrek, vond ik het niet grappig en leuk) L. haar nachtlenzen zaten in mijn koffer en daar kan ze niet buiten (achteraf stom dat ik die in een koffer had gestopt, want als er een koffer kwijt raakt heb je ze ook niet, dus een goede les!!!) We liepen naar binnen en ik probeerde erachter te komen wat de mogelijkheden waren. We konden tot 08.45 uur de koffers inchecken.. en het was toen 06.47 uur, Zeewolde heen en weer is normaal anderhalf uur rijden, dus het zou moeten lukken ...... Ruud sprong met opa weer in de auto en ik liep met de kids naar de incheckbalie, vier plekken naast elkaar zou niet gaan lukken... maar goed dat was geen probleem, hoogstens minder gezellig maar als hij maar op tijd was voor de vlucht.
Ik checkte in en wij gingen door de douane. Gezellig shoppen daar hadden we geen zin in, we waren toch allemaal wat gespannen of het wel zou lukken. Mijn gevoel zei dat het allemaal wel goed zou komen en liet dit ook aan de kids merken. We hebben rustig koffie gedronken, de tijd ging best snel en we werden telkens op de hoogte gehouden waar Ruud zich bevond.

                           
 
Tegen 08.30 liepen wij naar de gate... Ruud was er nog niet maar bij de gate aangekomen belde hij dat hij de douane door was en eraan kwam.
Wij juichen, de andere mensen snapte er niets van, maar dat kon ons niet schelen. We konden samen op weg!!!
De reis verliep verder prima, al waren we wel allemaal door het hele gebeuren een beetje van slag. J. moest even huilen in het beging en was erg gespannen voor het vliegen, eenmaal 5 minuten in de lucht ging het prima en werd hij rustig.

De vliegen ging perfect en 10 minuten later, dan verwacht kwamen we op Toronto aan.
Daar kon ik mijn zus in de armen vallen.... wat een heerlijk gevoel. Er werd geknuffeld en gekust, heerlijk.


We hebben even lekker koffie gedronken en zijn toen in de auto gestapt, want we moesten nog 2 1/2 uur richting in huis. Maar die vloog om, want we hadden elkaar natuurlijk van alles te vertellen.

Toen we aankwamen stond de rest van de familie ons op te wachten! We waren er!!!!!

In een volgend logje meer over de eerste dagen.....
"Waarom zoekt het water het vuur
En wat verlangt de zon van de regen"